- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2-öm a [link]-en látható hasonló hibával.
Tehát ha feltöltöm 100%-ra akkor kis idő múlva kikapcsol és nem is hajlandó bekapcsolni, csak a lemerült akksi ikont mutatja, addig míg egy fél percig kissé megmelegítem hajszárítóval home gomb mögötti hátlaprészt, ezután megjelenik az alma ikon és elindul. Amíg nem merítem le legalább 99%-ra akkor képes kis idő múlva ismét kikapcsolódni csak és kizárólag 100%-os akksinál. Amint 99% és 1% között van az akksiszázalék akkor minden gond nélkül napokig elvan kikapcsolódás nélkül. Olyan mitha szoftverhiba lenne,pedig nem, többször frissítettem, jelenleg legfrisebb ios 12.1 van rajta.
Valaki találkozott már eféle problémával? Mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest