Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
jókor jut eszembe a dolog, de hátha...
holnap késő este indulunk horvátba és arra gondoltam veszek valami (???? erre is kéne tipp, hogy honnan tudok holnap még ) gagyi tabtartót és használom a promat (9.7) navigációként. Mert sokkal jobb kilencheten mint ötheten
Párommal már korábban próbáltam használni a tabit navira, de elvéreztem... Bénázott össze-vissza, meg inkább visszatértem a telefonomra (android, note3 samu). (tudom én vagyok a loser meg a kezdő ez biztos)Szoftver terén mit tudtok ajánlani? Nincs limitem hálistennek, viszem magammal a kis miniwifimet van netem végtelen (és használhatom ott is hálistennek) szal 4g lesz+gps.
Illetve tartó gyanánt holnapi átvételezéssel?
első körben tartó
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Párommal már korábban próbáltam használni a tabit navira, de elvéreztem... Bénázott össze-vissza, meg inkább visszatértem a telefonomra (android, note3 samu). (tudom én vagyok a loser meg a kezdő ez biztos)