Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz #05304832 #14603 üzenetére
Ez az Apple féle megosztás a legnagyobb gond számomra, nem értem miért kell lelőni a netet, ennyit nem spórolnak vele üzemidőben, és baromi idegesítő. Most egy androidos telefonra osztom meg a netet tabletről és mivel az nem bontja a kapcsolatot ha 10 percre elteszem, ezért sokkal kényelmesebb a funkció használata, mint egy iphone-nal. vicc.
14604: okosban szerzett korlátlan csomagod van, a használati szokásod így nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz #05304832 #14606 üzenetére
nem. én ipadről osztom a netet telefonra. Mert 8-10 gigát jóval olcsóbban ki lehet hozni netes előfizetésből, mint hangalapú előfizetés mellé netet vásárolva. Így mindenképpen cellularost vennék, így egyedül a tmobile jár jól, mert kénytelen vagyok telefonra is minimum 1 gigás csomagot venni, mert nem minden esetben lehetséges, hogy pár perc tétlenség után újracsatlakozzak a tabletre és akkor a telefonról fogy a net. Ha fixen tartaná a kapcsolatot mint az androidos telefonok, akkor elég lenne 100-150mb telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz #05304832 #14610 üzenetére
Net&Roll S 8GB 4400 ft.
Önmagában szerintem nem egy vészes ár, jó nekem ez a kombináció, csak az Apple csessze meg, hogy a hülye spórolásuk miatt kell telefonra is 1gb net, ami plusz 1600. igaz 200mb-os csomag meg 600, tehát egy ezrest spórolnék csak, csak idegesítő, hogy most erre nekem figyelnem kell, hogy jaj, ipad a táskában, most nem veszem elő újracsatlakozni, inkább az 1 gigát hazsnálom, de akkor most "ésszel" kell. Amióta androidot készüléket használom és nem "engedi el" az ipadet, jóval szabadabb a dolog, de ugye az android...
szerk-re: nem fillérezem ki, nekem mindenképpen szükségem van önálló netre tableten, ez a kiindulópont, a többi kiadást számolgattam csak, ami plusz egy ezres havonta, meg a "feszengés".
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Van a Multitasking -nál a több alkalmazás engedélyezése.
Hol tudom állítani, hogy melyik app jöjjön ott be?
-.-.-.-.
Már megvan, akkor hol tudom az itt lévő appokat rendezni?
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Milyen tokot ajanlotok Air2-re?
Lehet ebay v. Aliexpress -
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Vmi olcsóbb pl ebayes kijelzővédő üveget tudtok ajánlani iPad minire?
Ebayről rendelném, de jo lenne ha vmi normálisabb minőséget ki tudnék fogniiPhone X@R, iPad Pro
-
vadászcsiga
félisten
10.1.1 alatt miért írogatja ki nehány régen frissült app megnyitása után hogy lassítja az ipadet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Blackmirror #14622 üzenetére
Szerintem hülyeség tabletre ilyesmit tenni. Inkább vegyél rá egy smart covert / smart case-t.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #14623 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz Blackmirror #14622 üzenetére
Olcsó meg a normális, nem nagyon járnak párban. (De az 1000Ft-s is vállalható)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #14628 üzenetére
Nem áll le és nem fog cseszegetni, mert csak első indításkor írja ki.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ipad Mini 4-et érdemes megvenni? Mennyire időtálló? Az első tabletem lenne Játszanék is rajta. GTA, Minecraft ilyenek Net, film, sorozat leginkább, amire használnám.
Esetleg az Air2-vel jobban járnék? Telekomnál venném, teljesen egyforma árban van mindkettőből a 32Gb-os változat.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Blackmirror
őstag
válasz r3dsnake #14624 üzenetére
Tudom, én is úgy használom az én ipadem, de fogadjunk hogy nincsenek gyerekeid
Fólia sem játszik mert letépik
Szóval várom a tippeket, ha valakinek esetleg vanNoxy: az 1000 Ft jó lenne árban , tényleg nem szuper minőséget várok. Egyébként az eBay keresőm működik, csak ugye az ebayen lehet venni szart is drágán gondoltam megkérdem hátha van vki akinek tuti tippje van. Baj?
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Blackmirror #14634 üzenetére
Csak kölyökkutya van. Emberkölyök nem kéne.
-
Süvi
őstag
válasz Blackmirror #14634 üzenetére
Nekem ilyen van, tökéletes.
-
Süvi
őstag
válasz Scholes9 #14632 üzenetére
Érdemes lenne élőben megnézni a kettőt. Fontos kérdés, hogy hol lenne használva.
Én személy szerint a nagyobbat részesítem előnyben.
Mi nagyobbat vettünk, hogy ne eroltessuk annyira a szemünket.
10 Colon a multitasking is jobb, ill. a két ablakos böngészés is hasznalhatobb. -
Scholes9
nagyúr
Jövőre megyek külföldre dolgozni, laptop helyett venném. Én is a nagyobbra gondoltam
r3dsnake: hosszabb távra is jobb lenne az Air 2 jól gondolom? ~2 évre azért lehet vele számolni? Addig azért jó lenne, ha nem lenne gond a sebességével
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Lehet hogy fura kérdés, de az Air 2 esetében mindegy, hogy space grayt vagy silvert veszem? Arra gondolok, hogy egyik esetleg jobban kopik, mint a másik stb. Persze, ha fennáll egyáltalán bármi ilyesmi Sajna csak silver van jelenleg, szürkét venném inkább, de lehet, hogy "bevállalom" az ezüst színűt Ha ~2 évig jól használható lesz, akkor szerintem rendelem is
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Pencil 1.gen (189)
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest