Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
iPad mini 2-t vagy Air 2-t ajánlotok főként iBooks használatához és nagyon ritkán egy kis internetezés, youtube? Azt tudom, hogy alapmodel lesz bármelyiket ajánljátok, mert másra nem nagyon lenne használva.
-
sutyesz96
őstag
válasz mAtThEw0319 #13801 üzenetére
iBookhoz én mini 4et javasolnám ha a kettő közül kell választani, sokkal jobban kézre áll, utazáshoz is kényelmesebb, súlyban is azért jócskán van különbség a két modell között. -> compare
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Ragnar95
félisten
válasz mAtThEw0319 #13801 üzenetére
iBooks könyvekhez vagy újságokhoz/képregényekhez kell? Ha előbbi, akkor egy Kindle-el vagy más ebook olvasóval sokkal jobban jársz, netezni meg tökéletes lesz egy iPad Air, az Air/Air 2 árkülönbségből kb ki is jön az ebook olvasó.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok Ti talaltatok már 9.3.4 v 9.3.5 höz müködő JB-t?
-
kondás
tag
[link]Az ipad működik az ilyen egyszerű érintöceruzákkal, vagy mindenképp az apple pent kell megvenni?
http://erintoceruza.arukereso.hu/delight/55408-p246950825/[ Szerkesztve ]
-
-
Süvi
őstag
válasz kondás #13811 üzenetére
Szia!
Szerintem a Stylus semmire nem való. Pont olyan vele rajzolni, mint a kisujjaddal.
Nekünk van 3 féle toll, van benne 500 Ft-os is, ezekkel már lehet mit kezdeni.
Ezt a hármat mind ajánlom.
Onenote helyett pedig nagyon jó a Noteability, rá lehet tenyerelni. -
kondás
tag
köszi
-
pescara
aktív tag
Sziasztok!Nektek is voltak problamak az elmult heten , kulonbozo oldalakkal? Mindig ujratoltott. Ma megcsinaltam az uj frissitest, azota minden tokeletes. 9.3.5
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz mAtThEw0319 #13818 üzenetére
Nagyon szeretem az Ipadot, de ibookhoz egy Kindle a legtökéletesebb választás.
A legjobb elektronikai eszközöm, mindig velem van. -
Süvi
őstag
Képzeljétek tegnap megjött a pro, a vaterás hölgytől rendeltem.
Április 27. rendelés
Szeptember 1. érkezés
Hát nem mondom volt ideg közben, de végre itt van.
A készülék nagyon gyors (több száz oldalas pdf-eket nagyon gyorsan nyit meg), ez az összehasonlításom az Air2-höz képest.
A Pencil valami álom.
Majd szívesen írok róla többet is, de egy kis segítséget szeretnék kérni.Megcsináltam az Air2 mentést, át is jött mindent 1 alkalmazást kivéve. (Itunes szinkronizáció volt gépre, onnan állítottam be). Ebben az egy esetben csak az alkalmazás jött át, a benne lévő dolgok nem. (az alkalmazásnak nincs fiókja, sem icloud szinkronja)
Van-e olyan backup amivel ezt az alkalmazást fel tudom másolni az új készülékre? (Air2 9.3.2; Pro 9.3.1)
Az Itools látja, hogy az alkalmzás tartalommal együtt 2,6 GB, de nem tudok mentést csinálni, hibát ír ki.Köszönöm
-
őstag
Várhatóan mikor fogjuk megkapni, hivatalosan is a 10-et?
-
Süvi
őstag
Vajon ez a progi tudhatja ezt?
Van benne klónozás. Vajon több mint a sima Icloud?
Csak ne lenne ilyen drága -
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
iOS 10-ben kijavították már a szerencsétlenkedő kijelölést??
-
Ragnar95
félisten
válasz mAtThEw0319 #13835 üzenetére
Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku, olvasásra többek között emiatt sokkal jobb. Ráadásul akkora kb, mint egy könyv, szóval semmiképp nem nevezhető túl kicsinek.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
direwolf
őstag
válasz Ragnar95 #13836 üzenetére
Hát nem akkora mint egy könyv. Az átlag méretű ponyvák olvasható lapmérete kb. a Kindle külső méretével egyeznek meg.Amúgy nekem is van, szeretem is, de aki nem olvas naponta, vagy sok órát egyszerre, annak szerintem is jobb az iPad (retina!)
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz Ragnar95 #13836 üzenetére
"Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku[...]"
Ezzel nem is vitatkoznék. De a kijelző mérete számomra túl kicsi. Ja és még valami.. túl drágának tartom pl. a paperwhite 3-t, csak ebook olvasásra. A Voyage verzióról nem is beszélve. Úgy érzem, hogy ha nem akarok csalódni, akkor egy ipad mini 4 lesz számomra a megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Természetesen nem kérdés, hogy egy profi e-book olvasó előnyöket ad az olvasás terén. Viszont egy retina mini az üzemidőt kivéve nem annyival rosszabb, mint amennyivel többre képes. Sőt. Nekem évek óta semmi gondom ipadon olvasni, pedig szemüveges vagyok. Jó betűtípussal, megfelelő színbeállítással, háttérfénnyel nem rontja a szemet az iPadon olvasás..
Auratech Field Recording
-
Ragnar95
félisten
válasz mAtThEw0319 #13838 üzenetére
PW, meg Yovage is túlárazott és fölösleges szerintem. Ebook olvasásra a sima Kindle tudásánál nem kell semmivel sem több, azt sem semmiképp sem lehet drágának nevezni.
Persze ha úgy érzed, jó lesz neked a Mini olvasni, mert nem zavar az LCD-n való olvasás, akkor vedd meg csak a Minit.
direwolf: szerintem pont jó a Kindle mérete, utazáskor is pont használható egy kézzel is és bőven elég nagy az olvasófelület, főleg hogy a betűméret állítható. Szerintem más élmény teljesen LCD kijelzőn és e-ink kijelzőn olvasni, hosszabb folyószövegre utóbbi sokkal kényelmesebb számomra.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #13841 üzenetére
Ez mondjuk nettó bullshit Ezek szerint egy sima könyv is annyit ér, mint egy zsák krumpli, mert külső fényforrás kell hozzá? Használtál már huzamosabb ideig sima Kindle-t? Hacsak nem szeret az ember vaksötétben olvasni, akkor konkrétan semmi hasznát nem látom a PW-nek. Tűző napnál minek extra háttérvilágítás Tökéletesen olvasható a világítás nélküli e-ink kijelző tűző napfényben is...
-
silmatauki
őstag
válasz zolikaDB #13834 üzenetére
"A Cydiás SwipeSelection nem ezt hivatott érdemben leváltani?"
Sajna nem – az csak és kizárólag az input textmezőkben való, keyboard feletti gyorspozícionálást tudja. Nem input típusú widgeteknél (pl. Weboldal) nem használható. Ebben tök ugyanaz, mint az Apple saját iPad-es kétujjas gyorskurzor-pozícionálása.
A következőt ajánlom, ha a dinamikus script-támogatás (pl. FB) hiánya nem akkora probléma: kukázz minden böngészőt, ami a szabvány kijelölést használja, és használd az Opera Mini-t. Abban custom kijelölő van, és fényévekkel jobban használható, mint az Apple stock kijelölője. Persze ez csak weboldalakra lesz jó.
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #13843 üzenetére
Köszönöm!
Napokban vettem észre, h igen, ez így van. Mindenhol Opera van nálam, bár most a szinkronizálással lesznek gondok, ugyebár lenyúltak egy csomó jelszót... Emiatt én is lecseréltem mindenhol... Kellemetlen volt. Ettől függetlenül erős asztali gépen is gyorsabb az Opera, mint a Firefox. Érdekes -
danilla
őstag
Elbucsuztam szeretett retina minimtol, igy bucsuzom a topiklakoktol es topictol
.o/[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #13843 üzenetére
De amúgy: miért működik ennyire/sokak számára is hektikusan az alap kijelölés? Mert szerintem ez NEM jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Pencil 1.gen (189)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest