Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 14:07:28

LOGOUT.hu

iPad topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13633) D@niel


D@niel
addikt

iOS10 retina mini alatt:

a fejlesztői verziótól próbálom a 10-es rendszert, mondanom se kell, azt gyorsan le is töröltem, állandóan kifagyott. aztán az első bétától kezdve egyre stabilabb az os.
most az 5-ös béta az aktuális, ami már teljesen rendben van. az előzőeknél is érezhető volt, hogy gyorsabban nyílnak meg az appok (ezt legjobban fb alatt vettem észre, de a tubex youtube kliensem is hamarabb el kezdte le játszani a videókat, csak hogy konkrétan meg mondjam miben lett gyorsabb a működés. nem nagy mértékkel, de egyből észre vettem a differenciát).
nem emlékszem pontosan, hogy 9-es alatt milyen volt a multitask, most azért egész sok minden ott van a háttérben, mondom is konrkétan:
settings, fb, fotók, chrome üres lappal, instagram kliens, viber, tubex, safari üresen, majd messenger a leg végén amit a háttérből simán vissza hoz.

ugye új a control center, szerintem szebb, hasonló sebességgel ugrik fel, nekem ez az egyik ami miatt maradok a 10-es alatt, másik az alkalmazások-multitask, végül az új zár-, és billentyű hang is klassz:)

fagyás még nem volt, semmi megreccsenés. minden sima.
üzemidő:

ha jól emlékszem 70%-al kezdtem el használni, ebben volt a béta4-ről 5-re update is, ez idő alatt töltőn volt.
nekem kb. ugyan annak tűnik, 2 naponta rá töltök valamennyit.

iTunes-al ezt a rendszert nem lehet szinkrózni.

widgeteknek nem látom értelmét iPad-en, legtöbbünknek mágneses a tok, pont azért, hogy egyből bent legyünk a rendszerben ha fel nyitjuk. vannak widgetek a home screenen ha balra lapozunk, én egyenlőre nem látom értelmét, egyedül az időjárásnak.

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.