Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.