Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
miért van az hogy az ipad pro-m az akkumulátornál nem jeleníti meg hogy mi mennyit használta az akksit? eddig ki írta de most bekapcsoltam és semmi. 2 óra használat van benne azóta de azt írja hogy pár perc után fogja kiírni.. meg amikor kiírta őket akkor is elég bugos volt mert elég sokára jelenítette meg őket a szifonomhoz képest.. vagy ilyen sz@r a 9.3.1?
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
4G iPadnál is ugyanúgy megy mint telefonoknál. Van belőle szolgáltatós, meg független is. Megkell kérdezni,milyen függő.
-
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.

-
Ipad prohoz milyen powerbank jó? Bármilyen működik vele? Vagy milyennek kell lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Alkoholista nevelde
- Amazon
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
előtte mindig fehér előlaposak voltak, de kell a változatosság.
Drága még igen. Szerencsére elég jó áron jutottam hozzá.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.