- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
A képek elforgatását illető jelenséggel én pl. találkoztam. Nekem levágásnál csinálta: ha a Camera Rollban kijelölt képre a Szerkesztés menü alatt alkalmazok valamilyen műveletetet, az esetemben ez levágás volt, akkor a Camera Rollban a szerkesztett kép előnézetét mutatja. Ugyanakkor Win alatt kimásolva az eredeti, szerkesztetlen (vágatlan) kép jelenik meg.
Én nem gyakran használtam így és nem zavart, mert háttérképnek vágtam ki egy részletet, de tök jó, hogy a többi részlet sem veszett el. Csak megjegyeztem, hogy így volt, mert meglepett.
Hogy ez beállítás kérdése-e vagy valamelyik OS verzió csinálta csak, hogy én nyomtam rá valamire vagy alapértelmezett, azt nem tudom, mert amikor tényleg képet akarok szerkeszteni, azt külső alkalmazásban csinálom és más néven mentem el, nem írom vele felül az eredetit.
A jelenség mindenesetre létez(ik?)ett.
Gyanítom, sőt, talán még régebben tapasztaltam, hogy az elforgatást is így kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs