- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni, ipad-ben nincs tapasztalatom appok terén. Olyan médialejátszó progit keresek,ami viszi a szokásos default fájlokat, valamint az AC3-mat is, továbbá tudjon magyarul is
Előbbi kettőre találtam csomó appot, de unokatesóm fiának az ipadjére kellene, és így jó lenne, ha tudjon magyarul.
Eddig tanácsoltam nekik az OPlayert, plusz az írta, hogy van az AC3-DTS killer progi, amivel át lehet konvertálni egyszerűen az Ac3 hangsávot AAC-re, de ez meg valamiért nekik nem fut a laptopjukon, kb nekem egyszerűbb giftként elküldenem egy appot nekik, mintsem órákig keresni, hogy miért nem megy az a progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest