Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soundman1

senior tag

válasz nandozo #8025 üzenetére

Köszönöm a beszámolót! Tegnap én is felraktam, de visszamentem wilsey romra. Egy-két infót én is írnék hozzá.
    Nagyon jól összerakott ez a v6-os Miui rom. Minden magyarul fogadott a rendszerben! A tárcsázóban és a messegingben (is) a két simet ki lehet választani a dedikált gombokkal. A tárcsázó tudja a magyar T9-et (áőű) is kezelni! Egyszer sem tudtam lefagyasztani ezt a béta verziót, kivéve a chrome-nál, de ezen még dolgoznak. Szuper sok beállítási lehetőség van, összességében a kényelem és design miatt jobban lehet a beállításokat konfigolni, egy-két kivétellel. Ami pozitív volt, hogy nem erőltetik a xiaomi-s progik magukat rá a használóra (mint a v5-nél), csak amire szükségem volt, tényleg azt kapcsoltam be, minden tette a dolgát, ahogy kértem.
    A led többszinű beállításainál nekem csak pirosan akart világítani. A gyári helyett van lehetőség más launchert is használni. Akksi üzemidő nagyon jó, még úgy is, hogy nagyobb helyet foglal a rendszer a memóriából, nálam csak 300 MB maradt belakás után. A wifi nálam picit erősebbnek tűnt.
    Ami miatt nem maradt, hogy hiányzott a chrome, a flip tokot nem vezérelte, a naponta használatos vocalizer alkalmazás nem működött.
    Szép, jó rendszer, de a mezitlábas 1.0.13-at kiegészítettem gyors praktikus progikkal, igy mentem vissza arra. Pl. a widgetsoid után már nem éreztem kézreállónak a miui két részre osztott értesítési sávját.
    Visszaköltözés előtt még tettem a Mere rom felé egy próbálkozást. A kezdeti lassulást követően a sebesség rendbe lett, de nem volt érezhető a rom karcsúsítása a sebességen. Indulást követően 590 MB szabad helyet mutatott, 58MB-ot a Beállítások evett meg, a needromos képen ezzel szemben 29 MB van?
    Mivel a flip vezérlés nem ment, így nem próbálkoztam tovább.
    Reméljük lesz még új gyári rom, egy dual simes 5.1 lollipopot szívesen kipróbálnék ...

Új hozzászólás Aktív témák