Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nandozo

tag

válasz soundman1 #8020 üzenetére

Tapasztalatok MIUI ROM-mal kapcsolatosan:

Telepítés "works like charm", minden probléma nélkül felmegy, már a beállítás lépéseinél kiválasztható a magyar nyelv aki szeretné.

Aki nem ismeri a MIUI-t itt nincs külön "applilkáció tár" és "asztal" hanem minden az asztalra kerül. Ez sok app esetén átköltözéskor fejfájást okozhat Titanium kötegelt visszaállítás után. De 1x kell csak elrendezni :-)

Titanium backup üzeneteket nem tud visszaállítani valószínűleg a saját üzenet app miatt, legalábbis nekem nem sikerült...

Maga a ROM alapvetően stabil. Eddig egy újraindulása volt, Asphalt 8-ból kilépés után a launcher miatt valószínűleg. Illetve első nap a GMail többször leállt, volt rá példa, hogy a "widget" is eltűnt. Oka ismeretlen számomra.

Sebességben lehet érezni, hogy erősebb vasra tervezték, eddig egyszer sem tapasztaltam a telefonomnál egy tizedmásodpercnyi gondolkodást sem soha, most már előfordul pár esetben; bár nem sikerült reprodukálni az akadást - lehet hogy csak olyan tevékenység is futott a háttérben ami nem állandó.

Minden MIUI-s dolog működik benne amivel eddig találkoztam.

A MIUI-s hang "javító" szinte csodát tett a gyári fülissel, eddig nem vetemedtem arra, hogy azon zenét hallgassak, de most teljesen használható (persze nem egy Sennheiser).

GPS-szel jelet hamar talált, holnap lesz egy hosszabb teszt vele.

NFC, Bluetooth teljesen jól működik saját beépített TAG alkalmazása is van.

Fogyasztása jó a rendszernek, hozza a 4.4 szintet. DU Battery Saver nélkül is egészen használható, kitart 1 napig a jelenlegi intenzívebb használat mellett is.

Alapvetően ajánlom olyan V3 tulajok számára, akik jól mutató és jól hasznhátó rendszert szeretnének "out-of-box" amit nem kell még tuningolni, más launchert, témákat keresni rá stb.
    Akik pedig szeretik a rendszer tuningolását lehet, hogy jobban járnak egy alap 4.4-el és finomhangolják a saját képükre.

Új hozzászólás Aktív témák