Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
na hát, nem volt túl nagy lelkesedés, nos megosztom tapasztalataimat (remélem nem placebo...

Szóval átállítottam GPS alapúra az idő automatikus beállítást és a következőket tapasztaltam:
- GPS gyorsabb, pontosabb, sokkal hamarabb korrigál hiba esetén
- waze képernyője előtte percenként (vagy gyakrabban is) "blackout"-olt (feketére váltott, majd újrarajzolt) miközben a gombok világítása is bekapcsolt, ami nagyon idegesítő volt, nos ez 90%-osan megszűnt,, már csak ritkán van ilyen
- a telefon felébredgetése szinte megszűnt
- éjszaka alatt kb 0%-ot merül, mert mindösszesen ha 5-6 alkalommal ébred
- wifi valóban lekapcsolódik mikor nem használja
- érzésre sokkal gyorsabb lett a telefon! Pl. ha görgetek weboldalt Chrome-ban akkor akármilyen gyorsan húzgálom az újjam, vele mozog a kép, vagy ha kétújjas zoomolok ki-be gyorsan akkor is tökéletesen követi még rángatva is, ugyanez igaz a fotóalbum képeire is. Csináltam egy Antutut is 18400 jött ki amit nem tudom, hogy jobb lett-e mint előtte volt?
- minden animáció a telefonon sokkal smooth-abbOlyan mintha a hálózati idő szinkronizáló modul visszafogta volna a telefont, emlékeztek volt olyan verziós ROM ahol ez a modul egyenesen befagyott használatkor. Szerintem nem lett rendesen javítva.
Kíváncsian várom a véleményeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest