- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #7801 üzenetére
na hát, nem volt túl nagy lelkesedés, nos megosztom tapasztalataimat (remélem nem placebo...
Szóval átállítottam GPS alapúra az idő automatikus beállítást és a következőket tapasztaltam:
- GPS gyorsabb, pontosabb, sokkal hamarabb korrigál hiba esetén
- waze képernyője előtte percenként (vagy gyakrabban is) "blackout"-olt (feketére váltott, majd újrarajzolt) miközben a gombok világítása is bekapcsolt, ami nagyon idegesítő volt, nos ez 90%-osan megszűnt,, már csak ritkán van ilyen
- a telefon felébredgetése szinte megszűnt
- éjszaka alatt kb 0%-ot merül, mert mindösszesen ha 5-6 alkalommal ébred
- wifi valóban lekapcsolódik mikor nem használja
- érzésre sokkal gyorsabb lett a telefon! Pl. ha görgetek weboldalt Chrome-ban akkor akármilyen gyorsan húzgálom az újjam, vele mozog a kép, vagy ha kétújjas zoomolok ki-be gyorsan akkor is tökéletesen követi még rángatva is, ugyanez igaz a fotóalbum képeire is. Csináltam egy Antutut is 18400 jött ki amit nem tudom, hogy jobb lett-e mint előtte volt?
- minden animáció a telefonon sokkal smooth-abbOlyan mintha a hálózati idő szinkronizáló modul visszafogta volna a telefont, emlékeztek volt olyan verziós ROM ahol ez a modul egyenesen befagyott használatkor. Szerintem nem lett rendesen javítva.
Kíváncsian várom a véleményeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest