Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

veterán

válasz junkpod #7801 üzenetére

na hát, nem volt túl nagy lelkesedés, nos megosztom tapasztalataimat (remélem nem placebo...:)

Szóval átállítottam GPS alapúra az idő automatikus beállítást és a következőket tapasztaltam:
    - GPS gyorsabb, pontosabb, sokkal hamarabb korrigál hiba esetén
    - waze képernyője előtte percenként (vagy gyakrabban is) "blackout"-olt (feketére váltott, majd újrarajzolt) miközben a gombok világítása is bekapcsolt, ami nagyon idegesítő volt, nos ez 90%-osan megszűnt,, már csak ritkán van ilyen
    - a telefon felébredgetése szinte megszűnt
    - éjszaka alatt kb 0%-ot merül, mert mindösszesen ha 5-6 alkalommal ébred
    - wifi valóban lekapcsolódik mikor nem használja
    - érzésre sokkal gyorsabb lett a telefon! Pl. ha görgetek weboldalt Chrome-ban akkor akármilyen gyorsan húzgálom az újjam, vele mozog a kép, vagy ha kétújjas zoomolok ki-be gyorsan akkor is tökéletesen követi még rángatva is, ugyanez igaz a fotóalbum képeire is. Csináltam egy Antutut is 18400 jött ki amit nem tudom, hogy jobb lett-e mint előtte volt?
    - minden animáció a telefonon sokkal smooth-abb

Olyan mintha a hálózati idő szinkronizáló modul visszafogta volna a telefont, emlékeztek volt olyan verziós ROM ahol ez a modul egyenesen befagyott használatkor. Szerintem nem lett rendesen javítva.

Kíváncsian várom a véleményeteket.

Új hozzászólás Aktív témák