- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #7816 üzenetére
És még egy friss tapasztalat: az autós BT kihangositom hangminosege olyan lett mintha teljesen kicserélték volna, tiszta jól érthető hang, pedig előtte kB minden második hívás recsegett - ropogott.
Valami olyan vudu bit lehet az én hw-sw párosban ami erre a halozati oraszinkronra aktiválódik. -
poganytamas
senior tag
válasz
junkpod #7816 üzenetére
Érdekes ez az idő beállítás probléma.
Azt olvastam a GPS időről, hogy 15 másodperces lemaradásban van (forrás: [link]).
Lehet ez a lemaradás az oka több GPS-es program fura működésére (mármint hogy ha hálózati idő beállítás van, akkor 15 másodperccel a műhold előtt jársz), amit írtál, a gyorsabb korrigálás pl?Másik a hálózati időbeállítás. Ez kétféle dolgot jelenthet, mi mondja meg mit használ? Ott a NITZ, amikor a mobil szolgáltatótól kéri le. Ezt nem mindenki támogatja, ráadásul még vannak GSM egység nélkül szerelt Android eszközök (tabletek pl), itt csak NTP van. És hol definiálunk NTP-t? A gps.conf-ban, hoppá
Átállítottam én is, várom a fejleményeket. Antutu felment 100 ponttal, de ez lehet az északi szél kedvező fújása is
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod #7816 üzenetére
Én nem láttam, hogy miért lenne jó, ha a gps-ről frissítené az órát. Így milyen gyakorisággal frissíti az órát, ha gps jelet fog?
Most leteszteltem. Átraktam gps-re az idő frissítését, gps bekapcsolva, chrome 180MB cache ürítés, reboot, majd antutu teszt. Szintén 19ezer feletti értéket dobott mobilnet nélkül, wifi-vel.
Ez a felébredés nálam soha nem volt. A korábbi telónál valamelyik 3. alkalmazás csinálta.
Még nézegetem, de nálam nem volt semmi a tiédhez hasonló, a web is smooth volt eddig egy két kis röccenést leszámítva, a gps-t a holnap utáni utazással még letesztelem.
Éjszaka általában a töltőn felejtem, kivéve tegnap, hogy megnézzem neked. 7 óra alatt 1%-ot esett az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest