Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

X240 blues...

1.

Vettem az X240-hez egy IPS 1080p kijelzőt (AUO B125HAN02.2), az eBay-es eladó elvileg a termékről készült fényképein az eDP csatlakozó nem középen van, hanem jobbra, ami nekem jó is lenne. Az eladóval - ahogy egyébként kéri is a hirdetésében, hogy ez történjen meg a vétel előtt - letisztáztuk, hogy "helló, van-e pontosan ilyen kijelződ, mint ami a 2. fotódon van?", "igen, van.", "OK, akkor megvenném.". Ezek után "természetesen" olyan panelt küldött, aminek középen van a csatlakozója, így a jelenlegi eDP kábelemmel nem lehet összerakni (összedugva működik, csak túl rövid az X240 kábel).

Elvileg van X260-hoz hosszabb eDP kábel is, de ahogy nézem, a kijelző ráadásul "small panel", tehát az X240 fedélben csak beleragasztással marad meg... Valaki tudja-e, hogy az X260 fedelére 1:1-ben cserélhető-e az X240 fedlapja, zsanérja stb.?

(Csak azért, mert az eladóval/Paypallel való viaskodás hosszadalmasságánál egyszerűbbnek tűnik beszerezni egy X260 fedlapot/zsanérokat/antennákat.)

2.

X240-hez vettem egy belső és egy külső akkut. A külső akkuval működik, de ha a belső akkut rádugom, akkor nem hajlandó bekapcsolni. Egyszer már bekapcsolás után rádugtam a belső akkut, akkor hajlandó volt felismerni és tölteni. Alaplap/csatlakozóhiba, vagy akku? Erre vonatkozó beállítást nem találtam BIOS-ban.

Van esetleg (budapesti) X240-X250-X260 tulajdonos, aki tudna segíteni az akku tesztelésében? Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák