- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
X240 blues...
1.
Vettem az X240-hez egy IPS 1080p kijelzőt (AUO B125HAN02.2), az eBay-es eladó elvileg a termékről készült fényképein az eDP csatlakozó nem középen van, hanem jobbra, ami nekem jó is lenne. Az eladóval - ahogy egyébként kéri is a hirdetésében, hogy ez történjen meg a vétel előtt - letisztáztuk, hogy "helló, van-e pontosan ilyen kijelződ, mint ami a 2. fotódon van?", "igen, van.", "OK, akkor megvenném.". Ezek után "természetesen" olyan panelt küldött, aminek középen van a csatlakozója, így a jelenlegi eDP kábelemmel nem lehet összerakni (összedugva működik, csak túl rövid az X240 kábel).
Elvileg van X260-hoz hosszabb eDP kábel is, de ahogy nézem, a kijelző ráadásul "small panel", tehát az X240 fedélben csak beleragasztással marad meg... Valaki tudja-e, hogy az X260 fedelére 1:1-ben cserélhető-e az X240 fedlapja, zsanérja stb.?
(Csak azért, mert az eladóval/Paypallel való viaskodás hosszadalmasságánál egyszerűbbnek tűnik beszerezni egy X260 fedlapot/zsanérokat/antennákat.)
2.
X240-hez vettem egy belső és egy külső akkut. A külső akkuval működik, de ha a belső akkut rádugom, akkor nem hajlandó bekapcsolni. Egyszer már bekapcsolás után rádugtam a belső akkut, akkor hajlandó volt felismerni és tölteni. Alaplap/csatlakozóhiba, vagy akku? Erre vonatkozó beállítást nem találtam BIOS-ban.
Van esetleg (budapesti) X240-X250-X260 tulajdonos, aki tudna segíteni az akku tesztelésében? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest