- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Lati E6440-et használok, amit szerettem, mert megbízható kis gép volt, imádom a billentyűzetét, viszont van pár dolog, ami miatt lecserélném: A 720p-s TN kijelző nagyon ergya, szeretnék mindenképp egy komolyabb IPS-es min. FHD kijelzőt, szeretném ha jó pár mm-el vékonyabb, és legalább fél kg-al könnyebb lenne; illetve ha netezéssel, irodai alkalmazások felhasználásával kibírna 5-6 órát.
Céges gépem egy T560, ami nem rossz, főleg a FHD kijelző, illetve az akksija, így ezen a vonalon szeretnék elindulni, főleg, hogy beszereznék egy dokkolót, amivel otthon monitorra ki tudnám rakni a saját, illetve céges gépemet is.
Melyik gépeket tudnátok ajánlani ár/érték arányban, ami vékony, sokáig bírja akksival, lehetőleg megbízható lesz, és jó kijelzője van?
Eleinte Yoga 370-eseket kezdtem nézegetni, nem kitétel a touch screen, de ha lenne, elképzelhető, hogy használnám.
Aztán szemem elé került az X1 Carbon, hát mit ne mondjak, iszonyatosan bejön a vékony káva meg a füzetnyi vastagság, na meg az 1,1-1,2 kg-os súly. Viszont nincs rajta dokkolócsati (csak valami USB-s dokkolót kéne vennem), Type C-s a töltője, meg félek tőle, hogy nem olyan megbízható, valamint drágábban és nehezebben szervizelhető.
Gondoltam még valamelyik S modellre (470s mondjuk), ami félúton lenne a sima T modell és az X1 carbon között, viszont olvastam, hogy az se olyan bővíthető/szerelhető már, mint a sima T, akkor meg mégis csak érdemes lenne X1-et nézni, mert az legalább könnyebb.Tudnátok segíteni kiigazodni a rengetegben? Első körben olyan 200-at szánnék gépre, kicsit esetleg kibővítve 250-et.
Köszi előre, kedves Thinkpad fanok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest