Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz csubuka #96206 üzenetére

No,

Ami tetszik a T430-ban az X230-hoz képest, hogy masszívabb

Szerintem dekával nem. Nyöszörög az is ha akar rendesen.

fizikailag szeparált touchpad gombjai vannak és van bele 900-soros kijelző gyárilag (az nekem többet ér, mint az IPS)

Biztos van az a helyzet, de az a 900p-s panel szerintem igazi szégyene a Lenovonak meg a beszállító LG-nek is.

meg a caddy opció, meg gondolom hűvösebb és halkabb, meg a nem forrasztott proci, meg a fedél zárja, ami nincs az X230-ban. Méretben azért egész elfogadható még szerintem a T430 talán.

Ez szubjektív.

-Amúgy az X230-nak már nem olyan beteges, hibára hajlamos az USB csatlakozója, hogy kitörik a pöcke? Gondolom sajnos a palmrest az ott is érzékeny azért, csak, hogy legyen gond vele. A mérete a vonzó csak.

Sok pöcöktöréssel nem találkoztam, törő felső antenna keret, bezel szétkopás a belógó billzet miatt (T430 is) akad. Touchpad alatti repedés könnyen kihozható.

-A kijelzőmodok drágák és ahogy írjátok, csak gond van a panelokkal. Nekem inkább a felbontás fontos, mint az IPS kivitel, főleg, hogyha gyakorlatilag nem lehet IPS-t normálisan szerezni bele.

Talán most úgy tűnik megvan a jó hely, de az biztos, hogy T430 HD+ elé ha leültetnének felmondanék :K

Repüljek rá a T430-ra?

Dilemmás, az igaz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés