Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli986

tag

válasz Tikakukac #66709 üzenetére

Ebben van igazság,de valamilyen szinten szerintem próbálják követni a piacot.
    Az,hogy a TP széirát változtatják és próbálnak megfeleni az átlagemberek igényeinek lehet a minőség romlásához vezet,de azért egy G550 stb-nél még mindig sokkal jobbak a TP edge és társai.Mind anyag minőségben mind kivitelezésben.
    Igaz ez szerintem a legtöbb egyéb gyártó gépeivel való összehasonlitás esetén is.
    Tudom,hogy nem egy kategória,de van nálam egy packard bell aminek a burkolata darabokra van törve ,mert annyira gyenge,hogy ha megnyomod behajlik az egész. Az olyan gépektől klasszisokkal jobb egy elk..rvult TP is, a másik dolog ami tetszik ebben a gépben,hogy ha ki akarom takaritani a hűtőt nem kell rommászedni az egészet. Sok Lenovom egyébként nem volt még (SL500,G550,TPedge E530 és munkahelyemen egy T61-et nyűzok),de nem találkoztam még rosszabb összeszereléssel mint bármelyik más gyártónál.Azt persze értem miről beszélsz,mert a T61 sokkal inkább monstrum érzetét kelti mint ez,de szerintem aki nem akar vele szeget beverni és nincs sok száz ezre egy oylan gépre ami inkább a klasszikus TP minőség annak egy ilyesmi is megteszi és messze a többi csili vili márkás gépek fölött van minőségben.Szerintem.Persze ahogy irtad mindenki maga döntse el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés