Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Hello!
Kíváncsi vagyok ehhez mit szóltok. A történet a következő: Pár hónapja vettem észre, hogy néhanapján a kijelzőmön kis apró bogarak mászkálnak. Amikor le akartam szedni, kissé agyfaszt kaptam, ugyanis nem lehetett. A bogár nem kint, hanem a panelen belül mászkált!!! Nem is fogalakoztam vele, azt hittem én vagyok a hülye. Aztán újra előfordult. És mivel a kis genya nem egy hegylakó volt, bele is döglött. Hatásosan színlelve egy konkrét dead pixelt. Bugos lett a kijelzőm! Remek. Nemrég elvittem a szervizbe a gépet. Jelenleg 1 hónapja! van ott. Én egy az egyben azt hittem, hogy dead pixel. A szerviz előtt le a kalappal. Mindent megtesznek, és megtettek, hogy javítani lehessen, de a Lenovo Support szerint "nem elég pixeles a kijelző" ahhoz, hogy csere legyen.
Na de itt nem erről van szó. Nem pixelhiba, hanem egy bogár döglött bele. Kíváncsi lennék, hogy erre mit mond a Support. Cseréről szó sem lehet a részükről, a szerviz meg nem vállalja a panel szétszedését, és belső tisztítását.
Egyébként milyen már az, hogy egy bogár belemegy a panelbe?! Agyfasz... Erre semmi garanciális lehetőség nincs?! Hogy tökbe megy be oda?!
Nem egyedi az eset:
[Small bug inside LCD-screen1]
[Small bug inside LCD-screen2]Lenovo Community:
Valaki valami ötlet?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest