Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• metal01

őstag

Hello!

Kíváncsi vagyok ehhez mit szóltok. A történet a következő: Pár hónapja vettem észre, hogy néhanapján a kijelzőmön kis apró bogarak mászkálnak. Amikor le akartam szedni, kissé agyfaszt kaptam, ugyanis nem lehetett. A bogár nem kint, hanem a panelen belül mászkált!!! Nem is fogalakoztam vele, azt hittem én vagyok a hülye. Aztán újra előfordult. És mivel a kis genya nem egy hegylakó volt, bele is döglött. Hatásosan színlelve egy konkrét dead pixelt. Bugos lett a kijelzőm! Remek. Nemrég elvittem a szervizbe a gépet. Jelenleg 1 hónapja! van ott. Én egy az egyben azt hittem, hogy dead pixel. A szerviz előtt le a kalappal. Mindent megtesznek, és megtettek, hogy javítani lehessen, de a Lenovo Support szerint "nem elég pixeles a kijelző" ahhoz, hogy csere legyen.

[pixel policy]

Na de itt nem erről van szó. Nem pixelhiba, hanem egy bogár döglött bele. Kíváncsi lennék, hogy erre mit mond a Support. Cseréről szó sem lehet a részükről, a szerviz meg nem vállalja a panel szétszedését, és belső tisztítását.

Egyébként milyen már az, hogy egy bogár belemegy a panelbe?! Agyfasz... Erre semmi garanciális lehetőség nincs?! Hogy tökbe megy be oda?!

Nem egyedi az eset:

[Small bug inside LCD-screen1]
    [Small bug inside LCD-screen2]

Lenovo Community:

[LC1]

[LC2]

[LC3]

Valaki valami ötlet?!

Új hozzászólás Aktív témák