- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Gabesz87 #47820 üzenetére
Még annyi jutott eszembe, hogy meg kellene nézni a Windows 7-en belül, a BT eszközöknél a telefonodnak adott engedélyeket/pipákat a Tulajdonságok-nál, lehet, hogy a PIM pl. csak névjegyküldésre van beállítva, vagy a telefonodat csak BT hangszóróként (!) ismeri fel a Win. Látatlanban kb. ennyit tudok segíteni.
Illetve nem tudom, hogy a gyári ROM van-e az SGS Advanced-en, az biztos, hogy az SGS-nél a gyári Android 2.3.4 alatt nem működött rendesen a BT fájlküldés, amit a 2.3.6-ban javítottak. Ha nem gyári, hanem pl. CyanogenMod 10.1, ott is voltak gondok a fájlküldéssel, de ezt javították úgy 2-3 hónapja.
Persze ez itt vastagon off topik, mert tuti, hogy nem TP-hardverhiba, hanem valamilyen Windows-beállításon múlik, de hátha tudtam valamilyen kiindulóponttal szolgálni a megoldáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest