- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem hiszem, nálad a VGA energiagazdálkodásával lehetett a gond. A HDMI miatt ez megbonyolította a dolgot, és emiatt fagyhatott le a hang.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Azt mondtad, mindent felraktál, ami a honlapon volt. Akkor most hogy van ez? A VGA driver az egyik legalapvetőbb.
Sokszor elcsodálkozok, hogy miért nem lehet egy VGA drivert feltenni. Köztudott(nak kellene lenni), hogy a hordozható gépek teljesen más energiagazdálkodással, stb. dogoznak mint az asztaliak. Ezért kell a VGA driver. A gyári, amit a géphez készített a hülye HP, vagy hogy is írtad az előbb
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
Én most Probook 450-est használok, HDMI-vel külső monitorra, jack-kel erősítőre vagy fülesre. Működik rendesen. A DTS Audio Control panel fut, ez ki is írja, ha bedugok vagy kihúzok egy audio csatlakozást.
-
veterán
-
veterán
Állítsd át a biosban, hogy állandóan menjen a ventilátor, akkor nem fog olyan nagy fordulatszámra kapcsolni melegedéskor. De természeteen a szerviz is jó megoldás
-
veterán
Érdemes időnként kitakarítani, vagy legalább kifújni sűrített levegővel/kompresszorral. A por összeáll benne, és a porcica miatt lehet kereplő hangos hangja.
-
pinnacle
nagyúr
Majd ha lesz időd írnál pár szót a gépről? Lehet, hogy 450,430 G1,G2 közül fogok választani. Főleg a melegedés, az érdekelne, hogy nem fáj-e a szemed a képernyőtől. Nekem még nem volt LED-es kijelzőm, és azt mondják, hogy itt erősebb a PWM hatás a CCFL-hez képest. Aki erre érzékeny, annak a szeme fájhat tőle. Egyszerűen lehet ellenőrizni, alacsony fényerőn kell gyorsan egy ceruzát ide-oda mozgatni ha nem PWM-s akkor folyamatos, összefolyt képet látunk, ha PWM-s akkor szaggatott, időnként sötétebb sávok látszódnak, ami fényerő emeléssel megszűnik. Ez a hivatalos PWM teszt egyszerűsített változata. Monitorokról van PWM mentes összeállítás, laptopokról még nem találtam. Sajnos lehet, hogy az összes LED-s kijelző PWM-s, nekem idáig csak a retinás MacBook-ról mondták, hogy mentes. Lehet, hogy nem sok embert zavar, de az is lehet, hogy a gyártók spórolnak pár $-t azzal, hogy nem teszik bele az első leírásban lévő analóg megoldást. Az a bosszantó, hogy még a prémium készülékekbe sem teszik bele. "Backlight flickering with reduced brightness. A bigger issue is the backlight flickering with average brightness settings; it seems that the PWM frequency to dim the LEDs is too low."
-
wwhy
veterán
Pedig ott vannak azok
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pl. /nem is rég beszéltem velük erről is.../
"Tisztelt xy!
A garancia elvesztése nélkül lehet merevlemezt és memóriát cserélni a HP legtöbb notebookjában.
Ajánlani nem tudunk sem kereskedőt, sem típust. Ajánlatos a gyártó eszköz kompatibilitásáról tájékozódni.
További kérdés esetén keresse a vevőszolgálatunkat a 061 382 1111 számon.Üdvözlettel:
HP Magyarország"
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
wwhy
veterán
Nem veszíted el. Volt ProBook 430-as gépem, jómagam tettem az SSD-t bele. HP szerviz szerint a gari alkatrész cseréje miatt nem vész el, a csavarok sincsenek már (rég) festékkel/viasszal megjelölve
Most EB 820-ast nyúzok, abba is én tettem az SSD+RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Én kicseréltem magamnak, ODD helyére ment a gyári merevlemez, annak a helyére meg SSD, bővítettem továbbá 4 GB RAMmal is a gépet.
Előtte felhívtam a HP-t, telefonon úgy tájékoztattak hogy meg lehet csinálni, igaz gariztatni nem kellett a gépet.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
szpal17
őstag
Egy adott géptípusban többféle kártya lehet, így a hp oldalán ha rákeresel akkor több félét is kidobhat. Leginkább ez a wifi kártyára jellemző. Ilyenkor próbálkozni kell....bár általában a win 7 képes a kártya felismerésére is, nem tudom milyen különleges kártya van a gépedben.
A lényeg, hogy működik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest