Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JanR

addikt

válasz wwhy #36893 üzenetére

Esetleg, akkor had kérdezzek olyat, hogy milyen SSD-t tettél a 430-asba? Mert szemezek párra, viszont nem kompatibiliset nem szeretnék venni.

• beholder00

tag

válasz wwhy #36893 üzenetére

Sziasztok
    ,
    Beálltam a sorba és vettem egy HP gépet. Előtte Asus-om volt és eddig messze sokkal jobb. Sorolnám is problémákat, remélem tudtok segíteni mert ha nem tudom megcsinálni megy vissza (enélkül is gondolkodok a visszaváltáson)
    1. Win 8.1-et raktam rá és ennek ugyebár úgy kéne működni, hogy megkeresi a driveteket, hát itt ez kevésbé működött., de ha még a letöltésnél minden rendbe még el is fogadnám de kevésbé. Kedvencem egyik driverre azt írta hogy nincs meg a minimális hardver:D
    2. Win alapból írja hibának, hogy nincs meg ez a két driver és nem tudom mit kéne letöltenem.
    3. A képen ha nem jól látszik: a bal oldalon elég homályosan látom az írást és a képet, míg jobb oldalon elég jó amit szintén nem értek miért van így.
    4. WIFI, 2 méterre se ülök a routertől és 1 max 2-es a jel. Bár UPC is rosszalkodik, de a jelnek akkor se ez a normális.
    5. az hogy próbáltam bele ssd-t rakni, hát a szétszedésről még videót se találtam:(
    6 picit kopogós műanyag, jobb minőségre számítottam
    7 Touchpad-ot nem tudom tiltani, jelenleg az fn gomb megnyomása nélkül mennek az fn funkciók?:D
    Komolyabban még nem terheltem, 1440p videót viszi szépen.

Vagy kezdjem újra a telepítést és én manuálisan mindent tegyek fel, ne bízzak a win8.1-ben? Tényleg várom hogy valami jó ötlettel előálljatok:)

Pozitívum:
    1 az 1920x1080 kép elég szép, pici betűk amit imádok
    2, hangázás elég jó, nem érzem egyáltalán doboznak

Új hozzászólás Aktív témák