Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Egy olyat kérdeznék eb8470p-nél, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy bekapcsolásnál ne induljon el a gép, hanem jelszó védett legyen és csak a jelszó beírása után induljon el (a windows login jelszavas képernyő most nem érdekel). Szóval magában a bios-ban meglehet ezt is csinálni vagy külön fel kell hozzá tenni a hp protect tools programot?
-
juve600
nagyúr
üdv
hp pro 455 nél hogy ,hol kell beállitani hogy a cd-ről bootoljon ????
thx
-
-
eastsider
nagyúr
hmm..
ha a 2540p-re ráteszem a dokkot, akár úgy, hogy nincs rádugva a táp sem, úgyis lelövi a gépet..
fura
héten tudom egy kedves kollégának köszönhetően tesztelni a dokkot egy másik géppel is -
BenczeZ
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés amit most vettem észre!
Ha lecsukom a notit elmegy aludni és mikor újra kinyitom nem hajlandó a fényerőt állítani csak újraindítás után.
Ez mitől lehet? -
-
BenczeZ
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Envy 17 3D
Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudnék beszerezni hozzá a második beépíthető helyre olyan keretet amivel be tudok tenni még egy HDD-t. Ha jól tudom HDD Caddy vagy mi a neve.
Tud nekem valaki ilyen ügyben segíteni?
-
felora:)
tag
hp probook 455-nél van rá mód, hogy amikor bekapcsolom, ne a hp logó jelenjen meg, hanem a diagnosztic screen? tehát, hogy kiírja procit, ramot, stb.-t?

-
Ice&Lime
veterán
Nekem a quickweb-bel kapcsolatban lenne kérdésem.
Működik ez egyáltalán, minden típusnál működik vagy csak konkrét meghatározott típusoknál? -
NDee46
újonc
Üdv Mindenkinek!
Ma vettem egy HP Pavilion 17-e050sh notebookot, de csak free dos van rajta.
Rá szeretnék tenni egy win8.1-et!
Kérdés: Elvész a 2 év garanciám, ha a rajta lévő oprendszert törlöm és lecserélem a win8.1-re???
Ill. hogyan tudnám esetleg a most rajta lévő rendszert lementeni és ha szükséges, akkor később ebből a mentésből visszaállítani?Köszi előre is a válaszokat!

-
-
spinkler
tag
Sziasztok! Adott egy HP G62-a70EH típusú laptop. Jelenleg üzemképtelen.
Előzmények: réges rég rá borult a kóla (kb 1,5éve) nem lett semmi baja, működött.
Most futott a Win7, majd egyszer csak szürke kép, ennyi. Restart után semmi, full fekete képernyő, nem reagál semmilyen fajta gombnyomásra. Azonban ha sokáig nyomkodok akármilyen gombot, minden leütéskor sípol egyet. Kicseréltem benne a RAM-ot, de így sem működik, ugyan az a jelenség. De a másik laptopban, a HP-ban található RAM-mal nem kapcsol be. Ezek szerint a RAM tönkre ment, de másik, jó RAM-mal sem működik. Kérdés: Mi baja lehet a gépnek?
A választ előre is köszönöm! -
amok71
csendes tag
Sziasztok!
Egy Hp ProBook 4530s
kijelzőjét szerteném lecserélni, a jelenlegi
1366x768-at, nagyobb felbontásúra,
1920x1080-ra.
Tud valaki olyan helyet ahol ezt vállalják? -
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
az már valami!
de fura, hogy nem ez a default!
köszi a válaszélrtjobb lenne szereznem egy dokkolót, hogy kiderüljön, a dokk csati vagy a dokkoló szar

-
Zyrius
aktív tag
-
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
mi is a neve?
-
eastsider
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
beszéltem velük, írtam is mit mondtak... de sokra nem mentem a dologgal.
sajnos nem on site repaires a cucc, és céges gép, elég fontos dolgok vannak rajta...egyébként a HP is elfogadja HDD nélkül a gépet, mint a DELL? az úgy már kicsit egyszerűbb lenne
-
-
gr.bence
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
de könyörgöm, veszek egy gépet idegen országban, attól még támogatást adhatna hozzá mindenhol.
vagy a drivereket tudnám letölteni. vinyóhoz 2006-os driver van fent a gépen!!! ha jol emlékszem 2014-et írunk

masinával nincs bajom, mert szuper!
mindegy tanulni kell németül.
-
-
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
miért van az, hogy a laptopomhoz csak a "német" HP oldalon találok drivereket? azt butaságnak tartom, hogy csak oda szánták volna ezt a konfigot.

HP ENVY 15-j124sg -ről van szó.
Meg szeretném kaparintani, az összes legfrisseb drivert hozzá!

please help me.
-
marci555
csendes tag
Sziasztok! Ki lehet valahogy kapcsolni a touchpad inkativitását jelző narancssárga ledet anélkül, hogy visszakapcsolnám a touchpadot? Az fn+space-t olvastam valahol, de az nem működik.
-
-
NDee46
újonc
Sziasztok!
Szeretnék a feleségemnek a 40. szülinapjára venni egy laptopot!
A kiszemelt példány egy HP Pavilion 17-e050sh E6A88EA notebook! kb. 124 ezerbe kerül. Egy régi 15 colos albakomp gépet váltana le, amin az xp is csigalassú (768 MB ddr1 rammal). Elsősorban netezére (facebook, weboldalak, youtube) és office dolgokhoz kellene ill. zene, film, de nembaj, ha egy két (1-2 éves) nem túl durva játék is elmegy rajta közepes beállításokkal (pl. fifa14, vagy valami hasonlók). Elsősorban otthon lenne használva asztali gép helyett. Ezért gondoltam hogy jó lenne a 17" os képernyő. Hardverileg gondolom, hogy nem egy erőgép (120 ezerért nem lehet csodát várni!!), de mennyire lehet elég ez a AMD A4-5000M Processzor (frekvencia 1,5 GHz), 4GB DDR3 1600MHz, és a Radeon HD 8330 VGA ??? Az akkuja 6 cellás, állítólag 4,5-5 órát kibír, az gondolom annyira nem rossz?Ill. ha teszek rá egy win7-est vagy 8-at akkor a garancia (2 év) megmarad?? (Eredetileg Dos-al árulják)
Kinek van ilyen géppel tapasztalata esetleg???!!
(Esetleg milyen más gépet ajánlanátok, kb 120-130 ezerért??? Sokkal többet nem adnék érte, mert már ez az összeg is feszegeti a határokat pénzügyileg!!)
Fontos lenne!! Előre is köszi, minden segítőkész embernek!

-
krisi047
senior tag
Sziasztok! A sorozatszám alapján meg lehet tudni egy notebook pontos konfigurációját? A HP oldala csak annyit dob, hogy 8460p.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
adott egy HP2540p (még garis) és egy hozzá való dokkoló (aminek már lejárt a garija...
azt csinálja a gép, hogyha rácsatlakoztatom a dokkolóra egyből lelövi az egész gépet. a dokknak a kék ledje csak vibrál (próbáltam más adapterrel, más konnektorral), a gép megy a két töltővel...
a probléma, hogy nem egy számlán szerepel a dokk és a gép... pedig telefonban azt mondták, hogy akkor tudnák azt is gariba kezelni... viszont lehet, hogy a dokk csatija a gépnek rossz...
szerintetek mi tehető ebben az esetben? valahogy ki kellene próbálni, hogy működik-e, de honnan szerezzen az ember pont ilyen dokkot...
a gép nem nélkülözhető igazán hosszú időre sajnos...(és sajnos vidék, nem pest) -
-
gr.bence
aktív tag
HP ENVY 15 -j124sg gepen win 8.1 elkezdte a dpc watchdog violation hibat. Drivert kene frissitenem de nem talalok meg boot utan nem is lenne sok idom ra. Segitseget 5leteket szivesen fogadok.koszi
-
NEMO1968
őstag
-
perempe
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nincs benne.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem pl nagyon is tetszik ez a funkció csak éppen a használhatatlan synaptics driver miatt nem használom/hatom. A tp jobb driver nélkül, mint driver-rel, hát...ez van.
-
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok! 8530w-t Bluetooth modul cserével lehet nagyobb átviteli sebességű (3.0, 4.0) bluetooth kompatibilissé tenni? Valami univerzális csatolója van, vagy specifikus? Esetleg driver problémák léphetnek fel?
Előre is köszönöm a választ!
-
perempe
veterán
mi a ráknak okosítják addig a notikat, hogy a vásárlók se tudják őket használni? olvastam a leírást, de ott se írják, hogy el lehet rontani (ki lehet kapcsolni) egy rossz mozdulattal.
-
Dell XPS
veterán
válasz
üzenetére
Szia,
1.) Nézd meg csökkentett módban is.
2.) Ellenőrizd rendszerindító lemezzel: live Linux, HBCD-lemez; mini XP
3.) Egy-egy memória modullal használd, ha a fentiek után nincs változás.
4.) Valóban okozhatja adapter hiba, akkumulátorról ellenőrizve kizárható (másik táp, ha van/lenne).
(#34837) King Max Semmit nem kell állítani alaplap csere után, amit kellett azt a szerviz elvégezte a CMOS-reset miatt.
-
perempe
veterán
HP 4530s notebook touchpadje rossz, tegnap vettem észre, előtte gyakorlatilag nem is használtuk.
mi lehet a hiba? (lehet, hogy rázkódott a buszon kicsit.)esetleg szoftveresen állítottam el vmit?
-
törölt tag
Esetleg van valakinek arról ötlete,hogy (mert hallottam ilyet is)a BIOS-ba kell valamt a procikkal kapcsolatban állítani az új alaplap miatt.
-
Rica
senior tag
Sziasztok! Kollegamnak HP Pavilion DV6 van Vistaval. Netezes kozben elment neki a hang. Windows szerint az eszkozok jol mukodnek, a drivert lecsekkoltam, tettem ra egy K-Lite mega pack-ot...semmi eredmeny. Van otletetek? Elore is koszi.
-
törölt tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy másnak is előfordul,hogy a notebook sima hírolvasás alatt lefagy.
Semmire nem reagál,és ilyenkor csak a kikapcsoló gomb segít.
Visszakapcsolásnál természetesen megkérdezi,hogy milyen indítással induljon a gép.
HP 630 B800 (2*1,5 CPU) 4GB ram a drága.
Kábé 1gy hónapja volt alaplap cserén,azóta ilyen fagyós.
Előtte semmi gondom nem volt vele,és nem is a mostani probléma miatt került szervizbe.
A vásárlás elején már egy hét után vihettem a szervizbe,mert recsegett a jack aljzat,de ez idáig,semmi probléma nem jelentkezett.Win 7 Home Premium 64 bit.
Már újra raktam az egész op. rendszert...
Tudom,hogy millió gond lehet a baj forrása,és ha beadnám a szervizbe nem tudom,hogy mit mondanának egy ilyen fagyásos dologra.Lehet a táp,vagy csak egyszerűen ilyen rossz a Win 7 H.P.??? (ezt is hallottam már)
Most egy kicsit gondolkodóba estem és beindult a paranoia,mert azon is elgondolkoztam,hogy valamit nem jól csináltak a szakik a gépemmel.
Ügyeskedésre gondolok.
Köszönöm a válaszokat. -
Graphics
Jómunkásember
Erősen agyalok egy kis HP proci upgrade-n.
Mivel az újkori HP-k egyáltalán nem jönnek be, így a HP 4530S-be szeretnék egy picivel izmosabb procit applikálni.
Kérdés, hogy az i5-2430M helyett esetleg egy Ivy-st működésre lehet-e bírni?
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Egylőre még nincs nálam az adott gép, de a jövő héten számítanak a segítségemre egy olyan témában, hogy
HP Elitebook 8460p, dokkolóról (hálózatról) üzemelve nincs gondja, ellenben akkumulátoros üzemben vibrál, kissé a képernyő. Tudna tanácsot adni nekem valaki, milyen irányban keressen a hiba elhárítás megoldását, vagy tud valaki konkrét megoldásról, aki találkozott már ilyennel?
Win7 Prof. 64bit van a gépen. Frissítgetni kellene drivereket, esetleg BIOS-t, ha nem naprakész? -
gr.bence
aktív tag
sziasztok
megérkezett a hp envy 15-j124sg laptopom

elég jó a kütyü

mondjuk én le vagyok maradva win8-ból, de majd beletanulok (előző rendszereket kivül belül ismertem, minden trükköt tudtam) itt egyedül a hatalmas processzor igénybevételt nem értem amikor bekapcsol a gép, aztán megnéztem szolgáltatásokat amiből van rentgeteg illetve a háttérben futó induló alkalmazásokból is van egy kevés.
Valaki tudna cikkel irománnyal segíteni nekem, hogyen lehet ezt optimalizálni? vagy z egész win8.1-re van valami jó kis progi.előre is köszönöm.
-
marci555
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a laptopról? [link]
Megéri az árát?
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
HP Compaq 615 (szvsz hulladék) gép szétszerelés-összerakás után nem adott képet, billentyűzet melletti led 4-et villan, ami grafikus vezérlő hibára utal.
Nagyon óvatosan volt szétbontva, már összeszerelés előtt sem adott képet, amikor csak memória, proci volt az alaplapban, semmi periféria nem volt rákötve. CPU és grafikus chip nem volt bántva, a hűtőborda nem lett leszedve róluk, lecsavarozva sem.Mi lehet a gond? BIOS reset volt, elemet kivettem. Külső monitorral, másik 610 kijelzővel tesztelve.
Sok laptopot szedtem már szét és raktam össze, de ilyennel még nem találkoztam.
-
Lajos_
tag
Sziasztok.
8450p-ről van esetleg tapasztalat? -
garfield86
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a következő paraméterekkel rendelkező HP 620 notebookért maximum mennyit lehet elkérni:
CPU: Mobile DualCore Intel Celeron T3000, 1800 MHz
memória: 4,00 GB
videókártya: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (1849480 KB)
merevlemez: 298 GB Hitachi HTS545032B9A
optikai meghajtó: hp DVD RW AD-7586H
képernyő: 15,6" LCD
operációs rendszer: Windows 7
akku elhasználódás: 12%A gépre gari már nincs, de mindössze 16 napot futott. Teljesen sérülésmentes és olyan mintha új lenne.
Köszi előre is! -
Pokesz007
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi! Kifújom akkor! Láttam róla videót,elég nagy meló szétszedni..Milyen hőmérsékletnél kapcsol ki a gép? Meddig mehet a hőfok..
-
válasz
Pokesz007
üzenetére
Szerintem nincs komoly baj, ezek a gépek nem a hidegségről voltak híresek. A 82 fok még nem vészes. Ha tutira akarsz menni, fújd ki a hűtőjáratokat sűrített levegővel, maximalistaként pedig pasztázd újra a hűtőtönköt. Ez elég nagy meló, szét kell hozzá szedni az egész gépet.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Hp Pavilion dv6 3127-el Dupla Videokártyás Hd4200,Amd Radeon Mobility 5650
Alapjáraton 45fokos az alaplap videokartya,processzor Hd4200 használatával
Böngészés ,filmnézés közben .......55fok Hd4200 használatával
Játék közben max 82fok Amd Radeon Mobility 5650 használatávalSzerintetek is baj van?
Poros lenne belül?
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nyilván sehogy.
Bevettétek, el sem hiszem.

Csak egy olcsó poénnak szántam, höhö... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx