Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8814) NoLF


NoLF
addikt

2009-es, Évadnyitó, nemzetközi HONDA találkozó
Kiskunlacháza
2009. április 18.
Felvitte: –oioio-1

Programtervezet 2009. április 18.

Nemzetközi Évadnyitó Honda-találkozó
Belépődíj: 2.000,- Ft/fő (10 év alatt ingyenes)

Kapunyitás: reggel 8 óra
A programon résztvevőknek lehetőségük van csapatokat szervezni akár a mai naptól , csapatkapitányt választani maguk közül, csapatnevet adni maguknak, csapatlogót készíteni. A belépésnél regisztrálni fogjuk a csapatokat, és számoljuk , hogy melyik csapat mennyi résztvevőt toborzott magának. A nap végén a legnagyobb számmal érkező csapatot különdíjban részesítjük! Feltétel: minimum 15 fő/csapat. A csapatjátékokra többek között a HBKM is kiállitja a maga csapatát és nagy létszámmal rész vesz az eseményen.
A nap folyamán csapatversenyt fogunk lefolytatni, amire bármelyik, minimum 15 főből álló csapat nevezhet az alábbi versenyszámokban:

1. Kötélhúzás
2. Zsákban futás
3. Hengerfejdobálás
4. Patkótartás (erőpróba)
5. Lökdösődő (bubuc)
6. Csúzlizás
7. Agancsra dobálás
8. Mocsárjárás
9. Folyadékivó-verseny az SCH Qpa sörváltó mintájára.

A nap végén a legsikeresebb csapatot díjban részesítjük!

További programok:

Gyorsulási verseny időméréssel, kijelzéssel, timeslippel.

Kategóriák:

0-1550 ccm
1551-1900 ccm
1900 felett

A turbó vagy nitro 1 kategóriát emel.

Tálcás forgás

Gyerekeknek játszósátor és rajzverseny, melynek témája a „Honda kocsi” (kategóriák: 3-6 éves, 7-10 éves, 11-14 éves ), természetesen mindhárom kategória legjobb művészi alkotását díjazzuk.

Szépségverseny (a találkozó legszebb lánya, fiúja, autója)

A gyorsulási verseny döntői 16 órakor kezdődnek.
18 órakor eredményhirdetés, díjátadás.

Időbeosztás:

8-10.30 h ig lehet nevezni a csapat versenyekre és kb 4 órakor lesz vége.

Csapatjátékok

Nevezés: 1 pont/fő !!!!

Kötélhúzás:

szabadon választott 10 ember csapatonként, 20 méteres kötél, a pálya közepe vonallal megjelölve. Amelyik csapat túlhúzza az ellenfelét a megjelölt vonalon az nyer. Nyertes csapat 120 pontot kap, a vesztes csapat 40 pontot.

Zsákba futás:

szabadon választott 15 ember csapatonként. A két csapat tagjai párosával futnak a megjelölt célig. A győztes futó 5 pontot kap, a vesztes 2 pontot. Így a maximális elérhető pontszám tehát 15x5 pont, a minimálisan elérhető pontszám pedig 15x2 pont.

Hengerfej dobálás:

szabadon választott 10 ember csapatonként, eldobott méterenként 2 pont jár. Minden megkezdett méter számít.

Patkótartás:

Szabadon választott 7 ember egyesével nyújtott kézzel tart egy egyenes botot melyen rovátkák vannak, amire patkók kerülnek a játék addig tart amíg legalább egy patkó le nem esik a botról. Minden megtartott patkó után 5 pont jár.

Bubuc ( lögdösödő ) :

Szabadon választott 2 ember csapatonként két farönkön állva egy a végén bőrrel illetve puha anyaggal bevont rúddal kell a másikat egyensúlyából kibillenteni, a játék addig tart amíg az egyik vagy másik oldal 3 szór lelép vagy érinti a talajt. Minden egyes kiejtett ember után 40 pontot kap a győztes és 10 pontot a vesztes csapat.

Csúzlizás:

Szabadon választott 5 ember csapatonként a felépített várat kell eltalálni, nemez labdával lerombolni egy csúzli segítségével. Minden egyes várdarab ami leesik 10 pontot ér.

Agancsra dobálás:

Szabadon választott 10 ember csapatonként egy agancsra kell rátalálni gúzskarikákkal, minden egyes rádobott karika 5 pontot ér.

Mocsár járás:

Szabadon választott 15 ember csapatonként, A két csapat tagjai párosával lépegetnek a megjelölt célig. A győztes 5 pontot kap, a vesztes 2 pontot. Így a maximális elérhető pontszám tehát 15x5 pont, a minimálisan elérhető pontszám pedig 15x2 pont.

Folyadékivó verseny:

csapatonként 15 ember. Fél liter szénsavas ásványvíz megivása után kerül sorra a következő csapattárs. A két csapat tagjai egymással szemben ülnek. Amelyik csapat utolsó tagja elsőként üríti a poharát, 200 pont tulajdonosa lesz. A vesztes csapat 60 pontot kap.

Az esemény létrejöttének támogatásában nagy szerepet töld be a Honda Magyarország.

kiegészítés:

"lesznek kint streefighter motorok - igaz nem hondak de erdemes lesz nezegetni majd oket :)
kint lesz Erdos Csaba 3000 loeros alkohollal mukodo dragstere, ami most lesz eloszor bemutatva, es meghajtva is.
a csapatversenyek is meg lesznek tartva, szervezodik az is :)
a rallit is profi csapat bonyolitja idomeressel.

van meg egy dolog, a gyorsulok mostantol kauciora kapnak egy csipkartyat, amit csak odatartanak a rajtnal majd egy leolvasohoz, es nem kell szamokkal varialni meg minden. 500 ft-ot kell adni kauciora, ami azt jelenti hogy ha visszaadod a csipkartyat, visszakapod az 500 penzt. lehetoleg a csipkartyat ne vidd el, mert akkor ugrik az 500 ft (ez amugy is a bekerulesi ara), masreszt mas utana nem tudja hasznalni "

van, aki kint fog maradni estére sátorozni, csomóan szállást foglaltak este a környező házikókban, és csak másnap mennek haza. nincs messze, szerintem érdemes még este is kinézni, bár azért feltettem nekik a kérdést, hogy meddig tart a tali.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.