- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
ecaddsell #85615 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, itt egy kép. Ami a tüskénél össze kellene fogja egy rugalmatlan lemez ami széthajlik idővel (elég gyorsan). Vagy csere, ha tudsz valami normálisat szerezni vagy forrasztás valami alacsony hőmérsékletű anyaggal, hogy összefogja és ne nyíljon szét.
#85614 Lëvï
Ezek dedikáltan villaszerelésre vannak (nem ezzel foglalkozok, de nálunk is meg rokonnál kellett) nagy impedanciás multiméter nem jó, pl. két sárga gombot megnyomva extra terhelést lehet bevinni (Fi relét ezzel szoktam lehúzni fázis és föld közzé téve), gyorsan meg lehet vele nézni a fázis sorrendet stb.
Nem a pontosság az erőssége arra több mint 4 digites multit használok, vagy a nagyon sok digites asztalit (bár az sokat fogyaszt és órák amíg beáll, azaz mostanában kevesebbet van használva...).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest