Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
Szoba megvilágítását WS2812B ledsorral szeretném megvalósítani.
Összesen kb. 14 méter (830) db led kell hozzá. (már megvan és kész)
A ledszalag teljes várható fogyasztása valahol 200W (14m x 14 W/m) környékén lesz (5V 40A)
A ledszalagot 2 db 5V 40A tápegységgel tervezem táplálni. [link]
A ledszalag felett egy gerinc tápláló kábel került kiépítésre (4mm2) mely a tápegységekből indul ki, de egymással a végeknél nincs összekötve.A ledszalagot 14 db 1 méteres darabra vágtam és egy alu sínre ragasztottam.
A ledszalag csíkok egymás után vannak elhelyezve úgy hogy egymással csak a Data van összekötve. A szakaszok + és - táplálása a gerincből történik.Kérdés:
A két tápláló kör Negatív ágának összekötéséhez elég egy 0,25mm2-es vezeték? (Sajnos azt sem tudom, hogy miért kell, miért nem elég a két táp negatív pólusának összekötése)Jelenleg nincs a két ág összekötve.
(Megpróbáltam azt hogy a két tápegység negatív kimenetét összekötöttem, úgy nem működött a string 2. része.)
Most csak akkor működi a teljes string, ha a két tápláló vezeték egy tápegységből indul.Remélem érthető voltam.
Kérdés:
- Honnan lehet tudni ezeknél a kínai tápoknál, hogy menny a tényleges biztonságos terhelés? (nem akarom felgyújtani a házat)
(rövid ideig a 200 W-os működött füst nélkül úgy hogy a konnektormál mért áram felvétele 198W volt)
Köszi
Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest