Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) Recon666 válasza jeffreybboy (#1650) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Nallam semmi akadás 4k youtubon sem.

(#1652) szeva000 válasza jeffreybboy (#1650) üzenetére


szeva000
addikt

Q7-en sincs akadás 4k youtube-on nálam. Egyedül a dlna katasztrófa,de az úgy tudom, hogy q7, q8...tökmindegy.

[ Szerkesztve ]

(#1653) jeffreybboy


jeffreybboy
tag

Nálam dlna nem lesz téma, mert apple tv használom filmezésre. Szebb kép jobb hang miatt. Főleg hogy házi mozi van.
De nagyon kecsegtető nekem Q8 :) főleg hogy 229 ezer 😃😃😃

Egyedül az idő a barátom.

(#1654) Sly189 válasza jeffreybboy (#1650) üzenetére


Sly189
senior tag

Asszem már válaszoltam neked a milyen tv-t vegyek topikban. De leírom ide is, hátha másokat is érdekel. YouTube 30/60 képkockát ad, így előfordulhat döccenés. Kadencia helyes lejátszáshoz (24p) szükséges a jó lejátszó és egy panel aminek a frekvenciája osztható a 24 képkocka / másodperccel. 60/24=2,5 mókolással talán tudja kezelni, judder előfordul. 120/24=5 nincs gond. Javítsatok ki ha tévednék.

(#1655) Fuzke89


Fuzke89
lelkes újonc

Hallo Mindenki!

SEGÍTSÉG, HELP, S.O.S. és minden más légyszi! :)

LG 65 NANO903NA (2020)
vs.
Hisense 65U8QF (2020)

Mit tudtok róluk mondani, ami egy elektronikus kütyük iránt kevésbé érdeklődőnek és a témában kevésbé jártas valakinek fontos lehet és nem PR szöveg??? Mert PR-t a MM-ban
kapok, viszont szakmaiságot, tapasztalatot, ajánlást Tőletek várnék...

Ami fontos szempont nekem:
1.
NEM SZOKTAM CSERÉLGETNI az elektromos kütyüimet túl gyakran, vagyis egy időtálló (hmm... 5 év?) darabra vágynék.
2.
Déli tájolású a nappali, vagyis gyakorlatilag non-stop süt be a nap a 4,5 x 2,7 méter felületű üvegfalon.
3.
Van viszont redőny és szabadidőmben úgyis sokat vagyok távol a lakástól, vagyis inkább a késő délutáni/esti filmezés a cél. De azért lássam nappal is.
4.
Sportközvetítések, HBO GO, Netflix, Youtube lehet a cél. Esetleg külső vinyós lejátszás.
5.
Játékkonzol nincs, de a jövőben elképzelhető, hogy lesz.
6.
A nappali 4,5x4,5 alapterületű, az egyik fal közepén lenne a TV. Vagyis a betekintési szög a szoba egyik sarkán sem lenne oltári nagy.
7.
És akkor egy kis egyéni érdeklődés, olvasgatás után, a következő KATYVASZBAN érzem magam, ha a két TV-ről van szó:
LG:
- jó áron be tudnám szerezni (kb. 350k HUF)
- van rajta HDMI 2.1, 120Hz (hello NextGen konzol) :)
- viszont IPS panel. Ugye ezzel nagyobb betekintési szög nyerhető, világos szobában jobb, cserében a fekete/fehér és a kontrasztok nem az igaziak (nem azok???). A sötétben tv-zes során ez kijön (kijön???).
- FALD-os, kb 32 zónára osztva a képernyő
- "csak" 500 nit max. fényerővel, ami a HDR tartalmakhoz állítólag nem sok, sőt kevés... (tényleg nem sok? tényleg kevés hozzájuk??) Vagyis az a tartalom nem az igazi rajta.
- a webOS viszont fasza, kb. minden elérhető hozzá, ami kellhet
- nem kell hozzá Xaomi médiabox
- megnéztem a MMban. Hát szép szép, de... 1080p Trónok harca, első jelenet... Fehér havas táj, jégfal és fekete sötét ruhákban az őrség. Rikító fehérség. Szép fekete. Ugyanez 4kban viszont... Hát ööö... Besárgult fehérség, és nem értettem miért. A beállítást ellenőriztem, mindkettő az élénk volt. Mellette rányomtam egy Q80as Samsungra is ezt, összehasonlításképpen. Ég és föld volt a különbség a feketék és a fehérek között. A Samu javára. Ugye az VA panel.

Hisense:
Ugyanakkor jön a kérdés. Tényleg itt van a fejemben a Hisense 65u8QF. Itt a Hisense topikban áradoztatok róla... De tényleg, jó volt olvasni. Azt mondta valaki, hogy a Q80-as Samukat veri is talán és kb. a Q90-es szint.
- VA panel
- Oltári kontraszt és fekete és fehér
- 120 Hz itt is, de csak HDMI 2.0. (viszlát NextGen konzol?)
- FALD-os, de 132 zónával!!!
- 1000 nit fényerővel. HDR tartalmakhoz állítólag kell is ez és hasít is vele
- de hát nincs HDMI 2.1. Új konzolokhoz kell és a jövő elvárásaihoz is nagyon kelleni fog vajon??
- Op. rendszer??? Oké, hogy van Netflix, meg YT... de mi az isten van az HBO GO-val?
- De mindegy, is, mert vesz az ember egy Xaomi boxot. És akkor rendben is vagyunk. Vagy Telekom előfizetés, okos beltérivel, ami android. És oda bármi telepíthető.
- Szóval edigitalon 319 HUF. Xaomival kiegészítve az már az LG árszintje. Csak az a fránya HDMI 2.0 és 2.1 mizéria.

Segítsetek légyszi!

Az LG mellett voltam/vagyok 60-40 arányban. Op.rendszer, ellátottság, nem kell mediabox, hdmi 2.1, stb... Jah és kezel mindent szerverről is, míg a Hisense hozzá sem szagol. Legalábbis itt, ahogy írták többen is. Na nem mintha szerveren keresztül néznék most tartalmat, de a jövőben ki tudja... De az a fekete és a 4K fehér a Trónok harca első pár percében, az mi a franc?

Szóval Ti mi PRO és KONTRA érveket tudtok mondani az LG 65 NANO903NA (2020) vs.
Hisense 65U8QF (2020) mellet/ellen?

Hozzáteszem, hogy minden TV előrelépés lesz a mostani Samsung 40 colos LCD után, de na... Mert azzal is elvoltam hosszú, hosszú éveket.

Egyszerűen csak szeretnék egy olyan TV-t, ami nem lesz nagyon meghaladott a következő 5 évben és a lehető legtöbb alternatívát rejti magában... És persze szép képet a jövőbeni tartalmakhoz is.....

Jelige: mi lesz később, ha kell majd egy konzol? ha a Netflix tele lesz HDR tartalommal? Stbstbstb...

Segítsetek szakik! Köszönöm!

És bocsánat a novelláért. :W

(#1656) Recon666


Recon666
Közösségépítő

Azt hiszem mindent tudsz, neked kel dönteni számodra mi a fontos. Ha azt akarod hogy a fekete fekete legyen ne szurke, a betekintési szögeről annyit mondanék hogy hozza az itthoni ips paneles lg tv-t és a dell ips monitoromat. Szóval én nem írnám az LG pozitivumai mellé mert ezzel it se lesz gond.
De a fényerő az szerintem elég sokat számít. Azt tudni kell hogy képernyő kisebb hányadában mértek az U8QF nél 1500nit fényerőt is az egyik tesztben és elég látványosan vissza tudja adni a hdr tartalmakat.
Ja és 0 a bevilágítás, sehonnan nincs semmi.

Szoval ha a képminőség a fontos akkor Hisense. Maga az oprendszere megbízható és gyors. Sajnos sok gyártó ezt még 2021 ben sem tudja megvalósítani. Igaz alkalmazás nem sok van rá.

[ Szerkesztve ]

(#1657) Piftuka válasza Fuzke89 (#1655) üzenetére


Piftuka
veterán

Én azt tanácsolom, hogy döntsd el, televíziót szeretnél (tehát arra készült tartalmakat, filmeket nézel), vagy "gamer monitort" keresel. :K

A kettő együtt (még; még mindig) nem megy. Akinek a HDMI 2.1 és a "next gen" konzol számít, az már az idei palettán talál olyan tévét, ami már majdnem képes kielégíteni az elvárásokat (ami a "4k@120 Hz", "felbontáscsökkenés nélkül, eARC, stb.)

Nem is megyek bele ebbe a részébe jobban, mert nekem személy szerint ezek az "extrák" a legkisebb mértékben számítanak, ha televízióvásárlásról van szó.

Amennyiben a tévézés, a házimozi a lényeg, akkor viszont nem kérdés, hogy az alapvető képességeket illetően a Hisense jobb készülék. Sokkal jobb.

Sőt, az elmúlt 10 év egyik legjobb LCD televíziójáról van szó.

Az egyetlen döntésbefolyásoló tényező ilyen téren az lehet, hogy a Hisense készülékeken még nem elérhető az "HBO GO" szolgáltatás. (A magyar Hisense képviselet idén márciusra várta a készülékek vonatkozó frissítését az európai központ tájékoztatása alapján. Úgy tűnik, hogy sajnos még késik a funkció aktiválása.)

Az általad felsorolt közegben egyértelműen megállja a helyét, hiszen még ha erős napfényben nézed is, az 1.000-1.500 nit csúcsfényerővel azt tudod kompenzálni.
(Ettől függetlenül a ráeső erős napfény a világ egyetlen tévéje számára sem ad jó lehetőséget az igényes tartalomfogyasztáshoz. Jobb kicsit árnyékolni, megtörni a fényt, ha egy mód van rá.)

A HDR tartalmakhoz kell is ennyi, ez nem is kérdéses.

Ha kifogsz egy bevilágítástól mentes példányt, akkor a jó fekete szint és kontraszt miatt óriási fölénye van az LG IPS paneles készülékével szemben.

(Az általad említett gyári "Élénk" beállítás színvilága nem mérvadó. Az LG a melegebb, a Hisense és a Samsung a hidegebb színhőmérséklet felé hajlik. Egyéni ízléstől is függ, hogy kinek melyik a szimpatikusabb.)

A döntést Neked kell meghoznod. Amennyiben van olyan pontja, tulajdonsága a Hisense-nek, amit egyáltalán nem tudsz elfogadni, vagy megszokni, akkor nem szabad azt választanod. (Ez persze az LG említett modelljért, ill. minden egyéb készülékre is igaz.)

Ha viszont azon a néhány dolgon felül tudsz emelkedni, akkor ne habozz. Készletkipörgetés az, ami most a Media Markt-nál van.

Jönnek a 2021-es modellek, kell a hely... hamarosan az U8QF elfogy a boltokból. Azt tanácsolom, aki ilyet szeretne (pláne a jelenlegi áron), az ne habozzon, hanem vegye meg, amíg még kapható.

A 2021-es "utód" tévé ugyanis IPS paneles lett. :( Felejtős.

Sajnos idénre az összes nagy gyártó alulra pozicionálta a 4K tévéit! :(((

Az "U8QF" képminőségéhez mérhetőt csak a 8K-s modelljeiktől lehet várni. Úgy 6.000-13.000 dollár közötti áron; kinek-kinek gyártó, illetve modell iránt érzett szimpátiája alapján...

"Aquila non captat muscas."

(#1658) Fuzke89 válasza Piftuka (#1657) üzenetére


Fuzke89
lelkes újonc

Piftuka!!! Hát nagyon nagy köszönet ezért, hogy így leírtad. :R Teljesen jó érvelés és rá is világított pár dologra nálam:

Eredetileg két hónapja az első elhatározásom egy U8QF volt. Az első megérzés szokott a jó lenni, ugye. Végül nem vettem meg. Most viszont már nagyon aktuális a dolog.

Az LG Magic távirányítója nagyon tetszik. Az HBO GO fontos szempont. De most ennyi miatt vegyek LG-t?????
Mi lesz a jövőben valószínűleg ömlő HDR tartalmakkal? Végül is az lesz a lényeg, mert nézni akarom majd őket. Élvezetesen. Ahhoz kevés lesz az LG.
És amit írtam is... a 4k Trónok harca nagy csalódás volt... a fehér is és a fekete is.... Egy SAMSUNG-hoz képest. DE tény, hogy a Hisense-t nem próbáltam ki a MM-ban. De állítólag nagyon hasonló a képe a Samsungokhoz képest.

És a konzol/gamer kérdés is eldőlt azt hiszem. Most nincs semmilyen konzolom. És az elmúlt 10 évben nem is volt. Legutóbb egy XBOX 360-om volt. És megvagyok nélküle, meg játék nélkül 10 éve. És 10 éve sem voltam "hardcore", csak unaloműző. De nem kötött le. Unalomra úgyis filmezek és sorozatozok, ha éppen otthon vagyok. :) És akkor meg is vagyunk a válasszal.

https://www.youtube.com/watch?v=c0jZQGc8zIc
Itt ugyan egy SONY X900H az "ellenfél", de a srác "kerek perec" kimondja, hogy ha játékra akarsz valamit, akkor LG, ha filmezni is akarsz, akkor SONY.

Szóval egy szó, mint száz: elindultam a Hisense felé. Max veszek hozzá egy Xaomi (vagy valamilyen más médiaboxot). Telekom előfizetésem lesz, ahhoz meg állítólag okos androidos beltérit adnak... És akkor lehet nem is kell külön médiabox.

Élvezetes HDR, élvezetes fekete, élvezetes fehér, élvezetes kontraszt. És a HDR lesz a jövő! Egy U8GF addig biztosan kiszolgál majd, amíg az OLED-ek ára emészthető nem lesz. Egy fasza áthidaló megoldás a Hisense.

Egyedül a VIDAA-tól félek és az ellátottságtól. De mint mondtam, arra valószínűleg majd ott lesz a Xaomi média box.

Egy dolog ütötte meg a fülemet abban, amit írtál: "Ha kifogsz egy bevilágítástól mentes példányt,..."
Itt mire gondoltál? Van valami gyerekbetegsége az U8QF-nek, ami elő szokott jönni?

Köszönöm még egyszer a nagy segítséget!

(#1659) Piftuka válasza Fuzke89 (#1658) üzenetére


Piftuka
veterán

"Itt mire gondoltál? Van valami gyerekbetegsége az U8QF-nek, ami elő szokott jönni?"

Általánosságban az LCD technológia egyik jellemzőjére. Függően attól, hogy milyen "panelszendvicset" használ az adott készülék, hogy mennyire akkurátus a gyártója, és Edge LED, vagy Direct LED a háttérvilágítás, több esetben belefuthat a vásárló egy olyan panellel szerelt példányba, amin van, vagy akár nagy a fényszivárgás mértéke. (A jelenlség a gyakorlatban azt jelenti, hogy a nem megfelelő illesztések és szűrő alkalmazása miatt a háttérvilágítás LED-jeinek fénye "átüt" a képtartalmon, és sötét, homogén háttéren különösen látszik mindez. Rontva a képi élményt, és a panelhomogenitást.)

Kinek-kinek ízlése, igénye, hozzáértése és ingerküszöbe válogatja, hogy mit tart elfogadhatónak.

Mint említettem, ez bármelyik LCD televízió esetében jelentkezhet (ezt rögtön észreveszed egy kis rutinnal a beüzemelés, vagy előzetes próba során), de a jó hír, hogy egyes paneltípusok, egyes készülék modellek, gyártók "panelszendvicse" sokkal kevésbé, vagy nem jellemzően hajlamos a jelenségre. (Amit még "felhősödésnek" is hívunk a gyakorlatban.)

Például az "AU Optronics" MVA paneljei kifejezetten jók ebben (is).

Az "U8QF" felhasználói véleményei szinte kivétel nélkül elégedettek ebben a vonatkozásban, szóval nagyon aggódnod várhatóan nem kell. De jó, ha tisztában vagy a fentiekkel.

Az itteni felhasználói véleményeket pedig itt tudod elolvasni. Szvsz érdemes.

"Aquila non captat muscas."

(#1660) sfefe


sfefe
őstag

Sziasztok!

A 65U8QF-ben ugyanúgy auo panel van mint az 55ösben?

Köszi
Sfefe

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#1661) Kbhont válasza Fuzke89 (#1655) üzenetére


Kbhont
senior tag

Szia!
Nem kérdés!
Nekem a Hisense előtt LG volt! Mondhatni megszállott LG tévés voltam!
Ha tizes skálán az LG 5-ös, akkor a Hisense 8-as!
Amit én elhibáztam az a mérete! Az LG 55" volt azt cseréltem Hisnse 65"-re!
Ha újra döntenék, akkor maradnék az 55"-nál, de biztos, hogy Hisense lenne!!! A képe az 100x szebb mint az LG-nek!

(#1662) sfefe válasza Kbhont (#1661) üzenetére


sfefe
őstag

Haliho, miert rosszabb a 65os?

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#1663) Fuzke89 válasza Piftuka (#1659) üzenetére


Fuzke89
lelkes újonc

Köszönöm köszönöm. :)

Olvastam itt is már Tőled, hogy az amerikai piacra gyártott H9G = európai piacra gyártott U8QF egyenlet nem teljesen igaz.

A Youtube tele van olyan videóval és teszttel, ahol odáig voltak a H9G-től. Ellenben Vincent Teoh kerek perec elmondta, hogy az európai modell azért nem annyira "csecse", mint az amerikai.
A videó alatti komment szekcióban vérre menő csata dúlt, hogy mivel a két modell legfontosabb számai (nit, kontraszt, Hz, 180 zóna, proci, miegymás) teljesen azonosak, KIVÉVE a 10 bit VS. 8 bit + FRC, ezért mi emberi szemmel nem nagyon tudjuk észrevenni a különbséget. Mások meg persze azt mondták, hogy hiába a szinte azonos felépítés és jellemzők, a H9G sokkal, de sokkal jobb (vagy éppen kevéssel, de mindenképpen jobb), mint az U8QF.

Most akkor ezzel mit lehet kezdeni? Észrevehető a különbség szabad szemmel? Mert az én szememben nincs mérőműszer, ami alapján kijönnek a "teszt számok".

Egy szó, mint száz: azt a mérhetetlen sok elismerést, amit a H9G kapott... szóval azt át lehet ültetni az U8QF-re is?
Mert arról kb. az a konszenzusos vélemény, hogy mid-tier TV létére felveszi a versenyt más gyártók csúcs termékeivel, de a sokszoros pénzekbe kerülő modelljeikkel mindenképpen...

(#1664) rainman72 válasza sfefe (#1662) üzenetére


rainman72
nagyúr

Semmivel se rosszabb csak neki valszeg nagy lett :DDD
De nagy tv nincs :D

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1665) rainman72


rainman72
nagyúr

[2021 line up] Valszeg csak USA :W

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1666) sfefe válasza rainman72 (#1664) üzenetére


sfefe
őstag

Na igen ez igaz. :)

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#1667) rainman72 válasza Fuzke89 (#1663) üzenetére


rainman72
nagyúr

Téves bocsi :R

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1668) eddie17


eddie17
addikt

Na mai nappal berendeltem egy 55A7500-at. :K
Most már elérte azt az árat ami megéri.
Kíváncsi leszek, első VA paneles tévém lesz.

(#1669) rainman72 válasza eddie17 (#1668) üzenetére


rainman72
nagyúr

Ha nem úgy ülsz neki tvt nézni hogy csak a hibàkat keresed,(vagy a kisebb làtószögből adódó színfakulàst,va panelnél),akkor nincs gond se az ips se a va panellel.Nagyon meg tudja ölni az élményt hosszú időre hidd el.
125ezres àr màr nagyon korrekt egy 55s tvért.

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1670) eddie17 válasza rainman72 (#1669) üzenetére


eddie17
addikt

4 éve egy alsó kategóriás IPS LG 32"-os tévét nézünk, szerintem nem fogom keresni a hibákat. :)
Előtte egy 42"-os LG IPS tévém volt, 2011-es modell. Imádtam, pedig a feketéje nagyon vacak volt.

(#1671) aronpapa válasza Fuzke89 (#1658) üzenetére


aronpapa
tag

Ha valóban az 65U8QF mellett döntesz, ne hagyd ki, 300e alatt van pár forinttal az ára mától a dupla M áruházban.

(#1672) rainman72 válasza aronpapa (#1671) üzenetére


rainman72
nagyúr

Màr tegnap is annyi volt ;]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1673) aronpapa válasza rainman72 (#1672) üzenetére


aronpapa
tag

Bocsi a félrevezető információért, akkor tegnaptól ...

(#1674) bigdady válasza Kbhont (#1661) üzenetére


bigdady
nagyúr

Elem meg lg volt előtte és ha lg 8 akkor hisense 5

(#1675) kellerman


kellerman
tag

Üdv.

65U8QF-et használok és van olyan problémám, hogy hálózaton keresztül szeretnék filmet lejátszani, akkor néha csak pörög középen a kis karika és nem csinál semmit, majd kb 1 perc után teljesen sötét a képernyő és csak az input gomb megnyomására jön vissza a kép oda ahonnan kiválasztottam fájt a könyvtárból. A számítógépemen az egyik meghajtó van megosztva. Nem mindig csinálja, és a következő próbálkozásnál jó szokott lenni.

(#1676) NB2 válasza kellerman (#1675) üzenetére


NB2
aktív tag

Ha visszaolvasol, mindnyájan küzdöttünk ilyen problémával, külső vinyóval oldottuk meg.
720p-s még oké, 1080-asnál már akadtak gondok, 2160-ast meg se próbálok hálózaton keresztül lejátszani :)

(#1677) Bjoe007


Bjoe007
csendes tag

Sziasztok!
Nem tudom kinek lesz új infó de a Hiense hivatalosan közölte,hogy nem lesz HBO Go applikáció a Tv re.Helyette Az HBO Max tervezik bevezetni.
Ez van.
:) :) :) :)

(#1678) rainman72 válasza Bjoe007 (#1677) üzenetére


rainman72
nagyúr

Ez azért van mert tudtommal az az HBO GO helyet a a cég MAX-ra vált idén.
Hogy itthon hogy oldjàk meg arról nincs hír eddig.

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1679) zolem


zolem
aktív tag

Üdv!
Hát ,hogy is mondjam...klubbtag lettem..
Adott 65u7qf . Nekem megfelelő a kép.
Viszont van 1 nagy problémám.
A hdmi csatlakozás nem teljesen működik.
Nem tudom ,hogy hol a hiba de a jelenség a régi tv-n nem jelentkezett.
Eldobja a jelet.
Járt már valaki így?
Mi lehet a baj?

にんじん

(#1680) szeva000 válasza zolem (#1679) üzenetére


szeva000
addikt

A képpel nem is lesz bajod :)
Nekem nem régen volt egy ilyen. a gyors bekapcsolást próbálgattam és akkor jött elő...Visszaállítottam és azóta semmi gond.
Először én is kábel gondra gyanakodtam,de nem az volt. Igazából megmagyarázni sem tudom :D... az bizta gyors bekapcsolás klőve és egy áramtalanítás segített tuti.
Igaz, valamelyik nap mejött egy új fw, de még nem nézegettem javítottak e valamit egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

(#1681) NB2 válasza zolem (#1679) üzenetére


NB2
aktív tag

nálam ezt még a régi upc cisco box-szal csinálta, mikor átállítottam valamit valahol autora, de már nem emlékszem pontosan mit :)
(de úgy emlékszem ide beírtam)

(#1682) zolem válasza szeva000 (#1680) üzenetére


zolem
aktív tag

Köszi!
Eddig így jónak tűnik.... :R

NB2 neked is köszi. Ez is fontos infó. Azt hiszem még jobban visszaolvasok , tanulás céljából. :DDD

[ Szerkesztve ]

にんじん

(#1683) szeva000 válasza zolem (#1682) üzenetére


szeva000
addikt

Az is lehet, hogy a CEC volt bekapcsolva és az szívatott, majd arra is nézz rá. Ha be van kapcsolva, lődd ki.

(#1684) zolem válasza szeva000 (#1683) üzenetére


zolem
aktív tag

Az be van, és kell is nekem.
Jól néznék ki ha már semmit sem lehetne használni amit tud. Még a végén a tv-t is ki kell kapcsolni hogy nem jelentkezzen semmi hiba :DDD

にんじん

(#1685) gulupeti


gulupeti
senior tag

Jött új firmware az U8QF-re, most jelezte.
K1211-et frissíti L0301-re

-NPO alkalmazás hozzáadása Hollandiában
-Telenet szolgáltató támogatása elérhető Belgium számára
-Szoftver hibajavítások

Azt írja, hogy "Nagyon ajánlott a szoftverfrissítés végrehajtása!" :D Jujj, nagyon izgatott vagyok.

(#1686) Piftuka válasza gulupeti (#1685) üzenetére


Piftuka
veterán

A helyedben várnék vele. :) (Csak gondolva a múlt év végi frissítésre, ami elcseszte a kontrasztot, a háttérvilágítást...)

"Aquila non captat muscas."

(#1687) gulupeti válasza Piftuka (#1686) üzenetére


gulupeti
senior tag

Volt ilyen? Én nem vettem észre. :)
Ezt meg már felraktam, szóval mindegy.

(#1688) eddie17


eddie17
addikt

Hisense 55A7500F



Csodálatos. Utolsó darab volt a boltban, ráadásul otthon derült ki, hogy visszavitt darab lehetett, mondjuk a képek alapján nem csodálom. :( Azt hiszem itt befejeztem ezt.

(#1689) gulupeti válasza eddie17 (#1688) üzenetére


gulupeti
senior tag

Vidd vissza te is, ez eléggé gyalázatos, LG meg a Samsung topikban látni ilyeneket inkább. :)

(#1690) csucsu54 válasza gulupeti (#1687) üzenetére


csucsu54
tag

Üdv!Valami érzékelhető változást hozott az új?!Én sem tapasztaltam a kontrasztnál és háttérvilágításnál Piftuka szóhasználatával élve elcseszést,nagyon elégedett vagyok a készülékkel!

(#1691) szeva000 válasza gulupeti (#1685) üzenetére


szeva000
addikt

Én már feltoltam az U7QF-re, de nem volt időm megnézni mit javítottak. Az biztos, hogy semmit nem rontott a képen, mivel az én csodámat kalibráltam is, azt látnám azonnal, ha gond lenne .

(#1692) aronpapa válasza eddie17 (#1688) üzenetére


aronpapa
tag

Hát ez tényleg elég gáz.

(#1693) gulupeti válasza csucsu54 (#1690) üzenetére


gulupeti
senior tag

Én sem tapasztaltam akkor semmi változást, illetve most sem. :)

(#1694) aronpapa


aronpapa
tag

Végre nekem is sikerült beszereznem a régóta vágyott 65U8QF TV-t.

Első benyomásaim az elvártaknak, és itt a fórumban olvasottaknak megfelelőek, nincs felhősödés, a fekete (LCD-hez képest) nagyon jó, a menü gyors, bár a kezelhetőség az LG Magic Remote-hoz képest körülményesebb, de ez elhanyagolható a frankó képminőségért.
A távszab. prémium érzést kelt, full fém, nekem nagyon bejön.

A menüben néhány helyen hülyén sikerült a fordítás (Mégse helyett Törlés van, stb.), de ez nem annyira zavaró.

A neten talált, javasolt beállítások megfelelőek, némi finomítással nagyon tuti képet lehet csiholni belőle.
Tv SD adásoknál elég jól javítja fel azokat, tűrhető a képminőség.

Külső vinyóról nagyon gyorsan olvassa be a mappákat, gyorsan indítja és akadozás nélkül játsza le a filmeket.

Nekem az a hangerő és -minőség bőven megfelel, amit ki tud nyomni magából Dolby Atmossal a JBL hangszórókon keresztül.

Az SW a beüzemelés óta 2x frissült, nagy változást nem látok, negatívumot nem tapasztaltam.

Eddig nagyon bejött a TV, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki prémium minőséget szeretne megfizethető ár ellenében (amíg kapható még).

(#1695) csucsu54 válasza gulupeti (#1693) üzenetére


csucsu54
tag

Köszönöm a választ,akkor ma frissítem én is!

(#1696) csucsu54 válasza gulupeti (#1685) üzenetére


csucsu54
tag

Nálam még mindig azt írja,hogy a K1211 a legfrissebb,nem ajánlotta fel az L0301-et!

(#1697) kippedli


kippedli
tag

Van bármi infó az idei hisense modellekről?

(#1698) rainman72


rainman72
nagyúr

290e [65U8QF]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#1699) Recon666 válasza rainman72 (#1698) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Ennyiért nagyon jó vétel. En 320e ert vettem, de azt is megérte. :R

(#1700) csucsu54 válasza Recon666 (#1699) üzenetére


csucsu54
tag

Nekem 304ezerért sikerült tavaly Októberben,nem bántam meg,nagyon jó készülék!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.