Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8651) Sordoran


Sordoran
addikt

Hunter aréna-t tolom most, 2-0 eddig, pala a második ellenfél. 9 hp-ja van, nekem van lenn egy 1/7 debuffolt lényem, lerakom King Krusht, és még elő se jött, de már a dübörgéstől tudja, hogy vége és feladja. Pedig ha nem jött volna fel kézbe, akkor bukom. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8652) Tyler Durden

Általában inkább lapot húzok, de itt priest ellen inkább vállaltam a hyéna hízlalást (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8653) ollie


ollie
MODERÁTOR

Shaman 9:3 NA szerver.

***

(#8654) Kvelstadt válasza ollie (#8642) üzenetére


Kvelstadt
veterán

akko bug volt vagy nem tudom. az efektet mutatta de semilyen sebzes nem tortent. pedig nem volt divine a szomszed meg nem nullat sebzett a kijelolt minion sem.
de egyebkent olyan is elofordul hogy nem latszik a lenyen hogy megkapta a bonuszt egy tamogato laptol. se zold szammal nem irtja se az erteke nem valtozik csak mikor ut akkor latom hogy jobban faj..

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8655) netpeti98


netpeti98
addikt

Az olyan lapokat érdemes lecraftolni mint pl: a Harvest golem, Azure drake vagy érdemes megvárni még nyitom őket?

(#8656) ígyvanferi válasza netpeti98 (#8655) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ezeket mindenképp érdemes craftolni, mert a legjobbak az adott manáért, ráadásul univerzálisak, gyakorlatilag minden pakliba beférnek.

(#8657) Tyler Durden

Most indítottam egy arénát, mondom betesztelem hunterrel. Darab unleashed-t nem adott be, gg :U

netpeti98:Én spec mindkettőből lekraftoltam a 2db-t. High end lapok, mindenhova beférnek, szerintem nem érdemes várni rá mire bontod /ha abból indulok ki, hogy pl 1 darab knige jugglerem sincs, lehet évekig várhatnál rá (:/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8658) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Ekop streamjére kirakta három pakliját elég érdekes, nekem ezek a legendek nincsenek meg de fura silverbaddal meg wispel paklit csinálni de állítólag jó... [link] valaki kipróbálhatná milyen.

(#8659) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Na ezt sem hittem hogy valaha kijátszák ellenem.

Srácnak minden lapja GOLD volt... :Y

Live-Die-Respawn

(#8660) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

most jatszottam costum-be egy gyerekkel, en druida o mage. a srac paklija erosen ara epult hogy sebezzen. szal a lenyek is azok voltak kizarolag amit leraksz es sebez valakire. ezzel meg nem is lenne baj de ara jatszott amire ebbe a jatekban nem nagyon szoktak, azaz csak a hosomre ment es nem foglakozott a board-al. en meg szepen kiraktam nehany lenyt ami idez maga melle egy masikat aztan kov korbe adtam nekin taunt-t meg buff spelleket.. de ez sem zavarta mert voltak mage spelljei es tovabb sebezte a hosom. ja meg tauntja amugy hirbol sem volt mert ugy azt lerakod nem sebez. szoval szepen atcsapkodtam a boardja felett mert ami lent volt neki az az en boardom felenel el is fogyott volna. ez sem szegte kedvet. nyomta a fagyasztos spelleket (fire mar elfogyott). vegen neki meg volt vagy 4hp-ja nekem meg megvolt meg a manako spell. leratam a duidanak azt a nagy 8/8-as tauntjat meg toltottem 8hp-t pedig meg 10 felett voltam. szerintem ment es atgondolta az elletet. de a paklijat biztos.

korabban meg egy olyan mage jott aki csak magat sebezte. mindent magara nyomott el es nem is rakott le semmit. en meg nem bantottam hanem pakolgattam lefele magamnak a dolgokat buffolgattam. o tok jol elvolt a mazochista taktikajaval nekem meg olyan szep boardom lett mint meg sose. :)

(#8659) orichalcos a gyengebbek kedveert. mit tud az a lap? mi az a rock?

[ Szerkesztve ]

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8661) F-ECT$ válasza whitezo88 (#8658) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez inkább vicc, nem?

Dive ever, work never.

(#8662) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Streamel egy azsiai gyerek, massansc a neve l442es twitchen most ot nezik a legtobben hs-ezni, mennyi segg kell mar ehhez :Y (meg turelem hogy be ne golyozz)

Fects: remelem...

Mod: egy kinai csaj is streamel, 3 truesilvere van kezben :DDD (es vicces a kinai szinkron)

[ Szerkesztve ]

(#8663) F-ECT$ válasza Kvelstadt (#8660) üzenetére


F-ECT$
titán

szerintem ment es atgondolta az elletet. de a paklijat biztos.
Vagy nem. Attól, hogy épp tőled kikapott, még lehet, hogy nyer 7 meccset a 10-ből, és az bőven elég. Vagy ha kikapsz, akkor azonnal variálsz a paklidon?

korabban meg egy olyan mage jott aki csak magat sebezte
Ez meg nem lock volt véletlenül?

Dive ever, work never.

(#8664) oriic válasza Kvelstadt (#8660) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Elite Tauren Chieftain

Arany változat, amit a Blizzcon-os jegy mellé kaptak promócióként a rendezvényt meglátogatók.

Ilyen.

Live-Die-Respawn

(#8665) F-ECT$


F-ECT$
titán

Jó ez a miracle rogue: 6-ik körben egy 20/20-as VanCleef-fel néztem szembe, "kár" hogy a Tinkmasterem 1/1-et csinált belőle. Az ellenfél becsületére legyen mondva, nem adta fel azonnal.

Dive ever, work never.

(#8666) Kvelstadt válasza oriic (#8664) üzenetére


Kvelstadt
veterán

hehe. akkor ez ilyen fun lap.

multkor mutattatok kartya hatlapokat. az hogy meg mi? ezut fogjak behozni mint fizetos tartalom vagy goldert vagy esetleg valami mod?

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8667) Wolverine válasza Kvelstadt (#8666) üzenetére


Wolverine
félisten

Csak később jön majd, mint pl. lehetséges reward a ranked játékért.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8668) Kvelstadt válasza Wolverine (#8667) üzenetére


Kvelstadt
veterán

plusz rendes penzert megveheto. azt az opciot ritkan hagyjak ki.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8669) Scale


Scale
őstag

Nagyon örültem ennek a bugnak.. tök jó volt, hogy akárhogy raktam le a buffolós totem mellé mindig hülyén adta a buffot, a végén már nem is tudtam mind a két oldalát használni :S

(#8670) Sirandrish válasza Scale (#8669) üzenetére


Sirandrish
legenda

És bármit leraktál megkeverte a lapokat a boardon mint az "itt a piros hol a piros"ban igaz?
Kb 20szor futottam már bele, szóval nem túl ritka...nem tudom miért nem javítják.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8671) Scale válasza Sirandrish (#8670) üzenetére


Scale
őstag

Igen, azt is csinálta, de volt hogy odaraktam balra és nem adott neki buffot amikor ott nem volt semmi.. aztán volt, hogy balra raktam átdobta jobbra.. egy a szerencséje, hogy nem kaptam ki...:D

(#8672) ollie


ollie
MODERÁTOR

Druid arena 6:3 NA server - egy része még töltődik fel

***

(#8673) Scale válasza ollie (#8672) üzenetére


Scale
őstag

Miért játszol mind2 szerveren? Miért jó az? Nem lenne jobb egy szerveren felhúzni az accountod, meg minden kártyát megszerezni?

(#8674) ollie válasza Scale (#8673) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szinte csak aréna érdekel, de amúgy is majdnem minden lap megvan az EU szerveren, pár darab epic lap, meg persze a legendaryk többsége hiányzik csak. De azért kezdtem az US szerveren is játszani, mert össze akarom hasonlítani, hogy könnyebb-e ott az aréna. Utóbbi azt jelentené, hogy több kezdő és/vagy rossz játékos játszik ott, mint EU-ban.

***

(#8675) F-ECT$ válasza ollie (#8674) üzenetére


F-ECT$
titán

És mik az eddigi tapasztalatok? Vagy még nincs elég infó?

Dive ever, work never.

(#8676) ollie válasza F-ECT$ (#8675) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Eddig nem láttam nagy különbséget, talán több a kezdő az NA szerveren, de szerintem abból a kb 10-15 arénából nem lehet végső következtetéseket levonni.

***

(#8677) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

nem tudom ti hogy vagytok vele de en nem szeretem mikor mar a jatek legvegenel jarunk, a lent levo lenyevel egy tamadasbol siman kinyirna de meg elkezdi kijatszani a lapokat hogy neki mekkora ...asza van. elhiszem en hogy o nyert meg hogy a kezeben levo maradek lap nem wishp. en ha nyeresre alok akkor well play meg thanks es a leheto legegyszerubben befejezem. de meg olyat se szoktam hogy pl 3 hp-ra raverek a 8dmg-s lenyemmel. (kivetel a proest. a priestnek a ku... az kihozza belolem az allatot. :) )

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8678) whitezo88 válasza Kvelstadt (#8677) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Ha latom hogy lethalja van nem varom meg, lepek ki.

(#8679) Kvelstadt válasza whitezo88 (#8678) üzenetére


Kvelstadt
veterán

na igen. az meg a masik. ha naggyon vegem van mar attol ami lent van neki akkor well play es lepek. mar csak azert is mert nem olne meg egyszeruen, nem birja ki. hanem meg paradezik. volt egy olyan priest. atvaltozott darkossa. nekem ures a board neki van lent par leny ami a 2 hp-m siman leszedi, de eleg a hero powere is. de nem, o meg egy 7hp-s lenty felbuffolt inner-el meg divine-al 28/28-ig. es meg ez sem volt eleg. meg jatszani akar ki valamit de addigra en mar vartam az uj jatekot.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8680) Sordoran


Sordoran
addikt

Azt hittem megőszülök míg meglesz a napim, itt ijesztgettek mindenkit, hogy most Ranked tele van profikkal és Casual-ban lehet csak értelmesen napizni, erre ott szívok, Rankeden meg sima liba volt a maradék 2 win warrival. :U
Elég érdekes kezdőt kaptam itt,

de kihoztam belőle a legjobbat. ;]

Sajna Earth shockolta egyiket, így nem hozta a kívánt hatást... :(

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8681) F-ECT$


F-ECT$
titán

Lol. Ranked play, ellenfél egyből kilép, erre: "you can't lose rank", majd kiírta, hogy nyertem, de a csillagoknál úgy számolta, hogy vesztettem :(

Dive ever, work never.

(#8682) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#8681) üzenetére


F-ECT$
titán

Viszont a következőt nyertem, és a win streak nem szakadt meg.

Dive ever, work never.

(#8683) Scale válasza ollie (#8674) üzenetére


Scale
őstag

Akik streamjét néztem eddig majdnem mindegyik úgy tartja, hogy az NA könnyebb mint az EU :D

(#8684) ChromeX


ChromeX
addikt

üdv, van valakinek valamilyen infoja mikor lesz patch? :)

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#8685) föccer


föccer
nagyúr

Bakker, elképesztő pristtel toltam meccset. 1 yersa volt a boardján, 3. körben 10/10 minionja volt, elképesztő lapokat játszott. 7 maradék lapig játszottunk, addig bírtam tartani ellene. Nagyin hiányzott még a 2 hex, meg még 1 fire elemental. Ha azok jó ütemben jönnek, akkor lehet fogom. :D

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8686) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Volt már nálam rózsaszínecske a játék, na de hardcore hellokitty:Y

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#8687) F-ECT$ válasza ChromeX (#8684) üzenetére


F-ECT$
titán

Az utolsó másfél hónapja volt, ezek szerint olyan nagy balance már nem várható. Persze bugot javíthatnának egy következő patchben, de mivel még semmi infó nincs erről, így szerintem minimum 2 hét, maximum meg a "jóég" tudja :)

Dive ever, work never.

(#8688) föccer


föccer
nagyúr

Természetesen a mai arénában sem tudtam samit választani :(

üdv föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8689) Scale válasza Winner_hun (#8686) üzenetére


Scale
őstag

Ezért nem jó fullscreenbe játszani :DDD

(#8690) ollie


ollie
MODERÁTOR

A mage ellenfelem az arénában a következőket játszotta ki:

2 Flamestrike, 2 Faceless, Nat Pagle, 2 Fireball

Hát, mondanom sem kell, hogy nem én nyertem. Nekem miért nincs soha ilyan draftom mage-dzsel?

***

(#8691) föccer


föccer
nagyúr

4-3 lett a hunterrel az eredmény. 75 arany, meg a pakli.

Gondolom ez a 400 dust kategória. :))

mondjuk így belegondlolva 3 manáért 1 5/5 beasr nme rossz. Hunterbe bele lehet rakni. :K

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8692) Scale válasza föccer (#8691) üzenetére


Scale
őstag

Grat, jó az, sztem nem rossz legendary :C

Szerk.: Amúgy ha printscreenelsz elvileg csak a játékot lefényképezi magának és kirakja a képet asztalra :)

[ Szerkesztve ]

(#8693) föccer válasza Scale (#8692) üzenetére


föccer
nagyúr

Erősen él benne, hogy konvertáljam egy faceless-re. :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8694) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#8296) üzenetére


F-ECT$
titán

Lejátszottam. A 12 meccs alatt talán 4x jött Hogger, ebből 1x érte meg azt, hogy támadni tudjak vele. Szóval továbbra sem gondolom túl jó kártyának, egyszerűen túl hamar hal. Persze, lehet szerencsés szituáció, amikor 2-3 kör alatt teríti a boardot taunttal, de szerintem ez ritka.

föccer: én sajnálnék egy közepes legendaryt egy jó epicre cserélni, bár tény, hogy nekem is megvan ez a kártyám, és talán 1 deckemben volt benn egy rövid ideig.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#8695) föccer válasza F-ECT$ (#8694) üzenetére


föccer
nagyúr

Max hunterbe rakom be, mert ott jól stratégiákt lehet vele játszani. Egyelőre meghagyom, majd megálmodom mi legyen vele.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8696) Scale válasza F-ECT$ (#8694) üzenetére


Scale
őstag

Mennyi lett végülis a vége?

(#8697) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

na most lehet baj van segitsetek ha tudtok.
toltottunk paypal-on kereszztul penzt az accomra. viszont nekem se bankszamlam se paypal-om szoval egy ismerosom telojara csinaltuk meg. meg kelett csinalni telora ilyen authenticator-t. most meg hazajottem vissza a sajat gep ele es nem enged be mert keri a codot ami az ismeros telojan van alkalmazasban. leszedtem itt tesom okos telojara a az authenticator alkalmazast de ezeket a kodokat amiket dob nem fogadja el. de nem is erdekelne viszont igy a jatekba sem tudok belepni.
csinaltam jelszo resetet gond nelkul de utanna megint keri a kodot. en ezt mos igy nem fogom tudni megkerulni kikapcsolni mi? mert gondolom azok a kodok lennenek jok amiket az o telojan dobal az alkalmazas. az meg most nem fog menni igy ejfel utan.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8698) Scale válasza Kvelstadt (#8697) üzenetére


Scale
őstag

Hát ahova felraktad az authenticatort elvileg csak azzal generált kóddal tudsz csak belépni és annak a segítségével tudod leszedni ezt az authenticatort, meg elvileg azon az eszközön tudod megnézni a restore kódot.

(#8699) Kvelstadt válasza Scale (#8698) üzenetére


Kvelstadt
veterán

de tobb fele kodot is dob. idore kell beirni. csak az a telo most kozel sincs meg mar alszik is.
csak kicsit zavar hogy a k...va jatekhoz is mobilt kell igy hasznalni mert a kod nelkul mar el se indul a jatek. jelszavam meg email cimem mar nem eleg neki.
akkor viszont majd az erdekelne ki tudom e kapcsolni ha holnap talalkozok az ismerosommel akinek a telojat hozzarendeltuk. vagy legalabb atirni pl tesom telojara. de a kikapcsolas lenne a legjobb mert ez a telo sem mindig elerheto.

Szerk: hogy zavarodjon meg! sikerult kikapcsolni. volt egy olyan hogy elvesztettem az autentihulyesegemet ezert szeretnem kikapcsolni. kuldott egy sms-t az ismeros telojara de meg vagy e miatt ebren volt es tovabbitotta nekem.
de utalom ezt a b.. modern vilagot hogy leulok a gep ele es okos telefon kell meg alkalmazas hogy el tudjam inditani a ro.. free jatekomat...

[ Szerkesztve ]

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#8700) ollie válasza Kvelstadt (#8699) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem értem a problémát. Te állítottad be az authenticatort, hát az így működik.

***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.