Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#20751) raus válasza liksoft (#20718) üzenetére


raus
aktív tag

Hello liksoft!

Kellene a segítséged. Erről a Samu HD154UI-ről van szó amelyik miatt fagyott a rendszer. 1.2TB válogatott és sokáig gyűjtött filmek vannak rajta. Miután lehúztam az alaplapról eltűntek a fagyások. Vissza szeretném azonban másolni róla az 1.2TB anyagot a nagy RAID0-ás kötetre ahol van hely bőven. Visszadugtam a gépbe azonban most nem az ICH9R natív csatlakozójára hanem az integrált Silicon Image-re. Felismerte minden ok a windows látja azonban ha elkezdek akár explorerrel akár Total Comanderrel másolni, egyes fájlokat nem lehet olvasni. Azonban ha a sajátgépből bemegyek a gyökérbe és ott nyitogatom meg a filmeket akkor azok a nem olvasható fájlok és mindegyik lejátszható és nincs gond. Feltelepítettem a HD Sentinel-t és megdöbbenve látom 66%-os az állapota valami 55 hibás szektort jelez és folyamatos figyelést ajánl. Most fut a win7 féle hibaellenőrzés és szektorjavítás. Az a kérdésem hogy milyen programmal lehetne lementeni a filmeket róla egy másik meghajtóra, akár windows vagy dos-os programból? Meg kell mentenem az adatokat!
Várom válaszod és köszi előre is!

(#20752) liksoft válasza Kezdő vagyok (#20750) üzenetére


liksoft
nagyúr

Ha minden jó, akkor ne foglalkozz vele.

Fizikai hibát format nem javít. Ez olyan, ha a hengerfej leszakadt az autóban, a chiptuning nem fogja javítani.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20753) liksoft válasza raus (#20751) üzenetére


liksoft
nagyúr

Szia!

Olyan másoló kell, ami nem veszi figyelembe az olvasási hibát, hanem másol tovább. Adatmentő programok szoktak így dolgozni, ha van Get Data Back progid, akár azzal is próbálkozhatsz.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20754) raus válasza liksoft (#20753) üzenetére


raus
aktív tag

Köszi!!! megpróbálom a get data back-et majd jelzem hogy mi volt!

(#20755) raus


raus
aktív tag

Kedves liksoft!

Épp dolgozik a get data back for ntfs 4.21. Már másolom vissza a fájlokat a másik meghajtóra. Miért talál 3db valamilyen MFT bejegyzést különböző szektorszámokkal mielőtt eljutok a könyvtárfáig. Mintha nem minden fájlt másolna át pedig az egész mappát a gyökérben kijelöltem és kompletten akarom áthúzni. Amikoe egyes fájloknál I/O hibát ír ki és folytatom a másolást akkor nagyon lassan halad tovább de a fájl azért ép marad és lejátszható lesz?

Most épp a DivX mappával bíbelődik...

(#20756) liksoft válasza raus (#20755) üzenetére


liksoft
nagyúr

Szia!

Teszteld le egy hibás file lejátszásával. A beállításokban kell a másolási opciókat nézned (legalábbis gondolom, mert én mást használok, de az nem kereskedelmi termék).

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20757) banánocska


banánocska
aktív tag

Sziasztok!
Van egy gondom amit nem értettem. Összeszereltem egy adott gépet. Nem kapcsolt be nem bootolt a vinyó. Másik gépbe beraktam és ottse. Hiba ugyanaz. Beraktam a saját gépembe ott se bootolt(Ott a saját vinyó kivolt húzva) Ezek után utolsó elkeseredés végett beraktam a sajátomat és jumpereltem a másik vinyót mint másod adattároló. Így elindult semmi gond Hard disk sentinelel végig pásztáztam és semmi gond! Minden 100% nem kell beavatkozni.
Talán a jump-al lehetett a gond? Ötletek?

(#20758) Fire/SOUL/CD válasza banánocska (#20757) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

HDD típusa? IDE vagy SATA? Milyen OS? Milyen deszka?

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#20759) banánocska válasza Fire/SOUL/CD (#20758) üzenetére


banánocska
aktív tag

(#20760) Fire/SOUL/CD válasza banánocska (#20759) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Mivel ez egy IDE-s (PATA) vinyó, ezért ha egy adatkábelen van két IDE-s hdd, akkor az egyiket Master-ra, míg a másikat Slave-re kell jumperolni... Valószínűleg mindkettő Masteron volt (új IDE-s hdd-k is alapban Master-ra vannak állítva)
Vannak olyan vinyók is, amelyek nem szeretnek egymagukban csücsülni egy adatkábelen, muszáj, hogy legyen mellette egy másik is...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#20761) banánocska válasza Fire/SOUL/CD (#20760) üzenetére


banánocska
aktív tag

Csak egy 2pin es jumper van és rendesen müködött amíg a szalagkábelt kinem huztam.

(#20762) fantom922


fantom922
aktív tag

Sziasztok!

Megerősítés kellene :) A gépembe 2 régebbi vinyó van. Úgy néz ki az egyik tönkre ment. Nagyon belassult a vinyó töltési sebessége mint a lassított felvétel. A BIOS és a rendszer rendben megy. Mikor újra indítom (szabályosan az újraindítással) a windows rögtön behozza a chkdsk-et és ellenőrzi a vinyókat. A rendszer vinyón rengeteg olvashatatlan szektort talált. Windowson belül meg a rendszer elindította a betöltéseket, majd a progik lefagytak egymás után. A vinyóm hangját hallgattam és nem úgy járt ahogy kéne. Szaggatva töltött, mintha próbálna, de nem tudna tovább menni.

A tervem, hogy a régi (már kb 8 éves 80 gigás) vinyómat kiiktatom és a másikra (160 gigás) próbálom a rendszert felnyomni. Így kiderül melyik vinyó a ludas... Majd ha feláll a rendszer visszakötöm a régit és lefuttatom a Seagate-et rajta... Vagy annak lőttek a fentiek alapján?

Vélemények?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#20763) Fire/SOUL/CD válasza fantom922 (#20762) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az előfordulhat, hogy beadja a kulcsot egy HDD ennyi idő után, csak ha így adja meg magát, akkor már korábban is kellett volna tapasztalni pár dolgot, pl nem tudsz megnyitni tömörített állományt, mert korruptnak tartja, vagy egy EXE nem indítható mert sérült stb stb.
Ha így egyik napról a másikra ennyi bad sector jelenik meg és az ilyen mértékben szaporodik, akkor az első dolog, hogy a tápegységet is meg kell vizsgálni, mert ez okoz ilyen jelenséget, és ha ez a ludas, akkor a többi hdd sincs biztonságban, meg úgy konkrétan a teljes konfig sem. (nem írtad, így csak feltételezem, hogy a táp sem mai gyerek lehet)

Persze, mint feljebb írtam, simán lehet a hdd is, majd a seagte szoftvere megmondja ha azzal van a gond...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#20764) kiborg


kiborg
aktív tag

Üdv Mindenkinek!

Kérdéssel fordulnék a tisztelt Társaság felé:
Egy ideje figyelem egyik winyóm működését HDSentinellel. Eddig nem volt semmi különösebb gond, de ma hogy végigpörgettem a karakterisztikákat, egy hirtelen meredeken emelkedő grafikonra bukkantam: Hardware ECC Recovered. 1 nap alatt majdnem 100x változás (1 600 000ről 138 300 000-ra).
Mást nem látok, bad sector nincs, erre is azt mondja a HDS, hogy statisztikai adat.(ez egy 1,5 Terrás 5400es Samsung)
Másig szintén Samsung (1Terra 7200) sokkal öregebb és többet is dolgozott, ugyanez az érték 0 !!! val szerepel.
Jelez ez előre valamit ? Érdemes vele foglalkozni ?

Üdv Kiborg

[ Szerkesztve ]

Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

(#20765) King Unique


King Unique
titán

Üdv.

Kérdésem a hdd-k hardwares titkosításával kapcsolatos,pl. a WD-é,ezt írták nemrég.
Vagyis a hdd-t kivévi - ha le volt jelszavazva,főleg,ha nem - és áttéve egy mobilrackbe,dokkolóba abszolút nem is lehet használni,hozzáférni a tartalmához,csak a fordító chip-el? :F Ezt a chipet át lehet pakolni pl. mobilrackbe? :F Magyarán úgy használja az ember,h lehetőleg ne menjen tönkre... :D

[ Szerkesztve ]

(#20766) Fr3eWar


Fr3eWar
őstag

Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy behalt az egyik D610-es Dellünkben a winyó, és én gondoltam egyet, már útközben meg is vettem egy 160gb-s PATA samsungot. Elvittem haza és ott láttam hogy a gépben levő hdd az nem ilyen tüskés, de nem is sata hanem egy műanyag csíkon vannak alul felül érintkező lábak. (ez a HDD is már cserélve volt egy Lifebookból volt, ata felületre emlékeztem). Milyen HDD kell bele?

Köszi előre is, (neten sem találtam olyan képet).

(#20767) hgpotyi


hgpotyi
csendes tag

Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok.
Merevlemez problémát észlelt a win7 ill. HD sentinel is:
Lemeztíp.: WDC WD2500AAJS-60B4A0 ATA Device
Probléma: "Meghibásodás várható - Atribútum: 184 end-to-end error, paritáshibák száma a belső (cache) és vezérlő közötti átvitelben.
Azonnali merevlemez csere szükséges. "

Mi ilyenkor a teendő? Menthető e a lemez vagy kuka?

Gábor

(#20768) Fr3eWar válasza Fr3eWar (#20766) üzenetére


Fr3eWar
őstag

WÁÁÁ rájottem, rákerestem e-bay-en és ott fenn volt a beéípítő keret és mellette az a kis fekete tűs-nyákos szutyi, mikor kivettem a winyót meg sem fordult a fejemben hogy azt az izét le lehet róla szedni a csatlakozónál, úgy nézett ki mint ami gyárilag olyan...

(#20769) liksoft válasza hgpotyi (#20767) üzenetére


liksoft
nagyúr

Adatok mentendőek (utána ellenőrizendőek), majd garanciális csere (ha garis).

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20770) liksoft válasza King Unique (#20765) üzenetére


liksoft
nagyúr

Nem mindegyik WD titkosít, csak azok szokták, melyekhez jelszó programot is mellékelnek. A chip átépítése elvileg megoldható, de nem egyszerűbb azt az első pillanattól nem is használni? :F

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20771) liksoft válasza kiborg (#20764) üzenetére


liksoft
nagyúr

Ennek az attributumnak a változása széria, és firmware függő. Csak a statisztikák alapján a fejlesztő tud segítséget adni, hogy ez most jelent-e valamilyen problémát ennél a drive-nál. A programnak van saját témája.

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20772) ruti válasza King Unique (#20765) üzenetére


ruti
Közösségépítő

King U:

beültettem a bug-arat a füledbe? ;-)
most már tudod, miért vagyok rack-párti

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#20773) raus válasza liksoft (#20756) üzenetére


raus
aktív tag

liksoft!
At tudtam mindent masolni a RAID kötetre. Stimmelnek a mappak meretei es latszolag minden fajl megvan. A beallitasoknal beklikkeltem a szektoronkent ujraolvasast ha read error-van. Masolas közben I/O error-t jelzett de mindenkeppen folytattam. Viszont a Samu allapota lement 51%-ra közben. Gondolom ez a Samu megadta magat nem, nem erdemes foglalkozni vele mar ugye? Vagy valami teljes formazas segithet? Nehany filmnel vannak lejatszas közben pillanatnyi megugrasok illetve bekockasodasok de a lenyeg hogy megvannak! Szamüzöm a Samut a gepböl es majd veszek egy WD Green-t a filmekhez.

[ Szerkesztve ]

(#20774) liksoft válasza raus (#20773) üzenetére


liksoft
nagyúr

:D Azt hiszed az jobb lesz? Talán. Ahogy szokták mondani, kinek a pap, kinek a papné. Nagy különbség nincs, maximum a tápegység bolondériáit melyik hogyan tolerálja. Ki milyen szériát fog ki. Stb.....

Annak örülök, hogy megvannak.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20775) Rocky96X


Rocky96X
tag

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy HDD Sentinelnél meg lehet oldani hogy ne jelezze ki az üzemidőt?

Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!

(#20776) Zol33


Zol33
tag

Sziasztok!

Nemrég vettem egy ilyen winyót: Hitachi 2TB 5400rpm (HDS5C3020ALA632)
Beraktam a vinyót, megformáztam az egészet 1 partíciónak. 1 nap után másolás közben kifagyott, csak resetelni tudtam, után bad sectorok hada fogadott ujrainduláskor. Boltba visszavittem kicserélték. Új winyó berak, megformáz. Tegnapig működött rendesen, de este megint másolásnál kifagyott, csak resetelni tudtam, ismét bad sectorokat talált... Alaplap Gigabyte EP45-DS3P. Ezen csak sata2-es csati van a winyó meg sata3-as de ez elvileg nem lehet probléma.
Mi okozhatja ezt a gondot? Eddig soha nem szívtam ennyit 1 winyóval se. :W PLZ help!

(#20777) Fire/SOUL/CD válasza Zol33 (#20776) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Szoftveresen állítsd át SATA2-re (bár ez most másodlagos), viszont egy másik táppal kellene megpróbálkozni, mert 2x egymás után ugyanaz a jelenség, az már rég nem a véletlen kategóriába tartozik. (Lehet, hogy egy gyárihibás széria érkezett abba az üzletbe, nem megfelelően szállították a rakományt stb)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#20778) liksoft válasza Rocky96X (#20775) üzenetére


liksoft
nagyúr

Miért? Az fontos adat!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20779) Rocky96X válasza liksoft (#20778) üzenetére


Rocky96X
tag

Csak érdekelne hogyan lehet. :)

Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!

(#20780) liksoft válasza Rocky96X (#20779) üzenetére


liksoft
nagyúr

Vagyis eladásra kerülne? ;)

Egyébként a drive számolja, nem tudsz belenyúlni.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20781) Zol33 válasza Fire/SOUL/CD (#20777) üzenetére


Zol33
tag

Az a furcsa, hogy mellette van egy 400GBs SATA vinyó, ami hibátlanul működik már egy ideje, plusz egy SATAs DVD író, szintén gond nélkül. Korábban volt mellettük egy 120 GBs ATA is, azzal se volt gond...
Ja a táp egy 410 W-os Chieftec.

[ Szerkesztve ]

(#20782) liksoft válasza Zol33 (#20781) üzenetére


liksoft
nagyúr

Az sem mindegy mi van rajta (alaplap, proc, video, mem, stb...), egy ágon hányan vannak, milyen régi a táp, milyen alkatrészekből van a táp (melyik széria), tuning van-e, valamint minél újabb, nagyobb kapacitású egy drive, annál érzékenyebb.

Üzemi hőmérsékletük?

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20783) Zol33 válasza liksoft (#20782) üzenetére


Zol33
tag

A táp kb 3 éves lehet. A config c2d 2.33GHz, 2 GB Geil RAM, EP45-DS3P, Gef 8800GT. Fejből most nem tudom hogy egy ágon hányan vannak,de van pár elosztás.
A 2TBs vinyó hőmérséklete 31-35 fok körül van, legmagasabb kb 41 fok volt melegben és terhelés alatt. A 400Gbs kicsit melegebb 40 körül, de az mondjuk 7200-es.

(#20784) King Unique válasza liksoft (#20770) üzenetére


King Unique
titán

Tehát akkor külön a hdd nem használható (ha nem is volt élesítve jelszó) mobilrackben,notiban,csak chip-el,aminek átrakása kicsit macerás gondolom!? :F
Nekem a titkosítós fajta van,kérdésedre válaszolva,igen egyszerűbb lenne,ha mást vettem volna,de WD azért jó cucc,ez a titkosítás is hasznos lehet,de mivel csak választható funkció,Smartware-ben ki-be kapcsolható,azt hittem,csak akkor lehet problémás,ha le volt jelszavazva,de ezek szerint nem...bízom benne,nem megy csak úgy tönkre,ill.biztos,ami biztos fileokat átpakolom egy "normál" külsőre is majd róla. :K
Köszönöm az előzőt!
:R

(#20785) liksoft válasza King Unique (#20784) üzenetére


liksoft
nagyúr

Ha átraktad, a drive használható normál módon újra particionálva, de az USB chip-en keresztül írt adatok csak ugyanazon keresztül olvashatóak.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20786) King Unique válasza ruti (#20772) üzenetére


King Unique
titán

Be,hallod,elég rendesen... :D
Bár WD jó,csak úgy talán nem....fentebb taglaltam,legközelebbi külsőnél lehet mobilracket veszek,először 2,5"-be,Raidsonic cuccait nézegettem,igényesnek,jónak tűnnek.Előzetesbe,2,5" ütésálló mobilrack van? :F

(#20787) liksoft válasza Zol33 (#20783) üzenetére


liksoft
nagyúr

Majd valaki számol teljesítményt, én a felét nem ismerem a cuccaidnak.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20788) King Unique válasza liksoft (#20785) üzenetére


King Unique
titán

Ott szerencsére nem tartok,remélem nem is fogog,csak érteklődök mi lenne ha... :)
Magyarán "lesöpörve" újra használható a hdd,ezt mondjuk gondoltam én is,de "régi"adatok csak a chippel,mobilracknek meg sajátja van,azt kéne átcsereberélni,ami macerás,mint ez az egész gondolom? :F De ez a jelenség,csak hw-es titkosítással bíró cuccoknál van csak gondolom.
:R

(#20789) liksoft válasza King Unique (#20788) üzenetére


liksoft
nagyúr

Csak akkor nem, ha van mentésed. :D
Igen, csak HW titkosításnál. Ezért szeretem a TrueCrypt-et.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20790) King Unique válasza liksoft (#20789) üzenetére


King Unique
titán

Igen azt én is használom pendrive-oknál,jó kis progi :K ,viszont az ilyen és hasonló progikkal nagyobb volumenű,nagyobb méretű partíció titkosítása hát elég hosszadalmas,több órás,v ki tudja mennyi művelet... :F , míg WD-nél csak bepötyögi a jelszót az ember és kész,igaz megvan a fentebb tárgylat veszélye a dolognak,de vigyázni kell rá,rendeltetésszerűen használni és minden ok lesz vele,remélhetőleg...
Amúgy konkrétan maga a chip kiszerelése,átrakása,esetleg külön ilyet fogadni képes rackbe,ha van,annyira macerás,költséges? :F
Kösz szépen ismét!
:R

[ Szerkesztve ]

(#20791) Imco válasza Zol33 (#20783) üzenetére


Imco
őstag

A táp a kritikus lánc szem.
Ne hidd el a sok okosságot.
Attól hogy megy a masina, és a másik vinyó müxik simán, nyírogathatja a tápod a másik vinyót!

Szerintem...

Üdv! Imco

(#20792) hgpotyi válasza liksoft (#20769) üzenetére


hgpotyi
csendes tag

Köszönöm szépen a segítséget. Garim nincs, akkor kuka... :((

Gábor

(#20793) d3lete


d3lete
aktív tag

Sziasztok! Nekem egy WD Caviar green van. Pontosan WD5000AADS azon is belül az egytányéros verzió .Na most ez 5400 at forog elvileg mert intellipower. Lehetne -e ezen akármivel, firmware-vel gyorsítani. Azt már sikerült megoldanom, hogy ne legyen benne idle3 funkció.

(#20794) King Unique válasza d3lete (#20793) üzenetére


King Unique
titán

A Green 5400----7200 közt intellipower,az fix 5400-as? Rendszer alá fix 7200-as ajánlott,mért nem olyat vettél,v mihez/milyen célra használod? :F

(#20795) d3lete válasza King Unique (#20794) üzenetére


d3lete
aktív tag

ár/kapacitást néztem meg a 32 mb gyorsítótárat mert elvileg az újabb green ek 7200asok.
Nade most félre teszem ezt a gyorsítást mert hibára bukkantam és nem tudom ez okozza e a lassúságát.
(C7) Ultra DMA CRC Error Count current:200 worst:200 Threshold:0 Data:18 status: warning
HD sentinelbe aztírja OK(minden rendben) a vinyóm 100%-os
Kipróbáltam 2 kábellel mind2 vel ugyanez a hiba. Van a lapomon egy G-sata2 chip arra is rádugtam,ugyanez a hiba,az sb750-re is rádugtam azon is ugyanez a hiba :F
Jah HDTune Pro 4.60 a program. A korábbi verziók nem érzékelik ezt a hibát.
Mi a franc?? :DDD
Jah és inkább a G-sata2-t választanám ,mert arról gyorsabban bootol be a gép.

[ Szerkesztve ]

(#20796) mr_ricsi válasza d3lete (#20795) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Húzva van a procid?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#20797) d3lete válasza mr_ricsi (#20796) üzenetére


d3lete
aktív tag

Nincsen de nem értem ,hogy jön ez ide :D

(#20798) liksoft válasza King Unique (#20790) üzenetére


liksoft
nagyúr

Az USB hídchip végzi, így a panel átépítése után (ha a fogadó keretre építed) szerintem több drive titkosítása is lehet. (Erre viszont nem merek határozott igent mondani, mert nem próbáltam. Mivel ez is mikrogép, és fan belső flash memóriája, így drive csere esetén akár új kulcsot is generálhat. Ha ez véletlen szerű, akkor hiába teszem vissza a múltkori drive-ot, már nem fogja kezelni.)

Óvatosan ezzel.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20799) liksoft válasza d3lete (#20795) üzenetére


liksoft
nagyúr

A drive ezt az értéket megőrzi, minden lekérdezéskor megadja. Vagyis azt jelenti, az élete során valamikor volt 18 átviteli hiba. Ez soha nem fog megszűnni, a lényeg, ne szaporodjon.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#20800) King Unique válasza liksoft (#20798) üzenetére


King Unique
titán

Ok,köszönöm,akkor kimerytettük a témát! :R

Illetéktelen hozzáférés.adatvédelem szempontjából kétségkívül jó,de nehogy tulaja nem tudjon hozzáférni - vigyázok vele/rá. :K

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.