Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Ha már költök rá, és esetleg 2-3k-val lenne több egy normálisabb, akkor inkább azt venném meg.
A proci hűtő, a hátlapon egy ház hűtő, illetve az előlapon egy ház hűtő maradna az alaplapra kötve.
A modulra pedig kettő pure wings, illetve egy harmadik be quiet,ha jól emlékszem silent wings.Terheletlenül, csak netezés és filmezés közben teljesen jó a szellőzés, viszont terhelés alatt a tápnak melege van, és fel-fel búg a ventije, ami zavaró. Inkább legyen monoton a hangja a szellőztetésnek, de ez a felbúgás nagyon zavaró rövid idő után is.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
tpeter77
addikt
BeQuiet PureWings2 120mm PWM lyuktávolsága hány mm-re van egymástól? (mármint vízszintesen, nem átlóban)
Hazamegyek, és megmérem a házamban a táp felett milyen távolságra vannak a furatok, oda tennék majd valami extra halk, kis légszállítású ventit.
Gyanítom, hogy 120-as kell de előbb mérek, aztán rendelek... -
mpierre
veterán
Üdv!
Folyik a fejtördelés és kihasználnám a közönség segítségét. Ugye pwm-s ventit - akasa apache 14 cm - nem illik feszszabályzottan vezérelni.... Na most nekem lesz 4 db, a 2 db radin. Az alaplapon van 3 sys fan csatlakozó, ami 4 pines. Ebből 1 elmegy az áramlásérzékelőre, marad kettő, ami pont elég lenne Y kábeles megoldással. Bios-ból be tudom lőni, hogy melyik milyen tempót fusson és mi legyen a referencia hőmérséklet. Eddig ok, de erről hol fogok infót szerezni? Vagy akár belebabrálni menet közben? CAM szoftver tud ilyet?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
veterán
Asrock Z170 Pro4 alaplapom van.
- 3 x Chassis Fan Connectors (2 x 4-pin, 1 x 3-pin) (Smart Fan Speed Control)*
Van a leírás szerint 2db 4pines port is, akkor jobban járok ha oda kötöm rá, nem pedig a ventivezérlőre. A sebességet amúgy melyik programmal érdemes szabályozni? Az Asrock-nak van sajátja esetleg?
iPhone 13 Pro Max
-
Grózi
Topikgazda
válasz tpeter77 #22706 üzenetére
Cirka 10.5 mm a lyukközepek távolsága.
(#22707) mpierre Legelőször is ellenőrizd a lapod aljzatának lábkiosztását,attól hogy 4 pin-s még nem pwm-s...Ha nem megy,ad meg a lapod pontos típusát és akkor meg tudom azt is mondani,hogy milyen szoftverrel tudod ellenőrizni/figyelni!
(#22708) rokafiu77
Pwm-sből ez az alja az árnak,legalább is a valódi pwm-s vezérlők közül:[link]
(#22709) jozsi252
Onnan se fogod vezérelni pwm alapon,hiába 4 pin-s aljzatok,feszültségalapon szabályoznak.Mindenképp 3 pin-s ventire lesz szükséged és az Asrock gyári progijával,az ASRock A-Tuning utility-n belül lévő ventiprogival tudod szabályozni.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz jozsi252 #22712 üzenetére
Ezt néztem én is.Értekeztem közben dqdb-vel privátban,de nem jutottunk előrébb-nem egyértelmű a lábkiosztás és jó szokás szerint az Asrock lapok bios leírása is egy kalap...
Abban egyetértünk,ha belépsz a biosba és az aljzatnál van választási lehetőség,hogy dc vagy pwm-akkor hybrid aljzat és mehet rá pwm-s venti.Ha ez nincs,akkor véleményem szerint simán feszültségalapon vezérel és ne egyél rá pwm-s ventit.A biztos az lenne,ha ki lenne mérve.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
Nincs ilyen lehetőség hogy ki lehessen választani hogy dc vagy pwm. Ha rámegyek a BIOS-ba a beállításhoz, ott csak annyit látok hogy a rákötött venti mennyit forogjon.
De közbe írtam az Asrock supportnak, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Ha jön válasz beírom mindenképp ide.
Köszi hogy ennyit segítesz!
A kék ledes Lepa Bol.Quiet ventit már megrendeltem, most nincs raktáron de 2 héten belül jönni fog. Szóval ha nem lesz jó, akkor max feldobom apróra. De mindenképp kék ledes 12 cm-es ventit akarnék venni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Grózi
Topikgazda
-
mpierre
veterán
Gigabyte x99 ud4p a lap.
A biosból egész jól beállítható. Azért még pár dolgot tisztáznom kell (gugli fordítóval jó vicc lesz.):
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
RazoR
veterán
4 féle AI Suite-otpróbátam tegnap, csak a CVF-Z-hez való megy fel, a többihez azt írja? device not supported. Ami felmegy az meg csak Fan Xpert 1-et tartalmaz ami csak 2 ventit lát, úgyhogy ez a vonal felejtős sajnos. Marad a bios...
-
dqdb
nagyúr
válasz mpierre #22716 üzenetére
Csak a CPU_FAN csatlakozó PWM-es, a három SYS_FAN feszültségalapú szabályozásra képes a lábkiosztás alapján (és a képeden nem szereplő CPU_OPT is ilyen).
Az, hogy a BIOS-ban a beállításnál az összes csatlakozó esetében PWM value-t lehet megadni, rettenetesen zavaró, mert míg a CPU_FAN-nél tényleg a ventilátor felé küldött PWM jelre vonatkozik, addig a SYS_FAN-eknél arra, hogy a második lábra adott feszültséget a bemenő tápfeszültség PWM alapú szaggatásával állítják elő a 12 voltból, és a 75%-os beállítás 9 voltot eredményez. Tehát az is PWM, de nem az a PWM, amire szinte mindenki gondolna. Ezt Frenky89 szépen kimérte.
jozsi252: én arra szavazok, hogy inkább PWM-es a két CHA_FAN, de onnantól kezdve, hogy dokumentációs hiba, bármi előfordulhat. És sajnos úgy veszem észre, eléggé gyakori jelenség a copy-paste alaplaptervezés és dokumentációírás korában ... A többi gyártónál a lábkiosztás, normális minőségű BIOS leírás és lábkiosztás alatti megjegyzések hármasából az utolsó kettő alapján sokszor rá lehet jönni, hogy a lábkiosztás hibás, és lehet következtetni arra, hogy mi a valódi helyzet, de az ASRock esetében a csapnivaló részletességű BIOS leírás miatt ez esélytelen.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
mpierre
veterán
Nem jó hír. Bár jelenleg az egyik apache rá van akasztva az alaplapra (normalon). De ez most mindegy.
Akkor keresnék olyan pwm alapú venti vezérlőt ami monitorozható és szabályozható is. Mint pl a Nzxt Grid+ v2. Külön nehezítés, hogy a phanteks enthoo pro m kégliben nincs helyem egy tekerentyűs szabályzónak. Az egyetlen 5,25-s helyen egy bd-rom lakik.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Akkor - a szoftveres vezérélésről részben lemondva - ezt találtam, mint megoldást: [link]
Ez végül is jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz mpierre #22720 üzenetére
Ha tényleg működik,ennyit megér.Viszont ha tökéletesen akarod szabályozni a ventiket,akkor csak egyforma ventiket tegyél rá és a cpu_fan aljzatra kösd.És a szoftveres figyelésről se kell lemondanod,a Giga gyári progijával szabályozhatod-figyelheted,csak 1 ventinek látja majd az összeset.
(#22721) Burki Nincs mit,nekem is volt-jó kis vezérlő.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
tpeter77
addikt
válasz tpeter77 #22711 üzenetére
megválaszolom magamnak a kérdést, hátha másnak még hasznos lesz később.
83-84mm lyukközép
ez a mérete egy 92mm PWM-es gyári HP házhűtő ventinek, pont ez való ebben a méretbe.mpierre
nahát, ilyet se láttam még! A tápot a SATA portról veszi a tápot, a CPU FAN pedig szabályozza azonos fordulattal az összes ventit, ha jól értem.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz tpeter77 #22723 üzenetére
Igen van ilyen, persze tengerentúlon szerezhető csak be. Onnét meg az íííbéjesek segítenek, persze dupla áron + posta. Ami kb 10-12.000 forintra jön ki. Már nem is olyan vonzó, csak egyelőre nem találok mást.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok ehhez az alaplaphoz és ehhez a házhoz keresek ventilátort. Már van benne 2db 12cm-e elől és hátul, de a nagy melegben lehet kevés lesz neki, így az oldallap CPU felüli lukacsos részére is akarok rakni egy 8cm-eset.
Az alaplap honlapja szerint tudja az Fan Expert ficsőrt, de mivel a 2 venti már meglévő, így nem lehet ugyan olyan típusú a harmadik. Ez esetben mi a teendő? Nem lehet simán csak a tápra kötni?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Hello Bello.
A Cooltek CT-Silent Fan 1200 menyire éri mert a listában benne van csak nem találtam sokat róla a fórumban.
Mert ahogy nézem adatilag nem rossz és árilag is elég jó 1100ft/db-ért bár a szállítás a húzós.
Vagy nézzek más márkát? -
Mopar426
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy a jelenlegi elgondolásom mennyire életképes. Előre is elnézést ha túl nagy hülyeséget írnék, mivel nagyon kezdő vagyok a témában. Mindenféle segítséget és kiigazítást szívesen fogadok.
Gépet tennék össze magamnak és a következő az elgondolás:Ház: Cooler Master MasterCase 5
Alaplap: Asus z170 pro gaming
CPU hűtő: Noctua NH-D15
6 db 140mm-es ventilátorra gondoltam, 3 ventilátor a ház elején tolná befelé a levegőt, 2 a tetején kifelé és egy a hátulján szintén kifelé. Kivenném az összes meghajtó "ketrecet" az elejéből, hogy a 3 ventilátor előtt ne legyen akadály. Az alaplapon van 2 darab cpu "konnektor" oda menne a Noctua d15-nek a két ventilátora, valamint van 3 darab hibrid (PWM/DC) ház ventilátornak való konnektor oda menne "y" elosztóval a 6db 140-es ventilátor.
Kell-e egyáltalán ennyi ventilátor?
Amennyiben ez így életképes, milyen ventilátort ajánlanátok?
Valamint milyen karakterisztikát érdemes beállítani? és azt hol? BIOS-ban vagy az asusnak a fan expert 3 szoftverével? Vagy teljesen mind1?
Segítségeteket előre is köszönöm.Hope for the best, plan for the worst!
-
Grózi
Topikgazda
válasz SunMount3r #22726 üzenetére
Kötheted simán a tápra is(molex),csak ne 2500 rpm-st válassz.Arról nem esett szó,hogy mivel hűtöd a cpu-t és milyen vga van benne+milyenek a hőfokok.Csodát ne várj tőle mindenesetre,se a ház-se a lap nem mai darab..
(#22727) monchichi20Belépő modell,relatív csendes viszont a légszállítása nem egetverő.1100 forintért nincs jobb,a következő (nagy) lépés a Be Quiet Pure Wings 2 a maga 2600FT-s árával.
(#22728) Mopar426
Jó kis ház és az elgondolás is is jó.Az Asus Fan Expert 3 nagyon jó progi és gyerekjáték beállítani-jobb mint biosban.2 kérdés:
Milyen vga lesz?
Mennyit szánsz a ventik darabjára?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Mopar426 #22731 üzenetére
Hát annyiból a jelenlegi csúcs is kifutja,a Noiseblocker eLoop B14-PS. [link]
De vannak más(olcsóbb) alternativák:
Nanoxia Deep Silence 140 Pwm
Alpenfoehn Wing-Boost 2 140
Akasa Apache 140
Be Quiet Shadow Wings 140 Pwm
BE QUIET! SILENT WINGS 2 PWM 140 MM
Bármelyiket is választod,bőven elég lesz a légszállítása és szabályozva nagyon csendesek lesznek.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
Na jött is válasz Asrock-tól. Aki nem tudná miről van szó, az volt a fő kérdés, hogy az Asrock Z170 Pro 4 lapon a 2db 4pines CHA_FAN csati feszültség szabályzós, vagy PWM-es. Nos a választ a Support adta meg.
"Dear Customer:
We appreciate you contacting us!CHA_Fan1 and CHA_Fan2 connector provide voltage in PWM when 4 pin fan is using."
iPhone 13 Pro Max
-
dqdb
nagyúr
válasz jozsi252 #22734 üzenetére
Én ezt nem nevezném válasznak, csak egy angolul nem tudó tajvani szövegének, akinek nem sikerült a kérdést egyértelműen megválaszolnia. A voltage in PWM kifejezésnek semmi értelme, mert ha PWM-es, akkor a feszültség konstans 12 volt. Ha pedig nem konstans, akkor nem PWM-es.
-
-
veterán
Ment a válasz egyből vissza, hogy pontosan ez mit akar jelenteni. De nem hinném hogy értelmes választ fogok kapni. Szóval ugyanott vagyok ahol a part szakad.
Amúgy ha fesz szabályzós, és rádugom a PWM-es ventit, akkor mi fog történni? Úgy értem lehet valami baja a ventinek, vagy a csatinak?iPhone 13 Pro Max
-
dqdb
nagyúr
válasz jozsi252 #22737 üzenetére
Baja nem lesz, azonban ha a PWM-esventilátor érzékeny arra, hogy feszültséggel szabályozzák, akkor búgó motorhangot kaphatsz. Ha van multimétered, akkor mérj rá így, ez garantáltan jó eredményt fog adni.
#22739: igen. Belövöd az adott csatlakozót kézi szabályozásúra, ott elsőre 100%-os, utána 50%-os szabályozást állítasz be, és rámérsz az 1-2 (GND-PWR) és a 1-4 (GND-PWM) lábak közötti feszültségekre (a kézikönyv ábrájáról a műanyag pöcök segítségével be tudod lőni, melyik láb hol van). Ha Frenky89 első listájában látható két értéket kapod, akkor PWM-es, ha a másodikban szereplőt, akkor feszültségalapú szabályozás van a csatlakozón. A 100%-os jelre csak referenciaként van szükség, hogy jó lesz-e a mérés, a választ az 50%-os értékek adják meg. És mielőtt benyúlsz a működő gépbe, gondoskodj arról, hogy ne legyél statikusan feltöltődve.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van multiméterem, biztos hogy jó linket küldtél? Aksik feszültségét szoktam mérni, mélyebben nem vagyok benne az elektronikába. Nem szeretném semelyik pólust is rossz helyre rakni, ezáltal rövidzárt okozva. Van esetleg a mérésről szájbarágós leírás?
Köszi!
iPhone 13 Pro Max
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Még nem volt ennyire intelligens lapom, mint a mostani, ezért a venti szabályozás beállítása új nekem.
Eddig fesz. alapon szabályoztam a hátlapi ház hűtőmet egy potméterrel, ami meg elől van, az fixen 5V-ról üzemel.
Az alaplapra (Giga H81M-S2H) már 4 tűs PWM csatlakozós ventiket lehet dugni, ezért veszek két egyformát - egyiket előre, másikat hátra szerelem be. Hasonló olcsó Y elosztóm van. Jó ez vagy vegyek másikat? Így a két venti azonos sebességgel fog mindig üzemelni.
Be Quiet mellett döntök de nem tudom melyik legyen: Pure, Silent, Shadow 80mm PWM kivitelből.BIOS-ban be lehet úgy állítani, hogy a terhelés növekedésével a FAN ventik sebessége is növekedjen ne csak a CPU-é, vagy ez felesleges, és a ház hűtők forogjanak állandóan egyforma sebességgel (pl fix 50% PWM)?
Amit nem értek, az a Fan Speed Percentage. Mi az hogy 0.75 - 2.5 PWM / °C ?! Ezt vki elmagyarázná?
itt a leírás amit a oksiból ollóztam ki.
köszi.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
Szia!
A vizes topikban már érdeklődtem,azt tudom,hogy 8 centin nincs eLoop,maga a NB márka érdekelt volna,hogy általánosságban mindenhol jók,vagy csak az eLoop sikerült ilyen jól.PWM-es nyolcasokban keresem az arany középutat,ahol azért van légszállítás,de nem hallom azt,hogy egy Mig-29 akarna felszállni mellettem.
A gyári ventik valami 5000-es fordulatú Delta,vagy AVC-k,azoknál gyakorlatilag minden halkabb.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Grózi
Topikgazda
válasz tpeter77 #22740 üzenetére
Vagy én értek valamit félre vagy te.Szóval összesen 2 egyforma venti lenne a gépben egy Y kábelen?
Mert ha csak 2 venti akkor felesleges az Y,hiszen mindkét ventialjzatod pwm-s.
"Mi az hogy 0.75 - 2.5 PWM / °C ?" A processzor hőfokának függvényében tudod állítani a venti fordulatszámát-értelemszerűen minél magasabb értéket adsz meg,annál jobban forog a venti.Ha letöltöd a gyártói oldalról az EasyTune progit,ott jobban tudod szabályozni mint biosban.Ebben a méretben a Shadow Wings modelt ajánlom,a 2000 rpm-s jó kompromisszum.
(#22741) seniman Min van ez a hűtő,vga vagy hdd?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
seniman
veterán
Ez a HDD hűtője valamint ez tolja be a levegőt hátra az eredeti táphoz is.Meg van egy ugyanilyen kollégája,ami a VGA-t látja el levegővel.Elég nehéz nekik helyettesítést találni a magas fordulat,meg a 85-ös CFM miatt.Egy AW Aurora eredeti hűtői amúgy és YT videók alapján szörnyű hangjuk van.Ha egy mód van rá,elkerülném a használatukat.
Egy elvi kérdés,két csendes ventit összefordítva lehet növelni a légszállítást?
-
Grózi
Topikgazda
válasz seniman #22743 üzenetére
Hát csodák nincsenek,80-s méretben 85 cfm-az baromi hangos lesz.Mondjuk a hdd hütésére felesleges is,vga-ra viszont más más a leányzó fekvése(ha csak az van rajt).
A kategória legjobb kompromisszuma a Be Quiet Shadow Wings pwm 2000 rpm-viszont ez csak 26 cfm.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
mpierre
veterán
válasz seniman #22743 üzenetére
Nekem ez ment az erősítőmbe, egy nidec helyett. Kussban van. Bár ez se tud 85 cfm-t, még a felét se.
Korábbi: [link]
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
Vinyóknál én sem tervezek ekkorát,a hőskorban szerelték ezeket a gépeket WD Raptorokkal is,gondolom ezért biztosra mentek.Az eredeti táp is az orrán kapta a levegőt,azt is ennek kellett ellátni.Egyedül a VGA hűtése aggaszt,de terveim szerint a tetőbe bekerül két 120-as Akasa Slimline,ezek is kicsit besegítenek az áramlásba.Gyárilag ott semmi nincs. A VGA hűtő helyére még talán egy 120-as befér,ha a régi 80-ast beépítőkeretestől kihajítom.
(#22745) mpierre
Ezzel már én is szemeztem.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Tegnap néztem a BIOS-ban (tehát alapjáraton) és 43.5 fokos volt a CPU. Amúgy 2.4GHz Core 2 Duo gyári Intel hűtővel és 9800GT van a gépben. Nemrég volt egy pár kék halálos fagyás, de azelőtt semmi, ezért gondoltam, hogy lehet a hőséget nem bírja benne valami. A HDDSentinel 46 fokot írt a vinyókra alapjáraton, tehát már épp a sárgában voltak, de nem hiszem, hogy pont azok miatt fagyott volna.
Ja és terhelés nélkül is fagyott, egyszer közvetlen friss boot után. Semmi tuning vagy hasonló nincsen. Szerk.: ja, csak annyi, hogy a Gigabyte 9800GT alapból OC verzió.
Az összefoglalóban felsorolt ventikhez akkor kell még egy molex átalakító is, ha jól sejtem, azzal gyak. bármelyiket ráköthetem a listából?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz SunMount3r #22747 üzenetére
BIOS-ban tudtommal terhelésen megy a proci.
-
tpeter77
addikt
szia
összesen 2 darab 4pines ventilátor csatlakozó van a lapon. Egyik a CPU számára és egy a háznak van fenntartva. Ez utóbbit osztanám ketté egy Y kábellel:
Az egyik menne a HDD elé rakott ventihez, a másik hátra a cpu mögött ami tolja ki a meleget.
szerinted maradjanak fix fordulaton ezek a 8 centisek, vagy ezek is hőfok/cpu teljesítménytől függően legyenek vezérelve?
BL024 Shadow Wings 80 PWM az ajánlatod. A Pure Wingstől ez halkabb?
Sajnos a ventik egy keretbe mennek, a Chieftec házamban egy műanyag keretbe kell bepattintani a ventiket, így ha morog a motor, az viszi a ház és azt ki lehet hallani (a kis légáramlatot viszont nem hallani meg).kösz.
ui.
az EasyTune programot meg kipróbálom, milyen, ezen a téren még kezdő vagyok[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
A Thermaltake Riing 14 menyire jó előre 2 meg hátra, esetleg még fel 2 vagy az már kicsit sok lenne ebből?
3800ft/db
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
- Phanteks M25-140 PWM D-RGB White 3-pack
- Bequiet Pure Wings 2 120mm (4db,dobozos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest