Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Jelenleg 3 db 120-as venti van a házam elejében, érdemes lehet lecserélni 2 db 140-esre, nyernék vele bármit is?
-
RazoR
veterán
Létezik jó 200mm-es PWM-es venti ami bordára való?
-
RazoR
veterán
A Lepa jó bordára is, vagyis inkább radiátorra?
-
RazoR
veterán
Köszi srácok!
Ha lesz rá időm akkor szétkapom a tápot, hogy akkor mi is van benne valójában. -
RazoR
veterán
Sziasztok,
Sajnos csapágyas lett a tápom ventilátora (TT Smart SE 730W), már nem garis, így kénytelen leszek cserélni a ventit. Van itthon felesleges Lepa Bol Quiet, ez jó lehet a célra?
-
RazoR
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem tudom milyen okból démonizálod ezt a topikot, szerintem eddig mindenki maximálisan elégedett Grózi ajánlásaival. Ha nem tetszik ami itt megy, ami itt ajánlva van akkor nem kell ide járni! Azt meg végképp nem értem, hogy miért akarsz mindenkit meggyőzni, hogy Neked van igazad és Grózi át akar verni mindenkit?!

-
RazoR
veterán
Szerintetek segít valamit ha a Core V21-be az elejében lévő 2db Viper R mellé berakok alulra 2 darab lepát befújónak? A VGA mellett oldalt van a plexis oldallap és valahogy szeretnék neki több levegőt bejuttatni!
-
RazoR
veterán
Grózi: ha jól gondolom akkor teljesítmény szempontjából tökmindegy, hogy a Vipert veszem vagy a Viper R-t?

-
RazoR
veterán
A 140 Viper és Viper R között az árán kívül mi a különbség?
-
RazoR
veterán
Próbaképp lecseréltem a gyári 20-as ventolátort a ház elején a Voiper R-re és az egyik Lepa-ra, idle-ben -4 fok a cpu és a vga is, load -5 fok mindkettő!

-
RazoR
veterán
Maradt még 4 Lepa csak nem nagyon tudom hova kötni a lapon. Most a 2 Viper megy a Cpu Fan-ról, 4 Lepa megy a Cpu Opt-ról az Akasa osztóval, a gyári TT 20-as egy külön aljzatról és a 14-es Wing Boost szintén külön! Nincs több aljzat a lapon! Szerintem veszek majd még egy 5-ös elosztót...
-
RazoR
veterán
TT Core V21 elejébe mivel járok jobban, a gyári 200mm-es vagy 2db 120mm-es ventivel?
Illetve az Akasa 5-ös Sata tápos elosztó bármely aljzatra rakható igaz, a cpu fan-ra is? -
RazoR
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Anno rábeszéltetek és vettem is egyet csak nem került beépítésre a jelenlegi konfigba!

Most váltok mATX-re, új ház, új lap és az újon sokkal kevesebb a venti csatlakozó és meg kell oldanom 9 ventit valahogy! 3db 140-es Viper a D14-en, 5db 120-as Lepa és egy 200-as TT elöl. -
RazoR
veterán
Sziasztok!
200mm-es ventiben van ajánlott ami pwm-es? Egy TT Core V21 elejére menne.
-
-
RazoR
veterán
Tudom, nem bizto, hogy jó helyen kérdezek, de adott egy Maximus VIII Hero lap, van rajta 2 extra pwm-es aljzat, az Ext_Fan és a W_Pump, ezekre lehet ventit kötni?

-
RazoR
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Jézus....
Ennek tényleg ilyen hangja van dc-n??? 6 darab van belőle a gépben pwm-ről hajtva de együtt nem ilyen hangosak! 
Kedves bajtárs manhattanben: a Corszar szerintem felejtős, inkább a Riing

-
RazoR
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Morog, zúg, nemtetszését fogja kifejezni hallható hangon...
-
RazoR
veterán
Van az összefoglalóban szereplők közül melyik lenne jobb 5k-ig?
Wingboost vagy az Apache? 110cfm vs.89cfm... -
RazoR
veterán
Még mindig az akasa apache az ajánlott 14cm-es pwm-es ventire? 4-5k a keret.
-
RazoR
veterán
Grózi Mester!
14-es pwm-es jó légszállítással mit tudsz ajánlani házhűtőnek?
-
-
RazoR
veterán
Létezik olyan venti elosztó ami mondjuk tud hat ventit egyszerre, molexen/satán kapja a tápot és pwm vezérlést tud? Tudnátok ajánlani valamit? Alaplapcsere előtt állok és a mostanin van 8 pwm az újon meg csak 5 lesz.
-
RazoR
veterán
Elképzelhető, hogy a gumi ventirögzítők miatt rezonál be a gépház oldala amin van 2 darab egyforma 120-as venti?
-
RazoR
veterán
EZ a cucc azt csinálja, hogy egy cpu aljzatot dob szét 8 felé és a vezérlés mind a 8-on a cpu fan alapján megy de a feszt a satáról veszi ugye? Vagyis ezzel 8 ventit tudok ccpu ventiként vezérelni? Azért kérdezem, mert a biosban a chasis fanokat nem engedi 40% alá állítani, pedig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fura hogy emiatt 1300Ft a különbség köztük!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek tényleg ilyen hangja van dc-n??? 6 darab van belőle a gépben pwm-ről hajtva de együtt nem ilyen hangosak!