Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
Zomb€€
üzenetére
ez neked bizonyíték a szar genetikára
jól nézel ki vazz

itt a bizonyíték a szar genetikára... pedig tudom, hogy ennél jobb vagyok csak valahogy sikerült szeparálatlanra égni meg ugye szifon minőségű a kép és még a nap is a pofánkba sütött...
szar1 szar2ja és itten pedig az edzés utáni képek dömpingje mivel rég raktam be... a diéta meg úgy ahogy be van tartva... ez 2 csaj elcsábít állandóan a szarkajára

elölről
has
duplabicó elölről
és a kimaradhatatlan hátas kép boxi kedvéért...
ezen képek látszatán úgy gondolom kitart ez a lightos diéta nyár végéig meló mellett aztán lesz money remélhetőleg okosságra és remélem egy brutál formát tudok majd valamikorra összerakni...

5leteket meglátásokat ezuton is szívesen fogadok

-
LOTR
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Gombi?
Bombi?
Bambi?
hmm, címkézett pohár, mitiszol?
ja és egy kis ont is írok
vettem egy újfajta nike papucsot (ez a gumi-műanyag fajta)
kb 10 évvel ezelőtt már vettem egyet és azt mondom, ha nem kopott volna el a talpa, hogy itt a lakásban tudom már csak használni, a legjobb papucs ami létezik, és már akkor is 4-5k volt, erre most pár hete megvettem egy újabb kiadását... naivan
hát ez az új egy kalap sz.r, kemény, kényelmetlen, a lábam is feltöri, keskeny is, 12fontért vettem, de ezek tudatában 1-et nem adtam volna érte
tényleg csak azért vettem, mert ezek a régiek ezek nagyon jó papucsok, de az új az egy katasztrófa...
off
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jól nézel ki vazz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)