Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #39797 üzenetére
Hát nem is veszem komolyan ezt a pateszt.
Na, indulok Hatvanba, remélem lesz fehérje, mert akkor jövő héten beindíthatnám a kreatint is.
-
Shodan
őstag
mi van, mindenki most fedezte fel magának a tescot.
nálunk már rég óta van ,vidéken ez még biztos újdonság, majd hozzászoktok -
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #39793 üzenetére
Mázlista.
Kiváncsi leszek, hogy hozom-e a formám, vagy én is látok majd ilyet valamelyik tescoba a 2 közül.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
marcus.fenix #39772 üzenetére
Igen, azért mentem le én is, mert te írtad, hogy olcsó.
Itt a szegediben viszont 6675 FT (nem a szívedet akarom fájdítani).
Durva, hogy két tesco között ekkora árkülönbség van.
Van még néhány termék, aminek emlékszem az árára, azok viszont egy az egyben megegyeznek a BB áraival.
L-carnitine 500mg 2490
Super Fat burner 4490 -
Janesz
őstag
lementem edzeni a napokban....úgy bedurrant a vállam és a karom,hogy nagyon rég éreztem ezt az érzést..nagyon jó volt érezni ilyen szintű vérbőséget,és látványnak sem volt utolsó..
[link]itt egy jó magyar 50-es látható..
-
whitezo88
nagyúr
hm a napokban én is elnézek tecsóba mi a kínálat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #39760 üzenetére
Nálunk meg ebbe a hulladék Tescoba nem kaptam semmi ilyesmit. Hihetetlen. Tescoba bazeg... lemegyek ide a sarokra veszek izé 8 csomag fehérjét baze!
Szerk
Egy ilyen autóba képzeljetek el egy 130kg-s kigyúrt állatot! -
macikos
addikt
Nem tudja valaki, hogy hol kapható olcsón 4,71 kilós csokis ON?
-
dunkel
őstag
válasz
junhum #39768 üzenetére
Igen lehet. Nekem szegény nagyanyám jár minden héten injekciózásra. Na mit szúrnak neki? B vitamint stb. Miért? Mert a napi fél zsömlével és 2 szelet parizerrel nem működik a szervezet...
A lenkeivel azabaj, hogy pöppet drágán méri a vitaminjait amúgy teljesen rendben van. -
nobika1
tag
Szia!
Először is rendszert kell az étrendedben kialakítani.
-üdítők helyett ásványvíz
-napi 5-6 étkezés
-próbálj minnél több zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani
-alacsony szénhidráttartalmú étrend, magasabb fehérjebevitel
-ha táplálékkiegészítőt szeretnél akkor mindenképp valami L-carnitine-t javasolnék. -
dunkel
őstag
válasz
L|zsidoboz #39770 üzenetére
mindent a szemnek, semmit a kéznek!
-
nobika1
tag
Próbálta már valaki a Musclebear fehérjét?
Vélemények érdekelnének. -
SzlobiG
félisten
válasz
Tescoba én is néztem már biotech termékeket 3-4k-val olcsóbban volt mint pl a bodybuilderen.
-
marcus.fenix
aktív tag
Szendvics is lehet tápláló, és egészséges...
pl. teljes kiörlésű kenyér, vagy rozskenyér, közé meg csirkemell, saláta, hagyma, light majonéz, stb. vagy vehetsz egy MRP nevezetű cuccot amivel egy turmixként kiválthatsz egy étkezést.
A sok zsírt, és a cukrot, és fehér lisztből készült cuccokat kerüld... csak ezzel a megszorítással nagyon sok kilót lehet ledobni, de aki szereti az édeset annak nehéz... mert nincs sütike, meg csokika, meg kóla... sör is mellőzendő nagyobb mennyiségben, de ha már csinálod, akkor csináld jól... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Én most vettem tízért (Miskolci Tesco), és még annyiért is kurvára megérte, tekintve hogy a Shop.Builder-en 20000.- körül van. Amúgy 70%-os tejsavó, szerintem nagy baj nem lehet vele. Én ugye (figyelem, szentségtörés következik) tejjel iszom és kurva finom, jó habosra turmixolódik, a diétás napjaim egyetlen fénypontja, és azon gondolkodám, hogy addig kellene mégegyet venni míg el nem viszik...
-
Boxer001
veterán
válasz
De még délelőtt menjél be!
Elsőnek a gödöllőibe mennék be, aztán ha ott nem okés a helyzet, akkor Hatvanban is van.
-
Boxer001
veterán
válasz
3 kilós 6600? Noormális vagy, hogy nem vetted meg?
Holnap megyek is a tacskóba kapásból, hátha én is találok ilyet. Szerk.: 2-t is veszek bassza meg...
Ilyenkor szokott az lenni, hogy nincs, vagy elnézted az árat.
-
junhum
tag
Üdv!
Olvasta már valaki a Cenzúrázott egészség című könyvet?
Hasznos lehet, lehet hinni annak a remekműnek? -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
bandus #39757 üzenetére
Jaja, FN is próbálta, meg én is egy ideig, de nem az igazi... Azért DC jól tele van lőve minden szarral, szóval elhiszem hogy 1 db munkasortól (rest pause+erőltetett) is tud fejlődni, de átlag ember csak becsapja magát azzal hogy "de jó 30 perc alatt végeztem, és heti majdnem 2X edzek meg egy izomcsoportot" ... ez nem dogcrapp, hanem bullshit...
-
P00By
nagyúr
Újra megkérdezem! Az a bolt ami vmelyik bb.tv-ben volt, ahol gasp cuccokat lehet venni hun van?
-
kisninja
őstag
válasz
Én a zacsis utántöltőt ettem nagyon kezdő koromban, fújatott az biztos valamit azé hathatott de nem emlékszem nagyon. Vaníliás az jó volt.
-
L|zsidoboz
őstag
Üdv ismét pateszok!
Ma voltam a Tescoban a Biotech részlegen és láttam BT Ultra whey prot (ISO whey nem volt), a 3 kilós 6600Ft.
Annyira olcsó volt, hogy nem mertem megvenni.Esetleg valaki próbálta már?
-
Zolás
addikt
Üdv urak kis segítség kéne. Mostanában kezdek el majd edzeni és amiatt hogy lassan már inkább gurulok mint járok és ez marhára idegesít. Tudnátok ajánlani valami kajarendet ami mellett tudok fizikai munkát is végezni? Kamionos vagyok igy nagyobbrészt ülőmunka van de ha megállok ott a tonnás raklap amit meg mozgatni kell szóval nem tudom megcsinálni hogy nem eszek 1-1 szendvicset napközbe.
Aki komolyan ismer valami kajakiegészítőt azt is beírhatja de szerintem inkább valami másra lenne szükségem. Vagyis inkább csak vakon tapogatózom de ha már belevágok akkor azt ugy szeretném hogy értelme és látszatja is legyen. Szóval szakmai tanácsot kérnék azoktól akik nem restek valami okosat írni. Köszönöm. -
Radnix
senior tag
válasz
Shodan #39747 üzenetére
Látom a burzsujokat nem érinti a válság
ON: Valakai próbálta itt az alphaburn-t? most diéta mellé szeretnék egy kis xtrát és a yohimbinere gondoltam. L-carnitin megy még aerob előtt (zöldteából ti mennyit szoktatok inni? nekem 3filter megy le egy nap, persze nem nyersen eszem, teát csinálok belőle
). 4mérő zabon és 200g-rizsen vagyok már egy csomó ideje és 4kiló ment le, kb 1 hónap alatt, most lecsökkentettem a rizst 180-ra+ bevetném a yohimbine-t, hátha ad egy kis löketet
-
P00By
nagyúr
Voltam! Hátam elég lassan erősödik vissza
-
Atomgeszi
nagyúr
builderen 20k felett ingyenes a futár ugye?(utánvét)
-
Majstor
senior tag
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
God Vazzeg #39736 üzenetére
Mostmár tudom, havernak egyszer megakadt egy a torkán, pillanatokon belül elkezdett eresedni, már akkor rá kellett volna jönnöm.
-
LOTR
addikt
mint a porcukor, vagy még finomabb?
aminostar úgy oldódik, hogy egy pohár vízbe teszel egy kanálnyit, a poharat kicsit össze löttyinted és szinte fel is oldódott, de ez a dym meg a korábbi sciteces még kanállal kevergetve is darabos
1100g volt 5070ft, tehát nem panaszkodok a dymre, de legközelebb kipróbálom akkor ezt a cf-et, persze az nem most lesz, kihúzom még valahogy ezzel a kicsit több, mint 1 kilóval -
nrgia
őstag
válasz
God Vazzeg #39732 üzenetére
Végül is, ha a bőröd alá ülteted, és megfürdesz, megszívja magát és már kész is az optikai tuning...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
God Vazzeg #39732 üzenetére
Én meg 20 éve, mindíg kidobom a cipőim mellől. Ha ezt tudom...
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39712 üzenetére
online póker sokat öregít.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #39728 üzenetére
ez van az aminostar kreatinnal is, annyira finomszemcsés, hogy "gombócosodik", amit most vettem dymatize kreatint az már nem ilyen, jó nagy szemcsékből áll
aminostaron kívül nem is láttam más monot ami ennyire finomszemcsés -
Bibby
addikt
válasz
Lécci írd be hogy ettől lettél ilyen nagy, akkor talán el tudom adni jódrágán. Kapsz 25%-ot.
-
nrgia
őstag
válasz
Háhhh
-
kisninja
őstag
Hosszú otthoni edzés után voltam egy rendes konditeremben. 1 hó 5700ft
Volt olyan gép aminél csak a fejemet vakargattam
Láb nap volt a lépcsőn alig tudtam lemenni -
God Vazzeg
veterán
Attackkal volt régebben olyan gond, hogy nedvességet kapott és összeállt. Szerintem ezt próbálják kiküszöbölni vele, én is találkoztam már ilyennel, más terméknél, a kapszulák közt
Még szerencse hogy rá volt írva hogy "do not eat", én meg tudok angolul, és az eat evést jelent, tehát megettem
Na jó, nem ám
-
Bibby
addikt
Szerintetek teljesen normális hogy ilyet találtam az attackban?
Nem tudtam hogy kajákba is tesznek ilyesmit. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #39723 üzenetére
Büszke is lehetsz, minden okod megvan rá!!
Én sem úgy értettem a sportolást, hogy egy éves korától hajlítsa a vasat, de a rendszeres testmozgásra, és annak szeretetére akarom nevelni... remélem sikerül. Az evés mennyiségét és hogy mikor egyen nem fogom erőltetni, de oda akarok figyelni arra hogy ne májkrémes zsemlén nevelkedjen hozzám hasonlóan, hanem minden héten jusson neki hal, fehér hús, egészségesebb tejtermék, zöldség és gyümölcs..
-
Markgx10
őstag
válasz
marcus.fenix #39718 üzenetére
Mondjuk nekem már ugye van fiam, sportolással egyetértek,de annyi szabadságot azért meghagyok neki, hogy majd ő eldönti, akar-e edzeni majd
Persze kiskorban még úgysem lehet súlyzózni, meg nem is érdekelné a kisgyerekeket. Azétkezésről meg annyit, hogy ha véletlenül, ne adj' Isten, rosszevő lesz a gyereked, mint az enyém, akkor összeállíthatsz neki bármilyen étrendet, úgysem fogja megenni, én már csak tudom, mindig tömném hússal, de alig eszik
Amiatt az egy miatt nem vagyok túlságosan elkeseredve, hogy reggel, este megiszik kakaót 4-4dl tejből és ez egy 25kg-os gyereknek, már legalább valami alapot fedez.Mielőtt jönnének az ötletek mindenfajta vitamint próbáltunk már, hogy legyen étvágya, de a betegsége óta (5 éve) egyáltalán nem akar enni. Mondjuk reggel 7-től este 10-ig rohan, mint egy félőrült 1 perc szünet nélkül és mégis elég neki az a kis energia, amit bevisz
-
Tomics
addikt
Végre időben keltem, megyek is hát-bicózni
szépen deltásodom
majd a diéta végén dobok egy before-after képet (csak a diétát kéne elkezdeni)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
szasanyi #39707 üzenetére
Igen. Énis mondtam volt asszonynak, hogy "márpedig én viselem a nadrágot" ő meg mindíg azzal folytatta, hogy "Igen szivem, meg mosod és vasalod is".
Egyébként énis 22 voltam, mikor elkezdtem az edzést, főleg magam miatt, hogy az ülő munka mellett, ne akarjon szétszakadni a hátam egy-egy rosszabb nap után. És ennyi idő elteltével, már nem maradt annyiban a dolog, hogy akkor kiegészítő mozgás, hanem mindent beleadva hajtok, hogy elérjem amit szeretnék.Szerk:Ami persze a gyíkpatesz szint, de ez van
-
marcus.fenix
aktív tag
Nem értettem félre, de még a fikázást is megérdemelném, ha az lenne, mert kb. 3 év edzés után még annyit se fejlődtem hogy egy Dolce Gabbana reklámban szerepeljek
(nem mintha ez lenne a cél
)
Én elhiszem hogy sok tápkieg ér valamit, te is számtalanszor leírtad a jó tapasztalataidat, ahogy mások is. Én tényleg a fiatalokra gondoltam, akik rögtön azzal kezdik, hogy minden szart összevesznek fölöslegesen. Nem azzal hogy elkezdenek normálisan edzeni, nem azzal, hogy leteszik a cigit és a piát, nem azzal hogy normálisan edzenek és regenerálódnak, hanem azzal hogy megvesznek valamit, amiből nem sokat fognak profitálni adott körülmények mellett. Még ha van is olyan elhivatott céltudatos kamasz, aki már egyébként is mindent jól csinál, annak meg azért nem kell, mert szerintem az ő korukban még nagyon oda kell figyelni hogy mire megy a zsebpénz, és mivel tápkiegek nélkül is kurvajól tudnak fejlődni, így fölösleges. Általában a gazdag szülők minden szirszart megvesznek a kölyküknek, ebben az esetben legyen, de amennyiben apuka nem tóniságból hanem észérvek miatt nem veszi meg a fehérjét és egyebeket, akkor igaza van.
Ha nekem lesz egy fiam, az sportolni fog és rendesen étkezni gyerekkorától, és míg 18-20 nem lesz nem fog ilyen cuccokat venni, mert úgy lesz nevelve hogy tudja, hogy nem kell.
És akkor nem indul majd akkora hátránnyal mint én, akinek 22-23 éves koráig esélye sem volt napi 50g nél több fehérjét bevinni... -
zeg
őstag
válasz
marcus.fenix #39693 üzenetére
A 39695-ben Nem azt mondtam hogy nem látszott rajtad a fejlődés a kiegek használata mellett.Úgy emlékszem te voltál aki sokféle kieget szedett, és a végén kitapasztaltad hogy kiegek nélkül is jól fejlődsz. (bocs, első olvasatra úgy tűnhet mintha azon írásommal fikáználak)
-
harry
veterán
Üdv minden kedves (
) patesznak
Ma letudtam végre a lábedzésemet, jó volt - elmentem tegnap is, csak nyilván pont akkor, amikor takarítás miatt zárva volt a terem... Holnap reggel megyek, mell-váll lesz.
Kajaügyileg jól vagyok - egészen holnapig, aztán a hétvégén mindhárom nap vendégség, szóval ez ad a diétának egy nagy pofont. Az mondjuk vigasztal, hogy a sör inkább jótékony hatással van rám, mintsem, hogy rontson a helyzetenDe a nagy kajálásoknak azért nem örülök... De hát ez van, ezt letudom, és utána egy darabig ismét mehet minden menetrend szerint, majd lesz ismét egy 3 napos kirándulás, bár az nem havarokkal vagy rokonoknál, inkább ilyen üdülés jelleggel, ott szerintem majd tudok figyelni a kajámra is.
Most még vár a konyhában 6 kiló pulykamell, mindjárt megyek is feldolgozni... Bár a biztonság kedvéért inkább eszek valamit, megéheztem ismét. -
-
macikos
addikt
Nem rólatok/rólunk van szó. Mi ugyanúgy edzeni fogunk, mert mi már benne vagyunk.
Azért számold már meg, hogy mennyi 20 éves újonc van a termekben és mennyi 30 éves
Egy 30 éves házas ember már nem igazán megy el konditerembe, a nők se. Elfásulnak vagy nem tudom. Meg ha el is kezdenek járni, akkor se néznek nagy karrier elébe. Másfél bérlet oszt cső
Na meg ha olyan a barátnőd/feleséged, hogy nem enged el a terembe, mert féltékeny...
Csak mert én ismerek ilyet
"Némelyik nő mind egyforma"
-
szasanyi
félisten
válasz
macikos #39697 üzenetére
Apuka megszólal, hogy ez koksz. Fiam te ilyet nem fogsz szedni, mert leesik a májad. - ez jó.
Persze, mert nem tudja az ilyen apuka, hogy többnyire ezek is kaja kategóriába sorolandók, és normál adagoknál csak előnye lehet. No azért ez nem igaz mindenre, egyénfüggő is - főleg óriási adagokban -, de az már más, ettől eltekintve ilyen kijelentés teljes tudatlanságot takar. Bár aki ennyire hülye hozzá, az jobb is inkább ha nem eteti ilyennel a gyereket, mert még tényleg elő tud adni olyan kombinációt amitől lehet problémája. Mondjuk fosni, hányni fog a gyerek mint állat.
-
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest