Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #40799 üzenetére
Már vártam, hogy jön vmi link, amin pistike így csinálja.
Tőlem csinálhatják így én nem fogom, másrészt meg mindenki úgy csinálja, ahogyan neki jól esik.A legjobb a 2 másodperces pihenő, amíg lerakja gyakszi közben a földre minden ismétlés után.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #40796 üzenetére
Akkor itt biztosan szarul csinálják...
http://stronglifts.com/how-to-perform-the-barbell-row-with-proper-technique/ -
penene
őstag
válasz
Boxer001 #40770 üzenetére
Jövő héttől (vagy amikor rászánom magam
) olyan tervet akarok követni, hogy marad a heti 3 esti edzés, de heti 2-3 alkalommal (lehetőleg nem edzésnapon) lemegyek reggel 7-kor és futok kicsit a láb és erőnlét miatt + has és utána megyek melóba.
Csak lehet beledöglöm majd, de így legalább meg tudnám csinálni, reggel van idő, és biztos jó ritmust adna egész napra. Én is mindig lecsalom a hasat + nem is tudok futni, pedig fontos lenne.
Növekedést nem várok, de majd zabálok, hogy legalább ne fogyjak. -
Bibby
addikt
válasz
Vandit. #40796 üzenetére
Enyém is talán ilyesmi lehet. Ennél lehet kicsit előrébb dőlve, meg normál fogással nem fordítottal.
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #40795 üzenetére
Már nem azért, de pont, hogy hasad aljához kell húzni és nem mellhez szerintem. Másrészt, meg felesleges teljesen bedőlni, mert csak jobban terheli a derekad és sokkal több pluszt nem ad a gyakorlathoz. És nem az a lényeg, hogy kitárd a könyököd, sőt inkább pont, hogy test mellé kell húzni, de a lényeg, hogy összehúzd a hátad nem az, hogy a könyököd merre néz. Ez pont olyan, hogy szélesebben húzodzkodnak egyesek, mert az jobban szélesíti a hátat.
Lehet beszóni.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #40791 üzenetére
Szerintem attól is függ hogy hogy csinálod... van aki szűkebben fogja, csak félig meddig hajol le, és a hasához, vagy a hasa és a melle közés húzza... na az könnyű. De ha megfogod olyan szélességben mint ahogy a fekvőtámaszt csinálod alapesetben, lehajolsz hogy a felsőtested vízszintesen legyen a padlóval (ehhez be kell roggyantani a térdet) és elkezded kitárt könyökkel a melled aljához vagy közepéhez húzni, akkor nemigen fog menni a 85 kiló... vagy ha igen akkor kemény vagy mint a gránit...
-
Bibby
addikt
Döntött törzsű evezést mekkora súllyal tudjátok csinálni?
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #40785 üzenetére
Tegnap én is vállaztam (+ kis kardió vagy mifene), de megmondom őszintén, hogy ment már jobban is életemben. Vállbólnyomásnál is éreztem már most a gyengülést, már csak 80kg-ba tudtam a végén egy hatost nyomni (mondjuk régen ez tömegelési szám volt nálam, annyira kibaszott gyenge a vállam
), oldalemelés, meg döntött törzsű az viszonylag jól ment, de összességében nem vagyok elégedett hiányzott a bedurranás is, kerek sem volt soha a vállam, eret meg még hírből sem ismeri ez a testrészem
(2/3-ot adok az edzésemre)
-
harry
veterán
válasz
norbi1992 #40766 üzenetére
Hát, ha van rá lehetőség, akkor jobb, mert a szervezet, izomzat kipihentebb, ismét van tápanyag, stb. Tehát pl lehet ilyet, hogy délelőtt kar, délután váll, stb. De nagy edzéseket ne tartanék egy nap, tehát pl. délelőtt mell-kar, délután hát-váll. De egy napot lehet az első példa szerint kétfelé bontani, szerintem. Más kérdés, hogy sok jelentősége lehet nincs, és macerásabb, de ha gondolod, mehet így.
-
de miylen kurvajót edzettem...
edig az elején nagyon szarul indult, a fekvenyomás. nem vicc, kerek 60kg-al nyomkodtam
utána viszont az egykezes, meg a mellgép, plusz a vállazás
az oldalemelés annyira királyul ment, full szabályosan. a végén brutál bedurrant, gömbölyű vállam voltna meg az erek
a következőről lesz kép is.
-
Atomgeszi
nagyúr
És ez milyen lenne?
Hétfő: Mell váll tricepsz
Szerda: láb
Péntek: Hát bicepsz has(vagy ezt tegyem lábhoz?)
Azért gondoltam erre mert mellnél eleve úgyis bemelegszik a váll meg a tricepsz is kap valamennyit.
És ha már egy héten csak egyszer edzek minden izomcsoportot gondoltam, hogy lehetne őket jobban gyilkolni.
Tehát mellre: fekvenyomás, 45 fok(bár mivel ez nap van a váll lehet, hogy 30fokba jobb lenne), tárogatás, és kézisúlyzóval(ezt akár minuszos padon is lehetne).
Váll: Arc elől nyomás ülve egyenes rúddal de ezt inkább egykezes súlyzókkal nyomnám. Oldalemelés. Döntött törzsű oldal emelés. És oldal emeléshez lehetne csinálni, hogy kirakok 4-5 méretű súlyzót és végig megyek rajtuk pihenő nélkül úgy,hogy mindegyikből 10-et. Vagy ezt lehetne kombinálni, hogy a legkisebbel 20at és folyamat megyek le ismétlésszámba de súlynöveléssel.
Tricepsz: egyenes rúd csigán lehúzás. eztán _/'\_ ilyen alakú izé lehúzás és köteles lehúzás.
Láb: ide ötleteket kérnék
Hát: fejmögé lehúzás, mellhez húzás, evezés. és akár még lehetne fekvepadon arccal lefelé két egykezessel felemelés test mellé(jobban nem tudom megfogalmazni).
Bicepsz: állva egyenes rúd, scott pad francia rúd szűkfogással, scott pad egykezes súllyal, és kalapács majd a legvégén húzódzkodás. Mellesleg scott padon a könyököm vagy a felkarom támasztom?Na jól elfáradtam. Tuti vannak benne hibák ezért előre is sorry. Vélemény?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok linket adni egy kreatin kúra lebonyolításának menetéről illvetve milyen kreatinokat ajánlotok?
Egyéb: Miért ment le ennyire az Dym Elite whey ára? Forint miatt?
-
Atomgeszi
nagyúr
Kurva vihar most lett csak net.
Ööö senki. De én kb havonta variálom az edzéstervet, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt, de még mindig csak szenvedek. De a heti 4 is beleférne még sztem(persze,ha hétvégén is tudnék menni). Hétfő: mell bicepsz has(ebbe levagyok maradva eléggé azért erőltetem), kedd: hát váll tricepsz. szerda,csüt pihenő. Péntek mell bicepsz has, szombat hát váll tricepsz. Annyi, hogy a következő hét utána csúszik egy napot, stb. Tehát mindig 1 nap lenne ami csúszik.
Vagy a másik: Hétfő: Mell bicepsz has. kedd:pihi. szerda: láb.Péntek: hát váll tricepsz.
Ez jobban hangzik?
Vagy amit boxi írt:Mell-kar, láb, hát-váll -
Boxer001
veterán
válasz
nobika1 #40772 üzenetére
Nálam is nagy gond (meg az összes többi). Az okosok azt mondják, hogy azt nem nagyon lehet túledzeni, szóval szerintem neked is ajánlott minden edzésen azt is beiktatni. Elfelejtettem írni én is, hogy szokásom vádlizni is lábnapokon kívül, mert írtó fos.
Szerk.:
Pesten van most valami vihar? Állítólag mostanában ér oda, én meg mindjárt indulok befelé kocsival. -
nobika1
tag
Vádlit szerintetek érdemes 2naponta edzeni? (Mert sajnos lassan nő
)
-
én most zuzok le edzeni, egy mell-vállat. meg probálok kiokoskodni nyárra egy jó edzéstervet, emg kaját
amúg ymeg tanulok, fákk
-
Boxer001
veterán
válasz
Atomgeszi #40768 üzenetére
Okos vagy.
Ide írkálsz már mióta, de minek...
Én egy ilyen hagyományosabb edzéstervet követek: Mell-kar, láb, hát-váll, tehát 3 nap, hasat még mindig nem volt kedvem beleiktatni. Csinálj egy 3 naposat te is, vagy 4-et, de azt úgy elosztva, hogy minden 1x, és legyen láb is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DeadMeat #40767 üzenetére
Hát, max macskát dobálni jó lesz vagy ha jönnek a hangyák nagyon a sarkokból oda szórod és ki izmosodnak tőle és talán még fel is pukkannak!
Más:
Hétfő: Mell bicepsz has
Kedd: hát váll tricepsz
szerda:pihenő
csütörtök: Mell bicepsz has
péntek: hát váll tricepszDe én mégis úgy érzem, hogy nem pihenek eleget. Ha hétvégén is nyitva lenne a terem sokkal faszább edzéstervet lehetne készíteni mert így eléggé fos. Csütörtökön gyak mindig izomláz van a mellembe és még terhelni se tudom nagyon, szal nem sok értelme van ennek a napnak. Bicepsz az okés az megy. De a mell. Áhhh...
Mit javasoltok?
Ígérem utána ugrok! -
DeadMeat
nagyúr
Tegnap voltam a váci uti lecsóban,hátha kapok még olcsó fehérjét,persze nem volt.. Na mindegy,vettem valami NO fokozót ezer pár kreditért,meg valami amino 4000 elnevezésű tablettás valamit.Valami Ox shock a neve az egyiknek,az amino-t még csak nem is láttam soha mint márkát.Valamire remélem jók lesznek
-
norbi1992
tag
Hát nem vagyok hízós alkat , meg elég sokat mozgok , a gyúráson kívül is .
köszi a gyors válaszokat.
És annak van értelme , hogy mondjuk edzek egy kicsit (1-2 izomcsoport) , aztán pihi, kaja , és mondjuk 2-3 óra múlva megint, csak azért mert van módom rá , hogy így edzek , vagy inkább egyszerre(általában azért inkább így csinálom)? -
harry
veterán
válasz
norbi1992 #40756 üzenetére
Szerintem jó, ha tömegelsz, és amúgy sem vagy hízós alkat, akkor nem kell annyira finomkodni a kajálással, persze azért az agyoncukrozott, tiszta liszt, meg zsír dolgokat ne nagyon, de amúgy a lényeg, hogy sokat egyél, aztán majd lesz valami idővel, legfeljebb módosítasz rajta.
-
norbi1992
tag
Köszi az infókat !
Tudom , hogy nem zsírtól leszek nagy (gondoltam később , hogy rosszul fogalmaztam), hanem mondjuk pihenő napokon jobban odafigyelek , hogy annyi zsírt ne egyek(tehát több fehérje dús kaja és kevesebb zsír) , míg ha edzek akkor minden ami jön (hús , tej , sajt , tojás ...) megeszek és csak arra figyelek , hogy meglegyen a fehérje .
Tehát ez így jó ? (cél , hogy hízzak ,de ne zsírosodjak) -
nrgia
őstag
Én meg annak örülök, hogy végre lemorzsolódnak lassan a szezonális szénnégyúrommagamegyhétalatt emberkék a teremből....
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #40750 üzenetére
Tegnap én is vettem egy liter olívát.
-
penene
őstag
válasz
Atomgeszi #40738 üzenetére
Aki ilyen faszságokat hord össze, ráadásul egy edzőteremben, vagy öltözőben, aki szintén gyúr, azokkal nem kell foglalkozni. Az ilyenek nincsenek tisztában arról, amivel foglalkoznak.
Egyébként a vicc az, hogy amikor megkérdezik tőlem, hogy mit teszek pl. az edzés közbeni shakembe (bcaa+glutamin+vitargo) - látják, hogy rázom, meg stb
, és látom, hogy úgy kérdezi, hogy miaf@szt iszom, akkor egyszerűen én is csak lerázom, hogy "cukrot"...
Hogy miért ezt csinálom?
Kicsit azért, mert ahhoz képest, amennyire komolyan próbálom venni, kicsi vagyok, és hülyének nézhetnek, nem illik össze a kettő (elmélet+gyakorlati megvalósulás).
De főleg azért, mert ha látom, hogy valaki lenézésből, vagy kötekedésből kérdez, egyszerűen nem tartom érdemesnek arra, hogy most belemélyedjünk.Persze ilyenekkel nem nagyon állok szóba, meg ők is ritkán szólítanak meg, a többi normális arcot meg ismerem.
MOD: Ja ezt csak azért írtam, mert maxuszantikoxusz nagyon durván feszegeti a rekordjaim...
Valamit már tenni kellett!
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #40744 üzenetére
képletesen értettem, te barom
, vagy gyújtsam vele az egész gépet is rögtön?!
Vandit, a tiednél tényleg nem volt szarabb
, kar hogy csak poén
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #40742 üzenetére
bazzeg tőlem miért nem kérdeznek ilyeneket!?
ja most csináltam egy képet,de nem osztom meg olyan szar inkább eltüzelem...
-
P00By
nagyúr
Tőlem, ált. az az első kérdés, h mit szedek
Mondom még nem szedtem semmit és nagy szemekkel néznek
Pedig rajtam tényleg nem látszik ez az egész... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #40736 üzenetére
Én például nagyívben...
A kérdés és kérés nélkül önmaga naturálságát bizonygató kokszmatyikat tartom csak érdekesnek... téma részemről lezárva... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
God Vazzeg #40737 üzenetére
Nekem is van pár haverom aki gyúr és ő a naturált úgy érti, hogy nem szed semmi koxot. Én meg mondtam, hogy neki mi tartozik a kox szó alá ő meg mondja, hogy hát a SZKÁJTEK protein meg a kreatin, meg ilyenek. Mondom szerinted a fehérje mióta kox? Ugyanúgy benne van a kajában is.. Ők meg nagy büszkék magukra, hogy semmi tápkieget nem tolnak és nem is fejlődnek... Amikor meg edzés után ott iszom a turmixot mindjárt jön oda, hogy jajj koxos meg így könnyű gyúrni.
Ja a másik szokásos szöveg az az, hogy majd nézel mikor nem áll fel a faszod meg kihullik a hajad.Én meg eléggé rátudok cáfolni a kobrájennel semmi gond és mióta sok fehérjét eszek a hajam kétszer olyan gyorsan nő és sokkal dúsabb meg minden. Ennyit a nagyokosokról.. Idéznék a péntek esti gázból:
" Csak pofáznak, de nem mondanak semmit"Szerk: Lassan ideje bevennem a cuccokat.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #40734 üzenetére
De ki nem sz@rja le??!
Mindenki úgy koxol ahogy jól esik, ilyet meg kérdezni valakitől hogy használ-e cuccokat, szerintem csak akkor szabad, ha közelről ismered. Kinek mi köze hozzá?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
marcus.fenix #40734 üzenetére
Persze, mondjuk God említi valahol egy pár hsz-szel előbb, hogy kinek mi a célja ezzel.
Nálunk is van olyan, akinek a jelenlegi állapotával én bőven elégedett lennék, ő pedig abszolút elégedetlen ezzel a formával.
Énis azt mondom, hogy az én, de sokak szintjén matt felesleges, de ha valaki ezzel tud fejlődni és érheti el, amit akar, akkor szedje, szúrja, tolja, akármi.. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
CarajoEsp #40733 üzenetére
A tapasztalatm az, hogy ezek az emberek nem csak a külvilág elől, hanem saját edzőtársaik elől is titkolják hogy kokszolnak. Azok elől, akik pontosan tudják hogy miről van szó. Pontosan azért mert egyszerűbb lemenni a fiúk közé, nézni őket ahogy elámulnak a fejlődéseden, és a teljesítményeden, majd beadni, hogy ez azért van mert te vagy Mr. Szupergenetika, mint bevallani, hogy "Igen, basszátokmeg, kokszolok, mert jólesik..."
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
marcus.fenix #40728 üzenetére
Persze, csak ha valakinek azt mondod, hogy kiírtad Torrentről az Xy című filmet, nem az ugrik be rögtön róla, hogy "Faszom, de attól impotens leszel, meg agresszív, és különben is még a szemöldökszőröd is átköltözik a füled alá"
Ez is olyan, hogy lejártam a terembe max víz volt nálam, aztán amikor levittem valamennyi fehérjeturmixot, hogy edzés végén rögötn be tudjam venni, kaptam a "Hogyvanezhogyénmármérszedekszteroidokat" én meg néztem és magamban mosolyogtam, neki meg azt mondtam, hogy Lisztet iszok, mert ha vízzel veszed be meg sóval, akkor megköt az izmon belül, mint a sólisztgyurma. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #40729 üzenetére
Van aki így, van aki úgy...
A főnököm például ismeri a kazincbarcikai Balla Pétert, sőt mondhatni barátok. Egy közös ismerősük, egy kb 65 kilós gyerek megkérdezte nemrég a Pétert hogy mit kellene hozzá hogy olyan legyen mint ő, mire Balla azt mondta, hogy: "3-4 hónap, és egymillió forint..."
Valószínűleg túlzott, meg elég nagyképű és nem hiszem hogy semmibe nézné a saját munkáját, de azért szeretem, ha az emberek megmondják a frankót... Elvégre egy millából egész komolyan fel lehetne szerelkezni...
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #40729 üzenetére
Nem értem, hogy a hozzászólásod második részében miért célozgatsz rám
-
God Vazzeg
veterán
Így van, a megítélés miatt. Meg mert azt kapod egyből: "ja úgy könnyű" vagy "és csak így nézel ki?" meg a "bezzeg ha én koxolnék, 130kg színizom lennék"
Én legalábbis mindig ilyen okosokkal találkozok
Aztán van olyan "naturál" akiről meg se mondanád hogy gyúr, és rommá van koxolva
-
marcus.fenix
aktív tag
Ennyire nem legális:
http://www.multiapro.firmcenter.com/ingyenaprohirdetes.php?searched_text=proviron
Névvel, telfonszámmal, tokkal vonóval adják fel a hirdetéseket, mert már hatályát vesztette a doppingszerekkel való visszaélésre vonatkozó törvény.
Nem legális a fájlcsere és a torrentezés sem, mégis működik, és ha valaki megkérdezi hogy honnan van meg az Alien Quadrológia, akkor nem kezdem el mutogatni az írott DVD-t, hogy márpedig én ezt boltban vettem, legálisan, hanem megmondom hogy letöltöttem, oszt jóvan.
Az "átlagember" meg a fehérjésdobozra is úgy néz mint a véres rongyra, ez tapasztalat...
Harry
Nem tudom láttad-e már az Eszeveszett Birodalom c.rajzfilmet, viszont erre csak annyit mondhatok hogy:
"Dededeee..."
-
harry
veterán
válasz
marcus.fenix #40723 üzenetére
Remélem a fehérjedús étkezés alatt titokban nem pár liter tejre gondoltál
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix #40725 üzenetére
Mert nem legális, azért. És teljesen mindegy hogy "mindenki" csinálja, attól még a megítélése sokkal rosszabb egy átlagember szemében.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #40724 üzenetére
Nem értem, ha valaki csinálja, akkor miért tagadja?
Elvégre szégyennek nem szégyen, mégis nálunk is kurva nagy divat letagadni...
Úgyhogy látni itt akkora Omnafejű naturálokat, hogy még... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
MPowerPH #40721 üzenetére
25km?
Ha 2-3 étkezésed van naponta, akkor inkább azon kellene változtatni, és akkor az edzéseid is hatékonyabbak lesznek. Nem feltétlenül gondolok tápkiegre, hanem inkább plusz két fehérjedús étkezés beiktatására (nem kell hogy nagy adag legyen, csak legyen, hozzá fogsz szokni úgy hogy később abba se tudod hagyni...)
Soha nem értettem, hogy mi köze van a sok futásnak a felső test izmaihoz?! Elmagyaráznátok nekem ezt, mert elképzelésem sincs.
Na ezt már nem vállalom, majd valaki más... a lényeg hogy nagyon sok az összefüggés...
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #40720 üzenetére
Ebben igazad van, hogy a napi 8 km túlzás és így tényleg nem fog túl sok izmot építeni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
marcus.fenix #40718 üzenetére
Rólam meg nem mondod, hogy futok, max. ha valaki megnézi a lábaimat.
Nem edzhetek lábra, porckopásom van, és olyan nemű terhelést nem bír ki a térdem. Porcépítő kúrán vagyok, elvileg nagyon erőltetnem se szabadna a térdemet
, de a fizikoterápia, és az úszás után ez belefér már az orvos szerint.
Futás nem kottyan meg, 25km -et is lefutok, ha azkell, pedig van rajtam 10kg pluszsúly.Előtte is futottam, most a rendszerességnek köszönhetően már tényleg formában vagyok, és érzem is, mert a holtponton átesve már jobban megy.
Futnom azért kell, mert boxolok hobbi szinten a fősulin, és formában kell tartanom magam. Izmaimból meg nem engedhetek, megint csak ez miatt. A táplálkozásom az nem az ideális, napi 2* max. 3* eszek, régebben néha ettem táplálékkiegészítőket, aztán azt is abbahagytam.
Akkor mit érdemes csinálni? Edzek kicsit többet izomra? Mármint úgy értem, hogy kevesebb ismétlés, de nagyobb súly. Anno már írtam erről, de nem változtattam. 6*8 -akat szoktam csinálni átlagban mindenből.Amúgy az a napi 8km nem is sok...
Kicsit több mint fél óra futás/nap, az szerintem nem vészes.
Soha nem értettem, hogy mi köze van a sok futásnak a felső test izmaihoz?! Elmagyaráznátok nekem ezt, mert elképzelésem sincs. -
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #40718 üzenetére
Kezded elérni penene szintjét.
Amúgy szerintem heti 2 40-50 perces intenzív kardió mellett is lehet izmot építeni, nekem ez a tapasztalatom.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
MPowerPH #40716 üzenetére
Gondolom a kitartásod azért javult, mert jobb az izmok vérellátása, a kardioedzések miatt.
Ettől függetlenül szerintem ha izmot akarsz építeni, akkor erős túlzás amit csinálsz, ráadásul ha lefutsz 7 km-t, és a végén még bírsz 1 km-t sprintelni, akkor már eleve elég jó formában lehetsz. Szerintem így izmot veszítesz, de legalábbis stagnálsz, ami nem jó. Vagy vegyél vissza, vagy kompenzáld a tápanyagbeviteleddel ezt a dolgot...Amúgy Zeg-gel kellene beszélned, ő csinálja szerintem itt a legtöbb aerob/kardio edzést, ami látszik is rajta...
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Fut valaki rendszeresen gyúrás mellett? Tapasztalatok?
Mert nekem elég furák az érzéseim, mióta rendszeresen futok gyúrás mellett. Napi 8km -et szoktam, egyhúzóra, utcsó 1km sprint. Ez van reggel, késő délután meg a kondi. Most már majdnem egy hónapja csinálom, és azt vettem észre, hogy az erőm kicsit csökkent, de tényleg minimálisan. Fekve olyan 5kg mínusz... Viszont ideális súllyal sokkal több ismétlést és szériát bírok, ráadásul nem is fáradok el annyira mint régebben ugyan azon a súlyon, ugyan annyi ismétléssel/szériával.
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #40712 üzenetére
Köszi.
Még lehetne jobb is, de rajta leszek.
Shodan: Van, aki ennyit sem mutat meg.
Amúgy meg mivel szar a mellem szemből qrvára nem mutatok sehogysem sajna, úh amíg ez így van, addig max hátulról lesz kép.
Vagy max a lábamról, az még tűrhető.
Adhatnátok tanácsot mit csináljak, hogy fejlődjön a mellem, mert ez így... Szar a genetikám sajna. -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #40698 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy mind2 natúr. Pénzt is mernék rá tenni
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #40707 üzenetére
Igazándiból nem szoktam méregetni legutóbb( kb fél éve
, volt 43-as) most nem tom mennyi.
Szerintem max 45. Képet majd még csinálok vmikor, ezzel is lehet jót csinálni csak vmiért nem fókuszált.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #40706 üzenetére
Bár nem emlékszem before képre, de nem is az a lényeg, hanem hogy ez jó formának tűnik, de tényleg csinálhatnál valami értelmesebb géppel is egy-két fotót... Az én monitorom 16:10-es itt a munkahelyen, viszont az integrált kártya csak 4:3-mas felbontást kezel, így a képeket széthúzza, úgyhogy a karod kinéz vagy 48-nak
De gondolom 45-46 tényleg megvan, mert az enyém 43 körül van, és kurvára kisebb...
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #40704 üzenetére
-
harry
veterán
válasz
norbi1992 #40702 üzenetére
1: ha nem nagyon terheled, csak átmozgatod, akkor az szerintem nem nagy baj...
2: nem zsírt kell kajálni, attól valóban hízni fogsz: zsírba, aminek rohadtul nincs értelme. Minőségi ch, fehérje - rizs, krumpli, teljes kiörl tészták/kenyér, húsok, zabpehely, amennyi fér.
3: nem csak az a lényeg, hogy az izomlás elmúljon, hanem, hogy a szervezeted vissza tudja építeni a tápanyagot az adott izomcsoportba. Ettől függetlenül karozni talán lehet gyakrabban is, mondjuk 4-5 naponta, nem tudom... De egy héten két teljes kar napot azért nem tartanék. Mondjuk én sokszor egyet sem tartok, szóval lehet mást kéne kérdezni
-
Bibby
addikt
Lidlben már nincs sehol ilyen nagymamás túró?
-
norbi1992
tag
Na tehát pár kérdés :
1.Ha elmegyek gyúrni (tök mindegy milyen izomcsoportokra a felső testen),mondjuk vasárnap délelőtt, és másnap este , úszok egy kicsit , ami az elején akármilyen lazán is csinálom egy kicsit fáj (izomláz) , de 10 perc múlva már kezd bejáródni és a végére kb 30 perc (ez ilyen gyógyúszás nekem) már abszolút nem érzem , és másnap teljesen elmúlik az izomláz , míg máskor 3 napig simán érzem azért.
Szóval ha ilyet csinálok akkor az izomnak nem hagyok elég pihenési időt?
vagy még jót is teszek vele?
2.Aza jobb ha gyúrós napokon eszek inkább zsírosat , és a pihenő napokon zsírszegényebb kajákat? (nagyon durván híznom kéne) vagy tök mindegy , és aza lényeg hogy átlagban menyit eszek zsírból?
3. Mellre ,hátra , vállra hetente 1-szer szoktam edzeni mert izomláz van edzés után napokig , míg a bicepsz , tricepsz , has , vádli 3-4 nap múlva simán gyúrható lenne megint ,mivel azokban izomláz csak kb 1-2 napig van, szóval van értelme azokat gyakrabban ? vagy maradjak a heti 1-nél?
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest