Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
-
penene
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem kívánom...
Meg ha ilyenekkel teleeszem magam dacból mondjuk, akkor is hétszentség hogy 2.5 - 3 óra múlva nem fog lemenni a köv adag kaja... Így is tömöm magam mint a libát. Talán a fél 12es étkezésem az egyetlen egész nap, amikor úgy van kedvem is kajálni, mert előtte a turmix szépen ürül, és csak gyümit eszem előtte 1 órával, és jól kiéheztetem magam. A többi az már legyűrés.
7 étkezésem van így is egy nap...ha fennmaradnék tovább, v. éfjélkor még tolnék vmit, lehetne egy 8.

-
-
penene
őstag
Nem méricskélek, eszem, ami belémfér, sőt, mindig egy kicsit többet, mert már öklendezem.

De tény, hogy durván félre nem kajálok, ami félrekaja az a napi 1 kaja mindig rántott csirkemell, vagy valami rántott... De nincs süti, meg ilyenek. Néha van sült krumpli a rizs helyett. De igazán csak kibaxok magammal, mert minden zsírosabb kaja után kevésbé megy a köv. étkezés,ergo vesztek kalóriát.Serious mass 100g megy egy adagba (+15g fehérje) napközben, edzés után is 100g + 30g fehérje. Ennél több 1 adagba sztem nem kéne.

Egyszerűen ha testépítés szemléletben vagyok, nem bírok ránézni az igazán szemét kajára, és rosszul is vagyok tőle. De lehet kéne direkt...
Csak megeszi a fene, hogy direkt kell szemét zsírt és cukrot bevinnem sütiből, szarokból, stb, hogy a kalória átbillenjen, mert nem bírom CHból...
Amúgy ha megkívánok valami szemetebb kaját, nem gondolkodom mér egy ideje. De azért figyelek, hogy fehérje legyen benne.

-
Bibby
addikt
válasz
penene
üzenetére
Neked is ezt tudom írni: "amit megkívánsz egyed, pizza, sült krumpli, chips, jégkrém de mindezt a napi kajaadagon felül!"
Hiába kajálsz teljesen szabályosan mindent tizedesig betartva, topogsz egy helyben. Kell a löket. Serious mass-t is kezdd el kicsit komolyabban irtani.

-
penene
őstag
Jumbo tényleg annyira jó?
Én most a Serious massal szenvedek még, van belőle kb. 3 kiló... Egyelőre nem túl sok hatása van a napi +1 étkezésnek általa, de legalább nem csökkenek.
Tegnap jól betöltve edzés előtt 63.9... mocsok nem ment 64re... talán ha a telefon is a zsebemben van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
válasz
.impulse.
üzenetére
Amint már mondták, 2g/tskg legyen a fehérje. Szénhidrát meg az egekben.
Úgy látom kissé el vagy tévedve a porokkal. Egyrészt ne akard csak ezzel megoldani a fehérjebevitelt mert átfolyik rajtad és semmi nem lesz belőle. Kaja kaja kaja.
Másrészt 63g por nem 63g fehérje, nem 100%-osak, meg van adva hogy mennyi a beltartalmuk.
Harmadrészt pedig el vagy tévedve az árakkal, egy adagnyi csirke-rizs olcsóbb mint valamelyik tömegnövelőből egy adag. Nincs jelentős különbség persze, de semmiképp nem drágább.Vegyél Jumbot-t, egy adag reggelire, meg egy edzés után (de ne teljes adagot szerintem, csak olyan 3 adagolókanálnyit).
És ahogy írtad ne félj attól hogy zsírosodsz, amit megkívánsz egyed, pizza, sült krumpli, chips, jégkrém de mindezt a napi kajaadagon felül! Majd később ráérsz szigorúbban venni. -
.impulse.
csendes tag
Gyorskérdés:
Testépítéshez az ajánlott napi fehérjebevitel az testsúlykilogrammonként egy vagy két gramm? (builder.hu-n kettőt írnak, én viszont egyre emlékszem a könyvekből)
Mert nagyon nem mindegy hogy nekem akkor most 63 vagy 126g kell naponta.
Egyébként ez a REFLEX INSTANT WHEY(4,4kg) tényleg nem rossz. Ha nekem elég belőle napi 63 gramm, akkor több mint két hónapig húzza, tehát egy hónapra kb 9-10 ezer Ft, ami szerintem egész korrekt, feltéve hogy ez a cucc önmagában is jól működik, és nem kell mellé még többféle kiegészítő.
-
.impulse.
csendes tag
Namármost. A kérdés pont az, hogy milyen tömegnövelő. Merthogy alig párszáz (párezer?) fajta van a piacon. Azt meg tudom hogy jó ha természetes úton IS beviszem a szervezetembe a kellő mennyiségű kalóriát, fehérjét, szénhidrátot, de mivel ezt pont nem tudom megoldani, ezért kérdem hogy milyen tápkieg lenne a megfelelő. : )
Ugyanis azt hiszem ha direkt tömegnövelésre / izomépítésre kifejlesztett-összerakott cuccokat veszek, akkor anyagilag is jobban kijövök, mintha hetente kifosztanék egy csirkeólat és lelegelnék egy rizsföldet.
-
LOTR
addikt
válasz
.impulse.
üzenetére
pár hozzászólással ezelőtt volt a reflex whey ennek eléggé verhetetlen ára van most, minőségéről sokat nem tudunk, de valószínűleg teljesen jó
darált zabbal tömegnövelőnek mehet is, vagy jumbot mondják most jó alternatívának itt előttem is, de az tuti drágábban jön ki egységárra -
harry
veterán
válasz
.impulse.
üzenetére
Ha kiegek, akkor szerintem edzés után tömegnövelő (pl jumbo, vagy keversz valamit fehérjéből meg zabpehelyből, kevés szőlőcukorral), reggel fehérje (kevert, mondjuk tejsavó és szója), este fehérje (gagyi szója). Szerintem. Mást egyelőre fölös, legfeljebb vitaminok.
De első körben inkább a kajádat rakd össze, közel fél kiló hús meg ugyanennyi rizs kiindulásnak jó, meg mondjuk 100 zab. Sőt, sok is, de az nem baj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
.impulse.
csendes tag
Üdv!
Nemrég olvastam el Arnold Schwarzenegger könyvét, most pedig a Testépítők Enciklopédiáját olvasom, szóval nagyjából már értem a dolgok működését.
Viszont a mai táplálékkiegészítőket illetően nem vagyok képben, ezért kérném a ti segítségeteket.
63 kilós, tipikus ektomorf vagyok. Nehezen jön rám zsír, de ugyanakkor izom is. Az elsődleges cél az izomtömeg növelése lenne. Azt hiszem a kalóriák és a zsír miatt nem kell aggódnom.
Ti biztosan tudnátok tanácsot adni, hogy melyik táplálékkiegészítőkkel (vagy melyikekkel) érhetném el a legjobb eredményt. Emellett sajnos igen fontos az is, hogy olcsó legyen.
Tudom hogy a tápkiegek nem varázsszerek, de azok nélkül nem tudom megoldani az optimális fehérje és tápanyagbevitelt. Szóval ha a szteroidokat mellőzzük, mit lenne ajánlatos nekem szednem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Boxer001
veterán
Vegyetek koxot. [link]
Mi mindenre jó a pöhö. -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
I-GH-1 helyett próbálkozz IGF-1 el inkább, az működik

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez eddig jól hangzik, kíváncsi vagyok a végére...
-
God Vazzeg
veterán
Gyors helyzetjelentés:
Eddig szépen működik a methyl, a diéta ellenére gömbölyödnek az izmok, negatívuma: egyfolytában éhes vagyok. Kíváncsi leszek mi lesz a vége, az már biztos hogy a forma jobb lesz mint volt. I-GH-1-et nem érezni különösebben, majd meglátjuk, a deka-stack sem kirobbanó no-fokozó, nem tudom mit gondoljak róla, szolídan bedurrant, de legalább tartós ez az állapot, a nitrixet gondolnám hasonlónak, bár azt még nem próbáltam

-
harry
veterán
Ez tényleg jó, akkor 1g 42ft, ami olcsóbb is, mint amiket eddig láttam: [link]
Mi ennek a neve, hol lehet venni?
Jelenleg hány g karnitint fogyasztasz naponta? Minden nap, vagy csak edzésnapokon, avagy minden nap edzel?
Mikor, edzés környékén (előtte/közben/után?), reggel, este? -
LOTR
addikt
most volt a háuszba és a rocky roadot sztracsatellának fordították

hátha valakit érdekel
-
Vandit.
addikt
Na vettem sima fehércsokis whey proteint. Ennek hála nincs olyan erős íze, mint a prof-oknak.

-
Shodan
őstag
nálam ugyanez a helyzet.
Kb amit 1 éve vettem edző gatyát hervisbe, ott is kérdeztem hogy S-es nincs(ilyen nike pamut), aztán a csaj néz rám hát az gyerek méret vagy csak gyerekbe van.
Még az S-es is nagy rám .azóta húzom magam után mint a tyúkbelet
Én nem tudom hogy a mai gyerekek ilyen 180an magasag...elég érdekes....a farmer nekem is ugyanez a méretem
-
CarajoEsp
senior tag
-
P00By
nagyúr
Nálunk egy két emberke gasp cuccokban jár, na az kurva jó
Csak nekem nincsen pénzem 6-8k-s pólóra meg 30k-s farmerre
-
penene
őstag
Nem vagyok egy nagydarab, de általában ami vállban jó póló, az mind olyan kurva hosszú.
Ami meg jó hosszú, az meg feszül. Vékony karokkal meg még nem veszünk fel feszülőset.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szokott jó is lenni, nyilván különböző fazonokra csinálják (pl. kis váll, nagy has dagikra).

-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Noh, ez nekem is a halálom.Retro/Replay-től kész vagyok. Pont a multkor voltam magamnak ruhát venni, bemegyek az egyik boltba, nézem sima galléros póló, kék/világoskék csíkokkal, leveszem, bemegyek felpróbálom, tök király, még jól is állt, mondom ez megér 5ropit. Erre fordulok benne egyet és a hátán volt egy b@szott nagy Sas, alatta meg Rózsaszín betűkkel, hogy "Born To Be Wild", azthittem lerakom a hajam.
-
LOTR
addikt
áh, emlékszem a farmert már elemeztük itt korábban (talán többször is), az még nagyobb élményszámba megy, itt több a tévezstési lehetőség, mert minimum a combbőség is belejön..., utálok is vásárolni

Bandus
tavaly majdnem vettem öltönyt is, modnom az eladónak, hogy ez egész jó lenne, csak itt meg itt meg itt kéne rajta alakítani, meg telefonáltam is párat, hogy ezzel akkor mi legyen, mondták (az eladó is), hogy inkább nézzek másikat
aztán inkább nem vettemGod
ez sajnos így van, minden hol a 180-190/50es kaliberű (és itt 50nel nem a felkarkörméretre gondolok) emberekre csinálnak ruhát -
zeg
őstag
Nem csak te vagy ennyire amorf.
Nekem pont az a problémám hogy ami jó vállban, az derékban úgy lötyög rajtam mintha harang lenne, oldalnézetből kábé úgy nézek ki mint valami nagys@ggű kacsa vagy kelljfeljancsi
A másik kedvencem a combot is takaró hosszúság. Namost a combomnál kicsit széles, mert lábra is dolgozok, így előlről úgy nézek ki mint egy téglatest. A legszánalmasabb az egész hazai piacban, hogy hiába veszek nyócezerért quicksilvert(az anyaga nyúlós f_s, igazi vérgagyi kínai minőség), sz@arabbul áll rajtam mint a 250Ft-os kínai fehér. Rövid ujjú világos sztreccspóló(melyen nem látszik ha izzadok) meg Szegeden nincs, az egyetlen darabot a méretemből én vittem el az Adidas márkaboltból, és csak rendelésre hoznak majd, egyszer, soká... a Nike szaküzletben a képembe mondták hogy nem is lesz ilyesmi soha...
Most úgy oldom meg hogy veszek a piacon olcsó szűk M-es gagyit 250-ért, és mielőtt felveszem vállban és hosszban kicsit megrángatom
Lemértem, a legnagyobb derék körüli szélességem a hasamnál van (mert még halogatom a teljes befogyást, van legalul egy kis úszógumim), kiengedve 81 centi. Namost ehhez jön az alapból 107-es mellbőség.
Ha meg bedugom a farmerbe az M-es pólót, 'puttony' lesz a derekamnál/hátamon, az S-est ha megrángatom hogy jó legyen vállban és hosszban, szétszakad.
A farmert már nem is említem, ha azt mondom valahol hogy 30(derék)/31(hossz) kellene, csak néznek ki a fejükből hogy miért nem a gyerekosztályon érdeklődöm...
-
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
köszi, pamut melegítőruhát is akartam venni, akkor ahhoz már itt is körbenézek (hogy viszonyítani tudjak, milyen magas vagy és hány kiló, nekem olyan 186/80-86 körülre kéne cucc)
van nekem FotL pólóm, ilyenre szoktak mintákat nyomni, de azért ennél szerintem jobb (de legalábbis nagyon hasonló) minőségű pólók voltak c und a-ban
jó 4 éve szüleim kimentek szabadkára körülnézni (ott elég nagy vásár van), mondtam nekik, hogy hozzanak nekem pólókat edzeni, hoztak kb 10-15dbot 400ft/db-ért, mai napig ezeket használom, varrások néhol ugyan szakadoznak, de edzeni tökéletesen jók, és nem az a kínai sütőpapírvastagságú átlátszó pólókVandit
ami azt illeti fogalmam nincs milyen bolt az a mex, és azt sem tudom, hol van, de majd egyszer benézek ha arra járok -
macikos
addikt
Nem vagy egyedül ezzel. Jellemzően Európában és itthon; nálunk a szar kínait nyomatják az embereknek. Még ha Nike, Adidas ruhákról van szó, abból is mi a szart kapjuk.
Ég és föld például az Amerika Nikehoz képest, olyan nadrágok vannak, amikről itthon nem is álmodna az ember. Cipőkből szintén.Na hogy segítsek is, van a FruitofTheLoom pólómárka. Amerikai cég, nagyon jó pólókat gyárt, ráadásul a szabásuk is nagyon jó. Alapvetően ott kezdődik a jó póló, hogy oldalt nincs varrás. Tehát a törzs része tulajdonképpen egy henger. Amit itthon árulnak pólókat, azoknak nagyrész oldalt összevart kínai szar, azért is áll úgy az emberen, mint a krumpliszsák.
Tehát ennek a fruitoftheloomnak van egy online boltja: www.fruitnet.hu múltkor rendeltem tőlük egy csomó pólót, nagyon jó. Kezdjük azzal, hogy nem drágák, tehát 540 forintért is van póló, 205grammos anyagból, ami elég vastag, tehát jó minőségű. Tovább mint már mondtam, jó a szabásuk és a méretük is. Rám, hab testemre az XL-es tökéletesen jó. XXL-est is vettem, az még nagyobb. XXXL-est nem mertem rendelni. Vannak nagyon jó pulóverek is, direkt edzéshez, van belőle itthon, de még fogok venni XXXL-est, mert nagyon jó.
Szóval ha gondolod rendelj nyugodtan.A "SuperPremium"-ot válaszd a pólóknál, mert az a 205grammos pamutból van.
Semmi közöm a céghez, szóval ez nem reklám, vagyis az, de jó szándékból

-
Vandit.
addikt
Én mexx-ben szoktam általában pólót venni, mert inkább legyen 5-6 ezer, de az minőségi anyagból és normális fazonú legyen. A CK pólókat is szeretem, de azt ritkán veszek, nem vagyok burzsuj sajna.
Régebben spf-ben is, de amik ott vannak 2k-ért azok kritikán aluliak szerintem, ami meg tűrhetőbb az 8-10k. Kissé túl vannak árazva.
Néha Woodoo-ba is benézek ott még szoktak jók lenni. Retro, replay felejtős, mert tele vannak írkálva és drágák is. -
LOTR
addikt
élménybeszámoló..... kálváriám eposz formában....
rákészültem a diétámra, és az utolsó 2 hónapban történt valami, aztán a pólóim 70%-a hirtelen olyan lett, mintha egy 40kilós etiópról rángattam volna le őket, aztán gondoltam veszek pár darabot, mert amit használni tudok póló abból maradt úgy 1 hétre való....
mivel úgyis arra jártam adidas outlet lett a dologból (én pólóért nagyon ritkán adok ki 3ezer ft-nál többet, ezért a választási helyek azért eléggé jól leszűkültek), hát katasztrófa a helyzet ami póló vállban jó (pedig aztán én hol vagyok attól, hogy van valami tömegem), az olyan, mint nagymamám otthonkája meg ilyen néptáncos szoknya keveréke, ami meg kbra jó lenne bőségre, annak a válla a nem létező csuklyásizmom környékén van
1 pólót azért vettem amire úgy gondoltam, hogy ez még belefér
ez után még 3 helyen (hervis, reserved, spf) néztem meg, és mivel éppen az üzlet előtt mentem el benéztem a c&a-ba is, hát póló az volt ezerféle, elkezdtem turkálni, aztán megtetszett pár db, anyagra is volt amelyik jobb volt, mint a fent említett üzletekben az 5-6-7ezer ftos pólók némelyike, persze nézem gyorsan árakat 1500-2500Ft közötti pólók, na mondom és ide nem szoktam benézni...
próbálás után meg persze ki is derült, hogy ezek találhattak valami nem jeti vagy etióp emberféléket akikre csinálják a ruhákat, merthogy normális fazonú az összes... vagy csak én vagyok ennyire amorf...
úgyhogy ha a $ß#*& tele van azzal, hogy nem találni normális ruhát érdemes benézni ide is
uff! -
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Folyamatosan fogyasztok L-karnitint, kell 1-2 hét mire kiderül ha turpisság van a dologban.
-
törölt tag
Sziasztok gyúrósok!

Milyen gyakorlatokat és étrendet ajánlotok egy kockahas kidolgozásához?

-
zeg
őstag
A BioTechnek megjelent újabb folyékony L-Karnitin kiegje, a fél liter/70g és a fél liter/100g L-karn. vitaminokkal és probiotikummal erősített ital. Ez utóbbi ~4200Ft körül van, és ha napi 2g-ot tol be az ember, akkor is 50 napig elegendő. Szvsz ennyiért nagyon megéri.

-
penene
őstag
Ma láb lesz.
Nem aludtam ki magam, nem lesz a topon a CNS-em (hogy valami profi dolgot én is írjak, ne csak marcus
). De azért töltöm már magam, hogy legalább energia az legyen.
Aztán majd kiderül.
-
CarajoEsp
senior tag
Megvolt a Hát-Váll Kis súlyokkal több sorozatott csináltam hátra és ma először hosszú idő óta konkrét izomlázam van a hátam nagyrészén. Fáj, mint az állat, de baromi jó érzés, hogy végre volt valami eredémeny.
-
MPowerPH
félisten
Tegnap nagyon keményet nyomtunk haverral. Reggel nem voltam futni, 16H körül elmentünk együtt, ő tűzoltó, szóval jó az erőnléte. Szokásos 8km -nek indult, mindig van egy 4km -es pont ahol megfordulunk. Nah, hát most mikor odaértünk megkérdezte, hogy elfáradtam -e. Mondom nem, akk menjünk még egy kicsit. Nah, hát elfutottunk a 7km -es fordulóig.
És vissza, összesen 14km. A végét azzal spékeltük meg, hogy fél-fél km -re egymás vállára ugrottunk, és úgy gyalogoltunk.
Tűzoltók és kommandósok is így csinálják, csak kicsit nagyobb távon, meg lépcsőkön.
De nagyon jó levezetés volt, vádlim úgy bedurrant mint még soha az életben egyszer se. Nyújtás után jobb volt, de elég sokáig dagadt volt, a végén már kellemetlen is volt. Utána este már alig maradt kraft a hátazásra, bár nagyon jól esett az is. Ma pihizek futásból... Étrend terén nagyon nehéz, már kétszer ettem ma, reggelire 1db Joghurt, és tej kis CornFlakes -el, utána kis csirkemell 11h körül. De megteltem, csirkemell már alig ment le. Nem tudom, hogy csúszik le a köv. étkezés, lehet sehogy. Étvágyam az nulla, undorodok, ha arra gondolok, hogy enni kell. 
-
macikos
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Én eddig csak fehérjét meg glutamint próbáltam. Amino tablettákat soha.
Azon röhögtem, amikor a bodybuilderen leírták néhány, hogy ki mennyi vitamint, amino tablettát, stb. szed, erre írta Lauter, hogy 2006-ban felkészülésnél 142 db tablettát evett egy nap...
Csak én érzem úgy, hogy ez már felesleges pénzkidobás?
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
Weaver
üzenetére
Ez így elég jó? És itt olcsóbb is. Amúgy kaja rendben, hogy amino kapszulára van szükséged? Ez nem a legfontosabb kieg.
(na mondjuk ezt pont én mondom, aki minden szart megvesz.

-
Weaver
senior tag
egyik újabb újságban hírdetve van akciósan Scitec Ultra amino 1000 db-os kiszerelésben 8490-ért. ez így nem hangzik rosszul, de nem ártana tudni 1 kapszula hány g fehérjét tartalmaz, mivel amino tablettánál gyak ez lenne a lényeg.
erről lenne szó:
google-vel nem találtam infót az összetételéről.
(van ugyanilyen dobozos, ugyanez van ráírva csak zölddel, mégis más.) -
Shodan
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
nekem is szarok.
ilyen 10 órákat alszok megint, de fáradt vagyok ,ezért edzeni sincs kedvem.Ma nagy volt viszont melóba (helpdesk), felhívott egy ügyfél hogy nem megy a nete...
és így nézegetem az adatait azt rájöttem hogy ez a sportika
, mondom én is szoktam innen rendelni, a srác a sporika góréja volt .egyből elkérte a nevem és kérdezte hogy mennyi kedvezményem van....remélem kapok valami kis jutattást
így a 15% mellé jó lenne...
bár annyi eszem nem volt hogy mondjam neki hogy pont most kaptam mailt a terméktesztről
lehet hozzámvágtak volna egy zacskóval...
na nem baj majd mint a dumb és dumber végén, biztos lesz egyszer szerencsém, csak nyitott szemmel kell járni
-
Tomics
addikt
Mostanában olyan szarok a napjaim hogy egyedül az edzés dob fel.
Ma már oda se volt kedvem menni, de csak elvonszoltam magam és megérte mert nagyon jól sikerült a mell-kar.Mellemel nemtom mi lett, fekvenyomásba simán ment 12 amibe, 1 hete 3-4 és ezen felbuzdulva emeltem még 5 kilót, abba is ment 8
Bicepszemet végre be tudtam durrantani a scott padon
Holnap hát-váll aztán le is jár a bérletem. Szerencsére csak 1 hetet kell kihagynom aztán irány a sch-body Jól fog jönni egy kis regenerálódás, addig aerob séta reggelente, heti 1-2x meg kardió 
Próbálok valami diétafélét is elkezdeni, de ez most elég reménytelen
-
dunkel
őstag
angol földről hozatok jövő hét elején
tejsavó izolátumot 2,5kg ~11.000Ft és
waxy maize-t (Vitargo) 2,5kg ~7.500Ft
akit érdekel esetleg az rePÜljön
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerinted a proteint mi alkotja?

Na a gatya-téma is megér egy misét.