Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #40696 üzenetére
Ha választani kellene a Norbi gyanúsabb..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #40642 üzenetére
hát a Lénárd több mint gyanús eset
-
LOTR
addikt
és a pali mellette még nem is olyan magas, emlékeztem, hogy kicsi a csaj 1,56m, tehát a pali olyan 1,80 körül lehet, az más kérdés, hogy súlyra kb 3x nagyobb
hasonló képet láttam talán britni a testőrével (valami feka gengszter style volt), na ott a testőr volt legalább 2m meg 150kiló - ott nagyobb volt a kontarszt... mindenben
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #40691 üzenetére
A kis kutyus, a kis nő, és a nagydarab kontrasztja.
Mint egy család.
Nem vicces, csak mókás kép, cukik. -
Bibby
addikt
Sírok.
Utolsó volt ígérem. -
Bibby
addikt
Böngészgettem a neten ezt a képet találtam, azóta is röhögök.
Na eeeeeeeeeeez személyi edző! -
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #40683 üzenetére
Jó egy ilyen személyi edző nempont azt fogja mondani hogy tömegeljen egy 80-90 kilós ember, hanem hogy legyen olyan szálkás/sportos mint ő. Segít az átlagosan puffancs népeknek.
(Már persze ha valóban ért hozzá.) -
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #40677 üzenetére
Szerintem durván az emberek 75%-a nem tudja/nem érti meg hogy a por amit többnyire minden gyúrós "szed", nem más mint KAJA.
Aztán ebből születnek meg a kérdések hogy mennyit használjon, napi egy adagot vagy kettőt, stb. -
LOTR
addikt
válasz
nobika1 #40673 üzenetére
és milyen szuper véleményeket írnak róla:
"Én vettem 320grammos-t, nekem nagyon dobott, főleg erőben. 10kilokat emeltem a mellezéseken. Mikor a fele elfogyott, vettem max gain plusst 1.5kilost voltam 68 kilo most pedig 73 vagyok. Egy deka zsír nem jött fel rám csak szállkás izom. jó nagyon!!!!!! "
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #40671 üzenetére
Ott szeretik az ilyesmit!
-
Radnix
senior tag
BTW szerintetek a Szimicsek János naturál? Másfél év alatt elég szép eredményt ért el...
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit. #40663 üzenetére
Na mi van még ezt is hazudod, hogy mész edzeni, közben meg itt keresed a linkeket mi?
Nem semmi, hogy mit össze tudsz hazudozni.
Milyen 2x? Holnap jár le a havi bérletem, mentem már vagy 10x, úgy hogy ne szóljál be.
Szerk.: na menjél edzeni, sok sikert, többet ide ne gyere, viszlát.
-
Vandit.
addikt
Lassan megyek karozni kíváncsi leszek a cuccra.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #40640 üzenetére
Majd a köv. SB-n!
-
harry
veterán
válasz
L4R$()n #40647 üzenetére
Így kezdőként szerintem kár volt ellőni a kreatint - inkább a kajára figyelj, rendszerességre, mennyiségekre, tápanyagokra.
Cytogen helyett meg valami mást... valahogy 57%-os tényleges fehérje tartalma van, ami elég nevetséges. Akkor már inkább scitec.
Terembe érdemes elnézni idővel, ha nem is már rögtön. Amiatt fölösleges aggódni, hogy mekkora vagy, mindenki elkezdi valahol.
Teljes testre szerintem nem kell edzeni - majd nagyobb kihagyás után, 'bemelegítésképpen'.Amúgy de igen, gond, hogy írtál, viszlát!
-
nobika1
tag
Edzés előttre szerintetek melyik lenne jobb, G Bomb, vagy Attack?
-
kisninja
őstag
Baszki nekem is 2 napra rá jön meg az izom láz... most majd be fosok
-
Vandit.
addikt
-
L4R$()n
tag
Szevasztok!
Lassan 2 hónapja tart a kreatin kúrám, ami mellé fehérjét szedek American Muscle- Protein Power-t, kreatinból pedig idáig az alábbiakat szedtem a 2 hónap alatt ---> ORO-Strong, Creatim és Creatin Monohydrate (feltöltéskor 10 gramm oro-strongot és 10 gramm monohydrate-ot nyomtam naponta, feltöltés után csak oro-strongot, amikor az elfogyott utána áttértem a a Creatimra ( van még elég sok monohydrate-om is, amihez csak a feltöltéskor nyúltam) a tervem az hogy a kreatin kúrám 3-4 hónapig tartson.Fehérjéből az első hónapban 2 adagot ittam naponta, a másodikban már 3-mat, lassan elfogy, már alig van benne és a következő fehérje amit rendelni fogok az Whey Pro lesz (Cytogen). A 2 hónap alatt, feljött 9 kiló (67kg-ról->76kg-ra) fekvenyomásban pedig 15kg-mal többel nyomok (azt nem írom hogy mennyivel, mert még nem vagyok rá büszke) Konkrét étrendem nincs, próbálok jót enni és sokat
Kérdésem talán csak annyi lenne, hogy szerintetek jó, hogyha minden 2ik vagy 3madik héten beiktatok egy olyan hetet amikor egész testre szóló edzést nyomok? most végigcsináltam egy hetet így, eléggé kimerítő
ja amúgy itthon edzek, nem járok egyenlőre konditerembe (kicsinek érzem még magam ahhoz, mármint testileg, majd vagy +10kg múlva lehet lemegyek a terembe és veszek bérletet, bár igazából minden alapgyakorlatot eltudok végezni itthon is és egyenlőre fejlődök is, ami a lényeg
)
Remélem nem gond, hogy írtam, amúgy 17 éves vagyok, és kb 4 hónapja edzek, abból az első hónapom semmilyen se volt, a másodikban már híztam 2 kilót, ekkor már próbáltam többet enni és az utolsó 2 hónapban meg +9 kg.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #40641 üzenetére
Nekem szinte mindegy, az ország közepén vagyok
-
glutamin
őstag
Aug. elején lesz Pump and Run Siófokon ha jól emlékszem. Az még "szakmai" szempontból is érdekes lehet.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #40631 üzenetére
Hagyjad, úgyse értik
A lényeg: a naturál versenyző abban különbözik a nem naturáltól hogy kevesebbet tol az anyagból, és abból is csak gyorsan ürülőt, hogy versenyen ne legyen kimutatható. Lifetime naturál versenyzőnk alig akad, a Lénárd gyerekek talán, meg az Illés Norbi és ezzel kifújt. Persze én nem látok mögéjük, lehet hogy ők is tolják, de lehet hogy csak szimplán hüJe vagyok és kész
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #40640 üzenetére
Télen, pufajkában jobb lenne, mert akkor nem látszana hogy kilógok a sorból
Amúgy igazad van összeköthetnénk a kellemeset a hasznossal... csak ne a Balatont válasszátok... na jó ha ragaszkodtok megoldható az is...
Szerk:
Azt mondják jó gulyást csinálok... bár lehet hogy hazudnak, de még senki nem halt bele... úgyhogy beiktatható az is... -
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #40620 üzenetére
Egyetértek, rendezhetnénk valami talit, akár vízpart mellé, egy kis napozással összekötve
-
Boxer001
veterán
válasz
marcus.fenix #40638 üzenetére
Ja én is gondoltam, hogy akkor már egy időre letudom a tápkieg témát...aztán lehet az első doboz után szarok az egészre, aztán eladok mindent, nekem úgy is mindegy.
Csak most kezdtem, ez volt az első adagom belőle. Némi erőnövekedést mindenképp várok tőle, majd kiderül, ha semmit se ér, akkor eladom azt is, hátha valakinek bejön. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Boxer001 #40636 üzenetére
Ez igaz, nem is panaszkodom, de nem csak magamra gondolok, hanem azokra, akinek az ilyen zsidóparasztok miatt nem jutott...
Amúgy még én is arra gondoltam, hogy még lejjebb süllyedek az A hitelemben, és még jobban bespájzolok, mert éves szinten elég nagy megtakarítás lenne (így is az volt
)
És a Tri-Kreatin hogy szolgál? Vagy még csak most próbálod először? Ha vannak, lesznek vele tapasztalataid, oszd már meg velem, mert a fehérjén kívül az az egyetlen kieg amit még ki akarok próbálni, a sima mono, a foszfát, és az etil-észter ugyanis nekem nem sok vizet zavart...
-
harry
veterán
Ma teremben láttam kis hirdetést, hogy biotech ultra whey bolti ár 19k helyett 15k-ért, meg tojásos izé 29k helyett talán 19-ért
Nevetséges. Nyilván ez is a teszlós eresztés, ahol a whey 6.5k körül volt, a tojás meg 10k. Ráadásul ennyiért adni szerintem kifejezetten pofátlanság, mert nem csak hatalmas haszon van rajta, hanem a bolti ár is vicc - igen, van, ahol 19k a whey, máshol viszont 15. Szóval annyiért adja mint a boltban, még csak nem is alatta. Majd legközelebb megyek odafirkálom alá a teszkós árát :-P
-
dunkel
őstag
válasz
ja leesett, az Erdős Ádámra céloztál itt? ő nem naturál..
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Oké, nem mindenkinek telik növire, meg inzulinra, és oltári mennyiségű tesztóra, ez igaz...
De mivel nem nagyon lehet szétválasztani hogy kis, közép és nagy kokszos, az viszont elég jól elhatárolódik hogy naturál vagy nem naturál, azért mégis lennie kellene határnak.
Ha valakinek nincs elég pénze, és támogatottsága, talán nem lesz IFBB profi, de van még számtalan lehetősége kisebb versenyeken bizonyítania, vele egyszintűek ellen. De annak aki teljesen tiszta, már tényleg nem nagyon van lehetősége érvényesülni, főleg ha egy kalap alá veszik a szteroidosokkal. -
LOTR
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #40630 üzenetére
nem ő volt, ha el akarnám mondani akkor mondtam volna az előbb, de olyannak tűnne mintha szapulnék valakit ami nem célom. az meg hülyeség hogy a nagyok között nem állja meg valaki a helyét akkor minek megy ide-oda.. tudod te hogy néz ki egy Coleman versenyfelkészítő kúra???? régebben belinkeltem vagy beírtam... keress vissza. iszonyat durva... szóval nagyon komoly különbségek vannak abban hogy ki mennyit tol magába, és marhára nem csak annyit kell nézni hogy kokszol vagy nem. pl asszem a coleman a szusztából vagy 2500 mg-ot tolt hetente másik 6 cucc mellett, és ezt 10 hónapig mondjuk, persze váltogatva az anyagokat, míg mondjuk egy átlagos csak szuszta kúra 500mg körül van hetente, és az már erősebb kúrának számít.. egy 6 hetes anabolosnál mindenképpen. na mindegy a lényeg hogy baromi nagyok a különbségek, a Bubbi szokta mondani hogy ez meg az ugyanúgy néz ki versenyen évek óta és rájuk nem hallgat, hanem arra aki mindíg fejlődött, csak az valószínű hogy többszörösét tolta magába..
már megint előjött a penene belőlem -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #40628 üzenetére
Ugyanezt írtam én is, és talán jól is van ez így...
Ha nem így lenne, akkor az 50-es évek óta ugyanazokat a fazonokat látnánk minden évben a dobogón, csak más színben... így viszont mindíg jön valaki aki többet mutat mint az utóbbi Mr.O, igazából csak arra vagyok kíváncsi hogy mi a végső határ...Ami viszont csúnya dolog hogy amikor valaki nem állja meg a helyét a nagyok között, akkor elmegy a bizonyos naturál versenyre, miközben ugyanolyan kokszos... és ezzel értelmét veszíti az egész... nem Ilés Norbi volt?
(bár nem nézem ki belőle, de lehet...)
Biztos volt egy kis Deca, az egy év múlva is kimutatható, a többi nem igazán...
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #40628 üzenetére
ki volt az?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #40612 üzenetére
én olyan véleményét írom le aki 15 éve edz legalább és magyar bajnok: noncs kox, noncs body. bár mondjuk ezt nem ő mondta először de osztja
ja és a naturál versenyzőkről meg annyit hogy az egyik legnaturálabbnak kikiáltott magyar versenyző nemrég elment egy versenyre, de mikor kiderült hogy lesz vizsgálat akkor visszalépettna erről ennyit
pedig mondták neki mit félsz te naturál vagy nem?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #40604 üzenetére
BÚ koxísiön
-
nobika1
tag
Suli helyett inkább elmentem úszni...
Az irodalom dogánál biztos, hogy jobb volt -
Shodan
őstag
megtaláltam az uj fehérjét torrenten
StreetBlowJobs - Tatiana - Full Of Protein
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #40619 üzenetére
Telihold volt, emiatt hülye mindenki (nekem is csaj mondta
).
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #40618 üzenetére
Mondjuk, ha belegondolunk ez nehéz kérdés.
Ahova járok edzeni ott a "személyi edző-nek" nevezett valakik jó, ha 70 kilósak kb. semmi izom nincs rajtuk és csináltatják a bohóc gyakorlatokat a sok szerencsétlennel, akik még ezért fizetnek is.
Volt egy jobban kinéző forma, na azt gyorsan kirúgták, mert túl izmos volt.
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #40619 üzenetére
ebből mi az ami megéri? nem ismerem ezeket a gyártókat
nem itt lehetett a tesztfehérjére jelentkezni? -
penene
őstag
Inkább motiváljatok valamivel, mert kurvaélet, hogy 2-3-4 hete elveszett a tűz, és minden más szar lelki dologba megy el...bahh. Kéne egy edzőpartner.
-
dunkel
őstag
válasz
Én kihátrálok a vitából, nem tudom ezt itt a fórumon jól kifejteni. Fórumtali szokott errefelé lenni? Vagy azt eltitkoljátok előlem?
Egy a lényeg: mindenki cselekedjen legjobb belátása szerint
peace -
penene
őstag
válasz
De most mi értelme itt a veszekedésnek?
Szívem szerint örülök, hogy találtál egy olyan módszert, amivel 1 hónap alatt ilyen büszke eredményeket értél el, meg ilyen motivált vagy.Dunkel is ír dolgokat, amikben ő hisz. Ő is motivált a témában.
Szerintem mindkettő megfér egymás mellett.
És én spec mindkettőt meghallgatom. Aztán úgyis azt csinálom, amit én jónak látok, többnyire egy 3. verzió.Ez nem a Mónika show IDE!
-
zeg
őstag
válasz
Vandit. #40611 üzenetére
Legújabb agymenés két 60kilós papucsos gyökér:
''Scitec Pump is pezseg, ezért jobban felszívódik. Tehát ha a kreatint szódával fogyasztják akkor jobban hat.''
Másik lökött is megtalált és valami planktonlöttyre próbált rábeszélni felemlegeteve a tengeri élővilágot a globális felmelegedést meg a tenger sótartalmának változását. Amikor negyed óra után a zagyvaságaitól agyf@szt kaptam és azt találtam mondani neki hogy: ''Nem vagyok én bálna vazzeg hogy planktont zabáljak '', akkor jól megsértődött és otthagyott.
Harmadik idióta a mangalicazsírral hozakodott elő, hogy az milyen k_rva egészséges mert az őseink is azt ették és hogy sokáig éltek egészségesen, meg hogy ő minden nap két nagy kanállal eszik belőle, és hogy azóta ő mennyire egészséges. Cserébe a 'felvilágosításért' elmagyaráztam neki hogy a teszkókenyér nagyon egészséges mert gyorsan sütik, tehát az értékes összetevők nem sérülnek a hőkezelés során -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #40610 üzenetére
Ez a srác akitől idéztél ki? Ismered? Szerintem innen senki, annyi hogy leírta szerinte mi a tuti.
Te ismered azokat akiktől olvasol? Ha igen akkor gratulálok... de szerintem te csak bánit ismered... Ha ír pár dolgot egy olyan, aki 15-20 éve edz, és még látszik is rajta, és a körülményei TALÁN hasonlítanak az enyémhez abból a szempontból, hogy nem versenyre készül, nem szed különösebben tápkiegeket, és talán nem kokszol, akkor amit ír megszívlelem, jobban mint amit esetleg Jay Cutler ír, akinek a körülményei nemigen hasonlítanak az enyémekre.
Több év gyatra étkezés után egy hónapomba telt arra a szintre szálkásítanom, amit te az after képeiden mutatsz, szóval erre nem verném magam...
A tudományosan összeállítottt faszságokra annyit, hogy egy ideig tudományosan azt hitték hogy a föld egy lapos korong... Sőt a legtöbb tápkieg alá ilyen tudományos szöveg van írva, és sok is fogy belőlük, mégis kevés az esztétikus forma...
Amúgy diétázom tényleg, de a stílusod még tömegeléskor is vérlázító, de persze ez csak egy fórum, és az internet, és itt mindent szabad.
Azon nem tudom mit nevezel laposztásnak, hogy valaki leírja az igazságot, hogy nagyszabású naturál versenyek nincsenek, és amik vannak azokat is meglepik a kokszosok az ellenőrzés hiánya miatt. Mindenki tudja hogy ez a sport versenyszinten a kokszról (IS) szól, kérdezd csak meg báni mesteredet is!
-
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix #40608 üzenetére
marcus már megbocsáss de tegnap itt Te osztottad a lapokat a naturál téma kifejtésével. Senkinek a módszereiről nem volt szó, szimplán kifejtetted mi a naturálság nagy és büszke volta. Ez a srác akitől idéztél ki? Ismered? Szerintem innen senki, annyi hogy leírta szerinte mi a tuti. Nadekéremszépenalássan ne az mondja meg, hogy a naturál versenyzésnek nincs értelme, aki még életében nem versenyzett, fogalma nincs mi egy testépítő verseny. Ez olyan mintha én állítanám össze Coleman következő kúráját
Az olvasásról csak röviden, nehogy neked itt hosszan kelljen olvasni a sorokat:
És igenis oszthatom az észt 2 okból is:
1. ez az internet, amíg nincs ban, addig szabad világ
2. amit leírok annak nagy részéhez tudok neked hiteles kutatásokat, tanulmányokat hozni - persze el kell dönteni, hogy kinek hiszel, annak aki 20 éve edz de fogalma sincs mit csinál vagy egy tudományosan összeállított és bizonyított tanulmánynak
(ezért tud a Norbi évente 1-2 kg-t hozni míg a Lajos minden évben ugyanakkora súllyal áll színpadra)Diétázol, vagy mi ez a mimózalélek amúgy?
azokon a képek 1 éve készültek, 1,5 év edzésmúlt után, 70kg-osan. Egy hónap múlva majd teszek fel képet újra - meglátjuk mit sikerült 1 év alatt alkotni. Nálam legalább az after kép nem a kövér, hanem fordítva -
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #40608 üzenetére
Fú, én elméletben már nagyon kigyúrt vagyok, rengeteget olvastam a témából. De a gyakorlatban sosem sikerült kivitelezni, pedig anélkül nem fog menni, és az idő csak megy (sérülések, motiváció hiány).
Most épp kis motivációs gödör van magánéleti dolgok miatt, úgyhogy még mindig nem tudok robbantani (rá kéne már tenni azt a krva 1.25ös tárcsát a rúdra), de ami késik, nem múlik.
Tegnap kihagytam az edzést és hazamentem dögleni, meg agyalgatni csajokon.
Sok sok hiba.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Markgx10 #40607 üzenetére
Ha leülsz az internet elé, annyi információt kapsz ezzel a témával kapcsolatosan, hogy elveszel benne. Olvasni ma már mindenki tud, csak nem mindenkinek van kedve és ideje.
Ráadásul sok egymásnak ellentmondó információ is kering, és olyankor az embernek döntenie kell hogy melyikben hisz, vagy kipróbálja ezt is, azt is. Én elhszem hogy szépen tud a Dunkel olvasni, de nincs olyan edzésmúltja, nincs annyi saját tapasztalata, hogy így ossza az észt. Én is csak olvasgatok, saját tapasztalataim 3 év után is csekélyek, ugyanúgy mint az eredményeim, ezért nem ugatom le senki módszerét és eszközeit, főleg olyanokét nem akik így vagy úgy de sokkal többet értek el enne a sportnak a terén mint én.Tehát mégegyszer: nem tiszteletteljes nullához konvergáló alappal ilyen lekezelően bánni más eredményeivel és eszközeivel, főleg olyasvalakinek nem akit a Google simán helyettesít... ha már ez itt az oltogatós topic
A diétádban szerintem nem rontottál el semmit, pár nap szénhidrátos étkezés biztos visszahozná az erőszintedet...
-
Markgx10
őstag
válasz
marcus.fenix #40606 üzenetére
Dunkel kolléga esetében nem azt kell nézni, hogy 150kg-e (egyébként én találkoztam vele és élőben gyúrósabbnak néz ki, mint a régi képeken
), viszont az elméleti tudása bőven átlag feletti, gondolom rengeteget olvasott a témában, minden kérdésben, pro és kontra és 90%-ban hiszek neki.
Persze nem azt mondom, hogy te is tegyél így, de ha megfigyeled, nem mond hülyeségeket a srác
A stílus az persze más lapra tartozik
, de hát ez oltogatós topik
ON: Edzés terén egy kicsit tovább gyengültem, 130-ba már csak 3 tiszta ment(6,6,4,4,5,4,3), ferdepadon is csak 6-okat nyomtam a 105-be (itt azért 115-el viszonylag simán tudtam ugyanezt), viszont derékban most nem sikerült a további csökkenés maradt a -10cm, szóval a hten nem büszkélkedhetek, valamit elkúrtam
Remélem jövő hét már jobb lesz.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #40605 üzenetére
Nálam biztos kompetensebb... mert én a létra alatt állok.
Tudom persze, hogy neked nincsenek önbizalomproblémáid, de ha benézek még Shodan galériájába, és rápillantok a rommágyúrt testedre, és utána megnézem hogy az idézett srác hogy áll, akkor nem kérdés hogy kire hallgassakÉs igen, ha majd abbahagyom a diétát, akkor elképzelhető hogy utánanézek az étkezésének... és azt is hajlandó vagyok elhinni hogy ha valaki nem csak csirkerizst zabál, hanem rengeteg gyümölcsöt és zöldséget is, és olyan változatosan étkezik ahogy én anyagi helyzetem miatt nem tudok, annak nincs szüksége multivitamin tablettákra.
Na de minek írok én neked amikor te már tudod a tutit...
-
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix #40604 üzenetére
Kiaf@sz az a Jos TN???
Ha ő nálad kompetensebb, akkor te a létra melyik fokán is állsz? Pince?I do not recommend anybody to use additional vitamin or mineral supplements unless medical examinations clearly demonstrates a shortage (e.g. some people may have a shortage in iron).
Remélem rászoksz az edzés utáni protokolljára is:
As a simple and healthy replacement for the commercially available post-workout supplements, you can drink 300 ml of grape juice shortly after your workout, followed by a whey protein shake (50 g whey, 300 ml orange juice, 300 ml skimmed milk) 10 minutes later. -
marcus.fenix
aktív tag
Mivel kurvára nem lehet kimutatni (attól függően persze hogy az illető mit és mikor tolt), hogy az ember naturál vagy sem, így nem tartom valószínűnek, hogy a naturál versenyeken tiszta emberek indulnak, habár nem is tudom hogy van-e hivatalosan ilyen, hogy "naturál verseny"
Nálam kompetensebb emberke írása ebben a témában:
I don't think that there are any true natural bodybuilders taking part in any bodybuilding contests or natural bodybuilding contests these days, at least not in the contests at any significant level. The reason is very simple, they would be blown away from the stage by their doped fellow competitors. Yes, anabolic steroids and other drugs are that effective. Most so-called natural bodybuilders are using hormonal drugs such as anabolic steroids, growth hormone, insulin or prohormones during contest preparation, or have been doing so in the past to build their physique, especially the heavy weight competitors.
I think it is fair to state that since the 50's, when testosterone and anabolic steroids became available to athletes, competitive bodybuilders have been using them consistently, especially the professionals. Most of nowadays professional bodybuilders started using hormonal doping products already as a teenager, and sometimes even as early as the age of 15. I seriously doubt whether competitive bodybuilding would ever have come off the ground if this hormonal doping would not have been available.
So far, there exist no contests for true natural bodybuilders, mainly because of 2 reasons: it is impossible to test whether a bodybuilder is TRUE (life-time) natural, and true natural bodybuilders simply don't look impressive enough (not enough muscle mass and too much body fat compared to doped bodybuilders). And to be honest, I hope there will never be contests for true natural bodybuilders as there will always be cheaters showing up.
I believe that true natural bodybuilding is and should stay simply a healthy, sporty lifestyle. I approach it as a competition against myself, in which I try day after day to push my personal limits one step farther. I don't believe there is any honor or money to win by true natural bodybuilders in terms of competing or becoming an idol.
BÚ koxísiön
Ha valaki kezdő, és azt mondja hogy ő nem akar olyan nagy lenni vagy nem akar olyan izmos lenni, akkor mindíg a sport élversenyzőire gondol, nem pedig Fekete Lacira.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #40601 üzenetére
Rám gondolt!
Persze a pocakot leszámítva (mert az a csajoknak van, nekem igenis belem van)
de legalább behúzom
Coleman pont az egyik olyan testépítő, akinek kicsi a hasa...
Például Vörös Zoli is rendesen el van eresztve. De ezzel jár a 130+ súlycsoport...
Amúgy holnap reggel vizsga, én meg még most tolom a pufirizst
Még tojást is kell enni. Na csá.
-
harry
veterán
válasz
Csabee. #40585 üzenetére
Nem szokásunk kiegészítőt javasolni, míg a szilárd tápanyagokból álló étrended nem megfelelő. Egyszerűen nem igazán lenne értelme.
Amúgy meg tájékozódj - sokat. Itte link, alul lapozz: [link]
A kaja: fehérje, zsír, ch (szénhidrát). Igényektől függően kell tehát választani, hogy mi kell, csak fehérje, vagy tömegnövelő (amiben van ch is). Teszem azt reggel elég egy fehérje, mert eszel mellé zabpelyhet, de edzés után egy tömegnövelő a jó választás, mert ch-t is kell tölteni.
Én személy szerint tömegelésre a jumbót venném (bár tömegnövelőkkel már rég nem foglalkoztam, ezt is inkább hallomásból mondom), fehérjének meg valami gagyit (pl. powerprotein) meg egy komolyabbat (pl. scitec whey pro), aztán lehet keverni, hol egyiket, hol másikat, stb. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Csabee. #40588 üzenetére
"óó mér nem 6os bmw-t vettél egyből?"
azé mer hetestmaximus fingusz: szerintem hót nem a Colemanra gondút, hanem az ilyen beles kidobósztájl-ra vagy pl ahogy az "erősemberek" kinéznek. nagy bél, nagy minden
szal nem mindíg kell erre rámozdulnifőleg ha már Boxi nem tudta elhessegetni
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest