Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen ott
Majd készítek egy feszítős képet bár azt már félek belinkelni mert lesavaztok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
hali szakik
estére mit érdemesebb inni? glutamint,vagy bcaa-t?(alvás előttre értem) -
tarti19
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
egyelőre itthon aztán mint régen terembe
bár ott meg lenne személyi edző asszem aki felügyelné az edzéstervedet de
eddgi is a és b napoztam heti 2-2 alkalommal ezután si ez fog jönni mint egykoron
Igazából otthoni hasazás lenne a oldalazás(oldalemelés) kis súllyal szerinted? modnjuk úgyis kifogom próbálni már ma csak itt az ideje megint hozzászoktanom magam az edzésekhez... -
tarti19
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nah jó eddig okés

de én valami keményebbre gondoltam, mert nagyon ráakarok most hajtani a hasra...
ezeknek akár szuperszettben való nyomása vagy súlyzók bevonása esetleg egyéb általatok ismert fondorlat is megteszi
-
tarti19
senior tag
Sziasztok, most tavasszal megint jó állapotba kerültem sé már lassan tudok is edzeni , bár sajnos majd 1 évig járni sem tudtam és ez sokat lehúzott belőlem

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi a legjobb hasazási edzés?
Tehát oldalsó rész, alsó felső hasra mit tudtok ajánlani ami nagyon hatásos de azért kell is érte dolgozni... Oldalazás kis súlyokkal szerintetek bevállalható dolog? Meg valaki használ fogyasztó övet és ha igen akkor milyen tapasztalatai vannak róla?
Köszi előre is a válaszokat -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pedig, de.
Sajna most ennyire futja.
Így is erősödtem 40-45 kilót benne november óta.
Nem mindenki, olyan erős ,mint te.
-
Vandit.
addikt
Végre sikerült a 100-ba 2-öt nyomnom. Gondoltam megosztom ezt a remek hírt veletek is.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ez viszont teljesen igaz
(Először életedben
) -
Foglalt név
addikt
válasz
rauschie
üzenetére
A cm csak egy érték. Szerintem kevesen vannak, akik erre utaznak. Viszonyítási alapnak elmegy, de mindenkinek más számít. Van, akinek a forma kell, van akinek az erő. Mivel senki sem egyforma, ezért 2 38as kar sem egyforma. A felkar hossza, a tapadási helyek, az izomszerkezete teljesen más kinézetet és erőt rejthet, hiszen az izomtérfogata is jelentősen eltérhet, hiába egyezik a körméret. A lényeg, mint írták, hogy te magad elégedett vagy-e vele.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is az ütőerőben szoktam bízni, elfutni nem nagyon tudok
De én ezt már mondtam régebben is, hogy 60 killás egyén fedezékét simán átütöm, nem is gondolkozok rajta
A nagyobbakkal elő szokott fordulni hogy többet is kell ütnöm 
(Mondom ezt úgy, hogy már nem verekedtem vagy 2 éve, szerencsére
És akkor még nem voltam ekkora
) -
Zomb€€
őstag
Az jó ha 95kg-osan 47-es a lábam?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
válasz
rauschie
üzenetére
1. Egyáltalán nem vagy nyeszlett, sokan a magamfajta hízott disznók közül örülnének ennek.
2. Mindig befeszítve mérjük. (Én ma reggeli mérés szerint 105kg vagyok és 47-es a karom)
3. Az, hogy mennyire jó, ezt te magad érzed, ha neked jó, akkor jó, mások véleménye nem túl lényeges, főleg ezeké akik ide írnak

Snoop-y: Azért ne félj, ha egy kicsit lassabb vagy, de erősebb. Én tapasztaltam már vagy kétszer
, hogy jó az, ha nagy az ütőerő és ebben hidd el sokat számít az izomtömeg is. Én 91kg-ban bokszoltam anno és azt mondták, hogy a súlycsoportomhoz képest nagyot ütök. most, hogy gyúrok 3 éve tízszer akkorát, de való igaz, hogy lassultam. 
-
rauschie
senior tag
73kg és 38as kar (befeszitve) az jó?
(egy raklapnyi posttal ezelőtt úgyérzem leirtatok nyeszlett sz@rnak, ugyéreztem ezt beirom
) -
Snoop-y
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
A képen természetesen nem 40-es ott még kb 38 lehetett.
Az értékek pedig a megfeszített állapotra vonatkoznak és nem pedig mikor lógatom a kezem
A kettő között nálam elég nagy a különbség kb mintha egy teniszlabdát rányomnál a nyugalmi helyzetre
Ha laza állapotban kell mérni akkor még fejlődnöm kell 
-
Snoop-y
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én ezt szoktam szürcsölni reggel 1-et( napi 4-el életben lehet maradni az orvosok szerint
) [protein ücsi] [összetevők] -
vedini
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
és mi a maradék 86gr a 100-ból?
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kösz szépen, akkor mostmár tudom hogy a perverz arcú nagymamis vödröt keressem...

A 8 gramm fehérje nem valami acélos, de ha finom meg olcsó akkor megteszi. Mennyi is volt?
-
Zomb€€
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az első képen te hasalsz a túrón? (
) -
vedini
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
pontosan
Snoop-y :ezek az izometrikus gyakorlatok nagyon frankók, hasra is még lehet variálni, utolsó bbtv-be is talán benne van, amikor az oldalhasfalat feszítve, az egyik kezed van lent
aztán karra, a különböző kitartások, akár súllyal is, bőven elég az ilyen 1-2kg-os súlyzó
lábra meg a lovaglóülés ameddig bírod, legjobb ha kombinálod ezt karral, időt spórolsz
-
Snoop-y
veterán
-
vedini
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
ebbe a texas instrument-es baseball sapekba is te vagy?
szerintem 1-2 kilót még felszedhetsz, ha bírod szusszal
ilyen magassághoz, kell egy bikás comb is, hogy jól meg tudd rúgni az a mae,mawashi -gerit
a nyújtás hatványozottan fontos, továbbá a hasfal erősítés, ne csak szokványosan hasazz, meg üttesd a hasad, hanem uhh most hirtelen nem ugrik be a szó, hanem statikus feszítéssel is készísd ki, pl fekvőtámaszban lent vannak a könyökeid, és úgy tartod magad jópár percig
-
vedini
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
van egy autóm, megy 130-cal, jóje?

mit bunyózol, azért lehet találni olyan gyakorlatokat, amelyek kifejezetten szükségesek a "bunyóhoz", ütéserő növelés, hasfal keményítés stb. stb.
én 5 évig karatéztam, jól jött a kondi, igaz amit felépítettem egy gyúrás alkalmával, az le is jött a 2 órás kemény aerob eddzésen
-
Snoop-y
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
73 kg vagyok 40-es karral az jóje?

Tömegelni nem akarok max 80kg ami lehetek vagy annyi se. Gyurmázás az nálam szükséges rossz a bunyó mellett... -
vedini
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
hehe
egyszer bunny-n én is felbuzdultam, utálom a rizst, így megfőztem, leturmixoltam, adtam hozzá 1 kanál epres fehérjét, és hát a végeredmény szörnyű lett
folyamatosan visszaöklendeztem mikor ittam, aztán eldöntöttem, hogy soha többet nem turmixolok rizst
-
Quan-Chi
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Uzsidoboz, nagyon kira az új képed

-
Bibby
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szerintem igen csekély esélye van hogy BÁRKI ilyen hülyeségre vetemedjen. De szép tőled hogy próbálod megelőzni a bajt...

-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kedves uram,
Ön feltehetően eltévedt, ami a kevés fórumon töltött idő, esetleg a kereső hiányos használatának köszönhető. Kérem fogadja tanácsunkat és fáradjon át a kozmetika topikba. Megértését ezúton is köszönjük.
Viszlát!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Látszik a fejeden

-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére

most mondjam, hogy jobban tetted volna ha be sem jelentkleztél volna?
de köszi, hogy megosztottad velünk -
Vandit.
addikt
válasz
nadam69
üzenetére
Ez szerintem alapjaiban hülyeség. Kalóriadeficit kell és az lényegtelen, hogy attól van, hogy kevesebbet eszel v. attól, hogy többet égetsz el a végeredmény ugyanaz.
A folyamatosságról meg annyit, hogy 60 perc folyamatos köredzés az nagyon is jól fenttartja a pulzust.
Az más kérdés, hogy ez nem kimondottan testépítőknek való edzés. -
Foglalt név
addikt
FIGYELEM!!!
Animal pak-ot ne rakjatok turmixgépbe, mert
1. nem bírja bedarálni rendesen a gép
2. éppen ezért kiba éles darabokra esik szét
3. undorító íze is lesz
4. marha hosszú nyelv kell, hogy rendesen ki tudd nyalniBár lehet, hogy csak vlmelyik összetevő rontotta el a dolgot, banán, tej, répa, tojás, narancslé, fehérje volt még benne

-
nadam69
csendes tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Hát megemeli az tuti,egy sima súlyzós edzés is,csak nem annyira folyamatosan szerintem,mint egy akármilyen kardiógép.De lényegtelen,ha neked ez jön be... De abban sztem egyetérthetünk h kb semelyik gyakorlat,meg edzésmódszer,meg gép nem éget zsírt,csak diéta segítségével lehet.Ezt nm én mondom,versenyzők.

-
nadam69
csendes tag
Amúgy van valaki,aki megy a Scitec tesztre?Ti is leeresztettetek?

-
nadam69
csendes tag
Szia!Neked 3nap alatt elfogynak a testrészek?Lássunk csak egy "alapedzéstervet": 1mell,2hát,3bicepsz-tricepsz,4váll-csuklya,5láb És ugye ezek mellé mondjuk has,amit nyugodtan minden nap edzél!Ha kombinálod őket az is jó,csak valahogy jöjjön ki a heti 4edzés,több nem kell,minden edzésen min. 4-5gyakorlat.Üdv!
-
Markgx10
őstag
válasz
Rivaul
üzenetére
Príma! Két hét múlva én mindenképp a 150-et szeretném megörökíteni valami kis videóban, no nem azért, tudom, hogy ez lószar, de amikor lementem edzeni és 35-be nyomtam 8-at, kevesebb mint 3 éve, akkor azt mondtam, hogy ha a végcél a 150. Most már látom, hogy nem ez a végcél
, de ezt elteszem emléknek, majd valami havert megkérek, hogy a telójával vegye fel.Köszi mindenkinek, reméljük minden rendben lesz!

-
Möhe
addikt
Ha kardiózom akkor mi az optimális pulzusszám amit tartanom kell?
Mostanság csak futok(3perc gyors gyaloglás+13perc futás+6perc levező gyors gyaloglás),és bicajozom(18perc),az ellipszis lépegetős+kézlóbálós gépre nem engednek fel mert már amúgy is kattog,és féltik a 96kilómtól.
-
LOTR
addikt
Boxi főpatesznek üzenem (direkt nem a válaszra böktem) mivel nem tudtál válaszolni múltkor, ezért küldök egy privit, hogy vinne el a járat tajgetoszra
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
UK nem éppen bícshely nyaralóknak, szóval megnyugodtam én is.
Túl sok itt a besúgó patkány az ilyen jellegű témákhoz...
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Közöd
Azért ennyire ne barátkozzunk már kérem...
Ki hitte volna, hogy itt bárkinek is hiányoznék

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
egyertelmu hogy szarnyaspatkanynak
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nyugodtan hűtheted.
óklibandus ne reménykedj...
Bibby már megint okos vagy, viszlát.
-
Rivaul
addikt
Még mindíg itt szívják egymás vérét uraim?
Csináltam egy vidit s gondoltam bedobom ide témának had legyen mit rommácikiznetek ne mindíg csak egymás csöpp kis lelkivilágát egyétek
[link]Nah halljam a bántó kritikákat
Amúgy csak azért mert ilyen videós felsorolást még nem találtam a neten 
-
bandus
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
remélem angliában nem juthatnak külföldiek internethez..

-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hmm...jó tudni, egyébként a szomszéd kutyát se érdekli, de azért kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de lehet van az 35 ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kemeny lesz

(Először életedben

)
Ha laza állapotban kell mérni akkor még fejlődnöm kell

Ez a család téged már kivetett magából