Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
penene #16755 üzenetére
Köszi meg mindenkinek aki írt, holnap lesznek akkor képek.
Hasazni szoktam, (1x50 hasprés esténként) meg vanegy olyan gyakorlat ami megnemmondom mi de ugynézki hogy lefekszel, sarkadat elemeled földtől 5 cmre nyújtott lábbal, aztán úgymaradsz amig be nem sz@rsz
(3x1 percet szoktam/azt hallottam, hogy a statikus izomfejlesztés szálkásít/) Egyenesen ülés suliban 45 percre már megy, elsősorban pszichológiai alapon utálom(heheh ezis cifra de azért csak tessék elolvasni
) szval 192 cm vagyok és ha kihúzom magam a tanár engem szúr ki elsőnek...tapasztalat, egyszerüen utálok ellátni az emberek fölött.
FleSs: vannekem minden lordózisom állitólag, tesitanárom mutatott pár gyakorlatot, elvileg félév alatt megszüntethető, dolgozom rajta és köszke!
-
rauschie
senior tag
válasz
penene #16339 üzenetére
Néha úgyérzem elég nyomorék tartásom van.
Ha megnézem vkinek hátulról a derekát akkor ott a háta kb lapos, mmint inkább hasonlít egy lapfelülethez, mint 1 hengerpalásthoz. Namost nekem inkább hasonlit hengerpalásthoz, asszem. Igazából nemtudom mennyi értelme van ezeknek amiket leirok ha nem érthető majd vmikor megpróbálom képekkel demonstrálni. Kéne vmennyit gyúrnom (alsó)hátra meg oldalhasra is de utálom a gépeket, itthon meg nincs vmi komoly sportfelszerelés, egykezes súlyzón mondjuk nemis lennék hajlandó túllépni. (ezt kezdtem el csinálni, meg a hiperhajlitás oldalforditással c. gyakorlatot.)
-
rauschie
senior tag
Az embernek hátul, oldalt, lejjebbfele (a széleshát alatt, kb ott ahol a veséje van) milyen izma van? És hogy lehet fejleszteni??
-
rauschie
senior tag
73kg és 38as kar (befeszitve) az jó?
(egy raklapnyi posttal ezelőtt úgyérzem leirtatok nyeszlett sz@rnak, ugyéreztem ezt beirom
)
-
rauschie
senior tag
válasz
Lavves #12387 üzenetére
Testzsírt hol lehet mérni? van ideális érték stb? google?
mod: a súlyomat kéretik nem testépítőkhöz viszonyítani, nem áll szándékomban gyúri, illetve magát a gyúrást legfeljebb 'kiegészités' szinten csinálom. Nem angyon szeretnék több lenni mint 80 kg, nem tudom pontosan milyen ütemben lehet fejlődni nyilván millió+1 dologtól függ, de van egy olyan érzésem hogy 7kg tisztán izomban összeszedni nem kéthetes meló.
mod2: Nem szeretnék a szó klasszikus értelmében 'kigyúrt' lenni. Inkább kicsit atletikusabb alkatra hajtanék.
-
rauschie
senior tag
Sajnos a tömegnövelés fogalma számomra nem egészen tiszta...őőő akarom mondani kb semennyire. Tömegnövelők.....kb ennyit hallottam róla aztán naaagy naaagy fekete lyuk...
bandus: kösszi..
-
rauschie
senior tag
Lehet (valúszínü) hogy láma kérdés lesz. Van nekem egy olyan jellegü problémám, hogy van egy kis pocakom, gyakorlatilag csak köldök alatt és sztemsem vészes, de idegesít. Ettől nagy általánosságban hogy lehet megszabadulni? Persze, nyilván konkrétumok kellenének stb... ha csak vmi link lenne azt is megköszönném, vagy hálás lenék ha aránylag kulturáltan küldenétek el a pics@ba
.
A teljes kép az úgy néz ki hogy tavalyelőtt decembertől idén év elejéig 104kgról lefogytem 73ra, emellé vagyok 192 centi./étkezéseket nap elejére tettem inkább, délben és azután fokozatosan egyre kevesebb kaja, dél után semmi ch, többnyire du. 4 után nemvolt semmi kaja sem/ Volt napi másfél óra séta meg rövidebb(~10perces) erősitések, naponta 4-5x (fekvőtámaszok, húzódzkodás, lábemelések, felülés, hasprés).
Mostanra a sétát elhagytam, egyszerüen nincs lelkierőm napi másfél órát gyakorlatilag semmitse csinálni. Hetente kétszer járok falat mászni sacc 3órákat, meg hétvégente van negyed h kocogás aztán slussz. Rövid kis mókázások megvannak mindennap /30 fekvőtámasz, 10 felhúzás bicepszből változóan széles fogásban, este 50-100 felülés/lábemelés, a súlyoktól valamiért idegenkedem.
Alapvetően úgyérzem a futást, sétát, egészben a mozgás mennyiségét kéne növelni, nemtudom pontosan megfogalmazni, ti tudtok valamit mondani vagy ez jóval összetettebb?
Aktív témák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest