Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #12698 üzenetére
Kialakulóban a zsírmelled?
Jól haladsz
-
L|zsidoboz
őstag
F****n' crazy English rats...
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #12695 üzenetére
My lőcs does nem fit in the számítógép
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #12693 üzenetére
Shut da fuck up and fix my personal computer
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #12691 üzenetére
Cukrosbácsi
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12691 üzenetére
Köszike
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12689 üzenetére
Jajúristennebáncsá
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #12686 üzenetére
Értem
Mondjuk én Integra "lenyom 100 fekvőt" elképzeléséra írtam
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12686 üzenetére
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #12680 üzenetére
Nyet
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #12677 üzenetére
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12677 üzenetére
Pláne ha benne ficeg egy kis tesztoszteron meg egyéb más nyalánkság
Odaadják egy kisjánynak oszt hopp
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #12675 üzenetére
jaja én is, meg jót is tesz a szervezetnek a rendszeres csapolás
-
L|zsidoboz
őstag
Én rendszeres véradó vagyok, véradás napján nem ajánlom senkinek az edzést.
Vérvétel az semmi, azután nyugodtan lehet. -
vedini
őstag
a vérvételről már mehetsz is kondizni, nem fog szétrobbanni az ered
de a mi dúrva, tavaly voltam véradáson, leszedték a vért, majd beájultam, aztán otthon olvastam, hogy egy héten belül visszaáll a vér mennyisége, viszont a vörösvértest szám az nagyon sok idő múlva áll vissza, most nem tudom pontosa, de 2 vagy 3 hónap
-
nostrum
tag
(#12638) nostrum <<< valaki????
-
P00By
nagyúr
Ha délelött vérvételre kell mennem, akkor a délelött folyamán lehet edzésre menni?
-
Boxer001
veterán
Épül a kisbuldózer gyárekek.
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12652 üzenetére
A lócsöcst. Nem tudod olyan finomra darálni. A lisztet különben is már örléssel nyerik. A darálás nagyobb méretű szemcséket csinál.
Amúgy amit mondtál kb. két hónapja, hogy elhozod a méréses füzetedet otthonról, azt ugye már rég el is felejtetted?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #12650 üzenetére
Jó, de ha a zabpehlyet ledarálod olyan kicsire, hogy shakerbe is tudd használni, akkor szinte ugyanott vagy, mint a liszttel.
Mondjuk az ilyen GI dolgokhoz totál nem értek, csak laikusként mondom.Akkor megnyugodtam, hogy a pro360-nál nem az ízesítés miatt szenvedtünk.
Amúgy amit mondtál kb. két hónapja, hogy elhozod a méréses füzetedet otthonról, azt ugye már rég el is felejtetted?
-
harry
veterán
Értem, kösz a tippeket mindkettőtöknek, akkor majd megnézek egy PT fehérjét, és szerzek még zabhelyhet.
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #12649 üzenetére
Zabliszttel nem tudom mi a baja, ezt majd ő elmondja
Én úgy tudom - lehet rosszul - h minél finomabb a szemcsemérete akármelyik növényből készült cuccnak, annál nagyon lesz a GI értéke. Most h ez igaz -e vagy se, nem tudom biztosan, de van benne valami. A darált szemcseméret megfelelő.
Herri:
Nekem is volt szerencsém Pro360hoz. Alá tudom támasztani amit Fruzsi írt. Nekem csokis volt, de...
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #12641 üzenetére
A tömegemhez képest elvileg nem lenne sok (98kg, szóval tömegelés alatt lett volna ~450g körül), csak igazából az a baj, amit írtam is, hogy mivel az elmúlt majdnem egy hónap nem volt rendes étrendem, ezért nem tudok "honnan" indulni, de akkor lehet kezdésnek 350 lesz egy hosszabb ideig, és mellé rendbe rakom az étrendemet, indításnak szerintem jó lesz, aztán pár hát múlva meglátjuk.
Tömegnövelő - rendben, hasonlóra gondoltam én is, akkor ez lesz.
Amino, zsírégetők, egyéb cuccok - ezt még átgondolom, eleinte szerintem nem lesz, max bcaa, aztán majd kitalálom.Doboz: olvasgattam a véleményeket, hát az ízéről nem sok jót írnak, de gondolom csak nem ihatatlan, egy kisebb adaggal lehetne próbálkozni, de akkor inkább megnézem a powertrack-et.
Bubee szerint pedig nem jó a zabliszt, épp ezért kérdeztem -
Bibby
addikt
válasz
Foglalt név #12644 üzenetére
Szerintem elkészítve gondolta, mert amúgy mindenki szobahőmérskleten tárolja... (csak nincs olyan aki hűtőbe teszi a nagy vödröt
)
ON-ban van enzim?
-
Bubee82
őstag
Megkérnék egy embert aki olyan fehérjét használ jelen pillanatban, ami nem tartalmaz enzimet, h rakja ki 3 napra szobahőmérsékletre és mindennap kóstoljon bele.
Godpapa már teszteli az Elite Whey-t ami hozzáadott enzimmátrixot tartalmaz. Össze kéne hasonlítani valamivel, ami nem tartalmaz semmit.
Kösz!
Godpapa majd beírja a tapasztalatait
-
D4rkm4n
őstag
válasz
BÁ Nutrition #12602 üzenetére
Már majdnem ilyen erős vagy!
-
Bubee82
őstag
400 gramm sztem elég sok. Mindent attól függ h mennyivel tömegeltél eddig. De először próbáld meg h nem csökkentesz rajta, csupán teljesen tisztára veszed az étrendet. Aztán ha nem fogysz akkor leveszel belőle. Ezt neked kell majd kitapasztalnod. Teljesen egyénfüggő h ki mennyit vesz el, meddig megy le, mennyiről indul stb. Én pl már tudom h mi az amit a következő diétában máshogy csinálok, vagyis h kapásból alacsonyabbról indítok.
A tömegnövelőd fehérje-ch aránya sztem jó. De csak zabpehely legyen benne szénhidrátnak, semmi más. Zabliszt ne legyen. Zabpehely darálva okés.
Én folyékony aminosav + glutamin keverékét használtam: 15 gramm + 20 gramm. Ez egy elég költségkímélő megoldás.
Más:
Megkaptam pénteken a Mass-Tech-et, így írnék róla pár sort, mivel most össze tudom hasonlítani a Dymatize - Hi protein tömegnövelőjével (szigorúan érzékszervi tulajdonságok). Eléggé meglepődtem miután elkészítettem egy majdnem teljes adagot. Az ch összetételben szerepel 3-féle komplex forrás. Ugye ez a termék lórúgásnyi adag ch-t tartalmaz, amit én nem igazán preferálok. Kicsit túlzásnak tartom, főleg a fehérjetartalomhoz viszonyított arányát nézve (40-150). Ebből a szempontból nem a legjobb. Hatalmas adag (~230 gramm), aminek legnagyobb része ch. De ami ebben pozitív h nem csak maltoból áll! És valóban így van. A Dymatize 80 gramm ch-jából 80 gramm malto ami érezhető egyértelműen. A shake abszolút nem sűrű, és teljes adag elfogyasztása esetén eléggé leterheli a gyomrot. Ez az adag sztem már mindenkinél érezhető lenne, még annál is aki nem érzékeny mondjuk 50 gramm szőlőcukorra. Ellenben a Mass-Tech-ben benne van a komplex ch, vagyis a keményítő. A shake nagyon sűrű, olyan takonyszerű. Ha a leírásnak megfelelő vízzel készíteném akkor kb kanalazni lehetne. Lehet benne látni a megduzzadt keményítő szemcséket (legalábbis én annak veszem). Egy teljes adag igen laktató - nem, nem terhelő -, ellenben a Dymatize-éval, ami enyhe rosszullétet is okozhat teljes adag esetén.
Mass-Tech-ből vaníliásat kaptam, ami nálam a "Kihagynám" kategória. De ettől függetlenül iható és nem túl édes. A Dymatizeból csokis van éppen és "Elmegy" kategória. Ittam már finomabb csoki ízűt is.
Ár-érték arányban én a Dymatize mellett tenném le a voksom. 4,5 kilós kiszerelésben közel 30 adag van, ami nagyon gazdag beltartalmilag. Az arányok is jók (60-80). Lehet vele trükközni, megfelezve az adagokat igen sokáig el lehet lenni vele. És az ára is figyelemreméltó. A Mass-Tech ezzel szemben nem a legjobb. Akinek van rá pénze vegye meg. Nekem ha lenne, akkor ezt a tömegnövelőt reggeli étkezésnek tudnám használni. Igen gazdaságtalan termék, hiszen 10 adag van egy dobozban. Tény h lórúgásnyi adag ami a ch-t illeti, de az arányok rosszak. Ami pozitívum, az a ch komponens, vagyis h az komplex részt is tartalmaz.
Na, ennyi. Remélem tudtam "segíteni".
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #12636 üzenetére
Bízom azért még benne, hogy a mai leeresztés csak a tegnapi buli utóhatása(pihenni meg kajálni sem tudtam azóta rendesen), ha nem, akkor lehet, hogy tényleg szíven szúrom magam. Persze, hogy a kedvedben járja, szigorúan oldalról, hogy meglegyen az elválás
Ha jobb esetben legalább 2 hét felpakolni egy centit és egy nap alatt maradandóan lemegy, akkor rohadjon meg az egész teremtés, ahogy van
-
L|zsidoboz
őstag
-
nostrum
tag
Sziasztok!
Ma ne súlyzózzatok, mert Vasárnap van...
A jó Isten is megpihent ezen a napon, oszt mégis milyen karja van hidegen...Na a hülyeség mellett kérdésem is van:
Használ e valaki valamilyen természetes tesztoszteronszint-növelő cuccot? (Hyperdrol, Testabolic, T-Bomb stb.)A kérdés onnan ered, hogy én odáig jutottam, hogy a gyenge tesztoszteron-tükröm miatt fejlődhetek lassan, amit kompenzálni kellene.
(Mielőtt valaki rákérdezene:
-edzek rendesen
-pihenek rendesen
-és táplálkozom rendesen (sok csirkemell, rizs és krumpli, mellette Creatine, HMB, BCAA, fehérjeturmix, Glutamin)
ennek ellenére a fejlődésem konvergál a nullához...)Mivel sosem voltam egy nagyfaszú, szőrösmellű zsákos-frodó, ráadásulvolt pár éve valami ér-tágulatom is, ami miatt belevágtak a mogyis-zacsimba, kezdem azt gondolni, hogy egyszerűen a tesztoszteronszintem béka-segge alatti voltának köszönhetem a "fantasztikus" eredményeimet.
De szteroidokhoz nem nyúlok soha.
Tehát ha valaki használt ilyen cuccot, akkor írja le a tapasztalatait, vagy hogy melyik terméknek van a legjobb (ár/érték) mutatója, mert nagyon meg kell gondolnom, hova teszem a pénzem. Lassan a teljes fizum csirkemellre és tápkiegre megy el. Lassan kirúg a barátnőm is emiatt.
Már volt olyan is aki azt mondta, hogy ez az egész nem nekem való, és hagyjam... de ennyi év után nem akarom feladni...
-
harry
veterán
Lehet nemsokára belekezdek egy diétába, de van pár kérdésem. Az a baj, hogy az elmúlt hetekben nem igazán kajáltam pontosan, pár étkezés kimaradt, vagy csak szendvicseket ettem, stb, tehát a szükséges ch/fehérje nem igazán volt meg. Diétánál ugye a fokozatosság lenne a lényeg, de így nem tudom, hogy honnan indítsak. Jelenleg 98kg vagyok. Kezdjek 400g ch-val, és ebből vegyek el heti 50g-ot? Csak mert még ez is több lenne, mint amennyit mostanában ettem, de ha fokozatosan csökkentem, akkor végülis jó lehet...
A másik kérdésem a kiegészítőkkel kapcsolatos. A régi tömegnövelő kezd elfogyni, szóval keverek egy másikat, ebben 35g tejsavó lenne és 45g ch. Ezek az arányok megfelelőek, vagy nem kell ennyi ch? A szénhidrát részét valamilyen zabpehelyből keverném, régebben láttam ezt: [link], nem tudom mennyire jó - vagy legyen inkább ledarált MorningSun?
Napközbeni fogyastásra is keresek valamilyen fehérjét, de mivel ebből többet is innék, és nincs kitüntetett szerepe (mint pl az edzés utáninak) ezért gondolom valami olcsóbb is megfelelne... Szóval erre a célra ez mennyire lenne jó? [link] Mondjuk az 5g cukor miatt lehet, hogy nem. Egyéb alternatíva?
Még egy kieg talán BCAA, edzések alatt (glutamint még nem tudom... mennyire szükséges/elhagyható? Csak mivel majdnem kétszer annyi, mint a bcaa). -
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #12635 üzenetére
Remélem elválik majd a melled a bordáidtól is
Na jóvan, vicceltem, az ilyen fokú szeparáció talán már felesleges
-
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #12632 üzenetére
ilyenkor gondolkozok el hogy ez az egész egy nagy rakás fos. Hónapokig építgeti magát az ember,kínkeservesen felszed pár cm-t erre jön egy vírus és a seggeden kimegy minden
Hol az igazság?
-
Zomb€€
őstag
Diétámba besegített egy pár napos lázas,seggenhugyozásos vírus,köszönet neki. Így legalább már nem kell attól tartanom hogy izmot vesztek,mert megtörtént
-
vedini
őstag
válasz
Foglalt név #12628 üzenetére
várjuk a képet
gondolom nem szakadtál össze
egyébként milyen glutamint próbáltál? g-bomb? -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #11382 üzenetére
B7 odabasz
Derék 82 -
fLeSs
nagyúr
Akit érdekel kb. 2,27 kg-nyi rocky roados optimum fehérje, az szóljon.
Illetve megvan még a majdnem teli doboz scitec anabolic whey is.
Az árban megegyezünk. -
Boxer001
veterán
Szeretettel:
Boxer001
-
Möhe
addikt
Ez a diéta teljesen kiveszi minden energiámat.Edzés végére és utánna már használhatatnal vagyok,de mintha feledékenyebb is lennék,pláne meló közben.
Van erre korrekció? A közönség segítségét kérem
.
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #12604 üzenetére
szerintem az összes has gyakorlat unalmas
ha szar a genetikád, akkor csinálhatod 2x olyan keményen, akkor is marha lassan fog fejlődni, ha meg jó, akkor 0 hasazással is jó hasad lesz - de valószínű ezzel nem mondtam újat
nekem sajnos a hasazásba fektetett energiám nem egyenesen arányos az elért eredményeimmel, ezért már csak akkor hasazok ha kedvem vagy időm van rá -
Snoop-y
veterán
válasz
L|zsidoboz #12614 üzenetére
Türelmetlen vagy 40 perc után ráesik a súlyzó...
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #12614 üzenetére
-
Boxer001
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #12611 üzenetére
Olyan itt nincs
Csak gyenge kar van
Meg énekkar
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #12610 üzenetére
Akkor hova lesz az erőkar?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #12609 üzenetére
Mellkasra rakd, te okos
Mondjuk én nem pofázom inkább, nem is hasazok sose
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #12608 üzenetére
Mint írtam is, azt nem mondom, hogy nem jó, sőt.
Hasizom kerékkel elötte pl. mindig beszakadtam 2 hét után viszont "simán" tudtam azzal is játszaniEttől független még mindig tartom hogy unalmas és egy idő után nehéz emelni, mert kényelmetlen tartani a súlyt. Bár lehet, hogy nem mindenki tarkóhoz tartja
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #12604 üzenetére
Pedig ez az egyik legjobb hasizom erősítő gyaki
-
Boxer001
veterán
-
tarti19
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #12599 üzenetére
az biztos, az már túl kemény
sebaj összehozok valamit amíg be nem lendülök^^
addig is köszi a tippeket -
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition #12599 üzenetére
Azt én eluntam egy idő után. 15ös tárcsától felfelé már kényelmetlen tartani, mert nagy és 2. alkalommal semmi újat nem nyújt. 5-6x25öket csináltam vele és nem mondom, hogy nem volt értelme, de qrva unalmas
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #12602 üzenetére
Szép darab vagy
Ekkora én sosenem leszek
-
Snoop-y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #12600 üzenetére
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Vadiúj SSD-k!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest