- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
a kis mazda alá akartam tenni a régi opel 185/65r15-ös téli gumikat, tavaly még jó volt. Nem emlékeztem h lett e ültetve az autón, talán 5mm-t, és pont nem fér el a kerékjáratban a virsli gumi.
Melyik legolcsóbb gumit ajánlanátok a néha kerülök vele pár percet h felmelegedjen célra?Árukereső és legolcsóbb gumi? Használt gumit nem nagyon találtam ebben a méretben FB-on sem, vagy kb annyiért mintha a legolcsóbb újat venném. 40K körül...
Mindenképp 195/50r15 méret kellene.
Kormoran 195/50R15 SNOW 82H téligumi
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged