Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz tboldi #47217 üzenetére
205/45 ZR16
#47218 DEJVID
Nem lett volna gond az átmérő, de jobban meg volt ültetve...
Egyébként a lökhárítón keresztül kapja a légszűrő a levegőt a ködlámpa helyéről. Megy fel a cső a motortérbe, és ez a cső picit befelé nyomja a dobbetétet a gumi felé. De így már jó, hogy emeltem rajta.
Egyébként a 8-as felnire felmenne a 215-ös gumi is, de az már nem biztos h elférne.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz z0d1@Ku$ #46481 üzenetére
Üdv,
Bujakiguminál rendeltem március elején Hankook K125-ös gumit 205/50r15 méretben.
1 hete felhívtam őket h na most akkor mi lesz. A Hankook nem tájékoztatta őket, hogy a rendelések törölve...
Április végén kezdenek gyártani...
Van tippetek, hogy hol lenne eseteg ilyen vagy K120 raktáron?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
a Hondánál most a 16-os alufelnit:
NEXEN WINGUARD SNOW G WH2 215/55R16 93 H-val 272000-ért kínálják.
Goodyear UG PERF.G1-gyel 331500-ért.
honda ajánlatGondolkodtam vennék egy MOMO felnit, de ahhoz kéne csavar is. + ha jól látom akk 14000/db a nyomásérzékelő. Ez db ár lehet egyébként vagy 4db? Nekem ez még új téma.
Szóval vennék ilyen felnit (161548-ra jött ki 4x14000-es nyomásérzékelővel) + a korábban megbeszélt W320 WINTER ICEPT EVO2-t.
Akkor sem jövök ki sokkal jobban. Szinte ugyan az mint a Honda ajánlat, talán jobb gumikkal.
Ha vállalható minőség (egyáltalán nem száguldozás a cél télen) a Nexen, akkor azt hiszem inkább azt választom. Sokaknak nem tetszik a gyári Honda felni, nekem igen.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz rbalint88 #34177 üzenetére
Mx5-re olyat vettem télire, de mint írtam az nem sokat megy. Ennek ellenére sztem simán jó.
(#34178) Qru : Köszönöm h rávilágítottál a lényegre. Eddig meg sem fordult a fejemben a dolog.
illetve a biztosító baleset esetén csak részben téríti a károd Itt a lényeg. Bár Cascos az autó, de igazad van!
Most már tisztábban látom a dolgot!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Civic gyári téli kerék mérete: 7x16
Gumiméret: 215/55R16Ehhez képest 6,5 a Dezent felni. És igazad van, 6,5-re elég lenne a 205/55r16 gumi is.
krisalp-hp3 17 800 Ft[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
Civic-re keresek már most télire gumit.
Méret: 215/55R16
Kiszemelt példányok:
Bridgestone Blizzak LM005 H
HANKOOK W320 WINTER ICEPT EVO2 XL
KLEBER KRISALP HP3 XLÁrban nagyjából azonosak. Kb egy kategória talán a 3 abroncs. Szabad venni ezeket?
(LM005 már van itthon MX5-re de az télen nem sokat megy)
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Kacérkodom a gondolattal, hogy a 8" széles felnikre idén már nem teszem vissza a 195/50r15 (robbantott) AD08-at, hanem vennék rá valami minőségi jól tapadó utcai 205/50r15-öt.
Meg vagyok lőve, mert dec. 10-én néztem a Nankang - NS-2R-t. Akkor még csak 27350Ft/db áron volt, most meg közel 40K. Durva a különbség, tavaly nyáron sem volt drágább mint 30K, így a mostani árat sokallom. Még az AD08 sincs ennyi, azok is csak 30-33 között vannak.
Hűvösebb időben ezek a gumik már nem voltak olyan jók, és kb már az átlag utcai gumit is jobbnak éreztem másik autóban.Február végéig van időm megálmodni, hogy legyen e gumi csere. Vagy koptassam el a fenébe a 195-ösöket?
Ha csere akkor milyen utcai 205/50r15-öt választanátok?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Motion_Blur #30329 üzenetére
Sajnos ez mar szinte politika.
Adj nekik tobb penzt, sztem a kotelezoket mindenki megcsinalna.
Attol h van vkinek sutoja meg nem szamit vagyonos embernek. Ergo nem is biztos h mindig tudja szervizelni.
Ki tudja...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz shteer #30246 üzenetére
vigyáztak a felújított felnikre
Arra meg lehet valahogy normálisan kérni az embert, vagy sértésnek veszi? Sajnos ahová most viszem a lemez felniket (amiket nem sajnálok) ott kb sportot űznek a gumicsere idő/kp arányból. Alu felnit nem is mernék itt csináltatni. (Győrtől 30km-re).
-
boogie84
veterán
válasz kenguru99 #29617 üzenetére
Én is így gondolom, és csakkor csak 14e a különbség és jóval jobb a hankook.
(#29618) Kornel: 205/45r16 a gyári 6,5J széles felnin, ehhez képest most 8J széles a felnim és 195/50r15-ös gumi van rajta. Egyébként teljesen gyári volt tavaly arra a pár kilométerre.
-
boogie84
veterán
válasz Kornel #29615 üzenetére
Komolyan, ugyanis befér.
De tavaly óta minimálisat de ültetve lett...
Tristar gumikat díjmentesen kihozzák Itt most az ár minimalizálása a cél. Ennek ellenére is inkább a Laufenn?
Vagy ha már ez picivel komolyabbat, de ezt is díjmentesen hozzák ki:
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
a kis mazda alá akartam tenni a régi opel 185/65r15-ös téli gumikat, tavaly még jó volt. Nem emlékeztem h lett e ültetve az autón, talán 5mm-t, és pont nem fér el a kerékjáratban a virsli gumi.
Melyik legolcsóbb gumit ajánlanátok a néha kerülök vele pár percet h felmelegedjen célra?Árukereső és legolcsóbb gumi? Használt gumit nem nagyon találtam ebben a méretben FB-on sem, vagy kb annyiért mintha a legolcsóbb újat venném. 40K körül...
Mindenképp 195/50r15 méret kellene.
Kormoran 195/50R15 SNOW 82H téligumi
Előre is köszi a segítséget!
-
boogie84
veterán
Nem tudom volt e már...
Ilyen jó ajánlatot még nem láttam. Hóláncot is adnak hozzá.
-
boogie84
veterán
válasz gabor9991 #27664 üzenetére
Nem tudtad h minden márka prámium terméke rotation?
Ilyen Rotationt keresek 195/50r15-ben.(#27653) kenguru99: Igen, hobby autó. De akkor is felelőtlenségnek találnám, ha nyárin maradna, esetleg egy szárazabb úton picit mennék vele és nem tudnék megállni.
Kb. 180LE, hátsókerék hajtás, nem egyszerű. Idén készült el...
Mindenképp keresnék vmi télit.(#27654) Qru : Nálad még a Subaru van? (ha nem tévedek) Vagy melyik modell amit nálad is féltős?
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Üdv urak,
használt (max 2 éves) tél igumit hol nézzek? (195/50r15)
Nem kell Michelin kategória, épp h csak menni fog az Mx-5 télen. Max. annyi időre veszem elő, hogy néha szárazabb időben kicsit megjáratom.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz molnarpeter #22897 üzenetére
A muszaki felkeszites nem a soforon/tulajon mulik?
Ugyan igy a sebesseg megvalasztasa is!
Felelossegvallalas!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz Mágus2 #22814 üzenetére
Az alap!
En sem vinnem el feleslegesen csak azert h atdobjak a kerekeket.
Jo kis torna...
Ha centirozni kell az mas tema, de evente sztem felesleges ha nem raz a kormany, vagy nem viselkedik furan az auto.Zozzant: az mennyire elterjedt?
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz boogie84 #22767 üzenetére
Megrendeltem a gumikat:
155/70R13 T POLARIS3 BARUM 9 930 Ft/db + 3960Ft futár
195/65R15 91T Bridgestone Blizzak LM001 EVO 14.750 FtKíváncsian várom a különbséget a mostaniakhoz képest, valószínűleg ég és föld lesz a különbség.
Köszi a segítséget!
-
boogie84
veterán
& (#22760) SPeti1984
LM001 valóban jónak tűnik , köszi!13-as HANKOOK Winter I*Cept RS W442 155 / 70 R 13 75T-hez mit szóltok?
Ha már lehet akkor egy helyről rendelném. Ha nem nyerő, akkor 155/70R13 T POLARIS3 BARUM
(#22763) gabor9991: Ez gondolom tárolástól is függ. Napfénytől védve is ennyire "hamar" megkeményedik?
Jut eszembe, számon tartotok valamilyen listát, hogy honnan szabad akár téli, akár nyári gumit rendelni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest