- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
odorgg #30554 üzenetére
De ezen mit kell már optimalizálni ami egyszer rendesen ment?
Amúgy amit eddig észleltem komolyabb driver bugok...
Akkor még ATI-nál amit tapasztaltam driver terén azaz, ha nem akart menni rendesen a driver és a monitorod natív felbontásán ami 1680x1050 volt és azt egy .ini fájl módosításával tudtad csak megcsinálni...
Itt volt az amikor azt mondtam köszi nem akkor már AMD VGA.
Jó laptop AMD Mobility HD 5470-nel...
Ott meg mi volt?Egy LG LED tévé, HDMI kábel és az említett VGA... a francért sem nem akart menni a kép az említett komponensekkel bármit csináltam a kép minősége meg pocsék volt... cseréltem közben Nv dedkikált VGA-s laptopra ugyan az a tévé, kábel és tessék szép full HD kép 42"-on hanggal amit később letiltottunk.
Nv-nél meg a driver bugok a játékokban fognak elő jönni?
Tök jó így 2015-ben...
-
asus1
aktív tag
válasz
odorgg #29373 üzenetére
Beállítani betudom, de kilóg a kijelzőről a fele lemarad és a Hz-cet úgy állítja be 60i nem tudom mi ez, de villog a képernyő ez miatt.
Ha átrakom 60p-re aminek ugye lennie kéne, akkor a monitor már azt írja, hogy nem támogatott üzemmód..
60p avagy a rendes 60Hz csak 1280x720-szas felbontással működik, ja meg 800x600.
Egyébként a színek is baromi élénkek bármit és bárhogyan állítok.
kép: -
NFree
addikt
válasz
odorgg #28899 üzenetére
Hát nem tudom leszedni , keresgéltem a guglival de nem dobott értelmes letöltési linket. Ráadásul ahogy nézegettem mókolni is kell vele egy kicsit, ami mivel nem megy az angol érdekes lessz de rámegyek majd a témára.
Ma beraktam az új tápot , hááááát eldobja magát a kari még mindíg ami viszont örömhír, hogy nem egyből hanem kicsit többet bír s nem is kell neki már annyi +fesz mint eddig kevesebbel is beéri. Ami nagyon idegesít hangos a táp ventije., holnap lehet berakom a 480-at s elkezdem nyúzgálni, a 770-et hagyom még egy kicsit mert vennem kell ga padot+a matricás csavarhoz még nem csináltam célszerszámot , hogy ki tudjam szedni garivesztés nélkül.
-
NFree
addikt
válasz
odorgg #28895 üzenetére
Namost , ma visszaraktam volt időm kicsit tesztelgetni, a lényeg ha adok neki egy kis +feszt kb +30-40mv ot az kb olyan 1,210v körül van de még nem mértem ki, akkor megy a kari rendesen, vagy ha leszedem az aftert.
mivel ha fent van az after nem ad a karinak csak olyan 1.160-1,170v-ot az meg kevés , nem értem én ezt, ha nincs fent akkor olyan 1,2v körül megy neki. holnap kimérem rendesem , de így asszem nem lessz gari me elzavarnak vele. Hallottam mán ilyet , hogy asus gtx 480-an nem akart a gyári órajeleken meni csak ha kicsi feszt kapott. úgy néz ki elég tré rajta a gpu ezek szerint.Ezzel nem lessz rekord döntögetés , csak ha rájövök , hogy adjak neki vagy 1.5v-ot
-
NFree
addikt
válasz
odorgg #28892 üzenetére
Hát ez elég szomorú,
De akkor is meg kell várjam a másik tápot , mert ki kell zárjam a táp lehetőségét hogy kevés aztán hívom az ipont, hogy mi lessz a teendő.
Mennyire valószinű , hogy legarizzák, vagy jobban be kéne hogy haljon, mert visszavett fesz s órajel mellett tökéletesen üzemel. -
-
Raidon
őstag
válasz
odorgg #28617 üzenetére
Fuggetlen szakertoi szakvelemeny-re jovo heten viszem a kartyat
Kozben beszeltem a Biztositommal bevizsgaljak es a reszleteket megbeszeljuk. Minden ilyen kirx kraxra kotottem a gepre is tobbek kozott biztositast.
Aztan ha kiadjak a hivatalos papirt hogy mi a gond akkor majd jol az ASUS pofajaba nyomom...
Meg engem neztek hulyenek...Fogyasztovedelemmel beszeltem...
Ha ok kitartanak az allaspontjuk mellett hivatalosan papirt kell kozolnom hogy nekem mi az allaspontom ha lehetseges csatolnom kell fuggetlen szakertoi velemenyt.
Arra kotelesek 5 napon belul valaszolni.
Meg a bekelteto testuletet dumaltak nekem...Szoval megvarom a biztosito mit mond aztan kivancsi leszek...
-
Raidon
őstag
válasz
odorgg #28611 üzenetére
Tisztelt Cím!
Mellékeltük szkennelve a hivatalos szervízes kisérőlevelet, és a hiba fényképét. A kártyát postázzuk a mai nap folyamán. Magyarországi disztribútortól vásároltuk a terméket, így nyilván ő hozzájuk kell a kártyát visszajuttatni, amit meg is tettünk, Ők a hivatalos gyártói szervízbe küldték ki, aminek a visszaigazolását, most ismét mellékelem, ezen is az szerepel, hogy az exportör a magyar. Azt senki sem mondta önnek, se mi, se a szakszervíz, hogy villámkár érte a készüléket. Sérülés található a kártyán, amit valószínű túlfeszültség okozott, ami sok mindentől előfordulhat.
Azert eleg viccesek a fiuk....
Akkor fogyasztovedelem?
-
Reggie0
félisten
válasz
odorgg #20266 üzenetére
Ahogy a referencia GTX 670 sem fog 980 MHz fole menni. Mert 980MHz az IC gyarto altal megadott maximum(mint a 3.9 GHz a 4770k-nal). Mivel ilyen kartyak kaphatoak, igy biztosan kijelentheto, hogy a szeria nem tuningolt gyarilag.
Azt allitani, hogy a HD7950 egy gyarilag nem tuningolt szeria tagja, ellenben mig a GTX 670 egy gyarilag tuningolt szeria tagja nagyon nagy csusztatas.
-
törölt tag
válasz
odorgg #20254 üzenetére
Szerintem ezen ne vitázzunk!
Mióta felhoztam a témát, mindkét oldalt nézve 2-ik ember vagy aki végül is megértette hogy mit is akartam kérdezni! A többiek csak is annyit tudtak hozzá szólni hogy hülyeséget beszélek,tuning-tuning-tuning... Pedig csak azt akartam hogy megerősítsék bennem hogy alapon tényleg "gyengébb" a 7950,vagy csak a méréssel volt baj. Na és, ha vannak olyan felhasználók akik nem akarnak tuningolni, nem jönnek lázba tőle?! Engem teljesen hidegen hagy a tuning, sőt még az összes benchmark ponthajhász program is.
Csak beszerelem és használni szeretném a karit. Lehet nem hihető, de a rengeteg sok sok komment hasznos amit írogatnak a fórumtársak a a tapasztalatokról, még én is elolvasom őket, sőt,még én is szoktam belőle profitálni még ha nem is hihető
. Csak épp nem a tuning képességeket figyelembe véve választok terméket. Na de ennyi off tényleg elég! Zárjuk a témát! Én elismerem hogy a 7950 jól megtuningolva erősebb és kész!
Jah, és mindezt teljesen pártatlanul írom! Nem vagyok egyik oldal "elkötelezettje" sem!
-
kasa85
őstag
válasz
odorgg #20258 üzenetére
Értem a papíron a serial szám van meg az időpont,és rá van írva ezzel lehet garanciáztatni.
Akkor ezért nem kaptam vissza azt a két a 4 es lapot amin rajta volt a kártya vásárlás ideje,és garancia hossza.(#20260) luimapeiz
Sajnos ezt nem tudtam gyorsban leadtam,és kaptam egy másik kártyát ezek szerint. -
Reggie0
félisten
válasz
odorgg #20258 üzenetére
Ahogy a 4770k-nal a 3.9GHz sem alap orajel, de attol meg nem tuningolt. Tuningolt akkor lesz, ha e fole tolod. Addig az a normalis mukodes resze. Gyarilag tuningolt az, amikor egy adott gyarto eleve az IC-hez specifikalt tartomanyon kivuli mukodesi tartomanyt alkalmaz.
-
Taposo
aktív tag
most meg szorongattad a tököm rendesen kolléga, ám igazad van
ha leveszem low-ra meg 1024- re a felbontást (gtx 690) akkor még mindig 60 fps közeli a kemény minimum fps
ám gtx 560 Ti-vel ugyanezen beállitásokon a minimum 100 adaptiv vsync-el meg se moccan százról, akkor itt a kollégával elvi kérdés hogy vajon csak neki nem felelnek meg a BF3-am eredméyek ? holott mindenkinek nagyjából ugyan olyan alkatrészekkel ugyan azt az eredményt produkálja ugyan olyan beállitásokon, ámbár ő nem irt azokról az adatokról amit ő kevesel a BF3-ban, akkor majd kérünk tőle is konkrét fps -értékeket
-
ÁdiBá
veterán
Értem. De a 680GTX még egy éve sincs kint, hogy lehetne évek óta csúcs?!
Nyár elején jelent meg úgy tudom, talán még egy picit előbb.
Nekem is volt GTX580, kettő is, egymás után. Ehhez a hűtéshez képest egy álom volt mellettük játszani.
Barátnőm szokta mondani mikor este beülök a gép elé hogy, akkor most adhatok felszállási engedélyt?!Mert úgy pörögnek a ventik játék közben hogy komolyan le kell kötözni a gépházat hogy ne szálljon el.
(#6966) subaruwrcFélreértettem bocsánat.
-
ÁdiBá
veterán
Volt hozzá szerencsém kipróbálni a GTX680SLi. Tényleg nagyon halkan végzik a dolgaikat, de amit hozzá tennék az az hogy 7970CF erősebbnek bizonyult, és valahol nem csak 1-2 FPS-el. Hanem 30-40FPSel 130as átlagnál. Lehet hogy süvít a HD7970. De van is benne erő. Mindenesetre lehet vásárolni mint két gyártónál halkabb illetve csendesebb modelleket a gyári helyett.
Én a cicergést igazából egyetlen egy játékban hallottam éppen hogy csak. Az pedig a CrySis volt, az introban, közel 7ezer FPS ért el a Fraps.
-
-
-
-
-
-
-
Macka
veterán
Én úgy tudom, hogy az nem jó a 680-ra.
Nekem volt vízhűtésem elé sokáig. De nem lesz többet. Ha veszel egy Cpu blokkot,az szintem bármilyen foglalatra jó,de a Vga felejtős. Főleg a full cover blokkoknál. Egy normális tényleg 30 ezres kategória, ha kártyát cserélesz,vehetsz újat,az előzőtől meg nem szabadulsz.
-
boogie84
veterán
Épphogy elférne nálam a 2. slotban.
(#3495) LackoMester: Vizet ref kártyára is tudnál tenni, akkor ennek semmi értelme nem lenne.
(#3497) Tirexi: Sztem is bőven jók azok az értékek..
(#3499) LackoMester: Nem a praktikusságról szól.
Lényeg h passzív.
(#3501) Macka:
(#3498) mcwolf79: Valaki okos azt írta anno még az 570/580 topicban h egy jól szellőző házban nem lehet probléma a vga által termelt hő. Nem ref (hátra kifújós hűtés) esetén. Na most akkor hogy is van ez?
-
kasa85
őstag
Azok árnyékok
Érdekes most szedem a 3.0 hátha valami érdembeni változás lesz.
Mint írtam a többieknek halvány nagyon kicsivel vékonyka sötétebb csíkocskák.
Ahogy távolodok úgy halványul,és nagyobbodik.
Miket nem veszek észre xd nesze nekem driver bug kapásból,hogy rúgna a ló alsó tájt engemet -
schwartz
addikt
Jo lenne ha ezt a teszt-sorozatot repodukalna valamilyen formaban a Ph. Bar sokan megkerdojeleztek mar a hitelesseget, de az vilagosan latszik, hogy meg magas grafikai reszletesseg mellett is komolyan befolyasolhatja a jatekelmenyt egy gyengebb CPU. (foleg minimum FPS teren)
-
ÁdiBá
veterán
Átlagosan a 2600K 25% erősebb mint a i7 920 ami fölött eljárt már az idő.
Igen, ebben a 25%-ban van rengeteg szintetikus teszt amit egyszerűen az i7 920 nem is ismer. (AVX kódolás) Meg persze az SB gyárilag magasabb órajelen is jár.
Játékokban 10-15% alacsony felbontásban egészen 1680 ig. Az fölött minden vga limitessé válik.
Ott már csak 1-2 Fps a különbség az i7 - es processzorok között.Az tuti hogy ha meghúzod az SB csúnya dolgokat tud mutatni processzor igényes játékokban.
-
Varázslóó
senior tag
i7 920 és 2600k között BF 3 ba azért van különbség ....
jó 80-95fps el ment BF3 full maxon60 alá sose ment
és a max 135fps volt
1600x felbontásba meg nem hajtod ki az egész kártyátfőleg hogy 2560x meg 5000x felbontásra szánt kártya
jópofa vagy
Egy GTX680 vagy HD7970 semmit nem ér ha nincs alatta korszerű vas... nem tudod a maxot kihozni , és robbanáshoz proci kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest