Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
janos666 logout írásain felbuzdulva kipróbáltam az ATI kártya mellé tett NVidia PhysX gyorsítást egy Gainward 8800GS kártya segítségével. A hardver és szoftver összeállítás viszonylag problémamentes volt, Windows 7 RC 64 bit operációs rendszert és 191.07 verziójú drivert használtam a korábban belinkelt PhysX moddal. A telepítés simán ment, utána már csak a képernyő beállításokkal kellett küzdenem egy kicsit (extended desktop a Geforce kártyára), hogy be tudjam kapcsolni a hardveres PhysX-et. A tesztelésre túl sok időm nem jutott, a FluidMarkot próbáltam, a szoftveres mód szaggatásához képest simán futott. Ezen kívül a Batman AA-t néztem meg, mindent maximumra állítva (kivéve AA), 1680x1050-ben: a játék legelején, amikor az átvilágító folyosón kell áthaladni, akkor a beáramló gőz/füst CPU módban 6-7 FPS-re lassított, a 8800GS-sel 45 FPS volt a minimum, de jellemzően 50 környékére ment le a normál 60 FPS-hez képest (vsync on). További tesztelés következik majd, de sajnos a kártya hűtése nem túl halk, előbb ezt kellene megoldanom, de sajnos nincs hely a hangkártyám miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest