Új hozzászólás Aktív témák

• XoZ

aktív tag

janos666 logout írásain felbuzdulva kipróbáltam az ATI kártya mellé tett NVidia PhysX gyorsítást egy Gainward 8800GS kártya segítségével. A hardver és szoftver összeállítás viszonylag problémamentes volt, Windows 7 RC 64 bit operációs rendszert és 191.07 verziójú drivert használtam a korábban belinkelt PhysX moddal. A telepítés simán ment, utána már csak a képernyő beállításokkal kellett küzdenem egy kicsit (extended desktop a Geforce kártyára), hogy be tudjam kapcsolni a hardveres PhysX-et. A tesztelésre túl sok időm nem jutott, a FluidMarkot próbáltam, a szoftveres mód szaggatásához képest simán futott. Ezen kívül a Batman AA-t néztem meg, mindent maximumra állítva (kivéve AA), 1680x1050-ben: a játék legelején, amikor az átvilágító folyosón kell áthaladni, akkor a beáramló gőz/füst CPU módban 6-7 FPS-re lassított, a 8800GS-sel 45 FPS volt a minimum, de jellemzően 50 környékére ment le a normál 60 FPS-hez képest (vsync on). További tesztelés következik majd, de sajnos a kártya hűtése nem túl halk, előbb ezt kellene megoldanom, de sajnos nincs hely a hangkártyám miatt.

Új hozzászólás Aktív témák