- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
janos666 logout írásain felbuzdulva kipróbáltam az ATI kártya mellé tett NVidia PhysX gyorsítást egy Gainward 8800GS kártya segítségével. A hardver és szoftver összeállítás viszonylag problémamentes volt, Windows 7 RC 64 bit operációs rendszert és 191.07 verziójú drivert használtam a korábban belinkelt PhysX moddal. A telepítés simán ment, utána már csak a képernyő beállításokkal kellett küzdenem egy kicsit (extended desktop a Geforce kártyára), hogy be tudjam kapcsolni a hardveres PhysX-et. A tesztelésre túl sok időm nem jutott, a FluidMarkot próbáltam, a szoftveres mód szaggatásához képest simán futott. Ezen kívül a Batman AA-t néztem meg, mindent maximumra állítva (kivéve AA), 1680x1050-ben: a játék legelején, amikor az átvilágító folyosón kell áthaladni, akkor a beáramló gőz/füst CPU módban 6-7 FPS-re lassított, a 8800GS-sel 45 FPS volt a minimum, de jellemzően 50 környékére ment le a normál 60 FPS-hez képest (vsync on). További tesztelés következik majd, de sajnos a kártya hűtése nem túl halk, előbb ezt kellene megoldanom, de sajnos nincs hely a hangkártyám miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Windows 11
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs