- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is jó, csak olyan elborult gépigénye van és hozzá sajnos igencsak keveset hozott, a PhysX mellett a DX11-et is nézegettem Batman AC-ben, hááát szintén nem éri meg az FPS felezést, van pár pillanat amikor a tesszelláció szépen látszik, de nem igazán hozza le a csillagokat az égről és szintén drasztikus FPS vesztéssel jár lényegében a nagyítóval kereshető különbségek.
Ne értsen félre senki, nem vagyok ellene az újabb dolgoknak, de a szóban forgó játékokban elenyésző plusz szépséget, hangulatos hoznak az említett effektek, cserében az erős vasat is úgy szétzabálják, hogy semmi sem marad.
Itt jön a képbe, hogy minek írják ilyenre őket? Maximum a Quad SLI és Crossfire X-es legújabb i7-est nyúzó emberkéknek mehetnek jól. Lehet hogy ezzel "legalizálják" ezeket a konfigokat? -
-
Ennél már csak a támogatott játékok listája volt nagyobb csalódás. A két Batman-en kívül már csak a Metro és a Maffia érdekel az összes PhysX-es játék közül (nag jó, meg talán a Sacred 2, de azon meg végkép nem fogom látni a fizikát).
Tipikus esete vagyok amikor a marketing győz. Kicsit szégyellem bevallani, de tényleg hittem benne hogy itt nagy durranás lesz meg jó és szép lesz. Szal kétpofára zabáltam a marketing maszlagot. A PhysX ilyen formában ahogyan az nVidia árulja nagy lufi és humbug. Sajnos.(#3195) Löncsi:
Azok a pontok olyanok valóban, csak az ember azt hinné hogy az egész játék tele van olyan pontokkal. Maga Gotham sajátossága lenne egy ilyen környezet. Hozhatná azt a Tim Burton jellegét mint a Batman és a Batman Return-ben volt a város, ami szép és jól sikerült ábrázolása volt.Ha már ennyit szövegeltem Batmanről, akkor már csak bedobom, hogy most meg meleg párt akarnak csinálni Batman és Robin kapcsolatából... részletek az Index-en.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A reklámvideókban ki vannak választva azok a részek, ahol nagyon látszanak, ez benne is van, de a játék egészét tekintve már más a helyzet. Ugye itt nagy kérdés, hogy ki mire számít. Egy videó alapján azért könnyű félreértelmezni az egészet. Én mondjuk tudtam, hogy mire számítok, így keserű szájízem csak azért volt, mert utólag belegondolva az a 20k-s kiadás abszolút nem érte meg. De amúgy azt kaptam amire számítottam szóval ok a dolog, csak később jöttem rá, hogy erre nekem nem lett volna szükségem. Ez persze már az én problémám.
-
Látom a különbséget, helyenként, de lényegében azt az elképesztő minőségbeli különbséget nem látom, ami elpárologtatja az FPS-ek felét egy 6870-esnél. A benchmark résznél amikor a Pingvin lő Dr. Fagy csúzlijával, akkor szépen lobog a függöny, meg röpködnek a jégdarabkák, de amikor sztori módban nyomom, akkor nem változik meg drasztikusan a világ, nem lesz tele minden gőzölgő füstölgő aknafedéllel, nem fújja a szél orrba szájba az újságpapírokat. Kimarad az igazi drámai hatása, kb. játék közben majdnem hogy semmi sem észrevehető. Korántsem olyan mint a youtube-on ahol mutatják hogy márpedig itt minden állatul életre kel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olyan nincs hibrid fizikával. A Fluidmarkkal kell nézni, ha ott működik akkor megy. Ennyi.
Szerk.: Attól függ, hogy hol nézi, mert nem mindig látszik az effekt. Meg kell keresni, ahol van. De amúgy ez is egyénfüggő. Én tudtam, hogy mit keressek, de a szomszéd például addig nem értette ezt a beállítást, amíg meg nem mutattam neki, hogy mi a különbség. Aztán már látta, csak nem értékelte.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez ilyen. A PhysX-et egy dolog, hogy kiszámolja a GPU, de az extra grafika meg terheli a grafikát számító kártyát. Az értékeid rendben vannak, egyszerűen ilyen az egész.
Én is beruháztam anno egy GT 240-re. Az Arkham Asylumot átvittem, de azóta semmire sem használom. Mára ki is vettem a gépből. Itt porosodik a szekrényben. -
válasz
mpierre #3182 üzenetére
Hát nekem sem kis csalódás az eredmény. Jóval többet vártam volna a dologtól.
Játék alatt ha bekapcsolom a fizikát, lényegében nem tudom eldönteni, hogy azt most mi számolja, mert 50+ átlag és 35+ minimum fps az Aecham City alatt lényegében megfeleződik a teszt alatt és szinte semmi extrát nem látok.
Lehet hogy a 4x-es PCIx 2.0 fogja vissza? Javulhat az eredmény ha egy 16x-os foglalatba teszem? (de akkor nem kap levegőt az AMD GPU).
Amúgy egy 8800 GT 512-es kártya számolná a fizikát, érdemesebb lett volna jóval nagyobb kártyára bízni a munkát?!
-
Löncsi
őstag
Lehet maga a játék újraindítása is segített, ugye sokat állítgattam low/med/high opciókat és lehet összekuszálódott valami.
Viszont ciki megint, hogy időnként a motor nem takarítja fel maga után az objektumokat. Pl. APEX rombolás után ha elmegyek a területről nem feltétlen gyorsul fel a játék, de restart után megint jó (proci ismét alapon megy):
Eléggé érzékeny, van még mit csiszolni rajta.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt lehet. Bár csodát nem tesz.
A Metro 2033 esetében nagyon kevés figyelmet kapott a GPU PhysX. Jellemzően a CPU is megoldja. A GPU-s támogatás csak egy kötelező kör volt. Túlságosan nem vették figyelembe. Na meg nyilván hátráltatta a munkát, hogy egyáltalán nem volt Fermijük a fejlesztőknek.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GPU kihasználtság az nem a processzortól függ. Egyes esetekben a PhysX korlátja a PCI Express busz. Itt kis adatcsomagok cseréje folyik, de a fejlesztők ügyelnek arra, hogy szigorúan egy irányban. A legjobb hatékonyságú akkor lenne a fizika számítása, ha a részfeladatokat megosztaná a CPU és a GPU, és az az egység végezné, amelyik a leghatékonyabban tud dolgozni az adott feladaton. A mai PC-k többségében ez lehetetlen, mert egy irányba be lehet nyelni 300-400 ns-os késleltetést, de oda vissza, akár többször is, már képtelenség megoldani. Éppen ezért el kell dönteni, hogy mit csináljon a CPU és mit a GPU. A kihasználtság attól lesz alacsony, hogy az adott algoritmus nem igazán fekszik a GPU-nak, de muszáj rajta csinálni, mert összességében jobb megvárni, amíg lassan befejezi, mintsem visszaadni a procinak, és ezzel eldobni 600-800 ms-ot a késleltetésre. A PhysX sokat fog változni amikor megjelenik a Maxwell és az NV képes platformot kínálni. Proci mellé integrálva a grafikát a kommunikációs késleltetés pár ns maximum. Rengetegszer ide-oda dobálni lehet majd a feladatott, mivel a PCI Express késleltetése nem lesz tényező.
-
Kipakoltam belőle a dll-eket, lefuttattam:
Amikor a CPU csinálta és amikor elvileg a GPU, kicsit nehézkes nekem ezzel a "pakold ki a PhysX dll-eket a könyvtárból" megoldással, de pl ha a batman meg a többi game menni fog vele, akkor nekem jó.
(#3174) Löncsi :
Amúgy megcsináltam a safe mode-ban patch-es módszerrel, semmi változás, minden ugyan úgy csinálja a dolgát. Tehát a nem létező kijelző dolog után már van NV control panel, de nincs PhysX beállítási lehetőség.Jah! A képeken rajta vannak az eredmények, meg nagy vonalakban a vas amin hajtottam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az tök mindegy, hogy nem jelenik meg. Attól az a hackmód aktívra rakja.
Ha megcsináltad, akkora a FluidMarkkal lehet ellenőrizni. Lehetőleg ne a legújabbal, mondjuk az 1.3.1-es az jó. Persze a Fluidmarkból szedd ki az összes physx-szel kezdődő dll-t. Valahova helyezd át, csak ne legyen a főkönyvtárban.
A GPU-Z nem lényeges, hogy mit ír. A FluidMark a jó teszt.
-
Löncsi
őstag
Amúgy ha így se jó, lehet még bűvészkedni kell valamit a fájlokkal a hibrid rendszer miatt.
Fluidmark-nak utánanéztem:
Important note for Hybrid PhysX users.
FluidMark 1.2.2 and above is compiled using driverless PhysX SDK 2.8.4 and thus, won't work with Hybrid PhysX systems right away (because it does not rely on patched PhysX System Software).
To overcome this problem, we recommend to rename or delete PhysXDevice.dll library, located in FluidMark folder.Amúgy ha sikerült a dolog, egy Fluidmark mérést majd mutathatsz, kíváncsi vagyok az eredményre.
-
Uraim!
Segítsége szorulok
Vettem egy 8800 GT 512-es Geforce-ot a meglévő 6870-es AMD kártyám meléé fizikázni, mert állítólag az jó buli. Beszereltem, feltelepítettem az nV drivert, feltettem még a PhysX System software-t is és lefuttattam a patch-et, de semmi sem hajlandó a GPU-s fizika gyorsításra, hiába írja a GPU-Z hogy AMD és nVidia kártyánál elérhető a PhysX, Fluid Mark csak CPU-t kínoz (nem kiválasztható a GPUs számolás).Telepített progik és verziószámaik:
285.62-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql.exe
PhysX_9.11.0621_SystemSoftware.msi
Hybrid-PhysX-mod-1.05ff.exe
Fluid Mark 1.5
GPU-Z 0.6.2Az Nvidia Control Panelen nem jelenik meg a PhysX beállítási lehetőség (ezért nem is tudtam kijelölni a kártyát a munkára)
Kamu monitor be van kapcsolva, különben az nv panel sem jönne be.Segítséget előre is köszönöm!
-
mpierre
veterán
Egyik proci sem elég gyors a fizikai számításokhoz.
A vga a proci adataira fog várni, így az adott játék akadni fog, rossz esetben diavetítés lesz.Konkrét példával élve:
Sacred 2, 2.40-s peccsel (ez adja a fizikai effekteket a játékhoz). Amennyiben a cpu számolja a fizikát, akkor konkrétan 4-7fps-d van. (Egy i7 980X-ről van szó.) Amennyiben egy gts 450 számolja a fizikát, akkor stabil 60fps a vsync miatt. Vagyis a célhardver sokkal gyorsabb...
-
pifu76
tag
ez engem is érdekelne, valaki írja le melyik a jobb, ha a cpu, vagy a gpu számolja a physx-et?
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék menüjében bekapcsolt fejlett PhysX esetén van-e minőség romlás abban az esetben, hogyha nem a GPU számolja azt.
Ezt azért kérdem, mert az Nvidia Control Centerben belehett állítani, hogy a CPU számolja a PhysX-et, és ebben az esetben jobban fut a játék is (természetesen egy erősebb CPU esetében). -
JohnnyX
őstag
válasz
csucsbicep #3165 üzenetére
Szerintem szerezz be egy 9500gt-t hasznaltan.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
JohnnyX #3163 üzenetére
csak ha érdekelnek a hardveresen gyorsított speckó fizikai effektek a támogatott játékokban, ugyanis esetedben a
hybrid physX-nél ez az alap kérdés -
JohnnyX
őstag
Szeretnem megkerdezni, hogy hd5850 melle erdemes-e beraknom egy kisebb nvidiat physix-re? (E8400/3,6Ghz, 8Gb ddr3)
-
ruti
Közösségépítő
válasz
csucsbicep #3161 üzenetére
szvsz gts 450
mondanám a régi bevált receptet, hogy GeF 8-as G92-es, ami ugyanazt tudja,
de sokat fogyaszt, és nem mai gyerek (nehéz megkíméltet találni) -
csucsbicep
nagyúr
6850(később 7850) mellé mit éri meg betenni fizikára? Metro2033-ban próbálnám ki.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
BorgBoss #3159 üzenetére
háááát amikor tehermentesíted a főkártyát, természetesen JOBB eredményeket fogsz kapni a Te kártyáidat tekintve, de pont az U engine az, ami pl. élsimítás nélkül is gyönyörűséges, tehát abszolút nem lesz látható, csak mérhető, hogy az 580 számolja, vagy segít neki a 280, olyan magas fps-ed lesz, a max physx effektek az 580-nak meg sem fognak kottyanni, ha egyedül is van, még ha minden egyéb grafikai beállítás maxon/fullon is van
-
BorgBoss
tag
Első hozzászólást elolvasva (mindig ott az okosság) egy rövid kérdésem lenne.
Érdemes-e egy 580-es kártya mellé betenni egy 280-ast (ex kártyám) nem sli-be kötve PhysX gyorsításra.
Én úgy értelmeztem, hogy csak SLI esetén lassul be a gyorsabb kártya.
előre is köszi a válaszokat. -
klac
aktív tag
válasz
degumentes #3155 üzenetére
-
klac
aktív tag
válasz
degumentes #3152 üzenetére
Igen.
Az NVIDIA kontroll panelben későbbiekben a ki - be kapcsolgatással, majd úgyis beállítja automatikusan a neki legjobbat. -
klac
aktív tag
válasz
degumentes #3149 üzenetére
A kiterjesztése pedig így nézzen ki.
-
klac
aktív tag
válasz
degumentes #3149 üzenetére
Annak pedig mennie kellene, próbáld meg a 197.45 driverrel és a PhysX progit mégegyszer telepítsd fel a legűjabbat 0.9011.621, utánna a path PhysX mod 1.03 majd kikapcsolással újraindítás.
-
degumentes
tag
Az nvidia control paneljába nem jelenik meg a physx bekapcsolásának lehetősége, letöltöttem az nv physx tweaker programot de az azt mutatja hogy be van kapcsolva még se számít semmit a kártya!
-
monosz
őstag
válasz
degumentes #3145 üzenetére
Ettől többet nem lehet segíteni,olvasd végig a cikket,és hidd el hogy működni fog!Az asztalt,mindenféleképpen terjeszd ki!
A 8800 gt simán kiszámol mindent,azzal nincs gond.
1.Catalyst,restart.
2.NV driver,275.33,restart.
3.PhysX-mod-1.04ff,restart.
4. Asztal kiterjesztés,restart.
Már olyan régen használtam hasonló kombót,ugyhogy nem biztos a sorrend,de talán okés így.
Anno HD5970+5870 szendvicsben volt,egy GTX 460,ami számolt fizikát. [link]
brutál voltP] -
degumentes
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Adott egy HD6870 mellé beraktam egy 8800GT-t de sehogy nem akar összejönni a hybrid physx! Az atinál a legfrissebb drivert raktam fel és a PhysX_9.11.0621_SystemSoftware driverrel próbáltam összehozni a 8800GT-nél először 197.45+PhysX-mod-1.03 kombóval próbálkoztam majd a 285.62+PhysX-mod-1.05ff kommbót is próbáltam de az Alice Madness Returns-ben nem működik a gpu physx! Sima ageia kártyával ment az Alice Madness Returns de csak medium beállítások mellet tudtam normális fps-t elérni, magasabb beállítást már nem bírta a kártya
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnám működésre bírni a 8800GT
-
FLATRONW
őstag
válasz
Regirck #3143 üzenetére
A helyzet az, hogy a Shift 2 egy olyan játék, amely csak a szoftveres PhysX-et támogatja. Ebben az esetben a PhysX-Cpu felirat jelenik meg a játékban. Ekkor nem számít, hogy milyen kártya van a gépben, mert minden esetben a CPU fogja számolni a fizikát. Ki is lehet kapcsolni ezt a feliratot. Egy előbbi hozzászólásomban meg is találod, hogy hogyan. Ilyen játékok esetében mindig telepíteni kell az Nvidia PhysX szoftverét is, annak ellenére, hogy AMD kártya van a gépben.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
az miért van, hogy Shift 2-vel játszok és bal-felül megjelenik fehér zöld színben, hogy Physx -> CPU?(Kártyám elvileg támogatja. Driverben hiába állítom be, hogy csak a kártya számoljon physx-t akkor is ez a helyzet! Mit lehet tenni?)
Idegesít, hogy a felirat folyamat ott van és az is, hogy nem az, hogy a kártyám "lusta" számolni amit neki kellene...)
-
seawolf570
aktív tag
válasz
Bagira01 #3077 üzenetére
"Épp, hogy hülye. Annak lenne értelme, ha legalább a saját lapjába menne. Nforce730i lap 9300-as igp-vel. Hybrid sli se megy ugye Pont annyi előnye, hogy semmi"
Nem hülye az Nvidia, csak a 9300 IGP nem alkalmas Physx-re. Ha jól tudom ahhoz, hogy egy Nvidia karin Physx-et lehessen futtatni, legalább 32 shader (Cuda mag) egységgel kell rendelkeznie. Na most a fent említett 9300, 16 Cuda maggal rendelkezik, tehát ezért nem számolja a Physx-et. Azt nem tudom miért lehet az Nvidia vezérlőpanelen beállítani a Physx számítást az ilyen VGA-kra, de azt tudom, hogy pl. a 7300 esetén is be lehet állítani, pedig az is alkalmatlan erre a feladatra. Ha jól emlékszem, akkor az eredeti Ageia kártya is 32 shader egységgel rendelkezett, gondolom ezért van ez a limit Physx futtatására.
Legjobb tudomásom szerint, asztali PC vonalon nem is létezik olyan Nvidia IGP, ami 32 Cuda magot tartalmazna.
A Hybrid SLi viszont működik, de csak belépőszintű VGA-val. Én példáúl annak idején raktam össze gépet ismerősnek 730-as deszkával, és egy 8500 GS-el. Abban működött a Hybrid SLi, amit lent tálcáról lehetett ki-be kapcsolni. Természetesen csak Vista, és Win7 alatt, XP alatt ez a funkció nem működött (mármint a Hybrid SLi). Kikapcsolt állapotban csak az IGP felelt a grafikai megjelenítésért. -
csabsz13
aktív tag
helló,
egy sima 560 GTX mellé van értelme betennem a lecserélt 9600 GT-t, hogy az számítsa a PhysX-et?
milyen játékoknál lesz észrevehető a változás?
a fogyasztás várhatóan mennyivel fog nőni (ugyanannyit fog enni a 9600GT, mintha ő számolna mindent)?előre is köszönöm a válaszokat!
üdv
csabsz -
wuskyn
csendes tag
Játszott már valaki 8400GS-sel Black Ops-ot? Ilyen a karim és nem tudom hogyan menne, érdemes-e kipróbálni egyáltalán. Konfigom megvan profilban, ja és régebbi tft monitorom van, szóval 1024x768-ban játszanék.
MW2-t És MW3-at játszok ilyen felbontáson. Persze szinte alap grafikával.
-
FLATRONW
őstag
válasz
totyino77 #3133 üzenetére
Végső esetben lehet, hogy egy Windows újratelepítés megoldaná a problémádat. Kártya cserénél ajánlani szokták, főleg ha ATI-ról váltasz Nvidiára vagy fordítva. Én nem telepítettem újra a rendszert mikor lecseréltem a 275-öst az 570-re és voltak problémáim a teljesítménnyel. Ezután újratettem a rendszert és máris hozta azt a teljesítményt ami elvárható volt tőle.
-
FLATRONW
őstag
-
totyino77
tag
hello nvidia + nvidia physx hogy kell be üzemelni?
-
mucimuci
csendes tag
válasz
szinesz.bob #3119 üzenetére
Köszi!Megoldodott a problem,csak teszt alatt nem látom a külömbséget 3DMark Vantage.
Bekapcsolt Physx -is ugyanannyi pontot kaptam mint ha ki lenne kapcsolva. -
totyino77
tag
a maffia 2 physx tesztnél müködik ! de a játék alat nemvagyok biztos pl: van egy olyan küldetés hogy elkel menni behajtani a lovét időre és kilyövök az utcára vannak szenyviz aknák amiknek gözölögni kéne de nem mindeggyik gözölög! márcsak azért is tudom mert a nvidia karival csinálja! ha valaki akki vágja ezt a témát segithetne! új ati driver és 285.62 driver és az 1.05ff van rajta! sőt a vantagéba is a proci számol
-
mucimuci
csendes tag
válasz
szinesz.bob #3116 üzenetére
Írd le légyszi milyen drivereket használsz.Küzdök 4 napja és semmi.
Elöre is köszi! -
totyino77
tag
hello valakinek van tapsztala az új physx mod 1.05ff -el? valamiért nem birom belőni a 5870 mellé egy asus 440gt peddig mindent a liírtak szerint csinálok
valaki esetleg amit én netudok?
-
FLATRONW
őstag
válasz
Viktoár #3109 üzenetére
A jelenlegi legerősebb CPU-k sem bírják még a GPU PhysX-et normál módban megfelelő sebességgel futtatni. Állítólag ez azért van mert le van korlátozva a processzor működése, aminek következtében nem tudja ki használni az összes magot. Sajnos ez ellen nem lehet tenni. Hogyha GPU által gyorsított PhysX-et akarsz, akkor mindenféleképpen kell egy társkártya a HD5770 mellé. 7000-ért szerintem megéri.
A GPU PhysX részletesebb fizikát jelent a szoftveres PhysX-el szemben. Az Unreal3-as játékokból sok használja a szoftveres PhysX-et. Ezért kell telepíteni ilyen játékoknál az Nvidia PhysX szoftverét még ATI kártyák esetén is. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
A napokban kérdeztem hogy egy HD5770 mellé milyen Nvidia vga-t ajánlotok physx-re.
Kaptam is egy választ hogy egy GT220 már megfelelő lenne. Viszont ahogy kutakodtam a témában elbizonytalanodtam hogy érdemes-e belefogni a "kiépítésébe".
Úgy olvastam hogy Ati nál a cpu végzi a számításokat így ha van egy erős cpu akkor az megbírkózik a feladattal,ráadásul nem minden játék használja a gpu-s physx-et.
Mi a különbség a cpu és a NV gpu physx számolás között? (Egyébként egy Athlon2 x4 640-es cpu-m van,nem tudom hogy ez erősnek számít-e)
Ha továbbra is azt mondjátok hogy inkább az NV kártya akkor 7k-ért tudok egy galaxy GT220-at 1GB ddr3 és 128bit,ez jó lenne akkor?)
-
totyino77
tag
hello tudtok valamit arról hogy a 6magosra állitott x4 960t procim miért fagy le a win7 tőltéskór azután hogy be raktam a 5870 vgám mellé egy 9500gt physx számolni? de mikkor vissza veszem 4magra tökéletesen indúl és fut!
-
totyino77
tag
sziasztok lene 1kérdésem hollehet beállitani a nvidia controlpanelba a physx nekem nincs olyan funkció [link] uj nvidia driver van rajta és 1.05ff pach!!! márcsak azért is álitanám be mert a vantagéba szinte ugyan annyi a pontszám mint a nvidia kari nélkűl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest