Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
LW
őstag
Bekapcsoltam a fizikszet a legkisebb(medium) szintre mafia2ben szoftveres módban a fix vsynces 60 FPS lelohadt 18-25re lövöldözés közben. Ennyit nem ér pár krumpli a földön.
Majd kipróbálom hardveres, dedikált kártyás módban is. 
-
Benhill
senior tag
gtx460 melle van ertelme egy gtx260at betenni fizixkent hasznalva? nincs mi? en legalabbis igy gondolom.
-
LÁZ
addikt
úgy néz ki, körvonalazódik az 5850/88gts g92 kombó, a kérdésem az, hogy ezeket a lépéseket kövessem, ha össze akarom hozni a dolgot, vagy van másik opció is?

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
degumentes
üzenetére
Egy Aeiga PhysX kártya kb olyan erős hw-esen mint a leggyengébb X800-as Radeon. Vagyis egy 8600GT is rommá veri számítási kapacitásban. Arra írtam ezt, hogy nehogy vegyen Aeiga PhysX kártyát mert gyenge de legalább drága.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
degumentes
üzenetére
irónia
-
Qru
MODERÁTOR
Ööö itt vok, csak szabin voltam.

PhysX kártyát ne vegyél, az kb anynit tud mint egy X800-as Radi, ma már semmire sem elég. PCI-os meg még a PCI-E 1x is csak lassítana, mert egyszerűen a slot átviteli sebessége lassú és folyton várni kéne az adatokra. GTX280 sztem elég erős, hogy megbírkózzon a dologgal, bár maga a játék konkrét gépigényét nem ismerem.
Szóval felkéne szabadítanod egy nagyobb sávszéllel rendelkező slotot. Ennek hiányában csak magad szivatnád (jó drágán rááadásul).
-
XuChi
addikt
A végén addig kínlódunk ezzel a physx dologgal a mafia 2 miatt hogy pofára fogunk esni mekkora monoton és unalmas játékot fogunk kapni. Remélem hogy nem így lesz!!!
-
joi29
őstag
Pci-e x1-be nem ajánlanék semmilyen kártyát sem grafikai sem physx
gyorsításra.
A múlt héten volt nálam egy 8600GT tesztelésen mivel az égadta világon
semmilyen alaplapban nem volt hajlandó @x1-es sebességnél gyorsabban
üzemelni.
Nos gondoltam ha már a grafikát nem tudja megfelelően gyorsítani akkor
talán physx-re még jó lesz.
Jó ám a fenét a Fluidmark ban a min 15 fps helyett kb 8~9 között mozgott
vagyis a sin sebessége ezeket a kártyákat már vissza fogja.
De szerintem a GTX280 a fizikai gyorsítást már izomból megoldja. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Csak PCI illetve PCI-e X1-es kártya jöhet szóba.
Sima PCI-os 9500 GT-t tudnék venni de irreális érte a 18K.
Ezen kivül tudnék sima PCI-os Ageia-t 4,5K-ért vagy PCI-E X1-eset 5,5K-ért. Az egyszeres PCI-E lenne a legjobb választás mert már így is bent van egy X-Fi és egy TV tuner kártya a GTX alatt, fölötte pedig kényelmesen elférne a két egyszeres PCI-e slot valamelyikében.
Sima PCI-E X16-os videókártyát csak az alant linkelt PCI-E X16 to PCI-E X1 átalakítóval tudnék a lapomba betenni ami egyrészt így nem lenne rögzíthető, másrészt ismét kurva drága mulatság lenne.
Egyelőre még több visszajelzésre várok, hogy kiderüljön van-e egyáltalán értelme betenni egy PCI-E X1-es Ageia kártyát egy GTX 280 mellé. Mondjuk Qru felbukkanhatna már itt!
-
Erdei88
veterán
válasz
degumentes
üzenetére
Én próbáltam 9600Gt-t és GTX275öt is physxnek. Batman-en kívül alig van eltérés. Ha valakit érdekel, felteszem a képeket.
Mondjuk még egy gigás GTS250et kipróbálnék, mert 512est is kapok majd a napokban. Felette már nem látom értelmét. -
degumentes
tag
Egy HD3870X2 van mellette, nekem volt pci-os ageia-m is bár én nem vettem észre különbséget a két kártya között, de szintetikus tesztekkel biztos kimutatható. A pci-os ageia mellet 2db HD2600XT volt crossfire-be kötve és egy 5200+ proci. De én a procira gyanakszom, hogy az a kevés, mert a rendszer alig kap több pontot a 3870x2-essel mint a HD2600XT crossfire-el.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
degumentes
üzenetére
Milyen videókártyád van mellette?
Lehet, hogy veszek egyett mert baromi olcsón tudnék most és egy próbát megér.
Csak azt nem tudom melyiket lenne érdemes. Sima PCI-osat vagy PCI-E x1-eset?
Arra leszek kiváncsi, hogy mafia2 alatt működni fog-e egy ilyen és hogy GTX 280 mellett hogyan teljesit. -
degumentes
tag
Nekem is ilyen van, csak kék nyákos. A 909.08.14. driver az utolsó, amivel rendesen megy a kártya, de a Metro is elindul és rendesen működik is, csak nekem a procim elég gyengusz 7750 X2. A kávédarálót, vízhűtésre cseréltem. Ha gondolod csinálhatok egy két tesztet, ha érdekel.
-
rup1u5
nagyúr
Ennek szerintetek mennyi értelme lenne?
Ageia PhysX Video Card 128MB PCI-E PCI Express x1
Nem kéne átalakítózni, x1-es PCI-E de csak 128MB és kérdés, hogy működne-e rendesen játékok alatt valamint elég gyors lenne-e a GTX mellé?
Ez lenne a legolcsóbb megoldás.
Vagy egy ugyan ilyen Ageia csak sima PCI-s jobb vállasztás lenne? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Ez jó ötlet csak az a gond vele, hogy megemeli a kártyát és ezért azt nem lehet rögziteni a házhoz, sőt ha nem elég széles a ház még az oldalát sem lehet tőle fölteni.
De azért utánna nézek mert egy ilyen átalakítóvalal jóval olcsóbb lenne.
Az vicces, hogy 1 Ausztrál dollár a konverter és 38 dollár a posta.
Lehet itthon ilyet kapni? -
Bj Brooklyn
aktív tag
Akkor vegyél egy ilyet és olyan VGA-t dugsz bele amilyet akarsz
Az Ageia kari mindig is el fog indulni az összes NV Physx driver-el mivel ez még mindig a "régi NovodeX API-t" használja CUDA-ba integrálva! Egy kicsit biztos szórakozós a téma ( kb. 1 perc alatt megoldható! ) de nekem már az elég, ha elindul vele a Cryostasis és a Metro 2033 akkor a Mafia-nak is kötelező! A sima PCI-os Ageia a Geforce 9600-as felett teljesít a PCI-E-es meg hozza lazán a 9800-a szintet ( itt ott kicsivel többet is )! A 9500 kevés lesz Physx-hez mivel szinte egy szinten van a 8600-al! Inkább a GTX 280-as számoljon mindent még úgy is jobban jársz! De ha veszel mindenképp 9600 vagy az fölöttit érdemes ( vagy vele megegyező vagy erősebb más szériás Geforce-okat! )!#2072 XuChi: Olvasd el ezt!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Ageia-t biztos nem vennék. Régi, nem támogatott, buherálni kell a drivereket és semmi garancia nincs arra, hogy Mafia 2-ben működne rendesen.
Igazából a legjobb megoldás egy PCI-E x1-es 9500 GT lenne de az meg ritka mint a fehér holló. Egyedül sima PCI-s 9500 GT-t találtam.
De még mindíg nem tudom, hogy lenne-e egyáltalán értelme betenni egy 9500 GT-t a GTX 280 mellé fizikára. Lehet, hogy belassítaná csupán a játékokat ha a GTX mindíg a 9500 GT-re várakozna. -
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
Nem a kártya hibája, a winbe csesztem el valamit
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
X86 prfofessional. működött mindaddig amíg bele nem buzeráltam valamit.
-
Alister71
nagyúr
Sziasztok, lenne egy olyan gondom, hogy hiába engedélyezem a fizikai gyorsítást az nV panelben, valamiért mégsem működik. kép Ez win7 X86, letöröltem az nV meghajtót minden származékával együtt, mert egy 8600GT után most raktam bele a 8800GT-t. Tehát volt egy nagytakarítás, regeditből is kitörölgettem az nV-s bejegyzéseket. Felraktam ismét a legfrissebb drivert de azóta egyszerűen nem tudom bekapcsolni a physx-et. Nemcsak a GPU-Z jelzi így, valóban nem megy, a Vantageban se jó.
A gépen XP is van, ott nem törölgettem semmit, csak kártyacsere és ráhagytam a gépre, hogy rendbe rakja magát, ott működik a physx rendesen.
Azóta próbáltam már több drivert, egyikkel se jó. Valami olyasmit törölhettem ki a regeditből amit nagyon nem kellett volna? Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ismét működésre bírni? -
XuChi
addikt
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Igazából a mafia 2 miatt akartam csak megcsinálni a dolgot. Amúgy ha 2 nvidia karim lenne pl gtx260 + gt240 menne e a lapomban? Asrock p45x3 deluxe. Össze kell kötni a 2 kártyát sli híddal vagy nem?
-
Bj Brooklyn
aktív tag
-
doriath
tag
Üdv!
A héten öszedobtunk egy Zotac 1GB 460gtx (sokan szidják, pedig abszolute nem hangos szvsz és jól kifújja a hőt hátra, ellentétben a tömeg véleményével) és mellé egy 8600GT Asus Silent kártyát, ugye az eredményt nem kell mondanom, a 8600GT-vel sokkal rosszabb a physx.
Szeretnék kérni tanácsot, hogy a 460gtx mellé mi lenne a mimumum társkártya physx-re, ami nem lefogja, hanem támogatja a 460-ast.
Köszönettel a válaszokat!
-
Bj Brooklyn
aktív tag
rup1u5: Ha PCI én az Ageia-ra szavaznék mert az gyorsabb az említett karinál, plusz olcsóbb, bár a drivert pimpelni kell! Ha a lapodon van még szabad PCI-E x1 akkor inkább oda vegyél valami geforce-ot, vagy inkább oda is Ageiat.
XuChi: Ha jól emlékszem akkor a 16-1-, a kari megfordításával 8-8-as lesz a sínek kiosztása. Relatív nem nagyon fogja vissza a x8 a karit ( Googel-ben keress rá, tényleg csak 1-2 FPS a különbség ) szóval menne mind a kettő rendesen, bár a drivert pimpelni kell. Ha úgy érzed hogy szükséged van a plussz efektekre és más játékokban is szeretnéd használni akkor feltétlen ( és persze olcsón jutsz a kiszemelt fizikushoz ) de csak egy játékért én nem feltétlen vennék!
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy asrock p45x3 deluxe lapom. Abban van 2 pci-e. Azonban a lap cfx-es. Van egy ilyen forditó kártya benne. Nem tudom hogy ha simán hagyom a forditót akkor megy e a második pci-e egyáltalán ??? Ha átfordítom akkor mind 2 csak pci-e 8x módban megy. A kérdésem az lenne hogy a 4850 kártyám mellé ha veszek egy 8800gt vagy gt240 kártyát akkor menne e a physx rendesen?? Visszafogná e a 4850 teljesítményét a 8x pcie sebesség? Driveres moddolással kelteném életre a physx-et. Csak megéri e szenvednem vele???
-
rup1u5
nagyúr
Most a Mafia2 miatt én is gondolkodóba estem ismét egy physx társkártya ügyében.
A lehetőségeim elég korlátozottak mivel a lapom miatt csak sima PCI kártya jöhetne szóba. Abból is egy 32sp-s, 512MB-os 9500GT-t tudnék venni jó drágán. ($81)
Kérdés, hogy egy GTX 280 mellé, 1920x1200-re árt vagy használ egy ilyen PCI-s jószág?
Gyanítom, hogy elég erősen visszafogná a 280-at, már csak a lassú PCI miatt is.
Mi a véleményed?
Lenne értelme? -
LW
őstag
Néztem használtan, újan nvidia kártyákat, mivel járok a legjobban?
Használt 8800, 9600(Akár Silent)?
új GT240 Zone Ed(Silent)?
23k(GT240 silent 2 év gar)nál többet nem ér számomra többet ez a móka, csak a mafia 2 miatt vagyok besózva.
-
Qru
MODERÁTOR
Felbontás függő, meg leginkább hogy milyen vga mellé teszed. Ha középkategóriásnál erősebb vga-d van vagy erős tuning akkor csak lassítja a dolgot, mert az lesz a szűkkeresztmetszet és a renderelő vga mindig a fizikázós vga-ra vár majd, mai belassítja az egész gémet.
mod:
Látom 5850-ed van, akkor hajrá, úgy PhysX-re bőven jó egy 9400GT.

-
LW
őstag
5 napmúlva Mafia 2 demo és van lehetőségem kipróbálni egy 9400GT-t Physx tártykariként. Mire elég az?
Erre a célra (is) gyenge, vagy beválhat mint fizikás munkatárs? -
TTomax
félisten
válasz
degumentes
üzenetére
HA nv mellé rakod akkor ott van az Nv control panelban,ha ATI mellé akkor meg az msi afterburnerral tudod nézegetni,hogy terheli-.e valami a második vga-t...
-
LÁZ
addikt
olvasgatom itt a dolgokat, és egyre jobban hajlom a társkártyás megoldásra, egy 88gts g92 lenne fizikára, vajh elég az vmire adott esetben a maffia2-nél, vagy azért egy 220gt elkél?
ps. most jut eszembe, hogy maximus 2 formulám van, akkor el is felejthetem az egészet tán

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
degumentes
üzenetére
Azt észreveszed ha megy. Ha látványos a fizika és fut rendesen a játék akkor megy a hw-es PhysX. Nem láttam még ilyen progit, ettől még persze lehet van.

-
degumentes
tag
Valaki tudna olyan programot ajánlani, ami monitorozza a physx-et működés közben. Valami olyanra gondolok, hogyha megy a hardveres physx akkor azt kiírná játék közben.
-
janos666
nagyúr
Azt hiszem feleződik a sávszél, de ez messze nem olyan probléma, mint mikor CF-ben megy két izmosabb kártya.
Ki kell próbálni, de max 10, gyakorlatban inkább pár százalékos csökkenést saccolnék a mai VGA-kkal és játékokkal emiatt.
És nyilván Physx-es játékokban jobb lenne az összekép, mint Physx gyorsító nélkül.Én úgy csináltam a 8800GTS-el, hogy nem csavaroztam be, és mikor nem kellett, akkor nemes egyszerűséggel kirántottam a slotból, és visszatoltam, mikor kellett. (Én csak úgy lazán hotplug, de ha akarod, kikapcsolhatod addig a gépet
).
(De csak azért, hogy ne menjen feleslegesen, átpasztázva és finomhangolt ventivezérléssel épp csak körbefordult, néha meg is állt a venti idleben.) -
janos666
nagyúr
válasz
czpitti
üzenetére
De mi ez a patch? Itt az nv driver hack-re gondolsz?
Mikor fagy le? Csak a hack telepítése után? Akkor próbáld azt a drivert, amit nem kell hackelni, mert kifelejtették belőle a védelmet, egész friss az is, mai játékokhoz elég kell, hogy legyen. Illetve olvasd el a readme-t, hogy legfeljebb melyik driverrel használható a hack.
Aztán ott van az ATI oldal, mert ők is szeretnek belerondítani a levesbe. Szóval járj el aszerint, ahogy az alább linkelt topicban javasolják. Illetve próbáld meg azt az ATI drivert használni, amiről az a topic szól. -
czpitti
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Rosszul írtam.Az 1.3-as patch ami nem működik(meg az 1.2-es sem)Nem játékkal próbálom hanem maga a hibrid rendszer nem működik(ati+nv)Mindent az általad leírtak szerint csináltam és a témaindító hsz-ek szerint(update 1 2 3)Minden lehetőséget végigpróbáltam régebbi driverekkel is és mégis fagy a w7.Kétszer le is gyalultam az os-t,szűz rendszeren sem jó

-
janos666
nagyúr
válasz
czpitti
üzenetére
Kevés az infó.
Mi az az 1.3-as physx? Melyik játékot próbálod? Elég kevés a hardware-es Physx-et támogató játék.Kell egy monitor két bemenettel, vagy két monitor, vagy hamis monitort emuláló vakdugó az nv kártyára, mert annak is látnia kell valami monitort, hogy beinduljon win7 alatt. De az ATI-t kell elsődlegesnek hagyni a kiterjesztett módban.
Az új nv drivereket hackelni kell. VAgy van egy viszonylag új, amit véletlenül nem.
Ha eligazodsz az angolon, bogarássz itt. Sok más infó is van, és elsőre úgy tűnik, nem ezt kerested, de itt írnak a Physx kivitelezéséről is, méghozzá friss infókat, én már rég foglalkoztam vele.
[link] -
LW
őstag
A nagy Mafia 2 böjt közben beleolvasgattam a Hibrid / Physx társkártyás dolgokba. Egyrészt vonzott, másrészt megrémített a dolog.
Jelenleg 2 monitort használok egy HD5850 ATi kártyán egy Gigabyte P55-UD3 lapban. A kezdőhozzászólást és a benne linkelt cikkeket végigfutottam, viszont az elsőben megemlített össze-vissza DVI D-sub dugászolásoknál szakadt el a cérna.
Zotac GT220 silent kártyát néztem kiegészítésként. Mit ajánlotok? Lehet e problémám a több megjelenítő miatt? Elég az 5850 mellé? Mire figyeljek? Mennyit fogyaszt egy ilyen társkártya? És még ami eszetekbe jut.
Legyetek szívesek mutassátok az irányt.
-
TTomax
félisten
Persze a gyakorlat nem ezt mutatja,mint látjuk Lara nagyon gyorsan lecserélte a p45-ös lapját egy X-sre amikor 4890 CF-e volt... szép dolgok a tesztek csak azt mindig elfelejtik a nagyérdemü hogy multiGPU esetén sokkal komolyabb sávszél kell ugye az a PLX chip ami az X2-es karikon a két gpu közötti kommunikációért felel ilyenkor nincs sehol és ez a feladat az alaplapra hárul ami nem kicsit vesz el a sávszélböl... ezért lehet ez hogy egy 4870X2 nem limites egy PCIE 1.1-es csatiban míg egy 4890CF igen...egy 4890CF-nek nem elég a PCIE 2.0 8X...
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Segítség kellene.Vagy én vagyok hülye vagy valami nem kerek
feltettem az 1.3-as phisyx-et de a rendszerem nagyon belassul tőle.És még ráadásul nem is működik(nekem).Először próbálom de nem jön össze a dolog.Valaki tudna segíteni?Például hol kell az nv control panelben engedélyezni a fizikát?Az lenne a legjobb ha valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy mit és hogyan mert nem tudom mit rontottam el.Vagy lehet valami driverütközés?Help 
-
Abri
senior tag
kipróbáltam a GTX260 at egy 8800GTS 320mb karival physX tesztprogival de kevesebb FPS em volt mint ha maga a GTX260 lenne, ennyire visszafogja a 260 at?
Játékokban nem néztem még, ott lenne előrelépés? -
JONAS77
aktív tag
Nem, nem bukó, csak én irtam el. GTS250-ről van szó, aminek a dobozán id ott van a PhysX logó, azaz szerintem ezzel nincs is gond. Milyen program van, amivel megtudnám nézni a kártyát élesben, 3DMark kivételével. A Furmarkot már telepitettem, de nem indul el, az is lehet, hogy a GTX260-om nem engedi, mert fel van rakva 8x-ra minden elsimitás stb.
-
JONAS77
aktív tag
Valahogy nekem nem akar működni a Fluid Mark teszt progi, meg a rendszerleirásokban nem ismerte fel a Zotac grafikusomat. Felraktam a driverét, de lehet nem is kellett volna, hiszen fent volt az Nvidia driver. Mi a gond?
-
JONAS77
aktív tag
Fontos arra odafigyelni, hogy egy gyártótól legyen a kártya? Esetemben jó egy Asus mellé egy Zotac? Mert ma megjött, már be is telepitettem, de folyton kiirja, hogy nincs a másik kártyára telepitve semilyen driver, de fel van rakva a legújabb nvidia driver. Szerinted, mi a gond?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Pekkk
aktív tag
Sziasztok!
Ha volt már akkor elnézést!
[link]
Elég régi dolog, de ezzel kapcsolatban nem tudtok új fejleményről?Üdv: Pekkk
-
JONAS77
aktív tag
Szerintetek társ kártyának jó egy ZOTAC GF GT250 - Asus GTX260-as mellé, PhysX-nek?
-
Qru
MODERÁTOR
Mert a Radi egyáltalán nem tud PhysX-et, ott még egy 256MB-os 8600GT is óriási sebességnövekedést generál.
mod:
480 mellé nem kell, elég erős az önmagában. Nekem 1680x1050-re elég erős önmagában a GTX260 (alig lassabb mint anno a GTS250 + 8600GT együtt), akkor ha HD-ben tolod akkor is elég az egyke 480-as.
-
SSJPeter
őstag
Hali!
Nem offolom szét még jobban az fermi topicot ezért inkább itt kérdeznék.

Már vagy 2 éve is gondolkodtam rajta,hogy veszek valami kártyát fizikára de akkor még ez a technika nem tűnt hosszú életűnek de úgy néz ki az lesz.
Qru pedig már akkor elmagyarázta ezt de azóta már elfelejtettem.
Na most már tényleg erősen gondolkodok rajta,hogy vegyek egy GTS 250-et physics kártyának.
Csak nagyjából vágom,hogy mit kell csinálni vele de ha nem jól gondolom javítsatok ki.Simán berakom a GTS 250-et a Maximus II lapom szabad PCI-E slotjába,windowsban aztán a driver beállításoknál beállítom,hogy a GTS 250 számolja a fizikát.
Ugye mindösszesen ennyi a művelet?
SLI híddal már csak azért sem tudnám össze kötni mert nem SLI-s a lap.
Gondolom nem kell új drivert rakni mert ami a 470-et vezérli az jó a GTS 250-hez is.
Na most gondolom egy 470-hez egy GTS 250 bőven jó társkártyának...de ha bővítenék majd egy 480-hoz is elég lenne?
Valamint ez a kártya ugye csak olyan játékokban hozna gyorsulást ami támogatja a fizikát?
Egy listát tudna nekem valaki linkelni?Meg mi van ha mondjuk GT240-et rakok be a 470 mellé az is elég lenne esetleg?
Gondolom azért a GTS 250 jobb...A HX 850-es tápom gondolom el is bírna még 1 kártyát.
-
Abri
senior tag
hy all
Havernak van egy Gigabyte 8800GTS 320mb, ami ingencsak meghalt, nem ad képet, kipróbálnám hogy GTX260 mellett physyx -et számol-e, kérdés bírja e a tápom (Corsair VX450W), konfigom az adatlapomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd kipróbálom hardveres, dedikált kártyás módban is. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?

feltettem az 1.3-as phisyx-et de a rendszerem nagyon belassul tőle.És még ráadásul nem is működik(nekem).Először próbálom de nem jön össze a dolog.Valaki tudna segíteni?Például hol kell az nv control panelben engedélyezni a fizikát?Az lenne a legjobb ha valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy mit és hogyan mert nem tudom mit rontottam el.Vagy lehet valami driverütközés?Help