Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman777
aktív tag
Érdemes lenne átnéznetek ebbe a forumba, ahol elég jól leirtuk, hogy milyen progik hogyan mennek a PhysX driverrel, Ageia kártyával és anélkül. Elvileg az Nvidia PhysX is hardveres gyorsitásért van, hogy később a GPU az Ageia kártyával azonos vagy még nagyobb sebességi szintet érjen el.
[link]
Majd ott is irok, hogy kukkantsanak át ebbe a topikba a többiek. -
batman777
aktív tag
Szoftveres módban 56% körül megy a CPU használat a demo alatt egy kétmagos procival szerelt gépen, mivel mindent a CPU-k számolnak. Itt a FPS is sokkal lassabb mint hardveres módban.
Ageia PhysX kártyával 16% a cpu használat és a FPS is sokkal magasabb.
Amikor Nvidia PhysX aktiválás valóban aktiv lesz, akkor nem szabad 50% feletti CPU használatot kapni elméletileg, mivel a GPU veszi át a feladatot a proci magoktól.
A demo maga szoftveres módban mindig megy, nem kell hozzá semilyen kártya, mivel a itt csak a CPU számol mindent.
-
mmdms
addikt
valakinek sikerült 320-as gts-el, vista64-en?
-
csiky
tag
Üdv,
arról nincs hír, hogy mikor aktiválják G94en is? (Vista x64) tudom hogy egyeseknek már megy xp x86on) -
MMMiki
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problemam a physx telepitesekor a 32bites vista fatalis hibat jelez. tipp?
-
juliabrilke
veterán
Na én szívtam is ezzel a módosított driverrel!
Minden rendben ment, de videólejátszásnál akadoztak a videók. (avi, wmv, mindegyik)
Próbáltam a codecet újrarakni és másikat is feltenni, de semmi változás nem volt.
Amikor feltettem régebbi videókártya drivert, akkor meg ment minden rendesen. -
Butcher-HUN
senior tag
Hi all! A kérdésem az lenne hogy akkor most müködik 9600GT vel avagy sem? Mert igaz nálam kipipálja hogy Geforce physx , de nem éppen ugy néz ki mint a Help documentumban a képeken. Forceware 175.19 van fent Bioshock-ot probáltam és a következőket tapasztaltam: többször beakadt a játék egy-két sec-re + 2x hosszabb ideig is megállt a játék ( régebbi driverrel és physx driver nélkül nem volt ilyen ), aztán olyat csinált a kép mint ha szemetelne színek elmosodva teljesen szétesett a kép. ( elötte nem volt ilyen ) mi a fészkes fene lehet
?
-
Tulkas
tag
Üdvözlet!
Nincs olyan program ami inkább a procira tenné át a fizikát, és ugy nagy álltalánosságban sok mindent, ahelyett hogy a GPU számol?9600GT-m van, de nem megy "eléggé", és minden teszt közben nézett CPU teljesítmény szinte 3-5% alatt van...Q6600-as procom van, és ugy gondolom birná a terhelést jobbanis
, mint ~5%...A GPU meg melegszik mint...hagyjuk, a lényeg hogy nem lehetne inkább visszafele hárítni a munkákat a CPU felé?
-
taaz
tag
válasz
janos666 #184 üzenetére
Ugy probáltam csinálni h a gyik legyen csak a pszihés kártya. Csak az igp adja a képet.
A proci terhelésen csodálkozok h amikor inaktiv volt a gyik akkor is 56% volt mint amikor aktiv volt a szihében. Lehet h akkor is müködött csak a program nem látta annak h aktiv vga. Gondolom majd ezt SLI-be fogják megvalositani amikor majd lehet válogatni h melyik vga számolja ezt a másik azt.
IGY NEM PROBÁLTAM. De akkor nem lesz képem. Vagyis akkor ugyan ott vagyok szerintem mint ha soloba menne a cumo.
Amugy az uj driverrel nem kell mokulni vagyis .infet másolni h felismerje a progii? -
janos666
nagyúr
-
taaz
tag
Én csak arra lettem volna kiváncsi h csak fizikára lehessen a kártyát. Az igp meg adta volna probba képpen a 3d-t.
Azt ahhogy filozta a dolgon akkor müködik másik kártyával a dolog "öszvérbe" csak ott lesz a gond ha valamelyik játékba akarom használni akkor nem fogja látni a pszihés gyikforcot., mert a progiba sem feketedett be -
janos666
nagyúr
A demó CPU-val is felfut geforce meg ageia kártya nélkül.
Ha szürke a geforce felirat a physx driverben akkor nem üzemel. Kár, remélem mire én tesztelek 2 PCI-E-ből addigra lesz új verzió ami kicsit barátibb azzal mit is akarsz kijelölni célhardvernek (nem egyszerűen geforce vagy ageia közt váltani, hanem konkrét windows eszköz hogy 8800GTS, 9600GT vagy Ageia 100nemtommi, stb...) -
taaz
tag
Na kiprobáltam . Átraktam a 4x pcie csatiba a 8800gt-t. Aztán az ati x1250-nel izitottam a rendszert. Telepitettem minden videokarit ujra. Eddig rendben volt minden. Utána kapcs az nPhysx-be. Nem látta sajna h Gyikforce van benne a progi. Na de a demok mentek.
Kérdésem: hogy a demok mindenféle képpen elindulnak, ha nincs fent az ujjab driver amivel már támogatja a fizikát?
A másik h +igp-vel illetve gyikforce soloban is 56% proci terhelést csinál a sok apro golyos tesztben.
Akinél müködik azoknál mennyire terheli a procit? -
Theodolit
tag
válasz
juliabrilke #170 üzenetére
nekem el se indult...
biztos valamit rosszul állítottam be....hogy kell be át állítani az extrém fizikát normál modu fizikára? -
biggamer
veterán
NVIDIA GeForce 175.19 WHQL-minősítésű NVIDIA meghajtó GeForce 6, 7, 8 és 9 VGA-khoz [link]
-
Szpisti
addikt
Innen mindenki leszedheti ami neki megfelel: katt...
A "177.35 Customized INFs"-ben megvan mind a 4 op.rendszerhez való inf fájl...
-
Kötelező
senior tag
üdv
sikerült feltenni Geforce 9600GT-re vista 64bit-re. letöltöttem a 177.39-es drivert egy külföldi oldalról, de előtte driver sweeper-el mindent leszedtem csökkentett módban. majd a módositott INF(177.35)ös fájl-t belemásoltam a telepitési könyvtárba( 177.39). Rendesen fement ujrainditom, eredmény: KÉP
-
Đ@n!
tag
nem tud valaki 64bit-es filet vista alá?
-
Theodolit
tag
hi!
Nem tudja valaki miért irja ezt ki a cellfactor revolution:
"EXTREME PHYSICS LEVEL REQUIRE AGEIA PHYSX ACCELERATOR"
Pedig nekem is g92 alapú 8800gts 512mb-s változatom van és be is tudom jelölni a Geforce PhysX-t,fel is van rakva minden és le is tudom játszani a demonstrating demokat...de mégis ezt irja ki
Nem tud valaki segíteni?! -
minnyá felrakom a vistát s megnézem /vantagen-t/
azt azért nem mondanám hogy működött hanem inkább egyenlőre úgy fogalmaznék hogy aktiválódott ez a PhisiX
tennap csináltam teszteket itt látszik hogy semmilyen javulás nincs [link]
bizonyos tesztek jobban életszerübben néztek ki mint ahogy a régi driverrel emlékszem /bár ez lehet az új driver hatása is/ha valamire jutottam írok
-
ffodi
veterán
válasz
detroitrw #144 üzenetére
Én megpróbáltam az új driverrel, de nekem azzal sem jó G94-gyel. Próbáltam már úgy is hogy driverek uninstall, aztán safe modban driver sweeper, aztán driverek fel, de így még rosszabb, mert a 3dmark vantageban a physx tesztnél azt írja ki hogy nem található az nvcuda.dll.........Nem tudom mi lehet a baj. Valakinek van valami ötlete erre?
-
mmdms
addikt
sajnos a gts-emmel nem sikerült...inaktív maratt a geforce physx rész...
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #159 üzenetére
Erről korábban már filozofálgattam ebben a topicban, tudtam hogy az INQ hetekkel ezelőtti felvetésére sokan felkapják majd a témát mikor kijön. Szerintem se minősül igazán csalásnak, mert a CPU scoret tolja fel, így a GPU score ezután is összevethető, valamint ki is kapcsolható a gyorsítás, emellett valahol még igazság is van a pontokban, mert tényleg többet nyújt így egy geforce mint egy radeon. (ha nem több FPS-t, de kevesebb FPS mellett szebb látványt és ezt mindenki magának dönti el miket tol Hihgre a játékban a kártyájához mérten, AA-t meg AF-et vagy PhysX-et; egy GTX-280 pl lazán elviszi az UT3-as techdemó mapokat is)
+ Akkor is megkapod a pluszpontokat ha Ageia kátyát raksz a gépbe radeon mellé. -
janos666
nagyúr
válasz
juliabrilke #155 üzenetére
Többektől olvastam már hogy ha a config fileban erőltették és írásvédetté tették akkor működött GRAW2-ben is, a Cell Factoryban is lehet így sikerült már valakinek, de azt a játékot nem ismerem, hol tartja a beállításait.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
juliabrilke #152 üzenetére
Még keveset tudni a működésről. Később okosabbak leszünk. Egyelőre a 3Dmark és az UT3 támogatott.
Igazából technikai doksik nélkül csak találgatni tudok én is... A Cellfactor (és a komolyabb Physx képességeket felvonultató játékok - GRAW, BOS) támogatása lehetséges, hogy azért maradt ki, mert egyszerűen a CPU-s feldolgozás is gyorsabb a GPU-s-nál. Ha belegondolsz a PPU-val megtámogatva is gyér a sebesség, ha a PPU munkáját odaadod a GF karinak akkor egyenesen borzalmas lesz a teljesítmény.
Valszeg a komoly Physx számításokra az SLI-s rendszerek lesznek képessek. -
Jofi81
őstag
válasz
juliabrilke #152 üzenetére
Ezen oldal szerint még csak az UT3 és a Vantage működik NVIDIA kártyával.
-
Kis segítség pontról pontra ha valakinek nem jönne össze X64 alatt.
X64-es windowsom van, emiatt a 32bites moddolt ini nem volt az igazi. De "kézzel" megoldható. Kell az első hozzászólásban lévő nv4_disp.ini (továbbiakban a 32bites driver), és még a mi moddolandó inink is. (meg persze az x64-es driver)
Az iniben 2 helyen kell módósítanunk.
A [NVIDIA.Mfg] alatti sorok egyezenek meg a 32bites driver soraival a [ControlFlags] sorig. Ez határozza meg hogy milyen karira telepíthető a driver.Aztán ; Localizable Strings alatti sorokat szintén másolni a 32bites driverből az újba (ez azt határozza meg hogy mit írjon ki a driver a karia az ezközkezelőben). DE csak eddig, innentől nem bánjuk:
DiskID1 = "NVIDIA Windows XP x64 Edition Driver Library Installation Disk 1"
NVSVC.name = "NVIDIA Display Driver Service"
NVSVC.desc = "Provides system and desktop level support to the NVIDIA display driver"
NVUninstall.desc = "NVIDIA Display Driver"Ha ez megvan akkor már telepíthetjük is a cuccot. (Ha poénkodni is akartok akkor a ; Localizable Strings résznél kikeresve a kari tipusát át is lehet írni hogy mit írjon ki.)
Ezután restart, majd mehet fel a 8.06.12 physx driver. -
juliabrilke
veterán
Cellfactorral mi a helyzet? A menüjében ki kell, hogy tudd választani a Physx card supportot? Mert nekem nem engedi beixszelni (pontosabban beixelem, utána restart és semmi
)
A Physx tulajdonságoknál ott a jelölés a kártya mellett. (tehát elméletben megy)
De ha olyan térképen akarok játszani, amihely kell a kártya, akkor kiírja, hogy nem rendelkezem vele)
Egyébként 8800GT-m van. -
janos666
nagyúr
válasz
schwartz #149 üzenetére
De a Havokból még egy játékban sincs olyan verzió ami támogatna ilyesmit, és a játékokat sem eszerint írták meg.
Többnyire csökkenti az FPS-t, hisz többletlátványt nyújt. De ha a CPU szétizzadta magát a fizika miatt (a grafika, AI stb. kiszolgálása mellett), a GPU-nak meg nem akkora szám és az eddigi CPU limit miatt amúgy se volt kipörgetve akkor javulhat is a teljesítmény.
-
janos666
nagyúr
válasz
detroitrw #144 üzenetére
Fura. Elvileg nem is a VGA drivertől kéne függenie hanem a PhysX verziótól. Ez a driver dátumra mikori? (mikor lett utoljára módosítva az nv_disp.dll?) Elvileg régebbinek kéne lennie mint a 177.39, mert 175.80 is jött már ki betaként régebben, a whql meg csak egy tanusítvány amit az MS csap mellé külön fileban. (és ezért késik a whql a betáktól)
-
schwartz
addikt
Amit eddig a CPU vegzett az ezutan sem lesz atharitva a VGA-ra. Vagy igen? Az Ageia sem a CPU-t jott levalltani hanem felturbozni a fizikat. Most maskent lesz?
-
semetka
őstag
Mekkora telkesítmény növekedés várható ha kijön a driver??
Minden játékban tapasztalható lesz vagy csak a PhysX-es játékokban? -
taaz
tag
Na összejött.
Amugy olyan ugrott be h Kroszfájeres lapom van, és ha 4x pci-ba dugnák egy 8800gt akkor nem lehetne a h csak az eggyik vgat használom fizikára a másikat meg megjelenésre?
Sli-t nem támogatja ezért gondoltam ráá.
De lehet h valamelyik nap kiprobálom mert van integrált videom is. Igaz x1250 de lehet h vele is összejön a 8800 társaságában.
Vélemények szerintetek? -
ityam
őstag
nem jo megfogalmazas hogy csalas de nem realis az eredmeny. mert a cpu tesztnel alig van a vganak dolga es ezert tud rednesen fizikat szamolni. de egy valos jatekban ahol 3dt is alig birja szegeny kiszamolni akkor a nyakaba akasztunk meg egy kis fizikat is akkor konnyen megfekudhet sebessegugyileg. mig ebbol a vantage tesztbol az jon le hogy 3X gyorsabb lesz a fizikaban.ezert nem biztos hogy jo hogy beleszamit az osszpontszamba. mert ha lenne egy olyan hogy fizikai score ami ad egy erteket az jo de abba a szamba nem kellene hogy beletartozzon amit mindenki osszehasonlitgat mert csaloka eredmenyek jonnek ki.
-
-
janos666
nagyúr
Vantageban egyesek szerint csalás hgy az nvidia ezzel előnyhöz jut. De ha nem kis 12 évesek írnak tesztet az új VGA-król tudják hogy ezután vagy PhysX kártyát kell tenni a Radeonok mellé, vagy letiltani a GPU fizikát az nv driverben. És ha több játék használja akkor végül is nem csalás tesztelni azt is hogy megy a gépednek a fizika.
Neked is várni kell még a következő driver verzióra...
-
janos666
nagyúr
1: Az Hl2 motor ízig vérig Havok, kiemelten szerepel a kis Copyright szövegben indul. (méghozzá olyan Havok mint eddig mind játékban, vagyis csak CPU-n fut)
2: A Havokot megvette az Intel, így a PhysX előretörése nem akkora öröm az Intelnek, sőtt, azután Vantageban nem is dob már annyit az nv karik mellett a quad proci, mert a CPU scoret azután a PhysX driver tolja fel 1000-rel a GPU-val, a játéktesztek meg nem annyira CPU-limitesek, főleg extrem profilban.
3: Ahol intenzív lesz a fizika ott visszaesik az FPS GPU-s fizikával (kivéve néhány esetet ahol erős CPUlimit volt), ez pont inkább oda jó ahol alig nyúlt volna a játék a PPU-s kártyához, mert akkor PPU nélkül is ugyanazt a látványt kapjuk, de alig terheli le a GPU-t.
De ez még a legelső alpha verzió ami fut GPU-n, lehet sokat gyorsul még, és elvileg a GT-200ban igazítottak hozzá ezt-azt, így a legújabb kártyákon még kevésbé esik majd tőle vissza a teljesítmény, és azokon intenzív fizika is mehet PPU kártya nélkül (ha mindegy 200 vagy 100 FPS-ed van UT3-ban, mert úgyis 60-ra limitel) -
mobbo
senior tag
cs-ben italyn ha bebaszod a granatot a piacon a bananok koze, nem esik majd le az fps (annyira)
ha egyaltalan az tamogatott jatek...
tul sok jelentosege nincs jelenleg ennek a cuccnak
de tovabb erositi majd 3dmarkban az intel/nvidia dominanciat a meg jobb eredmenyekkelviszont a jovoben varhatok olyan frissitesek/patchek az nvidiahoz kozelallo fejlesztoktol --mar megjelent jatekokhoz-- amiknek lesz ertelme is (allitolag)
-
ityam
őstag
válasz
janos666 #126 üzenetére
Köszi.
Van valahol egy teszt hogy egy atlag ut mopon mennyit gyorsul ezzel a moddolt driverrel egy 8800Gt.
Én speciel egy 9600GSO OCvel probalnam ki ha érdemes. bár mostansag UTvel nem jáccottam más játék meg nem nagyon használja szerintem amivel jáccok. Ha valami meg nem használja akkor gondolom egy grammal sem gyorsabb.
A vantage pontszám meg annyira nem vonz.amugy ezzel az össz pontszám is növekszik vagy csak a cpu pontszám?
csak hogy mennyire fogja megkutyulni a vantage eredmenyeket hogy ki hasznalja a moddolt driveres kartyakat es ki a sima alap regebbi driver vagy nem bekapcsolt fizikai gyorsitast. -
janos666
nagyúr
De, ha durva a fizika akkor visszaesik tőle az FPS, mert ugyanúgy a GPU számolja azt is a shaderprocikkal. De ha nem túl durva a játék fizikája (nem direkt erre készült techdemó mapon játszod az UT-t csak pl. gyári mapon ami azért hozzányúl) akkor még belefér a plusz látványért cserébe. Pl. nem AA-t tolsz rá hanem fizikát, nem kötelező...
És a GTX-260/280 kártyákat elvileg már nem lassítja túlzott mértékben a durvább techdemó mapokkal se. -
ityam
őstag
azok a jatekok amik hasznaljak a physixet azokrol mintha anno azt hallottam volna hogy gyorsabb nem lett a game csak jobbakk lettek egy par effektel. most hogy a vga szamolasi sebessegebol meg pluszba veszunk el hogy tudjon fizikat is szamolni az nem lassitja be tulsagosan a jatekokat amik egyebkent is soxor inkabb vga limitesek?
mert a vganak megvan a maga keresztje a 3d szamolasaval es meg nem tudom mennyire jo a fizikat is rabizni. vagy hulyeseg amit mondok? esetleg kulon aramkoroket hasznal a fizikai szamitasokhoz? nem tartom valoszinunek hogy a 3d szamitasi sebesseget ne fogna vissza.
velemeny? -
taaz
tag
Na ezt nekem is ki kell probálni!
Csak gondolom nálam kevés lesz a 256Mb Vram.
Igy végig olvasva a topikot arra jöttem rá h azért g92 gpukkal nem nagyon lehet ezt kihasználni. Azért olyan kari kellene ilyen feladatokra amikben több a tartalék. Pl Hiend széria. -
janos666
nagyúr
Nem kell azokat erőszakolni. Szerintem eddig szimplán csak nem érte meg a fejlesztőknek hogy egy szűk, Ageia PPU-val rendelkező réteg kedvéért fullos licencet vegyenek és alaposan kidolgozzák a játékbeli elemeket hardveresen gyorsított fizikához.
Most, ha hirtelen már rengeteg embernél ott lesz a PPU-ként is üzemelő geforce lehet eljátszanak ezzel a gondolattal. (nameg ezután könnyebb dolguk lesz ha az nvidia készségesen alájukrakja az alapokat)
Attól se kell félniük hogy túlzottan lassít ha ennyi munkát kap a GPU, mert kikapcsolható, vagy akár ugyanúgy skálázható low/med/high/veryhigh, szóval akinek van egy GTX-280a, vagy 8800GTX van SLI-be azzal nyugodtan belőheti, és gondolom ha lassabban fejlődik majd a fizika 1-2 generáció múlva nem is lesz annyira észrevehető az FPS-beni visszaesés.(#118) - Hát ja, crossfire-re nem is merném használni a 4x sínt, de erre elégnek kéne lennie. (bár állítólag igen erősen visszafogja az FPS-t ha UT3-ban a speckó Ageia mapokon mászkál az ember, úgyhogy könnyen lehet még épp ki is lesz hajtva a sín - de ilyen demómapoktól nagyobb fizikai számításigényt még sokáig nemigen kell várni valós játékokban)
Szivesen viszontlátnám még az Ageia AI cuccait is, mert elvileg arra is alkalmas az API.
-
Attix82
addikt
Igazandibol teljesen mind1 , hogy most mennyire tamogatott.... Nvnek nagy a befolyasa a jatekpiacon , igy mar nem csak maga a grafikai megjelenitesbe hanem PPUba is ra fogja eroszakolni a jatekfejlesztoket...nemhiaba kezdte el ezt az utvonalat is.
-
szacsee
nagyúr
Jelentem 8800GT-vel is megy.
Keldor nálad is megeszi az egyik magot a PhysX demó, mert nálam 1 mag közben 100%-on ketyeg.
Szal megen a marketing.. -
janos666
nagyúr
Hát addig kérdés csak míg kiderül ha berakom a két kártyát akkor felbírom-e rakni a geforcenak a forcewaret, a radeonnak meg a catalystot, és azután még bootol-e a Vista. (szerintem mennie kéne de még nem sokan próbálták, így nem lehet tudni)
Aztán már nem lehet gond, mert a játék az elsődleges videóvezérlőn fog futni, aztán csak a PhysX driveren keresztül találkozik a másodlagos videóillesztővel, de azt nem is tudja majd hogy az is VGA, nem pedig PPU kártya. (mintha elfekvőben lenne egy nv-IGP az alaplapon, attól gond nélkül futna a játék a diszkrét radeon grafikuskártyán, a physx meg a saját kis API-ján keresztül keres célhardvert, amit a geforceból emuláltak neki...) -
janos666
nagyúr
-
gduck
addikt
1. A leírásban az szerepel, hogy a 177.35-ös módosított inf fájlt kell a 177.39 driverrel használni!
2. A rendszer így tökéletesen látja a 177.39-es drivert és működik is (mármint maga a driver)! Amúgy meg külföldi fórumon írták, hogy már a 177.35-tel is működik
3. Az Nvidia PhysX driver nem "látja" a kompatibilis Gef kártyát (mivel nem is kompatibilis
)
-
DeSanto
őstag
válasz
Theodolit #102 üzenetére
Ott azt írja hogy nincs fizikai hardware.
Ez egyértelmű mivel akinek van (régen vett physix kártyát) annak a támogatása se szűnik meg.
Szóval azoknak akiknek olyan van azoknak nem a GPU fog számolni hanem a "célhardware".D@ve89: a részecskék számából már meg lehet állapítani hogy egyáltalán működik e a dolog.
Video-t csak ne csináljak már ha nem muszáj. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor elvileg csak az UT3-on és a 3Dmark-on megy a dolog.
Most ezek után kezdek egy kicsit félni, hogy a GRAW-ban és a Cellfactorban egyszerűen azért nincs engedélyezve a dolog, mert azok a programok a rengeteg számítás miatt még a PPU-val is iszonyat lassúak voltak, valószínűleg ha a PPU feladatát átadjuk a GPU-nak akkor a program futása tovább romlik, így elég negatív lenne a bemutatkozás.
Egyedül a 3Dmark és az UT3 ami sebességben profitál a PPU-ból, így a GPU is gyorsít rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest