- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem akarok bele-offolni a komoly témákba, de egyetemhez 3 dolog kell: szerencse, mák, kamu. (És ki-ki helyettesítse be magának a mák elsődleges, és különbféle átvitt értelmeit
)
Idegeskedni épp ezért nem kell soha, sokkal több múlik a vak szerencsén, mint rajtad. (Az persze más, ha Zh előtti este a könyv helyett kártyákat, pohárfenekeket, és asztallapot bámultál, de akkor sem parázni kell, csak nyugtázni hogy ez így nem okés, majd legközelebb jobban csinálom, de ami bukott, az úgyis bukott...)Ez szerintem jó taktika, már 2 félévet elvégeztem így a 8-ból 6 félév alatt, és elégedett egyetemista vagyok. Kár hogy nekem már nem végtelen az ittölthető félévek száma, 2 évvel korábban kellett volna születnem, akkor még mindig itt lennék, és még tovább is, mint így fogok.

Ma jártam egy református templomban Siójután. Jól le van robbanva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)