Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
badabum
tag
Én 32GB netac micro sd-t rendeltem, leteszteltem h2testw -vel,rendben volt.
-
vandor01
senior tag
en rendeltem mar 32 es 64 st is....
meg meg van minden adatom
de erdekes a GB nel joval olcsobb mint az Ali-n? gyanus

-
azbest
félisten
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nekem a gyártó aliexpress shopjából ma jött egy ilyenből 8GB-os háromszög. usb3 olvasóval teszteltem és rendben van a sebességük és a kapacitásuk is. Ez a fajta 10 írás és 40 olvasást produkált h2testw közben.
Múltkor a piros színűből is vettem párat, azok is jók.(#6793) Vertigo18
ja a raspberry kapcsán biztosan említettem -
Vertigo18
addikt
Igen, az adapteres dolgot mondtad a másik topikban, ajánlottam is alternatívát...
Viszont kb. 10 másodperc alatt meg lehet csinálni, hogy egy 4 gb-os kártyát 16 Gb-osnak lásson mindenféle eszköz. A gond az, hogy fel is tudsz rá másolni 16 Gb-nyi adatot, azonban a 4 Gb. felettit nem tudod rendesen visszaolvasni, ami elég kellemetlen lehet, ha pl. egy fényképezőgépbe kell és csak hónapok után, amikor betelik a kártya és menteni akarsz, akkor derül ki, hogy a felette lévő "képek" nincsenek meg.
-
RBJ
addikt
Mai landolás. 2.37 volt levonással. [link]
ápr. 11. rendel.
Korrekt hologramos termék. -
atty_hor
tag
Elsőbálozó (rendelő) révén tapasztalatlan vagyok:
A nyomkövetésem állapota: Célországba megérkezett (a magyar posta és a postnl is ezt írja).
Ez a végső stádium, vagy lesznek újabb sorok a nyomkövetésben? -
Black Phone
senior tag
tettem ki profil képet kaptam 20 pontot

-
bazsimano
őstag
en majd hetvegen csinalom meg a reviewkat! kivancsi vagyok, hogy mit es hogyan fognak szamolni!
de ugye pontokat maximum 30%ig lehet felhazslani az uj cucc vasarlasnal...persze az is tobb mint a semmi! 
-
bbkk
csendes tag
Erre van, vagy lesz kupon?
http://www.gearbest.com/Photofast-_gear/ -
RBJ
addikt
Pontokat akarunk a francba. Vagy nem számít az elégedett vevő?

-
WestBam
senior tag
Tegnap gyorsan írtam én is egy felülvizsgálatot fotóval szépen és nekem is 10 pont jött de gyanusan gyorsan küldték is róla a jóváhagyást. Vagy rendszerhiba vagy romlik tényleg a bolt

A pont mindenkinek kell
-
RBJ
addikt
Na én is csak 10 pontot kaptam. Pedig videjót is raktam fel.
Elkezdtek smucikolni a pontokkal.
Pedig azért szerettem mert olyan pontokat adtak mindig aminek komoly értéke volt.
Most 20 pont 0.40 dolcsi. Kenhetem a hajamra. Smucikokklettekafenébe!
-
hpsafl
tag
Karcsú, vagy sem nálunk versenyen is 6 percig kell bírnia.
Nagyobb akkut meg nem érdemes beletenni, mert nem lesz jobb, és máshogy is fog úszni a nagyobb súly miatt.Egy óra tiszta játékhoz kell 10 akku, de egy ragasztás kb 20 perc, ha rendesen zsírtalanítasz is, de nálunk kb 5-10 perc, mert közte még beszelgetünk, meg állítgatunk is.
Kb minden hajó eszik, ami megy is valahogy, és ez a nagyokra is igaz, pedig ott jobb a hatásfok. Pl egy 6-7m-es 150Lovas Bayliner megeszik 60-70 litert simán egy délután alatt, de a kicsi RC hajók esetében még rosszabb a hatásfok, meg az indulások is sokat kivesznek az akkuból.
-
bul07
nagyúr
Lemaradt
Belgium Post szállít most 18650 cellákat, vagy melyik postával küldik most?
Mert ha szállít akkor beírnám a közleményekbe hogy azzal küldjék mert most az elég gyors
(#6770) bazsimano
Ezt írja
Write a review for this product: Get 10 GB Points
Upload Images: Get 20 GB Points.
Upload Video: Get 50-250 GB PointsNa de hogy össze is adódik e azt nem tudom
Én itt szoktam a videó fülre kattintani és úgy értékelek
-
bul07
nagyúr
Szállítás árát nem is néztem
BG-n akkor így már jobb áron van , már ha ugyan az a kettő [link]
Azért ez a Using time:5 to 6 minutes elég karcsú, egy órás szórakozáshoz kellene vagy 10aksi
Értékeléshez
Én tegnap csináltam 5videós +képes értékelést , értesítést nem kaptam, és eddig 150 pontot kaptam rá -
hpsafl
tag
Sajna magasak a postaköltségek: 58$, 88$ és 68$ (linkek sorrendjében)
Az utolsó a legkomolyabb, azzal már el lehet játszani, de a kabint szigetelőszalaggal le kell ragasztani, hogy ne menjen be a víz. Ez a hajó a magas kabinnak, és a motor forgatónyomatékának köszönhetően vissza is tud borulni. A test anyaga műanyag, ami itt még belefér, de az ütéseket nem viseli olyan jól mint az üvegszál erősítésű epoxy, és az üvegszálas test a hullámzásban sem horpad be, de ez inkább versenyen fontos.
-
Tamaryu
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Magyarul is írhatok nekik, vagy angolul kellene?
-
vandor01
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
lehet kesőbb azert átnezik es karbantartjak?

nalam 20-at csapott a pontjaimhoz automatikusan felvitel utan....
volt 3 elmaradasom, fényképesen csináltam.... 3x20-al növekedtem....ahogy nezem azert volt 20 mert az első 5 értékelés duplan számol...
szoval alapbol ad 10-et... es később az átnezes utan talan?
karbantartjak a fenyképes/videos értékelések pontjait?majd jkiderül hogyan mukszik valoban? azert igy kicsivel jobb
mert nem log ott a levegoben valakira varva, hogy elfelejtse?
-
vandor01
senior tag
ugynezki, hogy a ErtekElek átalakult!
az értékeles azonnal felmegy a fényképes értékelés 20 pont....vagyis az eddigi tesztek alapján

a régiekbol azokat fogadja el amiket a manualis modon nem dolgoztak fel
hajra..... -
Tamaryu
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm a segítséget, ha elakadok, akkor kérek még segítséget.
A hibát leírhatom magyarul is, vagy angolul kellene?
-
Tamaryu
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sajnos nincs jelenség, fekete képernyő, bekapcsolásra semmi, töltésre semmi.
Azt vegyem fel? Ticketet hogyan kell nyitni? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Tamaryu
üzenetére
Először vedd videora a jelenséget. Ne csak Youtube-ra töltsd, mert azt nem mindig tudják megnyitni. Legjobb lenne, ha egy rövid, lényegretörő video lenne.
Utána nyitni kell egy ticketet, elküldeni a Video-t, valamint leírni röviden, hogy mi a szitu.
Utána fognak ajánlani lehetőségeket, amiből választhatsz. -
Tamaryu
csendes tag
Tudna valaki segíteni?
Két hónapos telefonom semmire nem reagál, se kép, se hang, a telefonkártya benn van, de nem kapcsolható a szám, bekapcsolni nem tudom, ha töltőre teszem a led sem jelez, hogy töltöm.
Gondolom gariba vissza kellene küldenem. GearBest-es Kínából.
Soha nem csináltam még, ezért szeretnék segítséget kérni. Ha lehet teljesen szájbarágósan, akár privátban is, nem szeretnék belebukni.
Köszönöm. -
Black Phone
senior tag
18-án feladott, 15-én rendelt csomagom megérkezett!!!

-
vandor01
senior tag
nalam meg feljon az osszes ErtekElek ujra?

most akkor a regiek amiket irtam elvesztek?vmi gebasz van a kinnyaiaknal

biztos lehet ujra ertekelni

hat akkor ertekeljunk ujra
van egy ket dolog amiket ugyis lehuznek
mert a minosege par het utan nem utotte meg az Erteket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom, de biztos tudja ki az az Érték Elek

-
RBJ
addikt
Most nézem, hogy eltűnt az éterben, így gyorsan ismételtem. Hátha bekerül. Érdekes ami megjött két tétel tegnap ott nem kérik az érkezés idejét, de ami még meg se jött ott kérnek landolási időt.

-
RBJ
addikt
Furcsaság van, a rewiev imre most nem kaptam pontokat.
Eddig meg hánygálták.
-
wocsok17
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor indul a PayPal.

-
GIJoe
addikt
Múlt7 szerdán rendeltem infocus telefont eu raktárból, még semmi, illetve DHLt fizettem és tegnap kaptam egy Royalmail GBs, trackinget, ami persze nem mutat semmit, szóval vagy elfogyott a vámszabad területről, és érkezőben, vagy gyűjtenek még megrendelést h olcsóbb legyen. Aki ilyet venne azt tudja mire számítson...
-
wocsok17
tag
Sziasztok!
Ha nekem nem tatszik a fél refund egy több mint 2 hónapja megrendelt csomagra, ami valahol Svédország és Magyarország között köröz a levegőben 1,5 hónapja, akkor paypal dispute segíthet?
-
hpsafl
tag
Nichia NVSW219BT-V1 LED-es BLF lámpa
-Szimpla pakk kupon: GB348DJ ár: 6.99
-Full pakk kupon: GB348DJ ár: 7.99 -
hpsafl
tag
Jó is a légpuska, nekem egy HW45 pisztolyom van, néha jólesik lövöldözni kicsit. Mi általában 4-5bar-ra fújt pet palackra lövünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a baj, a 100$-os cuccokkal, pl a Centurion katamarán, hogy kicsi, bukdácsol a vízen, és akku, rádió, meg még töltő is kell külön hozzá, meg a sebessége is "csak" 40km/h környékén van.
Folytathatjuk ahajó témát, de inkább privátba, és ne offoljunk többet

Szerk.:
-westbam-: az a fránya GB topik a sok akcióval, meg a kuponokkal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WestBam
senior tag
Végre egy hasonló hobbysta mint én

Nem is offolok mert itt még az airsoft is fekete folt, a lényeg akárcsak a modellezésnél: a versenypusekom nekem a piacon végezte pontosan hasonló okok miatt. Versenyre járni család mellett macera eléggé, plinkelni meg felesleges mert erre vigyázni kell, nehéz is arra így azt is eladtam, most egy sima delta fox van itthon, ez jó a gyerekeknek is mert könnyű, 10m-en meg ez is tud 0 szórást. Mellette megszereztem a barna könyvet és beíratkoztam egy sport klubba így már más kategóriában hobbyskodom. De itt megálljt parancsoltam, nem kell versenycucc mert az egy autó ára.
Aztán jöttek még az elemlámpák... és jött a gearbest topik
-
bul07
nagyúr
Ahogy -westbam- is írja nagyon hobbi szintet céloztam meg egy kész hajót célba véve
Mert se időm se energiám(240órát igázok egy hónapba 24/48-ba, bagóért) se pénzem komolyan belemerülniTavaly vettem magamnak német versenypuskát, visszarúgás mentes rugóst (Gyenge logout írásom róla), puska+távcső+táska utánajárással együtt vagy 150e Ft jött ki
Terveztem is hogy megyek versenyre, kipróbálni magamat, de eddig erre se került sor pedig a puska megvan hozzá, és egy 2e Ft-os nevezési díj se rázna meg, esetleg az gátol hogy oda vissza vagy 150-200km kellene autózni annyira a semmi szélén vagyok(#6735) hpsafl
Videókat néztem és az ilyen 80-100$ hajók visszaállnak borulás után, már ha igaz
-
hpsafl
tag
válasz
WestBam
üzenetére
Kicsit elszámoltam bocs
, nekem már egy új hajó is kijön kb 35eFt-ból, mert csak egy test, vevő, szervó, motor és szabályzó kell, a többi meg van itthon, de ha a nulláról indulsz, akkor kicsit drágább.A kész modellhajóknak nagy baja még, hogy általában nincs bennük borulókamra, így ha a tó közepén felborul, akkor valahogy ki kell szedni onnan, és tavasszal, meg ősszel nem igazán opció, hogy beúszol érte

A befejezésében tényleg a legjobb, de akkor meg találsz másik hobbyt, és már el is ment a pénz.
-
WestBam
senior tag
Láttad mit írt? Kiad 10-20e-t és beázik a második használatnál. Gondolom hobbysta lenne, azt is el kell kezdeni valahol. Hajón hogy mondják? RTW vagy mi? Szóval gondolom neki menetkész cucc kell és nem csak egy maroknyi szabályzó ebből a pénzből

Szép dolog a modellezés, autóztam és repcsiztem meg picit helikoptereztem is de a legjobb az mikor befejezed és marad egy zsák pénzed
-
hpsafl
tag
Nem a HK-t akarom szidni, mert elektronikában nagyon ott vannak, de ha versenyhajó, akkor itthon érdemes venni. Pl az RS Concept féle mini Parabellummal már lett egy harmadik és egy második helyem is, és más versenyen nem is indult, így igen jó aránya van nálam, de az NST hajók is nagyon jók, én most egy ilyet tervezek összerakni.
Ha kategorizálni kell, akkor 3 kategóriába tenném őket:
-Játék (NiMh akku, kefés motor, lassú sebesség)
-Modell (LiPo akku, kefe nélküli brushless motor, de lehet benzines, vagy alkoholos is a motor, gyyors sebesség, itt vannak a versenygépeknél gyorsabb hajók is, mert nem korlátozza semmilyen szabály sem ezt a kategóriát)
-Verseny modell (LiPo akku, kefe nélküli brushless motor, de lehet benzines, vagy alkoholos is a motor, a megfelelő szabályoknak, pl elektromosnál a Naviga szabályoknak megfelelő kialakítás gyors hajók, de sokszor a gyorsaság nem az elektronikán múlik, hanem a hajótesten, annak szerelvényein, és a pilótán is, hogy mennyire tud szűk köröket menni)Az első két kategória megvehető Kínából, még a harmadik is, de ha itthon veszed, akkor a készítővel hosszú órákat lehet beszélgetni a megfelelő szögek, súlypont, és egyéb dolgok kialakításáról.
Ja és ha a versenykategóriát veszed, akkor gyere versenyezni is, mert sokkal nagyobb élmény, mint egyedül hajókázni

A beázás nem lehet gond, leragasztod, és vízbe merítve belefújsz a tönkcsőbe, ha valahol buborékot látsz, akkor ott még egy kis ragasztót hozzáadsz, és kész is, a pattintós tetőt meg el kell felejteni egy komolyabb hajónál.
-
atee_13
őstag
Mostanában HK ból érkező NL es csomagnak mennyi esélye van tréfa nélkül megérkeznie?
-
bazsimano
őstag
15i rendeles ma erkezett ma..csak sajna nem voltunk itthon es nem fer bele a postaladaba...uh majd holnap mehetek erte!
-
bul07
nagyúr
Pontosan én is kacatokat szoktam rendelni
Például ilyet is [link] (nem GB)De mondjuk nekem még tervbe van pár 18650-es cella, csak nehezen szánom rá magamat
Meg régi vágyam egy RC hajó, de ez nekem túl nagy lutri kiadok 10-20e-ret és lehet második használatnál beázik és tönkre is megy -
vandor01
senior tag
pontosan....
kellett egy ket cucc a mindennapi elethez de felesleges szarokat nem veszek...
na es a termekek minosege? ha par evig hasznalhatoak akkor az szerencse
ha bedoglenek par honap utan? akkor kb ennyit ertek.... en mar dobtam ki
toltheto akksikat mert kb semmit sem ertek
merlegelni kell....
mit erdemes kinyabol mint no-name rendelni es szerencset probalni
vagy "szakaruhazban" venni vmi "brand"-et?...
ami persze ugyanugy kinyai! csak talan a minosegellenorzes?...
Es a termek talan megkozeliti azt, hogy par evig hasznalhato lesz?mindez megspekelve a postas-vamos-kesos-eltunos-refundos jatekkal

ami ha eldurvul akkor az egesz kinyabol rendelosdinek a halalat jelentheti
-
maroni
aktív tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem is ezt írta 20.-i dátummal és ma hozta a postás!
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
15.-én rendelt THL T7 telót ma meghozta a postás aláírás nélkül YT követhető csak Belgákig!
Szerintem jó időt futott!
Üdv -
maate_toth
csendes tag
Friss rendelés tapasztalatai:
Egy Li-Ning - Xiaomi futócipőt rendeltem a GB-ről március 29-én.
Először azt hittem, hogy megint gáz lesz, mert még április 8-án sem volt shipped out a státusz, így nyitottam egy ticketet, hogy ez a feladás a 3-5 napnál kicsit tovább tart. Jött is a válasz szinte azonnal, ja, a cipő a rendelt színben és méretben nincs raktáron, és nem is tudják mikor lesz. Ápr. 14-én eljutottunk addig, hogy van más színben, a rendelt méretben, szerencsére olyan, ami a második lehetőség lett volna, ha nincs az általam rendelt színben. Rámondtam az "áment", 15-én shipped, ma pedig csengetett vele a postás. (Belga posta, YT trackinggel). Szóval gyorsan befutott a rendelés végül.
Fejlődik a support is. 
-
Matthew
őstag
válasz
PiEm-14B
üzenetére
A két antennásra is ezt írják, pedig a logout bejegyzés szerint már annak is angol felülete van:
Question:
Is the device (internal setup) EPROM software in English or Chinese?
Reply:
Hi Miloes,
Thank you for your inquiry. It is Chinese. -
Matthew
őstag
Xiaomi Mi WiFi Router (4 antennás) kuponnal $30.29, szerintem elég jó áron van, vettem is egyet.

Kuponkód: Emirout -
GIJoe
addikt
Érdekes ez a Deals rész érdekes az írja 99$ egy Nvidia GTX960, eredeti lehet?
Rákattintok már 120$ ... -
cidalain
veterán
dehogynem.
főleg ha van otthon tablet, másik teló, akármi. veszel egy jó 2,4A-eset amin több luk van, és máris csak 1 db töltőnek kell elöl lennie. illetve ha lecseréled a telódat jövőre, az új lehet hogy nagyobb teljesítményű töltős lesz. nem tartom luxusnak a nagyobb teljesítményű töltőt (talán nem folyamatosan maxra járatva kevésbé lesz hajlamos a meghibásodásra: a 2,4A-es 1A-en hajtva nem melegszik, ellenben a kicsi telóhoz adott közben 100%-on pörögve fűt mint az állat)a Quick Charge opciót tartom ma még feleslegesnek, nagyon kevés eszköz támogatja.
(#6705) bul07
ez marketing bulllshit. minden más, nem kínai telefon se nagyon tervezhető 2 évnél továbbra, azt se fogja venni senki sem, max alkatrésznek (ha esetleg csúcstelóról van szó, két év múlva már nem lesz az, és ha az igények nem változnak, úgyanúgy cserélni kell, mert már lesz jobb a piacon).
nem tudom hallottál e már a telemax szervizről pl, az az itthon vett termékek garijánál is el tudja húzni az ügyintézést 1-2 hónapig simán. és örülsz ha jól megcsinálják. de más szervizközpontról is hallani rémtörténeteket. senki sem nyel le itthon sem szívesen egy 70-100e forintos békát. a kínai legalább korrekt, küld egy másikat nem szarozik - de legalább tudod hogy sokáig fog tartani. -
eron
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek egy telefont rendelni GearBest-ről, EU warehouse-ból.
Szállítást hogy éri meg kérni, hogy biztos ideérjen, időben és épségben? Túl sokat nem szeretnék ráfizetni, de inkább ne vesszen el a csomag.
Köszi előre is -
Wendelke
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
Szia westbam!
Megígértem, hogy megírom a távcsőről a tapasztalatot, végül is ezt vettem, nem a 12x25-t.
http://www.gearbest.com/binoculars-telescopes/pp_227910.html
Kicsi, könnyű távcső, látszólag rendben is van, nem tűnik túl gagyinak. A színei elég valóságosnak tűnnek, kicsit világosabb a képe, mint amit szabad szemmel látsz Í(talán ettől night vision
), nem tűnt fel, hogy torzítana, és elég kontrasztosnak tűnik.A távcsővel való tapasztalataim elég minimálisak, de két 10x50-s ruszki távcső képéhez tudom hozzávetni, amit nem sokkal korábban nézegettem.

De......., most jön ami kissé elkedvetlenített. A távcsőben szerencsére ez nem látszik a használat során, de ha megfordítom és egy bizonyos távolságból nézek bele az egyik felébe, akkor látható (talán ) a prizmán egy picurka, fekete (szerintem) műanyag sorja ami bent maradhatott az összeszerelés során, és úgy tűnik, hogy vándorol is a prizmán.
Szóval ennyi, a további tapasztalat majd most következik, ha néhanapján használva is lesz.
A gyerkőcöknek viszont tetszik, így nem bánom, hogy megvettem.
-
Beni2360
félisten
Van amikor van értelme, mert majdnem lemerült aksinál engedi a teló a több töltést és ha a kábel meg gyengusz akkor talán többet tud átengedni. Nakem 2.4 Q gyors töltőm van és amikor csatlakoztatom a beterry doctor ap kipucolja a felesleges appokat töltés elkezdésénél, hogy gyorsabban tudja tölteni. Ártani semmiképen nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, nekem már egy új hajó is kijön kb 35eFt-ból, mert csak egy test, vevő, szervó, motor és szabályzó kell, a többi meg van itthon, de ha a nulláról indulsz, akkor kicsit drágább.