Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Mostansag milyenek a tapasztalatok GB-tel, megerkeznek a csomagok, korrektebben kezelik a reklamaciot, mint korabban?
Rendelnek ilyen kamerat es ezert kerdezem. Korabban voltak mar GB-es rendeleseim, de szerencsere, nekem meg sosem veszett el csomagom.
Esetleg hasznalhato promo kodot tudtok?
Koszonom!
UI.: vennek kettot is, de mindenkepp ugy szeretnem, hogy kulon postazzak (az afa miatt). Szerintetek, ha kulon rendelem meg, egymas utan es kulon is fizetek ezaltal, a csomag is ketto lesz vagy egybe fogjak csosmagolni?
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok, kb mennyi ido amig egy visszakuldott csomag megerkezik a Gearbesthez? Meg marcius 13dikan adtam fela csomagot es eddig semmi. A tracking annyit mutat hogy 18dikan belepett kinaba azota nem tortent semmi valtozas
. Kezdek aggodni. -
hevizms
addikt
válasz
vandor01
üzenetére
Nyomkövetős,postázós topik összefoglaló.
Ott van melyik posta követhető a házig.A belga nem.
Amelyiket a magyar posta is elfogadja,az eleve aláírás köteles,itthon látszik a rendszerben hogy hol veszik el.
Ha feltételezzük hogy mondjuk ahogy te is írod a 99% itthon veszik el,az szerinted miért lehet?
Mert lenyúlják.
Na most ha az enyveskezű lát 2 csomagot,amiről tudja hogy az egyik nyomonkövetető és rögtön kiderül hol tűnt el,míg a másikról azt sem tudják hol van,akkor szerinted melyiket nyúlja le ha van egy kis esze?Na ezért nem mindegy szerintem hogy milyen trackinggel jön,ha már trackinges.
Természetesen hála az égnek a postások 99%-a becsületes,így megérkeznek a csomagok nagy része,de sajna mint minden szakmánál/hivatásnál,itt is előfordulnak szemét emberek.
-
virkir
veterán
Aki meg szeret levelezgetni a customer service-nek nevezett időhúzó rollerral, az tegye továbbra is.
Azért annyira nem ördögtől való a support-al levelezés.
Első körben én nem várok 50-60 napot, mert minek.
Gond esetén azonnal ticket és meglátjuk mit lépnek rá, jó esetben a két hónap töredéke alatt megoldható.
Példa1.
Küldtek egy gyári hibás órát. Cirka egy hét, tíz nap alatt megoldódott úgy, hogy wallet+pont lett a visszatérítés. Ezzel meg annyiban jártam jól, hogy újra rendelve megkaptam ugyan azt az órát hibátlanul meg mellé 2 db lítium akkut az óra eredeti áráért.
Példa2.
Akkumizéria kezelése hibátlan volt. A visszafordított pakkot noszogatás nélkül simán újraküldték, és meg is jött.
Csak ugye kéne némi tolerancia és normális kommunikáció feléjük is. -
bul07
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Sőt volt aki nem csak hírfolyamba görgette hónapokig az ügyet hanem vagy 3-4hónap múlva látta a pénzét viszont, bár nem paypal-al kezdte
Amit linkeltem órát néztem néztem de végül nem rendeltem meg mert, én már bizalmatlan vagyok, olyan 50%állok 13rendelés után(fele nem jött meg)
Amúgy ki az az őrült aki kártyával merne náluk fizetni(van kártyás fizetési lehetőség is), soha nem látná viszont a pénzét ha véletlen nem jönne meg, talán visszakapná Wallet-re
-
vandor01
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Belga trackinggel ugyanaz a helyzet ha fizetsz ert ha nem..
ugyanugy mukodik mintha auto fee-n kiosztanak
csak az egyik 1.99-el dragabb
az hogy valaszthatunk azert jo mert ha valamelyikkel
megvagyunk elegedve akkor azt kerhetjuk
neha latok magyar posta trackinget... nyomon kovetheto?
akkor kerjuk azt es akkor tuti nem vesz el a comag??De nekem az a megerzesem, hogy az elveszett cuccok nagyreszeert?
99%? a magyar posta a hunyo....
valamint egy fisi-fosi vamolas miatt ucsorognek a cuccon 1-3-5 hetet?
ez sem normalis es ennyi ido alatt barmi tortenhet a comaggal! -
hevizms
addikt
Tökéletesen igazad van.

Sosem fizettem még külön trackingért,ez volt nekem az első,ezt is inkább csak azért hogy lássam tényleg feladják e a cuccot,ami kis túlzással ingyen volt(azért ez így nem igaz teljesen de mindegy).
cidalain
ráadásul akinek volt gondjuk azok még hónapokkal később is ugyanazt a problémát görgetik a hírfolyamban.

Mint ahogy a pozitiv vásárlásokat is ha valaki megkérdezi a véleményt hogy milyen a bolt.
Vagy a pozitiv vásárlások mind tegnap voltak?
Logikus ha megkérdezik ezt a dolgot akkor kénytelen felhozni az embernek nem??
-
cidalain
veterán
tökre utáltam, amikor itt találtam meg legolcsóbban ami kellett, idejöttem a tropicba, és a kommentek elvették a kedvem a bolttól. vagy 2-3 hónap volt mire rászántam magam a vásárlásra a Gearbestnél.
semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik, de az itteni kommentek szerint a csomagok x%-a meg sem érkezik, a termékek y%-a eleve hibás. ráadásul akinek volt gondjuk azok még hónapokkal később is ugyanazt a problémát görgetik a hírfolyamban.

(#6387) hevizms
a feladás ténye nem elég az eladónak, továbbra is tartom. neki a kézbesítettségek kell igazolnia.
azt meg nyilvánvalóan nem tudta. nem tudom mi okozhatta hogy neki adtak igazat. de ezt ne fejtsük ki itt, nem Gearbest téma. -
hevizms
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Ha a paypal lezárta részéről hova futkározol már?
Amúgy megjött a csomag utána,szóval tényleg feladta,csak jókora kört futott.
Így lényegében örültem is hogy a paypal elkaszált,mert nem kellett a pénzt visszautalnom
De a lényeg nem azon van hogy megkaptam vagy sem végülis,hanem hogy a paypal ilyen esetben nálam nem a javamra döntött.
-
beg
veterán
Továbbra sem mondom azt, hogy ez a non plus ultra bolt, pár dolog ami innen megszokott nálam:
-csak és kizárólag flat rate free szállítás. (nem fizetünk kamu belga TN-ért, sem kamu biztosítási díjért, arra ott a PayPal védelem ingyen)
-ha megjön ok, egyébként:
-NEM ticketezünk, customer servicelünk meg dear friendezünk, walletozunk. Szó nélkül irány a PayPal és open dispute 50-60 nap környékén. Értelmes bővített mondatokkal alátámasztva TN nélkül mi kapunk vissza full refundot.Ennyi. Aki meg szeret levelezgetni a customer service-nek nevezett időhúzó rollerral, az tegye továbbra is.
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Erről volt már itt diskurzus pont a múlt héten.
Azt semmivel nem tudod bizonyítani, hogy nem vetted át!
Csak azt tudnád bizonyítani hogy valamit átvettél. De akkor meg ugye nem indítasz vitát, hogy nem érkezett meg.
Vita esetén az eladó cégnek kell bizonyítani, hogy te átvetted. Ő meg olyat nem tud, akkor meg pláne nem, ha nem is vetted át.update:
te írtál a gearbestnek, hogy te figyuz, a belga posta trancking amiért fizettél problémás, és a fele utat nem trackingeli? nem? akkor pl honnan a búbánatból kapna visszajelzést, hogy a belga posta trackinga szar?én meg azt bírom, hogy a fórumnak mesélnek emberek hogy mi nem tetszik nekik. de az érintettnek még véletlenül sem mondják meg. nehogy véletlenül tudjon rajta változtatni. vásárlói visszajelzés nulla. ha nincs visszajelzés, akkor ők azt gondolják, hogy minden oké, újabb elégedett ügyfél. a kör bezárul.
-
hevizms
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Igen.
Elsősorban azt akartam hogy lássam hogy feladják e.
Viszont ha már fizetek egy trackingért az olyan legyen amin az is látszik hogy átvettem.
Ha nem kapom meg a csomagot és a paypal-nél nyitok vitát,szerinted kinek ad igazat?
Mert gondolom nem nekem,hisz nem tudom bizonyitani hogy nem érkezett meg,míg egy rendes nyomkövetőn látszik hogy nem postázták ki.Bocs hogy ennyire nem részleteztem ki a tracking negativumát,rögtön lecsaptál rá.Megragadtad a lényeget
Ez (hogy nem követhető végig), azt hiszem nem a cég problémája, nem feltétlenül kell róla tudni hogy a belga posta követési rendszere egy szar.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy ez nem a cég problémája is?
Fizetek egy tracking-ért amiről nem is tudom milyen.Csak akkor szembesülök vele,amikor már megkaptam.Akkor meg már késő.Akkor ez kinek a hibája?Bírom amikor körömszakadtáig véd valaki egy olyan dolgot,amiről ő is tudja hogy nem jó!
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
nem volt felesleges feltenni a kérdést:
Járt már így valaki? Ha igen mit lehet kezdeni ezzel a tolvaj bandával?
Jött válasz.
Többen is jelezték, hogy nem, így még nem jártak, és le lett írva, hogy mit lehet kezdeni.
Az első (és legfontosabb) teendő, hogy mondja meg a cégnek, hogy amit ajánlottak az nem tetszik neki.
Most mit várunk még? Én fizessem vissza neki a pénzét?
-
cidalain
veterán
direkt fizettem nyomkövetést is hogy lássam tényleg feladják e.Kaptam egy belga trackinget ami nem követhető végig
Viszont azt, hogy feladták láttad. Ezt akartad. hol a probléma

Ez (hogy nem követhető végig), azt hiszem nem a cég problémája, nem feltétlenül kell róla tudni hogy a belga posta követési rendszere egy szar.
Senki nem mondta, hogy nincsenek problémák! Azt mondjuk hogy élj együtt a problémával, és tanuld meg megoldani. Sehol nincs problémamentes bolt. Sem Kínában, sem itthon, sem az USÁban. Ha valami nem tetszik jelezzed feléjük, és ne itt szidd őket hogy milyen szar, mert attól a bajod még nem oldódik meg.
(Nézz egyszer el a Tékozló Homárra tele van szar hazai boltokkal, szervizekkel, szállásokkal. Nincs olyan, hogy tökéletes cég. ) -
hevizms
addikt
Teljesen felesleges volt feltenni ezt a kérdést.
Akinek sosem volt baja velük az úgy sem fogja megérteni azt,akinek meg igen és elmondják trollnak meg idiótának meg hozzánemértőnek meg türelmetlen lekibetegnek stb stb.
Akinek meg volt baja a bolttal annak meg mutogathat itt bárki akár 10000 sikeres vásárlást is,az már úgy sem fog bízni bennük többet és az meg elmondja ezeket az embereket beépitett ügynöknek.Kicsit elkellene fogadni egymás véleményét és tudomásul venni hogy nincs csak fehér vagy csak fekete.
Inkább úgy kellene behatárolni a boltot hogy a többihez képest jobb vagy rosszabb.
Szerintem az itt olvasottak alapján a jó boltok közé lehet tenni.Személyes tapasztalatom 1 db vásárlás után.Nekem a microsd kártya megjött,de nem eredeti.Hosszas levélváltás után a kártya felének az árát walletra utalták amit azonnal levásároltam egy telefontokra,direkt fizettem nyomkövetést is hogy lássam tényleg feladják e.Kaptam egy belga trackinget ami nem követhető végig,tehát lényegében semmit nem érő.Negativum:hamis áru eladása,semmit érő tracking eladása,nehézkes ügyintézés.Pozitivum:a feladási csomagról fotó küldése,az áru megérkezett,ha nehezen is de valamelyest kárpótoltak,bár a tok még nem érkezett meg
-
bul07
nagyúr
Na aki múltkor lemaradt a U8 Smartwatch-ról $8.99 az bepótolhatja és még fekete is van
Megpontozva $6.31 erősen meggondolandó -
A texasi
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Ugyanúgy meg fogod kapni a pakkot, nyugi,
max. pár napos eltéréssel, ahhoz képest, mintha jól adtad volna meg. -
superecneB
őstag
Sziasztok,
Több sikeres rendelés után sikerült véletlenül elírnom a postai irányítószámot.
Az oldalon nem tudok alkategóriát kiválasztani ezért nem tudok ticketet létrehozni.
Sajnos a chat nem túl gyors ugyebár... Több mint egy órát vártam majd beindítottam egy mosást meg pakolásztam a konyhában. Természetesen 2 percig rámírtak majd leléptek.
Van esetleg valami tippetek? -
ZTE_luky
senior tag
köszönöm mindenkinek a nagyon hasznos választ
Hát igen ez már csak ilyen, sokan mérgelődnek 1-2 dolláros plusz miatt, de azt nem nézik hogy még így si kijön a bolti árak 10-edéből minden. Én is furcsállottam, mert szerintem nagyon jó kis oldal, főleg hasznos hogy az értékelésekből plusz pénz jön be én már csak úgy rendelek hogy flash akcióba és még arról leszedek 30%-ot, és kegyetlen olcsón kijön minden, és egy egy értékelés is nagyon gyorsan megvan, szóval összességégbe csak pozitívat tudok az oldalról mondani.nekem még egy MI BT Speaker-t hoztak ami selejt volt, recsegett, ropogott, csináltam videót és egy kicsit felszólítóbb hangvételű e-mail-t és küldték az újat, az már zárójeles dolog, h. 1-1 hónapot vártam mindkettőre, de ez semmi ahhoz képest hogy mennyibe kerültek.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Nálam 32 rendelésből kettő van még úton, és eddig egy veszett el útközben (az összes Kínából jött). Ezt PP-el lerendeztük, egyéb gondom nekem sem volt velük. TN-t nem szoktam kérni, a biztosítás meg szvsz úgy hülyeség, ahogy van.
De amúgy mi fizetett ügynökök vagyunk, akiktől óvni kell a fórumozókat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Outlander
addikt
-
vandor01
senior tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Az elmult 3 honap: 31 rendeles,
nagy a csajad asszonynak, hugomnak, muternak, unokatestvernek ja es magamnak
összértékben tobb 4 kilo,
de nem a bermuda: orbanista, magyar posta, VAM, istenseg
haromszogebe rendelek szoval nincs még eltunt vagy honapokig utazo csomagom (eddig)tabletek/TV box:
EUs raktarbol DPD vel 7nap
Kinabol azaz Malajzia bol
na itt volt lemondas mert az uj tabletek nem biztos hogy ott allanak a polcon azt kuldik
kis kici kinyai ugyeskedik azaz tulvállalja magat
egy kinyabol tablettal ugyanugy jartam mint az elottem szolo...
lejart a 10napos processing DHL-s csomag nem mozdult: LEMONDTAM!
persze piiizt nem szivesen adnak vissza (ki szeret?)
De hat erre talaltak ki a Wallet-et 1-2 nap azt rateszik
vettem tabletet EU-s raktarbol es a VAM miatt sem faj fejemtelefon
kinabol DHL-el 8nap +40eur AFA..kis csomagokat 20-30dollarik rendelek ha ugyitelem meg kötök ra biztit
eddig nem kellett vele élnem.. 99%ban hibatlanul megerkeztek
nem mindig kérek TN-t mert van nekik belga airmail szoval auto fee-n odarakjak
ha meg powerbank akkor NL-re rakom igaz auto feen is odaraknak...
belgaval 7 nap egyebbel max 2het az erkezes az inditastol!
erre nincs panaszom
alapvetően pozitiv a tapasztalat...
ami negativ....
ha valami kifogy azt a processing time-on tul is ucsorognek rajta
noszogatni kell oket... mi a baj?
igen mint irtak elöttem a levelezes lassan megy 1-2level/nap de hat ez van
egyertelmuen kell irni ez es ez van ezt es ezt vallaltatok.. akkor ezt kérném
de aztan rugalmassak marmint ha nem direktbe kerek a piizt vissza
a walletre rakas eseten gyorsan megoldodik a comag inditas
persze ha minden masodik termékkel igy jarna az ember?
de még nem.....2éves a ceg... még küzdenek bizonyitani akarnak

ugy érzem a mai lehuzos lopos vilagban még a jobbak, még megbizhatoak...
hogy meddig? remélhetőleg nem lesznek rosszabbak
-
cidalain
veterán
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Keves tapasztalatom van. 4 rendeles:
Ebbol az elso ketto egy nagy erteku 100 dollar feletti: egyszer ok refundoltak (gondolom kifogytak), ket hettel kesobb ujra megrendelve 5 nap alatt jott EU raktarbol
Egy vamertek alatti cucc kinabol, ami gyari hibas volt. Kis levelezgetes utan ujrakuldettem (hibas is nalam maradt, nem kellett visszapostazni kinaba). A csere cucc megjott 2 het alatt, ez tokeletesen megy. (Sajna a levelezes lassan ment egy levelvaltas 1 nap volt, mert en csak este tudtam irni, ok meg akoor dolgoznak, amikor en alszok...)
Mostani rendeles meg folyamatban. Masnap shipped out lett. Most varom.
Osszessegeben pozitiv. -
ZTE_luky
senior tag
sziasztok. nagyon megoszlanak a vélemények. itt, prohardveren nagyon sokan szidjk a gb-t, de nekem szinte csak + tap. van. szerintem 50+ rendelés van a hátam mögött, és mindent küldtek, amit hibásat, azt meg cserélték, vagy kifizették. nektek milyen tapasztalataitok vannak?
-
bazsimano
őstag
29.-i rendelesem most igy all:
Origin Country - Tracking Consuming: 40169 ms
2016-04-02 11:25HONGKONG - HONGKONG, Departed Facility in HONG KONG
2016-04-02 04:49HONGKONG - HONGKONG, Arrived at Sort Facility HONG KONG
2016-03-31 03:06SHENZHEN - CHINA, Departed Facility in SHENZHEN
2016-03-30 23:12SHENZHEN - CHINA, Arrived at Sort Facility in SHENZHEN
-
badabum
tag
Szintén vannak beragadt csomagjaim 20.-a körül.
-
vandor01
senior tag
válasz
fotosjani
üzenetére
semmi koze! nezd meg az en rendelésemet ! 7NAP!!??? [link]
szerintem:
a varocsarnok feliujjitasanak nincs koze csomagos gépek landolasahoz....
en a magyar posta tajekan keresnem a bibit...
amig mashol 1 nap alatt el tudjak donteni kell VAM vagy nem?
ha kell akkor masnap mar fizethetsz es kapod a csomagot...addig mi is tortenik a magyar postanal?...
amit automataban 1-2-3-4 hettel meg is hosszabitanak...
miert van az hogy szinte minden fele tipusu level magakadhat a magyar feldolgozason?
swed/holland/belga....??? mind-mind kesik ha Magyar postara van iranyitva?
az eltunt levelek csomagokat meg nem is emlitettuk
beszantani soval behinteni...... sajnos ez van mienk igaz "kicsi, sarga es savanyu".

-
WestBam
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
A csomagom egyik fele megérkezett.
Rendelve febr. 17-én, shipped státuszba február 22-én kerültek.
Első beérkezése március 22 vagyis pont egy hónap. Az annyira nem rossz ez, ha a héten bejön a másik is akkor én továbbra is teljesen elégedett leszek a bolttalMa megjött a másik fele is. Igaz több mint egy hét de a rendelt harnds kés minősége (most akciós persze) kárpótol a várakozásért

-
fotosjani
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem szintén a BLVS és a YT csomagok is beragadtak , sajnos
A BLVS nyomkövetőjén jól látszik hogy beragadt.
Mert a "Departure to country of destination" bejegyzés után azonnal be szokott kerülni a "....delivered in the coming days." bejegyzés, de most elmaradt.
A YT csomagom 23.-a óta várakozik "BRUSSELS - BELGIUM" pozícióban.Egyértelműen a csomag forgalomra is hatással vannak Brüsszeli reptéri robbantások.
Ma nyitották volna meg a repteret, de nem lett belőle semmi. -
DJosef
őstag
Srácok olyan szállítási időket olvasok itt tőletek, hogy kezdek aggódni.
Ma egy hónapja, hogy feladták a csomagomat, de ezen a héten sem érkezett meg.
-
elszabi
tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Vki rá is kérdezett, komoly választ kapott.
ennyi erővel mindenre rá lehet csapni mostantól ezt a feliratot.Question:
Why do you call these binoculars "Night Vision" if they are not intended for use at night?
Reply:
Hi Paul,
Thank you for your inquiry. It can be used at day and night. -
hevizms
addikt
Köszi.

Nem is tudtam hogy a 17track.net oldalnak van new változata is.
Igen ez mutatja,lényegében ugyanazt mint a trackitonline.ruUtolsó bejegyzés itt is:
2016-03-23 16:38 BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete deliveryHát nálam mondjuk lejárt pont ma a 8 nap(hacsak nem munkanapra gondolnak)
És ezért fizettem plusz 2 dollárt,hogy ne lehessen normálisan követni

-
hevizms
addikt
Amúgy hol nézitek belga postás trackinget?
Én a trackitonline.ru-n nézem,ott ez van:A kinai mozgást nem másoltam ide.
21.03.2016 21:32
Megérkezett a postázóba
Brussels - Belgium Bru Airport,custom Clearance Processing23.03.2016 13:44
Vámon
Brussels - Belgium23.03.2016 16:38
Átadva a partner szállítónak
Brussels - Belgium
Post Office23.03.2016 16:38
it will take 2-8 days to complete delivery
Brussels - Belgium -
vandor01
senior tag
mondjuk nekem a belga a nyero mert Brusszelbe rendelem es ceghez
a cegnek meg van posta forgalma boven naponta 2x reggel es del magassagaban
hoznak 1 zsaknyi kuldemenyt... szoval kiemelt "ugyfel" lehetunk

ha este leszall a gep a reggeli zsakban mar benne de most
hajnalban szallhatott le gep es mar 11kor itt volt a cucc...
nem tokoltek vele sokat
Belgium Airmail Registered :
Mar 25, 2016 11:14:06 AM PST Download Invoice26.03.2016 06:17
Electronic notification of shipment
27.03.2016 00:01
Item is ready for transport
27.03.2016 13:00
Arrival at international place of exchange
01.04.2016 06:01
Import (Item arrived at country of destination) -
Vagany
őstag
Nekem nemrég volt egy nagyon gyors csomagom a gearbest-től. El sem hittem hogy ez jött meg
[link] . Beelőzött minden más csomagomat (banggood, ebay, tynideal). Belga postával jött, a TN csak félig működött (ingyen posta volt) március 10-ei rendelés, 11-ei feladás, 23-án a kezemben volt (de már 19-én az országban volt)
.2016-03-19 13:15 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2016-03-19 07:46 Departure to country of destination
2016-03-13 13:00 Arrival at export hub
2016-03-13 00:01 Item is ready for transport
2016-03-12 02:34 Item is announced / bpost received the information
Valszeg ez a Belga posta érdeme főleg, de ha minden ingyen postás csomag így jönne a GB-től az finom lenne
.szerk.: Most látom vandor01 kolléga előttem még nagyobb csúcsdöntésről ír. Szerencsére ez a belga posta dolog, nem egyedi eset
. -
vandor01
senior tag
a mai nappal uj csucsot alitott be a
Gearbest-Kinai-Belga posta 3-as tengely
Marc 25-en indult: I5Watch+micro SD most nyomtak a kezembe
7nap! ez nem aprilisi trefa de meg csak nem is DHL
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
vandor01
üzenetére
kici kínai nem tudja hogy a nagykerben épp mikor érkezik vagy nem érkezik, esetleg másiknál (ha van), van-e és ha nincs, mikor.
Amit nem adnak fel 1-3 munkanapon belül, az nincs náluk raktáron. Épp beszerzés alatt.
Ebaynél szokás már másnap shippednek jelölni a csomagot. aztán mikor megjön, kiderül hogy 10-15 nappal későbbi a kinti postai dátum rajta. -
vandor01
senior tag
nincs is ezzel semmi gaz...
de akkor irja oda a kici pici kinyai, hogy
Dispatch: Ships within 10 business daysde amig nem ez van odairva?
nem csak ehhez akarmihez....
reklamalasnak helye van!
foleg ha többszaz dollaros cuccrol van szo!
persze mindenki eldonti, hogy tud-e varni...
vagy irany a baumax...
-
RBJ
addikt
Ma jött. [link]
Érdekes 02.18. rendelés 03.04. adták fel. Mit ültek rajta két hétig?
Lényeg megjött. Igaz nem is izgultam rajta.
-
Wendelke
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
Köszi a válaszodat!
Nem hittem már, hogy kapok érdemi hozzászólást.
Nyilván a távcső kérdés ebben a topikban annyira nem érdekes.Egyetértek a minőségibb-drágább vonallal alapvetően, de most leginkább arra a célra kell, hogy amikor kirándulunk a nem túl nagy kölkeim nézelődni tudjanak vele, meg persze mi is.
Erre a célra viszont nem akarok nagy pénzt beleölni, mert én még tudnék rá vigyázni , de a kölkök.......már nem biztos.Úgy döntöttem, hogy ezt BIJIA 12 x 25 Porro BK4 Prism Night Vision Binoculars megveszem, legfeljebb jó lesz játszani a kölköknek.

Találtam róla egy tesztet, ami alapján használhatónak tűnik.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ezzel az autós kihangosítóval van valakinek tapasztalata? Esetleg tudna valaki ajánlani valami egyszerű, bevált típust olyan 20 dollárig?
Köszi
-
Outlander
addikt
Rohadt gearbest megint leszállította azt amit megrendeltem tőlük... komolyan mondom már, beraktam a kosárba kifizettem, erre most meg itt van a kezemben... egyszerűen undorító.

-
cidalain
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt sehogy sem tudom bizonyítani hogy nem vettem át.

De ha TN-nel küldik akkor sem kell aláírnom semmit, így abban az esetben sem bizonyít semmit semmi.Ha azt akarja kizárni, hogy átveszem, és utána sunyi módon azt hazudom hogy nem és újraküldetem, az őt védi, nem engem. És ne én fizessem az ő védelmét, mert kiröhögöm

-
trebrona
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én pedig azt vallom, hogy ~$20 felett már illik TN-nel feladni eleve.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
Persze.
Miután így az sem bizonyítható, hogy nem vetted át, nem olyan egyszerű probléma lesz belőle. Vannak itt már páran, akik szaladtak bele ilyesmibe. Bizony gyakran a Paypal is elkaszál, mert nem bizonyítható az igazad.
Szerencsére nekem csak egyszer volt összetűzésem a Gearbest-tel, meg is oldottuk, korrektek voltak, de nem mindenki szerencsés. Én azt vallom, hogy 20$ felett már illik egy TN-t venni, alatta én sem szoktam. (hazárdjáték) -
cidalain
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
de az nem az én problémám, hanem a feladó problémája.
-
cidalain
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
ezt te sem gondolod komolyan

én fizetem az árut és a postaköltséget, az eladó feladata azt hozzám eljuttatni. na nehogymár az legyen a következő lépés, hogyha 100%-ra akarok menni, hogy utazzak ki személyesen Shenzenbe egy 2 dolláros szar miatt, hogy biztos ne nyúlja le a posta, vagy keverjék el a szállítók

1 dolgot tudok elképzelni, ami miatt extra költséget vagyok hajlandó fizetni: a gyorsabb szállítás.
-
vandor01
senior tag
az en velemenyem.....
az hogy TN szamot kapjon a kuldemeny es kovetheto, kivizsgalhato legyen?
a vevo szamara csak egy jo "jatek" lassa hol van a comagja
de kinek fontos a TN szam? szerintem az eladonak!
amig a vevo kezbe nem kapja a cuccot addig az az elado tulajdona
az o felelosege haszna es kara, hogy a vevo megkapja!
mint vevonek semmi jogom nincs hogy kivizsgaltassam hol a comag...
csak az elado tudja ezt kezdemenyezni... mar amiket itt olvastam....ha nem tudja bizonyitani marpedig a vevo megkapta?
ha tartjuk magunkat a VAM/AFA mentesseghez?
akkor 22eus comagnal kb 2+2eu lenne TN+bizti
ha minden rendben megy?
akkor fake TN eseten az eladonak meg +20% profit
en azon vagyok hogy legyen rajta biztositas....
ha nem kapom meg?
biztire hivatkozva ujra kerem a szallitast... azt CSOK.. -
WestBam
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Én nem kértem még semmire tn-t mégis megjöttek.
Most is van úton csomagom, egyiknek a fele bejött, másik fele még kószál. Türelem, na az kell hozzájuk de amúgy nekem nem volt még gondom. Szóval nyugi. Kamu tn-ért meg a fene sem fizet. Veszek egy 2$-os vackot és ugyan annyiért vegyek nyomkövetést? Persze, akkor már a boltban is megvehetem majdnem. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
szia!
itt ontopic leszel, és hozzáértő választ is gyorsan kapsz -
Outlander
addikt
A híres Best-i dpd-ben van egy csomagom, igaz nem gearbestes.... no meg 15kg-os és nagy csomag... de kíváncsi vagyok h meddig lesz itt...

-
bazsimano
őstag
sziasztok! offtopic...
paypallal kapcs...vannak koltsegei? vagy hogy megy? mondjuk rautalok forintot...utana a fizetesnel ha usd...atvaltas az milyen rate-en megy?
udv.
b. -
cidalain
veterán
én is így gondolom.
(#6299) PiEm-14B
épp ezért én a munkahelyemre küldetem a cuccokat. ha itt nem jön be a postás lustaságból, akkor a cégem ráborítja az épületet a postára, és a kézbesítő holnap már nem ott fog dolgozni. mi amúgy is sok egyéb apróságot, termékmintát rendelünk kínából (is), így itt ilyen probléma nincs (a helyi postával).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Kezdek aggodni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)