Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
a GB mobil alkalmazás főoldalán jobb alsó sarok környékén jelenik meg egy ikon, a napi bejelentkezés. user+pass-ot nem kell megadni, csak rányomni az ikonra, aztán meg a naptár alatt egy gombra. a legtöbb webshopnál kb ennyi, pár pontot adnak érte, ennyit nekem megér a wc-n ülve reggel

-
Flashy
veterán
majdnem minden webshopban van vagy napi bejelentkezésre adott pont (GB és a többi), vagy BG-n napi 1 facebook megosztásra pont (saját magadnak elég megosztani). nem sok, de ha minden nap rányomok, minden tizedik nagyobb összeg talán. általában app-ból megy csak és a főképernyőn ott a linkje, kivéve tomtop, ott most eldugták kicsit.
-
Flashy
veterán
válasz
vegyszer
üzenetére
én is minden reggel most már 6 app-ban is gyűjtöm a napi pontokat, hátha. igaz, ebből Gearbesten költöm el csak rendszeresen, a Banggood és Ali már 5ezer fölött jár, de nincs rá sok esély hogy hasznosan váltsam be, ma váltottam be 10-et Banggoodon... de sose lehet tudni és kb fél perc az egész gyűjtögetés
egyébként itt offtopic, de van több olyan bolt ahol kupont és pontot is enged egyszerre alkalmazásból (rosegal és tomtop ha jól emlékszem). -
vegyszer
addikt
Kövezzetek meg, de én minden nap majd egy éve a BG és a GB oldalán is begyűjtöm, ami ingyen van. (napi belépés/fb megosztás.)
Igaz, hogy a legtöbbet spórolni 55$ tudtam egyben, és azt is csak azért, mert épp jó kupon nem volt a Mi 4k drone-ra. Két nappal később 47$-os kupon lett volna ugyan, de ez ugye előre nem tudható. Viszont akkor meg már a BG oldalán a European Direct Mail már nem volt elérhető. Rá két napra meg a FIMI X1BH volta GB oldalán occsó. De az meg pont pont mentesen lehetett 42.74$-ért venni... Ilyen az élet. -
bl4ze
veterán
Sziasztok,
U3 4K memkárty kellene akció kamerába, 32 vagy 64GB.
Tudtok valami jó flash sale ajánlatot, vagy bárhol valami akciót ? Jó kártya, jó áron
Előre is köszi.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akkor marad az eredeti fekete, vagy Aliról utángyártott kék. [link]
-
ktamas76
csendes tag
.
hozzászólást tudok törölni? -
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Ott írja a kuponnál: flash eladásnál Kínából és gondolom 1 tételre.
Nézd meg a fiókodban ott a ? jelnél írja. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Nektek műxik appban az Alfawise eb 2510-re az 50%offGB20 kupon?
Állandóan az árra panaszkodik hogy az ár alatt nem használható a kupon mikor 3 db van a kosárban.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Hát néztem már pár boltba, de sehol nem volt eddig.

-
anonymus89
addikt
Törölhető
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a 40% over 50$ és az 50% off over 20$ az csak asztali nézetben meg mobil nézetben érvényes?
Vennék a 2,5"-es hdd tárolóból de nem tudja érvényesíteni a kupont. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem szabványos rollertoll betét kell bele, és hivatalosan csak fekete van. Alin van utángyártott kék, de valamikor annak is még le kell vágni a hosszából. Esetleg vidd magaddal a feketét egy papírboltba, aztán hátha találsz hasonlót.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xiaomi fehér tollba tud valaki betétet itthonról? Kék érdekelne.

-
Nikaré
őstag
Ilyennel még nem találkoztam.
Rendelnék egy $0,95 Stainless Steel Wine Beer Dispenser Nozzle Kosárba rakom,
de alatta ez a felirat van: Clearance
Mit jelent, ha megrendelem, valami jövedéki vagy milyen sarc? -
bul07
nagyúr
EAGET 32Gb memória kártya app pontozva 3.84$
[link] -
bubogabor
tag
Sziasztok!Tegnap irtam a supportnak mert június 10-én rendelt csomagom trackingje július 18-án még mindig nem aktív még ma se azt irták 24 orán belül válaszolnak kiváncsian várom a magyarázatukat
-
Flashy
veterán
válasz
CMD 87
üzenetére
gyakran előfordul, írd meg e-mailben a support@gearbest.com-ra a bánatodat pontos rendelés számmal, ha megkapják, nyitnak egy ticketet, onnantól a weboldalon is megy tovább (bár a képfeltöltés néha szintén nem megy ha arra is szükség van, ilyenkor elküldöm e-mailben a képet, erre nyílik még egy ticket, aztán rájönnek, egyiket bezárják).
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Ma néztem a Posta oldalán a trackinget, és ezt látom. Ez mi akar lenni?? Amazfit-hez rendeltem egy szíjat.
-
CMD 87
tag
Ticketet akarok nyitni ,de nem enged, ez bug vagy most mi a teendő ? / a kedvencek oldalra dob át/
-
lupus_l
aktív tag
Rossz topic

-
Dinter
addikt
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Nem ad ki semmit, hiába írom be és nyomok rá a trackre.
-
A Gearbest azt a választ adta, hogy az Europe registered szállítás is tréfamentes!
-
vittorio7
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nekem érkezett már meg Kínából csomag 9 és 153 nap alatt is. Az átlag az talán 3-4 hét alatt ideért.
Mostanában sok csomagot 2-3 héten belül megkaptam. De a karácsonyi ünnepek előtt már 2 hónappal lassúl a szállítás.
Meg tavasszal a kínai holdújév idején is. -
Dinter
addikt
Egy EU Priority Line-s csomagnak, ami 8 napja elindult, nem kéne már hogy legyen valami lekövethetősége a "The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically"-n kívül?
-
faresz5
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
60 nap után kezdj el aggódni, cselekedni. Kínából való rendelés türelemjáték. Egyet tehetsz türelmesen vársz, ha lejárt a határidő és nem jött meg, akkor egyezkedsz velük. Ez is lesz pár hét. Először sablon válaszok, majd felajánlanak 50% refundot és így tovább. Tárgyalni egyezkedni kell velük. Angolul tudjál.
Nem mindenkinek való a Kínából rendelés sajnos. -
vince
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Magyar Posta simán képes akár heteket is ülni egy-egy küldeményen, így simán előfordulhat az, hogy Kínából gyorsabban Magyarországra ér egy csomag, mint ahogy országon belül kézbesítik.
-
ígyvanferi
addikt
Nem rendeltem korábban Kínából semmit, így kérdezek: ha 9-e óta Pozsonyban várakozik a csomag, vajon mikor indítják útjára?
A 1tracking utolsó bejegyzése szerint 2018-07-09 12:10:29 Item posted at post office 801 908 MP Bratislava 090, a magyar posta trackingje pedig olyan bejegyzést hoz még aznap délutánról, hogy: Célországba elküldve / Item sent abroad. Gondolom ez a Magyarországra küldést jelenti. De már 9 napja küldik? Tök türelmes vagyok, nem is az a baj, csak mivel nem csináltam még ilyet, izgulok, hogy minden oké legyen és megérkezzen, nemám kiesett a teherautóból vagy visszaküldték Kínába vagy egy postai dolgozó elrakta magának, mittomén. -
oszy
veterán
Elkezdtem levelezni egy rossz termék miatt a GB-vel. Most ott tartunk, hogy azt írták, hogy cseréljek kábelt és töltsem 2-3 órát. Na most az eszközben nincs is akkumulátor! Ezt meg is írtam nekik most. Tud valaki tippet adni, hogy hogyan lehet felgyorsítani a folyamatot?

-
x64
aktív tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Ha átvétel után 1-2 napon belül már jelezted a GB-nek, akkor ez sztem DOA (dead on arrival), ami alapján meg kellene (utólag) téríteni a visszaszállítás díját, a saját szabályzatuk szerint.
Amúgy lehet velük egyezkedni, ha a javítás díja jóval alacsonyabb, akkor számla ellenében azt is téríthetik.
Ha nem jutsz dűlőre az ügyintézővel, akkor 4-5 üzenetváltás után lehet eszkalálni a feletteséhez.Ha végképp nem boldogulsz velük, akkor Paypal. Elvileg a paypal is téríti a visszaszállítás díját (ha a feladó nem). Legalábbis ezzel szokták reklámozni magukat. De lehet, hogy már a fényképek alapján is megítélik a refundot.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xiaomi gyerekbiciklit EU shippinggel 1 hónappal ezelőtt 120 USD összegért. 1 hete megérkezett a termék, azonban a kormány úgy meg van hajolva, hogy használhatatlan. Mindjárt indítottam egy ticketet, ahol azt írták, hogy küldjem vissza , viszont ők maximum 30 dollárt adnak vissza. Először spanyol címet adtak, mostmár kínait. A visszaküldés Spanyolországba is 15.000 Ft, nemhogy Kínába... Csak szenvedek velük, egyáltalán nem segítőkészek. Kérdezek valamit, másolgatják a szabályzatukat., a kérdésemre nem hajlandóak válaszolni. Kínomban indítottam egy ticketet paypalon, mert ahogy elnézem, ha vissza is küldeném, akkor se újat nem kapnék, se a feladás díját nem fizetnék ki. Járt már valaki hasonlóan? Mit ajánlotok az esetemben?
Üdv:Tony -
cidalain
veterán
válasz
Nikaré
üzenetére
én az elmúlt pár hétben reggel 7 órás fordulópontot tapasztaltam.
reggel 6.45-kor kelek, és a kávézás pont ekörül van, mindig akkor szoktam nyomkodni az appot, szóval ez tutiszáz. 7 előtt mindig azt írja, hogy ma már bejelentkeztem, utána 1-2 perccel meg már megadja a pontot. -
Nikaré
őstag
Meglepődve tapasztaltam fél órával ez előtt app ba belépve, hogy DAILY REWARD pontot adott.
Eddig 9h előtt semmi sem volt.
Lehet egy új bug.

-
x64
aktív tag
válasz
bubogabor
üzenetére
Szvsz, ha nem jon meg, nyugodtan elkezdheted a levelezest veluk mar az 50. nap kornyeken, eleinte ugyis csak a BS, idohuzo, elore megirt valaszokat fogod kapni.
Ha meg idokozben befut, akkor megirod nekik, hogy megjott, mar nem aktualis.
Mondjuk bo egy honappal a feladast kovetoen meg mindig inaktiv csomagszam mellett sok jora azert ne szamits... -
bul07
nagyúr
válasz
bubogabor
üzenetére
60napot várj ott már sima nap
Tehát te jun 10-én rendelted
Én ha nem jönne meg augusztus 13-án este írnék hogy nem jött meg, azért ekkor mert ez egy hétfői nap és hátha beesikLelkileg azért készülj hogy pár menetes levelezés biztos kel
Általában elsőre azt írják hogy kérdezd meg a postán meg szomszédokat
Megírod hogy mindenütt utána néztél sehol nincs full refundot szeretnél
Ekkor szoktak jönni a több pontos ajánlatukkal meg hogy nem volt biztosítás
Ha nem megfelelő meg kell nekik írni hogy neked az nem jó és hogy full refundot kérsz, és ez mehet így pár levelezésen keresztül
Végső esetben kell paypal-on ügyet nyitni de ellőtte azért jelezd itt, mert lehet lesz innen segítségedAmúgy ha beírt számod tényleg valós nincs elütve sok jót nem ígér
Mert normális nem kamu adatokkal dolgozó oldalon nem hoz semmi mozgást
https://www.17track.net/hu
https://hu.trackitonline.ru( ha erre regisztrálsz be lehet állítani hogy küldjön e-mailes értesítést ha változás van egy csomag számnál) -
bul07
nagyúr
válasz
bubogabor
üzenetére
Eleve munkanap
Amúgy Kínából 20-60 tényleges nap szokott lenni mire megjön valami, így izgulni lehet de nem érdemes
Majd ha a 60-ik napon ha nem jön meg akkor lehet írni nekik, hogy nem jött meg pénz vissza, persze ekkor meg jön a hosszas levelezés mert elsőre jó ha a felét akarják majd vissza adni -
bubogabor
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Kőszőnöm a választ.Már felvettem a kapcsolatot a gearbest.com live chat supportjával és azt irták nekem hogy
3-5 nap mulva frissülni fog a nyomonkővetés elnézést kértek a hosszadalmas szállitásért.Nemtudom mitévő legyek azt irták 10-25 nap a szállitás pénteken telt le a 25 nap. Remélem nemcsak lehuztak nemkevés pénzel? -
juve600
nagyúr
üdv
van egy csomag kódom ,hol tudom megnézni hogy merre jár ?
RU248631491NLilletve ezt ki hozza ? posta ? futár ?

-
bubogabor
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Hogy hogy nem élö nyomkovetés
Destination: Hungary
Origin: China
Query takes : 414 MS2018-06-23 00:40:16 HK,Hand over to airline.
2018-06-22 19:16:00 Service provider received shipment information .
2018-06-22 18:48:16 HONG KONG - HONG KONG,Depart from facility to service provider.
2018-06-12 14:50:46 HONG KONG - HONG KONG,Shipment arrived at facility and measured.
2018-06-12 14:50:46 HONG KONG - HONG KONG,Fpx pciked up shipment.https://www.1tracking.net Ezt irja
-
x64
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Azért az "szép", hogy a június 10-én rendelt csomag trackingje július 16-án még nem aktív.
-
bubogabor
tag
Köszönöm a segitséget de hogy fizetem ki 27% ot.Én megvettem kifizettem azt kiválasztottama szállitasnal a
FREE SHIPPING to Hungary Via Registered Air Mail.Utána néhany nappal a Tracking Neten kivalasztottam hogy a DHL hozza azota várom!Hogyan fizessem ki a eljárás dijat van valami szám vagy csekk fog jonni hogy fizessem be? -
vince
őstag
-
bubogabor
tag
válasz
Silent77
üzenetére
2018-06-23 00:40:16 HK,Hand over to airline. itt jar a csomag junius 23ika ota ezt mutatja a tracking web meg fog jonni szerinted mennyi vamot kell fizetni erte pedig azt irtak 169.99$ vammentesen ahogy megvettem levontak a kartyámrol 46200 ft volt a vamot hogy kell fizetni amikor hozza a futar
-
bubogabor
tag
Sziasztok Én junius 10 ediken rendeltem egy Xiaomi Redmi S2 4G Phablet Global Version - GRAY 2 telefont 169.99$ ert es a mai napig nem jott meg a szállitasnal ezt valasztottam FREE SHIPPING to Hungary Via Registered Air Mail mar irtam nekik hogy hol a csomag mindig azt valaszoljak hogy uton van meg hogy 10-25 munkanap a szallitas megfog jonni szerintetek a csomag vagy reklomaljak hogy kuldjenek ujat vagy adjak vissza a pénzem multhet penteken jart le a 25 munkanap
-
vince
őstag
Hosszas gondolkozás után végül nem éltem a felajánlott remek akciókkal
-
Mr. Sword
tag
Akkor marad a remény, meg a köröm rágás, mert péntek direkt ezt választottam, amiért csak 10-15 munkanap a szállítás.
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Úgy nem is fognak.
-
Mr. Sword
tag
Az Europe Registered, ami a Priority Line csoporton belül van, az áfa és vám mentes, mivel elsőbbségi, és van olyan, hogy EU Registered, ami a sima Air Registered csoportban szokott lenni, az az, amit vámolnak, ha át nem csusszan. Vagy nem jól tudom?
-
fotosjani
aktív tag
Sziasztok!
Két terméknél másképp hozza fel a Priority Line szállítási módokat.
Az elsőnél a EU priority Line esetén .........DE végződésű TN-t kaptam, gondolom ez rendben van és jó.
De a másodiknál Priority Line Europe Registered van és itt ................SK végződésű TN-t kaptam, ezt nem tudom, hogy ez jó-e nekem? Valakinek van tapasztalata a LK.............SK TN esetén a további költségekről?

-
kcsa
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Lemaradtam egy oldallal

-
válasz
zsolti72837
üzenetére
az egyiken van USB out (powerbank funkció) a másikon nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest