Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
My Orders-t ti eléritek, nálam nem hozza be
Oops!
Sorry, the page you are looking for could not be found.
-
szmyky
aktív tag
-
-
ribarszki
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Urak, nem tudjátok mi a helyzet Gearbestéknél? Mármint ilyen sokáig még nem várattak a csomag feladásával. 2hete rendeltem egy nagy Xiaomi párásítót, és egy hete egy Xiaomi Ciga automata órát. De egyre inkább tolják ki a postázás dátumát. Már okt31-et mutat. Eddig nem tapasztaltam ilyen csúszást. Nem aggódom, csak kíváncsi vagyok, hogy ennyire el vannak havazva?
-
0021666
tag
Egy ideje nem követem már a csoportot, hogy megvédjem a pénztárcámat!

Rendeltem órát EU Express szállítással (nem is lógna túl a vámhatáron, csak ezzel lehetett), a kiszállítást postás hozza majd, vagy futár? Ha futár, akkor melyik cég? Nincs most alkalmam több oldalt visszapörgetni a válaszért, elnézést ezért.
Előre is köszönöm! -
Klycsu1991
tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Reggel még teljesen mást mutatott. :/ 100 dollár fölött volt.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Szia!
Megnéztem neked, de GB-en jelenleg nincs hozzá kupon, viszont jelenleg $84 dollárba kerül, a legolcsóbb ára eddig $80 volt, a legmagasabb pedig $120.5 dollár, szóval ha nagyon szeretnéd szerintem most jó áron adják, amikor olcsón adják akkor általában sosincs kupon hozzá, ha meg felárazzák akkor hiába van kupon akkor se jössz ki jobban belőle. Pontok felhasználásával lehetne még faragni az árán, de mióta kitalálta a GB hogy szinte minden megérő dolgot egyfolytában akciósnak jelez, hogy így ne lehessen rá pontokat felhasználni, így sajna az az opció is kiesett.
-
vittorio7
őstag
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Gyere át ide. [link]
-
Klycsu1991
tag
Jó napot mindenkinek.
Szeretnék rendelni egy Xiaomi mi r3p routert !
Esetleg valaki tudna szerezni hizzá kupont?
Előre is köszönöm. -
-
Beni2360
félisten
Nyitottam egy ticketet mivel 6napja nem adták fel a rendelést 4 db. Erre nem tudom megnyitni a ticketet 404 error lap jön be. Most látom, hogy részben szállítva. Na de mit a 4 tételből? Azt hol találom?
-
bul07
nagyúr
válasz
TheMiller
üzenetére
Tényleg leírhatná valaki hogy mi hogy miért van ezen az oldalon
Én szerény Lv.6 vagyok
Amúgy ez is hozzá tartozik (ha reflink vagy valami nem tudok róla)
-
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Nem rendeltem még(eddig) GB-ről és olyan kérdéssel jönnék hozzátok, hogy miután feladták már németbe a csomagot akkor mennyi időn belül ér MO-ra és jelenik meg ez a posta oldalán?
Jelenleg annyi van a magyar posta oldalán, hogy elküldték ide. Persze ez még csak tegnap reggel volt de az eddigi postás tapasztalataim alapján azért legalább valami mozgást szoktak írni.
Itt tart most:
Number: CF5..DE
Package status: In transit
Destination: Hungary
2018-10-17 08:00 DENUEB(Germany), Item sent abroad
2018-10-17 06:32 DENUEB(Germany), Item sent abroad
2018-10-16 23:16 DENUEB(Germany), Item in office of exchange
2018-10-16 23:15 DE-90475(Germany), Item accepted by postal operator
Origin: Germany
2018-10-17 06:32 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking )
2018-10-16 23:16 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2018-10-08 18:18 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
======================================
Powered by www.17track.net -
anadroid
senior tag
A bal hasábban a nevem alatt ezt olvasom:
Lv.9
Growth Value: 20096Eddig nem láttam ilyet, mit jelenthet?
-
szmyky
aktív tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem már adták vissza a teljes összeget Paypal és biztosítás nélkül.
Akkor unták meg velem a huzavonát, amikor kértem a nyomozásról a hivatalos dokumentumot.
Ekkor a ügyfélszolgálatos átirányított a feletteséhez és az azt mondta, hogy ez egy kivételes alkalom és most utoljára visszaadják a teljes összeget.
Igaz ezt megelőzte egy hónap beszélgetés a Ticket felületén.
🙂
Meg én felvettem a DPD-vel is a kapcsolatot.(persze én tisztában voltam vele, hogy nem velem állnak jogviszonyban, így nekem adatot kiadni nem fognak)
Ott kaptam egy elutasító levelet, hogy csakis a feladó kezdeményezhet nyomozást a csomag után... na, én ezt is be másoltam nekik. -
mdav88
aktív tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Most nekem is beragadt, írtam nekik, elviekben nekiálltak keresni... okt 4-én elvileg elindult a magyar posta felé feuchtból, de gyakorlatilag nem érkezett be...
Egy kicsit azért még reménykedek hogy problémamentesen megérkezik, de van egy rossz sejtésem, miszerint nem...
-
axlfsi
veterán
válasz
szmyky
üzenetére
Na, ennek a vegkimenetelere nagyon kivancsi leszek! Sajnos sokszor elofordulhat es barkinel, hogy eltunik a csomag. Ez az "extra biztositas" maszlag meg csak plusz lehuzas. Eddig sem volt, mashol sincs es PayPal nem ker ilyet (szerintem sem). Onnantol kezdve meg ne szorakozzanak mar velunk (akiknek szinten elmondhato, hogy a hataskoren es felelossegi koren kivul esik, ha a szallitmanyozas kozben elveszik a kuldemeny).
Meg mindig ugy van tudomasom szerint, hogy az elado felelossege, hogy eljuttassa a megvasarolt termeket a vasarolnak. Ennyi. Pont.
-
szmyky
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
szmyky
üzenetére
Ez jó 5let a hivatalos doksi elkérése. Azt írták már hogy kerestették de nem találták. De gondolom mindenki ezt a szabvány levelet kapja :
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
Június 14-i a rendelés
már nem várok 2 hónapot mert lejár a paypal védelem
. -
szmyky
aktív tag
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
Kérj nyomozást a csomag után, kérj hivatalos dokumentumot az eredményről.
Persze ebből soha nem lesz semmi, mert nem fognak nyomoztatni a csomag után.
Ezekkel a panaszokkal már nyugodtan fordulhatsz a Paypal felé, hogy az eladó nem tesz eleget a kötelességének és nem keresteti az eltűnt csomagot.
De szerintem egy 2 hónapot várj, amíg vitát nyitsz a Paypal felületén.
Addig a Ticket-en kérd a nyomozást a csomag után. -
qfm
őstag
Sikerült megbeszélni a gearbest-el, maximálisan elégedett vagyok a megoldással. Még azt is megígérték, hogy beszélnek a beszállítóval a minőségről. Pozitív csalódás. Pedig már pont azon gondolkoztam, hogy minimalizálom tőlük a rendeléseket, de így maradnak nálam az ajánlottak között.

-
xcvbxcvb
aktív tag
Eltűnt eu expresses csomagomra gb felajánlotta a szokásos 50% kártérítést mivel nem volt biztosításom. Ugye beleírták a terms-and-conditions-ba hogy a vevőé a felelősség ha szállítás során elveszik a cumo. De ez egy vicc.
Mire érdemes hivatkozni hogy a paypal ne utasítsa el a refundot ? -
Digitalpimp
senior tag
Ilyen Microplane koppincs reszelőt vegyetek, szuper! (Bocs az Ali linkért.) [link]
-
TheMiller
tag
AEC BT - 207 Mini Bluetooth Speaker Wireless Player - WHITE
2563 HUFNem feltétlenül BB ár, de
- kicsi
- sztereó
- beépített aksis
- sokáig bírja
- nagyon jó minőségű cucc
- jól szól és elég hangos is
- nem torzít
- csak egy gomb van rajta, mindent telefonról vezérlsz -
qfm
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Igen. Nem tudom próbáltad-e használni is, vagy csak nézted, de csak addig biztonságos amíg tele van. Ha félig van, onnantól gyűri be oldalra a sajtot, és darálja a fémet is bele. Túl nagy a hézag, nem jó a tetejének a kialakítása, veszélyes úgy ahogy van. Nyilván, ha tudja az ember, meg se vette volna.
-
Ispán_Péter
csendes tag
Hi, ez a rendelési állapot mit jelent pontosan?
"Order departed on flight from origin."
A rendelés elhagyta repülőn azt a helyet, ahonnan feladták?
-
Búg
csendes tag
Helló!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy tudok kiszállítási címet változtatni GB-en? Találok erről valahol egy könnyen érthető leírást?
13-án rendeltem két cuccot, de ma derült ki hogy november elején el kell utaznom és ha még lehet, szeretném átírni a címet, ahova majd a csomag jöjjön (külön-külön jön).
Ha valaki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném. -
qfm
őstag
Attól, hogy szoktam Kínából vásárolni, és időnként bukik az ember pár száz forintot egy-egy rossz terméken, egy 1500 Ft-os terméktől legalább annyit elvártam volna, hogy ne legyen veszélyes. Ha egy életlen vackot küldenek csak, kevésbé háborít fel, mint az, hogy ha nem figyelek oda, baj is lehetett volna belőle. Nyilván, ha kínálnak elfogadható alternatívát, nem akarom visszaküldeni, csak tudni akartam hogyan működik. Közben kaptam egyébként segítséget, tehát tárgytalan a kérdés már.
-
szmyky
aktív tag
válasz
lafaty80
üzenetére
Így van, nincs vagy alig van felára.
De hidd el, hogy simán jön, németbe újra feladják és így már eu-n belüli csomag lesz.
Nekem is így jött, pont ugyanez a telefon.
😉
De keress rá a google-ban vagy itt a fórumon is lehet szavakra keresni, ha én kevés vagyok.
Tessék:
[link]De ha kell elküldöm neked a csomagom útját mutató screenshot-ot is.
-
qfm
őstag
Gearbestről rendeltem egy sajtreszelőt, ami hétköznapi használatra teljesen alkalmatlan, mert könnyen veszélyessé válhat. Ezt megreklamáltam náluk, jó minőségű fotókkal, jelenleg ott járunk, hogy olvassam el a garancia szabályzatukat, és kérnek még fotókat a termékről. Mivel nem vették a dolgot különösebben komolyan, valószínű az lesz a vége, hogy vissza kell küldeni, hogy visszakapjam az árát. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben hogyan kell elintézni, hogy a paypal vissza adja a visszaküldés árát? Még soha nem volt rá szükségem szerencsére.
-
lafaty80
addikt
Hajhó,
Telefont néznék, de a kosárba rakva nincs elérhető eu registered szállítás (100k +). Változott valami, vagy tényleg nem tudom felérral így kérni (hogy biztos ami biztos legyen), vagy csak szimplán vak vagyok?
-
bul07
nagyúr
Amúgy mennyit nyertél volna, magyar ár-rendeléshez képest?
Mert ha 20-30-40e Ft-ott még meg is értem
De ha 10-15e Ft nem értem, várni kell rá rosszabb esetben 1-2hónapot, garancia hát erősen kérdéses, na meg ott a rizikó is hogy elveszik és lehet futnia pénz után és ugye mostanában nem egyszer a paypal se a vevő javára döntött
Azalatt a két hónap alatt megvon valamit magától az ember(esetemben jégkrém havi 2-3-4 Ft megy ell rá) és meg is van gyors szálítással és garanciával
-
_ak_
addikt
Nekem is egy hónapja a csomagom Feuchtban. A supporttal nem sikerült megegyezni, mert nem vettem biztosítást, így 86 dollárt akarnak visszaadni a 126ból. Ment is a PayPal dispute/escalate. Kíváncsi vagyok...kár, hogy olyan sokáig kell várni, mire történik vmi.
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten rendeltem egy TV Boxot EU Registered szállítással. Másnap meg is néztem a csomagkövetést, mutatta is, hogy mi történt a csomaggal, azonban azóta nem tudom követni, azt jelzi, mintha nem létezne ilyen nyomonkövetési szám. Szerintetek mi lehet ennek az oka? -
cidalain
veterán
válasz
Castell
üzenetére
Nem feltetlen.
En szept kozepen rendeltem vmit, es oda volt irva a termeklapra, hogy okt 19-20-an tudjak postara adni. Ennek velhetoen semmi koze az unnephez. Plane, mert volt olyan rendelesem is okt 1-7 kozott, amit mar masnap feladtak. Ebbol az is latszik, hogy volt dolgozas az unnep alatt. -
Castell
aktív tag
Sziasztok! 10.03-án rendelt eu express szállítással, raktáron lévő termék még a mai napig not shipped státuszban van. Tapasztalt vki már ilyet, hogy 10 nap után sem postázzák? Jópárszor rendeltem már innen, de soha nem húzták el eddig...
-
szmyky
aktív tag
válasz
mdav88
üzenetére
Most csak annyit tehetsz, hogy vársz... majd 1 hónap múlva megkéred a GB-ét, hogy nyomoztassanak a cuccod után és a nyomozás eredményéről küldjék el neked a hivatalos eredményt.
Ha ezek mind megtörténtek eltelt 2 hónap, ha nem akarnak fizetni irány a Paypal ott bemásolod nekik az eddigi beszélgetést a GB-vel.
Leírod, hogy a csomagod elveszett és a GB nem tett meg mindent a felkutatására (nincs nyomozati eredmény), ezért kéred vissza a pénzed. -
mdav88
aktív tag
Ha feucht-ban áll a csomagom 4-e óta, és a posta trackingje nem mutat semmit, akkor mit érdemes tennem?
Írtam a ügyfélszolinak, de persze lepattintottak.ez a csomagszám CF511262920DE
Előre is köszi!
-
Laza...
addikt
Azért rendeltem francia raktárból, mert foschtam Feuchttól. Erre feladták DE-ből, Feuchton keresztül. De kivételesen parádés lett, 3 nap alatt megkaptam feladástól

-
HornedReaper
senior tag
Azt a választ kaptam a GearBest-től a monkeysurvey kérdőívvel kapcsolatban, nekik csak 10 ember kell (gondolom akiket ők választanak ki), így nem igazán jár majd érte semmi

-
Putyin90
senior tag
Erre valaki?
-
-
sambenez
addikt
válasz
Sotyks94
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, jelenleg van egy LVS csomagom ami 144 napja jön. Ez az utolsó bejegyzés.
"Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2018.05.30 17:16:48"Ez már a 2. LVS csomagom ami így végzi.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nem EU express, rosszul írtam, bocsánat. EU Priority Line. Elvileg ez a custom duty free (és a másik csomag ami egy telefon volt ténylegesen duty freen átjött a határon).
Igen, LVS a TN
1 hónap
Amúgy nem hiszem (legalábbis nagyon remélem hogy nem). 10-18 munkanapot írtak erre a szállításra, és ez volt 3 hete rendelve és 2 hete postázva. Mostmár tényleg a napokban kéne érkeznie. -
Sotyks94
aktív tag
Az mennyire normális hogy itt áll közel 1 hete? Nekem a "coming days" 2-3 napot jelentene max logikusan. Mikor kezdhetek aggódni?

2018-10-07 18:15:48 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Amúgy ez EU expressel jön Belgiumon keresztül. Nemrég jött egy másik csomag EU expressel, az németen keresztül jött, és ott nem állt 1 állomáson sem 1-2 napnál többet.
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
jó hát hülyeségért nem kell kínáig menni, van itt a szomszédban is.

-
HornedReaper
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
tudom, én is megjegyeztem, hogy jelszót nem kérnek.
ennek ellenére gyanús... egy ilyen külső oldalon szarakodnak egy értékelésbekéréssel, hogy utána az email cím alapján társítsanak a rendszerüben lévő userhez?
mikor ott van nekik a szuper tickettes, érékelős, review-s motorjuk, és akkor azokat eleve bejelentkezve használnád a saját oldalukon.
én egyenlőre nem töltöttem ki. -
Putyin90
senior tag
GearBesten hogy működik a pénzvisszakérés? Ha pl. nem érkezik meg egy termék, azt mennyi idő után lehet visszakérni? Egyáltalán lehez ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már nem várok 2 hónapot mert lejár a paypal védelem